Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

zeyno benim 300 bitmek üzere, üzerine okuyabildiğim kadar okurum tatlım, sana mutlaka yazarım tam sayıyı,yetişir Allahın izn

zeyno benim 300 bitmek üzere, üzerine okuyabildiğim kadar okurum tatlım, sana mutlaka yazarım tam sayıyı,yetişir Allahın izniyle

Burcu canımmm bak ne güzel aydınlattı beni Tümay ve sana ayrıca teşekkür ediyorum Bukete de ewet şükürler olsun Burcu doktorum sağlam adım atıyo Allah var bakalım şimdi bi tek hastalığım kaldı hoş Allah varya hastalanmakta hiç istemiyorum oruç,kurann kalacak nese hastalanınca fsh baktırcam hemen inşallah düşmüştür inşallah

ASlım fsh psikolojiye bağlı olarak çok artıyor haberin olsun, hani bana doktorun biri fsh yüksek gebe kalamzsın deöiştiya, o ay adetimde fsh daha da bir yüksek çıkmıştı, sonra ben biliyorum bunu psikolojiye bağlı olduğunu hem aklımdan onaylama yaptım, benim yumurtalarım çok iyi çalışıyor herşey yolunda falan diye, 2 ay üst üste hamile kaldım biliyosunnnn :)

Ayyy aslım çok şükür herşey yolunda gidiyorrrrrr

seda varya çok kızgınım sana okuyrum okuyrum senin yaptıklarını sonra içerliyorum ben niye bu kadar pisim diye pazar günü açık lise sınavı vardı.orda görevliydim akşama kadar.ben yokken eşim sağolsun evi şöyle bi toparlayıp süpürmüş,neyse ben geldim senin yazdıklarını okudum(hafta sonu eşinle yaptığınız işleri) bi gaza geldim ben girdim mutfağa.çağırdım eşimi çkarttım fırını.ov Allah ov,sonrada iftara yemek hazırladım.iftardan sonrada yürüyüş.gece bir yatmışımki sorma ağrıdan kıvrandım.tepeden tırnağa haryerim ağrıyor.dünde arkadaş geldi.nla dlaştık,yemek tatlı falan yaptım,gece gene pert.anladım senle aşık atamayacağımı oturdum aşağı.söz verdim bugün kılımı kıpratmıcam diye ama seni okuyunca gene tutuyor beni tutanlar.ütüye başlıyasım var zor tutuyorum kendimi aklını başına topla diye yapıyon bari ballandıra ballandıra anlatma arkadaş.yapan var yapamayan var dimi ama

hadi geçmiş olsun canım.inşallah ateşi mateşi çıkmaz paşamızın

canım dua listesinde bende varım.1. dua bencede süper.ama diğeride olur tabi.olmadı diğer ayda onu okuruz dimi ama

ewet canım stresle alakası varmış bakalım bu ay kaç çıkacak geçen bal,çörek otu, tarçın karışımı da yaptım doktor beğenmemiştiya yumurtalıklarımı bu ay yine adetin 2.günüyle başlıcam inşallah işe yarar zaten bu ay tüp bebeğe geçmeyi istemiyoruz eşimde bende hatta fsh bizi zorlamazsa 6 ay falan doğal yoldan deneyelim dioruz hatta 1 yıl bile olabiir yani acil tüp bebek demedikleri sürece yola kendi şartlarımızla devam edicez

zeyno benim 300 bitmek üzere, üzerine okuyabildiğim kadar okurum tatlım, sana mutlaka yazarım tam sayıyı,yetişir Allahın izn

çok sağol canım.bende kuyorum ama anca bukadar oluyor.Allah gönlümüzü biliyorya yetişmezsede srun değil.conuçta 3000,4000 sayıdan ziyade niyetin önemli olduğunu düşünüyrum.ama ne kadar çok yakarış o kadar iyi yani

aslıcım sonuçlarınız iyi çıkmış çok şükür.fsh da iyi çıkar inşallah.pıhtılaşmayıda ben bilmem ama burcu kesin bilir :) ayrıca craspirin tüp bebektede veriyrlar.tedbiren herhalde.ben kullanıyorum şuan.kendi imkanlarınızı zrlayın tabi.ama olmazsada yapcak bişey yok tüpe geçersin ne olacak.kuzucun gelsinde dayanırsın hepsine

canım dua listesinde bende varım.1. dua bencede süper.ama diğeride olur tabi.olmadı diğer ayda onu okuruz dimi ama

tamam canım bızımlesın :))

bal tarçın süper :) ben her ay başlayayım diyorum, her ay adetimin 2. günü bir yerde oluyorum, nasip olmuyorrr

canınız nasıl istiyorsa, keyfiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın canım..senin acil bir durumun yok zaten .... rahat kafa rahat şeeey :)))

ben kaçar..zeyno'nun tefriciyesini bitireyimm

duanın sayısı 100 çok diyenler yorum yapsın..Bediş ve Nazan söylemiş ,nazlılar :)) olmadı yine 33 yapalım mı, çoğunluk ne derse?????

Tatlim hersey guzel olacak buna inan ignede ogle acitacak bisey degil ilk zamanlar ilac biraz yakiyor sonra geciyor...Ben inaniyorum senin normal olucak oyle hissediyorum..

Ben = 560 tane
burcu = 300 tane
meral = 300 tane
tümay = 100 tane
bedriye = 300 tane
bircan = 100 tane
aslı = 1000 tane
tuba = 1000 tane
buket =50 tane
nazan =50 tane
toplam = 3760 tane

kalan =684

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…