- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.661
Günaydın kızlar çok uykum varr akşam gittim eve kaynanamdan buraya bakındım sonra bamya ayıkladım kendime yapacaktım sebze yemem kaızmmış ya eşime de etli kabak dolması yapayım dedim dlamyı yaptım bamyayı yapamdım koydum öyle bugün yapıcam ütüm vardı onarı yaptım filan Meryem duamı okudum saat 1 di yattım. Topiğin duaları bekliyor onları okucam Zeynep nerede bir yazsın tefriciye kaç olmuş okucam bende bu akşam. Bugün biraz şişkinliğim var. Ama iyiyim artık kalçadan olan iğnem ağrıtmıyor bugün çatlama önleyici iğneye de başlıcam yani göbekten iki iğneye çıkacak iğnelerim kalçadan olana da devam. Yarın kontrol var. Ya sanki bunları ben yaşamıyorum hayalde gibiyim sabah uyanıyorum bugün ne vardı ya diye doğru tedavideyim ve iğnem var diyorum sabaha karşı bugünün ne olduğunu hatırlamakta bile zorlandım. Acayibim böyle hızlıca gelişiyor herşey ben de öyle gelişmelere ayak uyduruyorum. Sanırım yumurta toplama gün tam farkında olucam herşeyin.
canım benide eklemeyi unutma hangisi olursa uyarım..DUYURU
dua önerisi 1: Günde 100 defa koyu yazılı ve altı çizili olan yer
Peygamber Efendimiz (S.A.V)' in şöyle buyurdu: "Herhangi bir kul can ve gönülden, kalbiyle tasdik ederek lisanıyla 'Lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke lehû, lehü'l-mülkü ve lehü'l-hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr' -Allah'tan başka hiçbir ilah yoktur. O tektir, eşi yoktur, mülk O'nundur, hamd O'na mahsustur. O'nun her şeye gücü yeter- derse Allah-u Zülcelal semayı açarak ona bakar.. Allah'ın kendisine baktığı bir kul ise, dilediği şeyi Allah'ın kendisine vermesini hak etmiştir."
dua önerisi 2: Günde 100 defa koyu yazılı ve altı çizili yer
Biz bir gün Resulullahh'la aleyhisselam birlikte namaz kılıyorduk Halktan biri;
"Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve asila"Yani " Allah büyüklerin en büyüğüdür Allah'a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır"
Resulullah aleyhisselam;
"Bu sözleri söyleyen kimdir?"
"Ben ey Alllah'ın Resulü" dedi
Resulullah aleyhisselam;
" Bunlar çok hoşuma gitti Biliyormusunuz, onlar için sema kapıları açıldı" buyurdu
İbni Ömer devamla;
" Bunu söylediğinden beri o zikri okumayı hiç terk etmedim" dedi
"Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhani bükreten ve esila"
Sema Kapıları Açıldı
canlarım yeni dua listesinde olmak isteyen bu mesajı alıntı yaparak bana adını yazdırsın , bide yukarıdaki dua önerisinden birini mutlaka seçsin..bana ikiside uyar gibi cevaplar sıfır puan ona göreoylama yapacağım
çarşamba 23.00' a kadar isim toplayacağım haberiniz olsun , haydi bismillah
canım atlattık cok şükür darısı başınıza ebe fitil önderidi ateşi çıkarsa ucunu kes hepsini verme sadece ucunu ver zeytin yağına batır acıtmasın dedi bakalım ateşi çıkmaz İNŞALLAH..3 gün banyo yaptırmıcakmışızSor bakalım CNm inşallah ateş yapmaz sen atlatinca bizede anlar gelişmeleri CNm
Kizabilirsin de sorun yok
Senin anlatamadığından ifade edemediğinden değil benim anlayışımın kit olmadindandir o neyse hakkında hayırlısı olsun
anım ben uyarım
Valla bugün aklimdaydin gamzem tam yazacaktım hatırladım evde neyin olmadıgını sende ozlettin kendini Allah iyilikler verdin iyi olmana sevindim cnm
beklerken zor geliyor hiç gecmiyor sanıyor ama gunlergecincede nerelerden nerelere gelmişiz nasılsa gecmis diyoruz değil mı
İnşallah CNm bu ara bucaliyor herkeste aynı sıkıntı var geçici bir durumdur inşallah tmm CNm ac durman
Seninbebegininde gelme süresi 1 hafta daha uzamış CNm ahh bilirim beklemek cok zor insan heyecanlaniyor merak ediyor nasıl birsey çıkacak diye Rabbim hayirli bı sekilde saglicakla kucağına almayı nasip etsin cnm
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
Dualarımızı okudum, Rabbim kabul etsin inşAllah..
Burcu dua listesi yapıyorsun, hayırlı olsun, ben nedense bu listeye çok korkarak yaklaşıyorum, sayı fazla geldi, ama tabi ki varım lstede Allah utandırmasın inşAllah.. her iki duada çok güzel, çoğunluk ne derse ben her ikisinede tamamım..
Yaseminn canım benim kv çok çok geçmiş olsun, Bol bol büyük baş hayvan kemiklerini kaynatıp çorba gibi içirsinler bak ne kadar faydalı gelicek..
