Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım çok mu yoruyorsun kendini, akşam eve geliyorsun kendini yemekti ev işiydi ona veriyorsun dinlenmeye ve kendi halinde kalmaya fırsatın olmuyor bu yoğunlukta hatırlamazsın tabi, bırak ütüler biriksin yumurta toplandıktan sonra yaparsın.

günaydın kızlarr aşımızı olduk geldik çok şükür atlattık bide ateşi çıkmazsa süper olucak..ateşi cıkarsa die eczaneden fitil aldık bakalım İNŞALLAH kullanmak zorunda kalmayız şimdi uyuyo oğluşum..
YASEMİNCİM kayınvalidene gecmiş olsun..

canım benide eklemeyi unutma hangisi olursa uyarım..
canım atlattık cok şükür darısı başınıza ebe fitil önderidi ateşi çıkarsa ucunu kes hepsini verme sadece ucunu ver zeytin yağına batır acıtmasın dedi bakalım ateşi çıkmaz İNŞALLAH..3 gün banyo yaptırmıcakmışız

Son düzenleme:
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik

Dualarımızı okudum, Rabbim kabul etsin inşAllah..

Burcu dua listesi yapıyorsun, hayırlı olsun, ben nedense bu listeye çok korkarak yaklaşıyorum, sayı fazla geldi, ama tabi ki varım lstede Allah utandırmasın inşAllah.. her iki duada çok güzel, çoğunluk ne derse ben her ikisinede tamamım..

Yaseminn canım benim kv çok çok geçmiş olsun, Bol bol büyük baş hayvan kemiklerini kaynatıp çorba gibi içirsinler bak ne kadar faydalı gelicek..

Herkes iyi inşAllah..

Aslı netde baktım da hiç birşey anlaşılmıyor mecburen sana bizlerden daha bilgili bir bilirkişi gerekli örneğin 1 doktor..

bende pek bişey olduğunu sanmyorum Allah ın izniyle pıhtılaşma varsa bile çok şükür dermanıda var, maşaAllah tüm testlerinizden hep güzel haberler alalım..

Burcu bide özlem i de anımsatyorum, hani köyde olursam da ekleyin demişti ya, eğer ki eklediyseniz bu öneriyi dikkate almayınız.

evet sayı azaltılabilir katılıyorum hem uzun hem sayısı fazla

Canım geçmiş olsun kayınvalidene inşallah hemen iyileşir kemik alsınlar kaynatsınlar iliği filan iyi gelir kaynamasına canım.

canım yoruluyorum napıyım ama işyerinde de tüm gün oturuyorum dinleniyorum yani Akşamları işte ne yaparsam. Yumurta toplandıktan sonra yapamayabilirim canım çok yumurta olduğu için ağrı olma olasılığım fazla kadınları görüyorum da orada toplatmışlar bir gün sonra gelmişler hep iki büklüm karınları tuta tuta yürüyorlar yazık öyle olursam nasıl yapayım. Yavaş yavaş yapıyorum ya dün kaynanama gittik ya baya oturduk tedavi olayını da söyledim filan onlara da çünkü gidemem transferden sonra o yüzden haberleri olsun dedik ondan geçe kaldı işler. Bugünde hastanede 1 saat beklicem önce ilk iğneleri vurdurcam sonra 1 saat sonra vurulan bir iğne daha var onu beklicem vurdurmak için kendim vururdum kıs dün gösterdi ama bir kere yapılsın bak dedi eşim tek onu evde vurucam hep 1 saat beklemiyim diye ama o bir saatte de Özdilek var hastanenin yanında oraya bakınırım gezerim iğneleri olunca yürümüş olurum sonra öbürünü yaptırır eve gelirim. Off ne uzun yazdım yaa ammaannn

Tabii ki bende vardım dua listesinde ama Rabbim nasip eder de transfer olursa giremem siteye o yüzden önceden yazıcam bir yere isimleri duayı okucam öyle yani topiğe giremesem de bilin ki dualar okunuyor

abartmasınlar hiç bişey olduğu yok..karnını tuta tuta yürüyecek kadar hırpalamıyolar..zaten anestezxiden uyanyosun..korkma bişey olmaz..evinde iki gün kirli kalsın..zaten transferden sonra bişey yapmayacan..kadın çağırırsın..e ozamana kadarda parçalama kendini..valla canına yazık..O CAN MÜSTAKBEL KUZUCUKLARA LAZIM ANNESİ:))

Son düzenleme:

Canim iki geninde pihtilasma var ama korkma tedavisi olan bisey ne guzel bak dusuk kayip yasamadan ogrendin herseyi gerci doktor farkli bisey soyleyebilir ben boyle biliyorum...

