Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol aslıcım temiz kalbine sağlık Rabbim sanada nasip etsin inş en kısa zamandaaaaaaaaaaa

Sor bakalım CNm inşallah ateş yapmaz sen atlatinca bizede anlar gelişmeleri CNm
Kizabilirsin de sorun yok
Senin anlatamadığından ifade edemediğinden değil benim anlayışımın kit olmadindandir o neyse hakkında hayırlısı olsun

Çok özledim sizi ya( ben hamdolsun iyim çarşamba randevum allah nasip ederse 8 ay olacak. Dua listesine ekle burcum beni faceden haber edersen sevinirim cnm...öpüyorum sizi allaha emanet olun. İnşallah
Valla bugün aklimdaydin gamzem tam yazacaktım hatırladım evde neyin olmadıgını sende ozlettin kendini Allah iyilikler verdin iyi olmana sevindim cnm
beklerken zor geliyor hiç gecmiyor sanıyor ama gunlergecincede nerelerden nerelere gelmişiz nasılsa gecmis diyoruz değil mı
İnşallah CNm bu ara bucaliyor herkeste aynı sıkıntı var geçici bir durumdur inşallah tmm CNm ac durman
Seninbebegininde gelme süresi 1 hafta daha uzamış CNm ahh bilirim beklemek cok zor insan heyecanlaniyor merak ediyor nasıl birsey çıkacak diye Rabbim hayirli bı sekilde saglicakla kucağına almayı nasip etsin cnm

allah razı olsun canım rabbim fetih suresinin hürmetine sanada hayırlı evlatlar versin

Burcu ben varim bende 1,duayi okeyliyorum....

Sedacim okuyamazsan haber ver aksamasin canim asil ben sana tesekkur ederim boyle guzel bi sureyi okumama vesile oldun bebisimde dinledi...
Kizlar cok basim agriyor ne yapsam gecer migrenim tuttu sanirsam minoset gecirmedi mideme vuruyor buz koydum nafile...

aminnn canım benimmmRabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallahhh
aminnn canım doğum anında tek tek dua edicem bende sizlere inşallah Rabbim o an nasip ederse

biz bile bunalıyoruz mesudecim ya bebişler naapsın sıcak tatlım haklı onlarda kıyamam aman dikkat ette isilikte çok oluyomuş yaz çocukları Rabbim korusun kuzucukları
valla hiç sorma mesudem ya bizimki bu bir haftalar hiç geçmiyo diyip durdukça basıyorum kahkahayı en çok o kanlı kanlı kucağıma verecekler ya o anı merak ediyorum ya o an anlatılmaz heralde

Sorma ya İzmir de ayrı bı sıcak kızımı hergüm yıkıyorum evin icinde bı zibin giydiriyorum ve klimayı çalıştırıyorum ilk basta isilik oldu ama şimdi iyi âmin cnm
Ayy ne yapsın artık kucağında görmek istiyordur onlarda strese giriyorlar sanki ben değil kociş dogum yapacak kadar heyecanlı ve steesliydi onlar bile güzel anılar ya
Kanlı kanlı kucağa mı veriyorlar bana niye vermediler ki sanırım normal doğumlar için geçerli o
Ayy ne güzel Nur an yasamak lazım Rabbimherkese o anları yaşatsın cnm

yani tatlım sıcaklar fena hep pişk oldum bende göğüslerim falan doktor bide aç aç bakiim demiyomu çok utanıyo insan

tatlım çörek otunu suda kaynatıp onun suyunu sür bebişe bir daha olursa doğal hem bana iyi gelmişti birazda olsa
valla ben veriyorlar diye biliyorum mesudecim doğum katıyla konuşmuştum geçen siliyoruz sadece dedi steril bezle yıkamıyorlarmış bu gün cesaret geldi biraz gittim kontrole doktor doğumda dediler bi baktım yarım saat içinde gelmiş bu kadar kolay doğabiliyormuş bak dedim kendi kendime utan utan dedim

okurum okurum canım çok sağol. Migren için sen kısıtlı ilaç alabiliyorsun tabii ama en iyi ol ilaçtan başka, karanlık sessiz bir odaya çekilmek ve yatmak bunu uygula canım bana iyi geliyor çok beter o ağrı yaa midem de bulanır benim tutunca.

Kızlar biz de kaynanama gittik kayınpederin doğumgününü kutladık yarın gidemeyeceğimiz için. Eşim kayınpederimi başka odaya çekti ben de kaynanamla tedaviyi konuştum böyle böyle diye iğne oluyorum şu an dedim anlattım işte hayırlısı olsun dedi dua edicem bol bol dedi filan. Sonra geldik. Şimdi yemek yapıcam eşime ayrı kendime ayrı sonra da ütüm var onları yapıp meryem duamı ve topiğin dualarını okucam birikti regl olunca daha bişi yapmıcam yatıcam öpüyorum hepinizi.

Bendeee ben deee...ben de ekleneceğim...seveceğim...okuyacağım...bana da 1. si süper olur gibi geldi..amanın 100 adet diyince bi tırstım ama...günü gününe okursaaamm...neden olmasın...??

Çok özledim sizi ya( ben hamdolsun iyim çarşamba randevum allah nasip ederse 8 ay olacak. Dua listesine ekle burcum beni faceden haber edersen sevinirim cnm...öpüyorum sizi allaha emanet olun. İnşallah

Canım benide listeye ekleyebilir misin ve bana 1.dua daha iyi geldi yine alınan karara uyarım

Burcu ben varim bende 1,duayi okeyliyorum....

sizleri dua listesine ekledim canlarımmmmmmmmm

Tümay başının ağrısı için ılık bi duş al, karanlık sessiz bir odada biraz yat tatlım, eminimki hafifler, çok geçmiş olsun canım

ben ikincisinden yanayım ama çogunluguda uyarım yalnız bayramda okuyamayız orda mola verirsen canım mucks

cnm ben oraya tıklıyorum ama sonra hamilelik takvimini göster diyor basıyorum karşıma haftalık tablolar çıkıyor ama sonra beni yönlendircek bişey yok tablonun sonuna kadar ilerliyorum ama hiç bişey yok sinir geliyo üstüme

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

gamzecim kendi profilinden yapcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…