Herkes iyi inşAllah..
ben seni yerim yaaaa nekadar güel 2 dua bu böyle Allah hepinizden razı olsun, dün işlerim yoğundu kuşlarım, birde kayınvalidem ayağını kırmış 2 yerinden kafam allak bullak oldu oraya gittim bilgisayara bakamadım kaldı öyle herşey.
bende 1. duadan yanayım, ama 2 yi seçenler ağırlıklı olursa onuda seve seve okurum
oyy canım benim dur bak nazan ve buket sana teknik destek vermiş hadi inşallah kolaylıkla halledersin
canım çok mu yoruyorsun kendini, akşam eve geliyorsun kendini yemekti ev işiydi ona veriyorsun dinlenmeye ve kendi halinde kalmaya fırsatın olmuyor bu yoğunlukta hatırlamazsın tabi, bırak ütüler biriksin yumurta toplandıktan sonra yaparsın.
canım geçmiş olsun kayınvalidene inşallah hemen iyileşir kemik alsınlar kaynatsınlar iliği filan iyi gelir kaynamasına canım.
Canım yoruluyorum napıyım ama işyerinde de tüm gün oturuyorum dinleniyorum yani akşamları işte ne yaparsam. Yumurta toplandıktan sonra yapamayabilirim canım çok yumurta olduğu için ağrı olma olasılığım fazla kadınları görüyorum da orada toplatmışlar bir gün sonra gelmişler hep iki büklüm karınları tuta tuta yürüyorlar yazık öyle olursam nasıl yapayım. Yavaş yavaş yapıyorum ya dün kaynanama gittik ya baya oturduk tedavi olayını da söyledim filan onlara da çünkü gidemem transferden sonra o yüzden haberleri olsun dedik ondan geçe kaldı işler. Bugünde hastanede 1 saat beklicem önce ilk iğneleri vurdurcam sonra 1 saat sonra vurulan bir iğne daha var onu beklicem vurdurmak için kendim vururdum kıs dün gösterdi ama bir kere yapılsın bak dedi eşim tek onu evde vurucam hep 1 saat beklemiyim diye ama o bir saatte de özdilek var hastanenin yanında oraya bakınırım gezerim iğneleri olunca yürümüş olurum sonra öbürünü yaptırır eve gelirim. Off ne uzun yazdım yaa ammaannn
Kızlar Günaydınnn...Yasom k.v de çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinnn canımm...Kızlar ben genetik sonuçlarımı aldım ama anlamadımmmşimdi siz bu konularda uzman arkadaşlarım beni bi bilgilendirin Allah rızası için MTHFR C677 MUT. ve MTHFR A1298C MUT. HETEROZİGOT yazıyo diğer değerlerim normal yazıyo ama bunlarda böyle yazıyoo ne ki şimdi buu
hep olumsuz şeyler duyunca insan korkuyo bişey varmı die hem niye meraklı oluyum hasta olmaya ben hastaneye bile gitmek istemiyorummmkızım ne meraklısın hasta olmaya:)) değilsin değilsin..turp gibisin maşallah tosunum benim..sende öyle bi rahim var ki yediz(7) bilene doğurur:))say bak..
doktor anlatır sana..bişey çıkmaz inşallah..ama benimkinden biliyorum..benimki çok karışık bişey di:))
yok canım önemli olup olmadığından değil sadece merak ettim testler niye öyle dieAslı bende anlamıyorum valla onlardan bir şey. Doktor sana söyleyecektir canım panik yapma önemli bir şey yoktur zannetmem
aslı bak ne güzel işte birşeyin yokmuş prof.dr.buket hanımcım ne güzelde yorumlamış
ewet canım hatta genetik doktoru olmalıymış bugün hast den sonuçları verirken öle dedilerAslı netde baktım da hiç birşey anlaşılmıyor mecburen sana bizlerden daha bilgili bir bilirkişi gerekliörneğin 1 doktor..
bende pek bişey olduğunu sanmyorum Allah ın izniyle pıhtılaşma varsa bile çok şükür dermanıda var, maşaAllah tüm testlerinizden hep güzel haberler alalım..
Canim iki geninde pihtilasma var ama korkma tedavisi olan bisey ne guzel bak dusuk kayip yasamadan ogrendin herseyi gerci doktor farkli bisey soyleyebilir ben boyle biliyorum...
hep olumsuz şeyler duyunca insan korkuyo bişey varmı die hem niye meraklı oluyum hasta olmaya ben hastaneye bile gitmek istemiyorummm
yok canım önemli olup olmadığından değil sadece merak ettim testler niye öyle die
demi yediz bilene doğururmuşumm
ewet canım hatta genetik doktoru olmalıymış bugün hast den sonuçları verirken öle dediler
tabi Tümaycım şükürler olsun bende internetten baktım biraz pıhtılaşma dio şimdi Allah nasip eder de hamile kalırsam göbeğimden iğnemi vurulacamm yoksaaa :) neyse ya doktor anlatır elbet bi hastalansaydım da gitseydim doktora
senin için söylediklerimi geri alıyorum..doğru ya korkusundan günlerce doktora gitmeyen sendin::)))
baksana daha hamile olmadan olursam iğnemi yapacam kendime diyoo:))alalaalaa..pataklarım ha seni adamı hasta etme:))
hamile olda..iğnesi ilacı halledilir...sen yapamazsan ben yaparım..kaldıramazsan kaldırırlar gülüm..