hep olumsuz şeyler duyunca insan korkuyo bişey varmı die hem niye meraklı oluyum hasta olmaya ben hastaneye bile gitmek istemiyorummm
Aslı bende anlamıyorum valla onlardan bir şey. Doktor sana söyleyecektir canım panik yapma önemli bir şey yoktur zannetmem
yok canım önemli olup olmadığından değil sadece merak ettim testler niye öyle die
aslı bak ne güzel işte birşeyin yokmuş prof.dr.buket hanımcım ne güzelde yorumlamış
demi yediz bilene doğururmuşumm
ewet canım hatta genetik doktoru olmalıymış bugün hast den sonuçları verirken öle dediler
Canim iki geninde pihtilasma var ama korkma tedavisi olan bisey ne guzel bak dusuk kayip yasamadan ogrendin herseyi gerci doktor farkli bisey soyleyebilir ben boyle biliyorum...

tabi Tümaycım şükürler olsun bende internetten baktım biraz pıhtılaşma dio şimdi Allah nasip eder de hamile kalırsam göbeğimden iğnemi vurulacamm yoksaaa :) neyse ya doktor anlatır elbet bi hastalansaydım da gitseydim doktora

senin için söylediklerimi geri alıyorum..doğru ya korkusundan günlerce doktora gitmeyen sendin::)))
baksana daha hamile olmadan olursam iğnemi yapacam kendime diyoo:))alalaalaa..pataklarım ha seni adamı hasta etme:))
hamile olda..iğnesi ilacı halledilir...sen yapamazsan ben yaparım..kaldıramazsan kaldırırlar gülüm..

ya amannn iğneden korktuğumdan değil yawwww bebişim için vururlurum tabii sadece diğer forumlarda öle yazmışlar Bukettt şimdi benim genler bozukmuymuşşş??? ben anlamıştım zaten bende bi sıkıntı olduğunuu

Ben = 560 tane
burcu = 300 tane
meral = 300 tane
tümay = 100 tane
bedriye = 300 tane
bircan = 100 tane
aslı = 500 tane
tuba = 1000 tane
buket =50 tane

toplam = 3210 tane

kalan =1234

sedacım geldim ve yazdım listeyi :) gördüğün gibi daha eksik çok.okursan çok sevinirim.ama yoğunum dersen de canın sağolsun

az az yapıyorum balım ya işyerinde yayılıp oturuyorum zaten gece gündüz kendimi yormuyorum yaptığım 2-3 saat ehmdr egzesiz hareket et dedi ee bu da egzersiz işte. Yumurta toplansın bişi yapmıcam zaten. Ya yumurta çok ya ondan ağrı oluyormuş ama ben nazlı değilimdir hiç belli de oluyor zaten. Zayıfım ya daha çok mu ağrı hissederim acaba. Amannn boşver şimdi onu düşünemicem neyse onu yaşıcaz hem beni öldürmeyen acı kuvvetlendirir heyytttt beeee

Bukettt bugün formumdasn kuzum ya yüzümde gülücüklere sebeb oldun Allah razı olsun. Valla özlemişim böyle Buketi beeenn

Canımm ben 500 daha alıyorum yarına bitiririm inşallah hastalanmazsam okurum ben bitiririz merak etme

kusura bakma zeynı yeni gördüm bende 50 adet alayım okuyayım inş.

ben ikincisinden yanayım ama çogunluguda uyarım yalnız bayramda okuyamayız orda mola verirsen canım mucks

tamam canım ekledim seni ::)

burcummm beni de ekle, ikiside çok güzel çok anlamlı ama gönlüm 1.den yana.

okey bebek :))

yasoooo canım çok çok geçmiş olsun,şimdi durumu nasıl, alçı falan var mı? hay Allah, Rabbim şifa versin

sonunda yapabildim ohh beeee profilden yaptım ..

ovvvv süper, haydi hayırlı olsun :)))

Aslım bu testleri bende yaptırdım bebeğem, sende pıhtılaşma var, doktor ya coraspirin verir ya da iğne, ya da her ikisini birden verir, ben iğneleri kullandım, battığını bile anlamıyorsun, ama Allah nasip ettiki bunu önceden öğrendim, çözümü çok kolay bişey :))

tamam canım ekledim:))

seni de ekledim tatlım, bakıyorum da sayı konusunda yine yan çizmeler başlanmış, Nazan'da şikayetçi..eehh sizin güzel hatrını ziçin yaparız bir şeyler :)))

Burcu bide özlem i de anımsatyorum, hani köyde olursam da ekleyin demişti ya, eğer ki eklediyseniz bu öneriyi dikkate almayınız.

evet tatlım ilk onun adını yazdım :))

Tabii ki bende vardım dua listesinde ama Rabbim nasip eder de transfer olursa giremem siteye o yüzden önceden yazıcam bir yere isimleri duayı okucam öyle yani topiğe giremesem de bilin ki dualar okunuyor

tamama şeker sen de varsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…