Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcummm beni de ekle, ikiside çok güzel çok anlamlı ama gönlüm 1.den yana.

gamze:

http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına gir..oradaki bilgilerden bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih kısmına doğun hangi güüne geliyorsa onu yaz..onu hesaplamak içinde hemen altta bi link var..son adet tarhinini girerek hesaplıyor..tarihi öğren yaz sonra en altta kaydet de..çık bir dah agir bu sefer olcak bence..

şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik

Bende sahurdan sonra sizlerin duasını ettim kızlar...RABBİM kabul eder İNŞALLAAH....

ben seni yerim yaaaa nekadar güel 2 dua bu böyle Allah hepinizden razı olsun, dün işlerim yoğundu kuşlarım, birde kayınvalidem ayağını kırmış 2 yerinden kafam allak bullak oldu oraya gittim bilgisayara bakamadım kaldı öyle herşey.
bende 1. duadan yanayım, ama 2 yi seçenler ağırlıklı olursa onuda seve seve okurum
oyy canım benim dur bak nazan ve buket sana teknik destek vermiş hadi inşallah kolaylıkla halledersin

Günaydın kızlar çok uykum varr akşam gittim eve kaynanamdan buraya bakındım sonra bamya ayıkladım kendime yapacaktım sebze yemem kaızmmış ya eşime de etli kabak dolması yapayım dedim dlamyı yaptım bamyayı yapamdım koydum öyle bugün yapıcam ütüm vardı onarı yaptım filan Meryem duamı okudum saat 1 di yattım. Topiğin duaları bekliyor onları okucam Zeynep nerede bir yazsın tefriciye kaç olmuş okucam bende bu akşam. Bugün biraz şişkinliğim var. Ama iyiyim artık kalçadan olan iğnem ağrıtmıyor bugün çatlama önleyici iğneye de başlıcam yani göbekten iki iğneye çıkacak iğnelerim kalçadan olana da devam. Yarın kontrol var. Ya sanki bunları ben yaşamıyorum hayalde gibiyim sabah uyanıyorum bugün ne vardı ya diye doğru tedavideyim ve iğnem var diyorum sabaha karşı bugünün ne olduğunu hatırlamakta bile zorlandım. Acayibim böyle hızlıca gelişiyor herşey ben de öyle gelişmelere ayak uyduruyorum. Sanırım yumurta toplama gün tam farkında olucam herşeyin.

Günaydın kızlar nasılsınız güzel Birgün geçirmek dileğiyle yAsemincim çok geçmiş olsun Allah şifa nasip etsin

Kızlar Günaydınnn...Yasom k.v de çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinnn canımm...Kızlar ben genetik sonuçlarımı aldım ama anlamadımmmşimdi siz bu konularda uzman arkadaşlarım beni bi bilgilendirin Allah rızası için MTHFR C677 MUT. ve MTHFR A1298C MUT. HETEROZİGOT yazıyo diğer değerlerim normal yazıyo ama bunlarda böyle yazıyoo ne ki şimdi buu

ikizbebis44/ duygu

duanı okudum Allah kabul etsin..hayırlı güzel bir evlilik ve sonrasındada hayırlı sağlıklı bebişler versin..amin

yok artık okadar da değildir heralde aslı:)))))))))))
ama sadece şunu söyliyim heterizigot bende de var..ama nerem nereye heterizigot onu bilmem..

yok artık okadar da değildir heralde aslı:)))))))))))
ama sadece şunu söyliyim heterizigot bende de var..ama nerem nereye heterizigot onu bilmem..
Kızımmmm neden dalga geçiyorsun benimlen hiç bilmiyorum ki be bunları sorayım dedimm :) ne demekki bunlar şimdi yani bende pıhtılaşmamı var yoksa yokmu yoksa hastamıyım bennn

Kızımmmm neden dalga geçiyorsun benimlen hiç bilmiyorum ki be bunları sorayım dedimm :) ne demekki bunlar şimdi yani bende pıhtılaşmamı var yoksa yokmu yoksa hastamıyım bennn

kızım ne meraklısın hasta olmaya:)) değilsin değilsin..turp gibisin maşallah tosunum benim..sende öyle bi rahim var ki yediz(7) bilene doğurur:))say bak..

doktor anlatır sana..bişey çıkmaz inşallah..ama benimkinden biliyorum..benimki çok karışık bişey di:))

Aslı bende anlamıyorum valla onlardan bir şey. Doktor sana söyleyecektir canım panik yapma önemli bir şey yoktur zannetmem

meralcim duanı okudum inşallah tüpten önce hamile kalırsın, olmasa da tüple Rabbim hayırlı sağlıklı bebiş ve bebişler versin
ikizbebis44/ duygu seninde duanı okudum Allah hayırlı evlilik ve sonrasında bebekler nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…