- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.681
Ben = 560 tane
burcu = 300 tane
meral = 300 tane
tümay = 100 tane
bedriye = 300 tane
bircan = 100 tane
aslı = 500 tane
tuba = 1000 tane
buket =50 tane
toplam = 3210 tane
kalan =1234
sedacım geldim ve yazdım listeyi :) gördüğün gibi daha eksik çok.okursan çok sevinirim.ama yoğunum dersen de canın sağolsun
Ben = 560 tane
burcu = 300 tane
meral = 300 tane
tümay = 100 tane
bedriye = 300 tane
bircan = 100 tane
aslı = 500 tane
tuba = 1000 tane
buket =50 tane
toplam = 3210 tane
kalan =1234
sedacım geldim ve yazdım listeyi :) gördüğün gibi daha eksik çok.okursan çok sevinirim.ama yoğunum dersen de canın sağolsun
Burcu canımmm bak ne güzel aydınlattı beni Tümay ve sana ayrıca teşekkür ediyorum Bukete deewet şükürler olsun Burcu doktorum sağlam adım atıyo Allah var bakalım şimdi bi tek hastalığım kaldı hoş Allah varya hastalanmakta hiç istemiyorum oruç,kurann kalacak nese hastalanınca fsh baktırcam hemen inşallah düşmüştür inşallah
Canım geçmiş olsun kayınvalidene inşallah hemen iyileşir kemik alsınlar kaynatsınlar iliği filan iyi gelir kaynamasına canım.
canım yoruluyorum napıyım ama işyerinde de tüm gün oturuyorum dinleniyorum yani Akşamları işte ne yaparsam. Yumurta toplandıktan sonra yapamayabilirim canım çok yumurta olduğu için ağrı olma olasılığım fazla kadınları görüyorum da orada toplatmışlar bir gün sonra gelmişler hep iki büklüm karınları tuta tuta yürüyorlar yazık öyle olursam nasıl yapayım. Yavaş yavaş yapıyorum ya dün kaynanama gittik ya baya oturduk tedavi olayını da söyledim filan onlara da çünkü gidemem transferden sonra o yüzden haberleri olsun dedik ondan geçe kaldı işler. Bugünde hastanede 1 saat beklicem önce ilk iğneleri vurdurcam sonra 1 saat sonra vurulan bir iğne daha var onu beklicem vurdurmak için kendim vururdum kıs dün gösterdi ama bir kere yapılsın bak dedi eşim tek onu evde vurucam hep 1 saat beklemiyim diye ama o bir saatte de Özdilek var hastanenin yanında oraya bakınırım gezerim iğneleri olunca yürümüş olurum sonra öbürünü yaptırır eve gelirim. Off ne uzun yazdım yaa ammaannn
günaydın kızlarr aşımızı olduk geldik çok şükür atlattık bide ateşi çıkmazsa süper olucak..ateşi cıkarsa die eczaneden fitil aldık bakalım İNŞALLAH kullanmak zorunda kalmayız şimdi uyuyo oğluşum..
YASEMİNCİM kayınvalidene gecmiş olsun..
canım benide eklemeyi unutma hangisi olursa uyarım..
canım atlattık cok şükür darısı başınıza ebe fitil önderidi ateşi çıkarsa ucunu kes hepsini verme sadece ucunu ver zeytin yağına batır acıtmasın dedi bakalım ateşi çıkmaz İNŞALLAH..3 gün banyo yaptırmıcakmışız
ewet canım stresle alakası varmış bakalım bu ay kaç çıkacak geçen bal,çörek otu, tarçın karışımı da yaptım doktor beğenmemiştiya yumurtalıklarımı bu ay yine adetin 2.günüyle başlıcam inşallah işe yarar zaten bu ay tüp bebeğe geçmeyi istemiyoruz eşimde bende hatta fsh bizi zorlamazsa 6 ay falan doğal yoldan deneyelim dioruz hatta 1 yıl bile olabiir yani acil tüp bebek demedikleri sürece yola kendi şartlarımızla devam edicezASlım fsh psikolojiye bağlı olarak çok artıyor haberin olsun, hani bana doktorun biri fsh yüksek gebe kalamzsın deöiştiya, o ay adetimde fsh daha da bir yüksek çıkmıştı, sonra ben biliyorum bunu psikolojiye bağlı olduğunu hem aklımdan onaylama yaptım, benim yumurtalarım çok iyi çalışıyor herşey yolunda falan diye, 2 ay üst üste hamile kaldım biliyosunnnn :)
Ayyy aslım çok şükür herşey yolunda gidiyorrrrrr
zeyno benim 300 bitmek üzere, üzerine okuyabildiğim kadar okurum tatlım, sana mutlaka yazarım tam sayıyı,yetişir Allahın izn
ewet canım stresle alakası varmış bakalım bu ay kaç çıkacak geçen bal,çörek otu, tarçın karışımı da yaptım doktor beğenmemiştiya yumurtalıklarımı bu ay yine adetin 2.günüyle başlıcam inşallah işe yarar zaten bu ay tüp bebeğe geçmeyi istemiyoruz eşimde bende hatta fsh bizi zorlamazsa 6 ay falan doğal yoldan deneyelim dioruz hatta 1 yıl bile olabiir yani acil tüp bebek demedikleri sürece yola kendi şartlarımızla devam edicez
canım dua listesinde bende varım.1. dua bencede süper.ama diğeride olur tabi.olmadı diğer ayda onu okuruz dimi ama
ewet canım stresle alakası varmış bakalım bu ay kaç çıkacak geçen bal,çörek otu, tarçın karışımı da yaptım doktor beğenmemiştiya yumurtalıklarımı bu ay yine adetin 2.günüyle başlıcam inşallah işe yarar zaten bu ay tüp bebeğe geçmeyi istemiyoruz eşimde bende hatta fsh bizi zorlamazsa 6 ay falan doğal yoldan deneyelim dioruz hatta 1 yıl bile olabiir yani acil tüp bebek demedikleri sürece yola kendi şartlarımızla devam edicez
Canımm ben 500 daha alıyorum yarına bitiririm inşallah hastalanmazsam okurum ben bitiririz merak etme
kusura bakma zeynı yeni gördüm bende 50 adet alayım okuyayım inş.
ben kaçar..zeyno'nun tefriciyesini bitireyimm
duanın sayısı 100 çok diyenler yorum yapsın..Bediş ve Nazan söylemiş ,nazlılar :)) olmadı yine 33 yapalım mı, çoğunluk ne derse?????
hep olumsuz şeyler duyunca insan korkuyo bişey varmı die hem niye meraklı oluyum hasta olmaya ben hastaneye bile gitmek istemiyorummm
yok canım önemli olup olmadığından değil sadece merak ettim testler niye öyle die
demi yediz bilene doğururmuşumm
ewet canım hatta genetik doktoru olmalıymış bugün hast den sonuçları verirken öle dediler
tabi Tümaycım şükürler olsun bende internetten baktım biraz pıhtılaşma dio şimdi Allah nasip eder de hamile kalırsam göbeğimden iğnemi vurulacamm yoksaaa :) neyse ya doktor anlatır elbet bi hastalansaydım da gitseydim doktora
ne kusuru canım aşk olsun.teşekkür ederim.Allah razı lsun
Zeynwp ben de 100 daha alayim 100taneyiokudum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?