- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.641
DUYURU
dua önerisi 1: Günde 100 defa koyu yazılı ve altı çizili olan yer
Peygamber Efendimiz (S.A.V)' in şöyle buyurdu: "Herhangi bir kul can ve gönülden, kalbiyle tasdik ederek lisanıyla 'Lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke lehû, lehü'l-mülkü ve lehü'l-hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr' -Allah'tan başka hiçbir ilah yoktur. O tektir, eşi yoktur, mülk O'nundur, hamd O'na mahsustur. O'nun her şeye gücü yeter- derse Allah-u Zülcelal semayı açarak ona bakar.. Allah'ın kendisine baktığı bir kul ise, dilediği şeyi Allah'ın kendisine vermesini hak etmiştir."
dua önerisi 2: Günde 100 defa koyu yazılı ve altı çizili yer
Biz bir gün Resulullahh'la aleyhisselam birlikte namaz kılıyorduk Halktan biri;
"Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve asila"Yani " Allah büyüklerin en büyüğüdür Allah'a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır"
Resulullah aleyhisselam;
"Bu sözleri söyleyen kimdir?"
"Ben ey Alllah'ın Resulü" dedi
Resulullah aleyhisselam;
" Bunlar çok hoşuma gitti Biliyormusunuz, onlar için sema kapıları açıldı" buyurdu
İbni Ömer devamla;
" Bunu söylediğinden beri o zikri okumayı hiç terk etmedim" dedi
"Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhani bükreten ve esila"
Sema Kapıları Açıldı
canlarım yeni dua listesinde olmak isteyen bu mesajı alıntı yaparak bana adını yazdırsın , bide yukarıdaki dua önerisinden birini mutlaka seçsin..bana ikiside uyar gibi cevaplar sıfır puan ona göreoylama yapacağım
çarşamba 23.00' a kadar isim toplayacağım haberiniz olsun , haydi bismillah
cnm ben oraya tıklıyorum ama sonra hamilelik takvimini göster diyor basıyorum karşıma haftalık tablolar çıkıyor ama sonra beni yönlendircek bişey yok tablonun sonuna kadar ilerliyorum ama hiç bişey yok sinir geliyo üstüme
günaydın herkese..
meral duanı dün okudum.Allah kabul etsin..
ben seni yerim yaaaa nekadar güel 2 dua bu böyle Allah hepinizden razı olsun, dün işlerim yoğundu kuşlarım, birde kayınvalidem ayağını kırmış 2 yerinden kafam allak bullak oldu oraya gittim bilgisayara bakamadım kaldı öyle herşey.DUYURU
dua önerisi 1: Günde 100 defa koyu yazılı ve altı çizili olan yer
Peygamber Efendimiz (S.A.V)' in şöyle buyurdu: "Herhangi bir kul can ve gönülden, kalbiyle tasdik ederek lisanıyla 'Lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke lehû, lehü'l-mülkü ve lehü'l-hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr' -Allah'tan başka hiçbir ilah yoktur. O tektir, eşi yoktur, mülk O'nundur, hamd O'na mahsustur. O'nun her şeye gücü yeter- derse Allah-u Zülcelal semayı açarak ona bakar.. Allah'ın kendisine baktığı bir kul ise, dilediği şeyi Allah'ın kendisine vermesini hak etmiştir."
dua önerisi 2: Günde 100 defa koyu yazılı ve altı çizili yer
Biz bir gün Resulullahh'la aleyhisselam birlikte namaz kılıyorduk Halktan biri;
"Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve asila"Yani " Allah büyüklerin en büyüğüdür Allah'a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır"
Resulullah aleyhisselam;
"Bu sözleri söyleyen kimdir?"
"Ben ey Alllah'ın Resulü" dedi
Resulullah aleyhisselam;
" Bunlar çok hoşuma gitti Biliyormusunuz, onlar için sema kapıları açıldı" buyurdu
İbni Ömer devamla;
" Bunu söylediğinden beri o zikri okumayı hiç terk etmedim" dedi
"Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhani bükreten ve esila"
Sema Kapıları Açıldı
canlarım yeni dua listesinde olmak isteyen bu mesajı alıntı yaparak bana adını yazdırsın , bide yukarıdaki dua önerisinden birini mutlaka seçsin..bana ikiside uyar gibi cevaplar sıfır puan ona göreoylama yapacağım
çarşamba 23.00' a kadar isim toplayacağım haberiniz olsun , haydi bismillah
oyy canım benim dur bak nazan ve buket sana teknik destek vermiş hadi inşallah kolaylıkla halledersincnm ben oraya tıklıyorum ama sonra hamilelik takvimini göster diyor basıyorum karşıma haftalık tablolar çıkıyor ama sonra beni yönlendircek bişey yok tablonun sonuna kadar ilerliyorum ama hiç bişey yok sinir geliyo üstüme
sonunda yapabildim ohh beeee profilden yaptım ..
sonunda yapabildim ohh beeee profilden yaptım ..
Kızlar Günaydınnn...Yasom k.v de çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinnn canımm...Kızlar ben genetik sonuçlarımı aldım ama anlamadımmmşimdi siz bu konularda uzman arkadaşlarım beni bi bilgilendirin Allah rızası için MTHFR C677 MUT. ve MTHFR A1298C MUT. HETEROZİGOT yazıyo diğer değerlerim normal yazıyo ama bunlarda böyle yazıyoo ne ki şimdi buu
Kızımmmm neden dalga geçiyorsun benimlenyok artık okadar da değildir heralde aslı:)))))))))))
ama sadece şunu söyliyim heterizigot bende de var..ama nerem nereye heterizigot onu bilmem..
Kızımmmm neden dalga geçiyorsun benimlenhiç bilmiyorum ki be bunları sorayım dedimm :) ne demekki bunlar şimdi yani bende pıhtılaşmamı var yoksa yokmu yoksa hastamıyım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?