abartmasınlar hiç bişey olduğu yok..karnını tuta tuta yürüyecek kadar hırpalamıyolar..zaten anestezxiden uyanyosun..korkma bişey olmaz..evinde iki gün kirli kalsın..zaten transferden sonra bişey yapmayacan..kadın çağırırsın..e ozamana kadarda parçalama kendini..valla canına yazık..O CAN MÜSTAKBEL KUZUCUKLARA LAZIM ANNESİ:))
senin için söylediklerimi geri alıyorum..doğru ya korkusundan günlerce doktora gitmeyen sendin::)))
baksana daha hamile olmadan olursam iğnemi yapacam kendime diyoo:))alalaalaa..pataklarım ha seni adamı hasta etme:))
hamile olda..iğnesi ilacı halledilir...sen yapamazsan ben yaparım..kaldıramazsan kaldırırlar gülüm..
Ben = 560 tane
burcu = 300 tane
meral = 300 tane
tümay = 100 tane
bedriye = 300 tane
bircan = 100 tane
aslı = 500 tane
tuba = 1000 tane
buket =50 tane
toplam = 3210 tane
kalan =1234
sedacım geldim ve yazdım listeyi :) gördüğün gibi daha eksik çok.okursan çok sevinirim.ama yoğunum dersen de canın sağolsun
Ben = 560 tane
burcu = 300 tane
meral = 300 tane
tümay = 100 tane
bedriye = 300 tane
bircan = 100 tane
aslı = 500 tane
tuba = 1000 tane
buket =50 tane
toplam = 3210 tane
kalan =1234
sedacım geldim ve yazdım listeyi :) gördüğün gibi daha eksik çok.okursan çok sevinirim.ama yoğunum dersen de canın sağolsun
ben ikincisinden yanayım ama çogunluguda uyarım yalnız bayramda okuyamayız orda mola verirsen canım mucks
burcummm beni de ekle, ikiside çok güzel çok anlamlı ama gönlüm 1.den yana.
ben seni yerim yaaaa nekadar güel 2 dua bu böyle Allah hepinizden razı olsun, dün işlerim yoğundu kuşlarım, birde kayınvalidem ayağını kırmış 2 yerinden kafam allak bullak oldu oraya gittim bilgisayara bakamadım kaldı öyle herşey.
bende 1. duadan yanayım, ama 2 yi seçenler ağırlıklı olursa onuda seve seve okurum
oyy canım benim dur bak nazan ve buket sana teknik destek vermiş hadi inşallah kolaylıkla halledersin
sonunda yapabildim ohh beeee profilden yaptım ..
Kızlar Günaydınnn...Yasom k.v de çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinnn canımm...Kızlar ben genetik sonuçlarımı aldım ama anlamadımmmşimdi siz bu konularda uzman arkadaşlarım beni bi bilgilendirin Allah rızası için MTHFR C677 MUT. ve MTHFR A1298C MUT. HETEROZİGOT yazıyo diğer değerlerim normal yazıyo ama bunlarda böyle yazıyoo ne ki şimdi buu
günaydın kızlarr aşımızı olduk geldik çok şükür atlattık bide ateşi çıkmazsa süper olucak..ateşi cıkarsa die eczaneden fitil aldık bakalım İNŞALLAH kullanmak zorunda kalmayız şimdi uyuyo oğluşum..
YASEMİNCİM kayınvalidene gecmiş olsun..
canım benide eklemeyi unutma hangisi olursa uyarım..
canım atlattık cok şükür darısı başınıza ebe fitil önderidi ateşi çıkarsa ucunu kes hepsini verme sadece ucunu ver zeytin yağına batır acıtmasın dedi bakalım ateşi çıkmaz İNŞALLAH..3 gün banyo yaptırmıcakmışız
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
Dualarımızı okudum, Rabbim kabul etsin inşAllah..
Burcu dua listesi yapıyorsun, hayırlı olsun, ben nedense bu listeye çok korkarak yaklaşıyorum, sayı fazla geldi, ama tabi ki varım lstede Allah utandırmasın inşAllah.. her iki duada çok güzel, çoğunluk ne derse ben her ikisinede tamamım..
Yaseminn canım benim kv çok çok geçmiş olsun, Bol bol büyük baş hayvan kemiklerini kaynatıp çorba gibi içirsinler bak ne kadar faydalı gelicek..
Herkes iyi inşAllah..
Burcu bide özlem i de anımsatyorum, hani köyde olursam da ekleyin demişti ya, eğer ki eklediyseniz bu öneriyi dikkate almayınız.
Tabii ki bende vardım dua listesinde ama Rabbim nasip eder de transfer olursa giremem siteye o yüzden önceden yazıcam bir yere isimleri duayı okucam öyle yani topiğe giremesem de bilin ki dualar okunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?