Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy burcuummmm duayı 33 yapalım mı demiş ben bi de neden biliyor musunuz? Biriktiği zaman çok yoğun oluyor ya o yüzden bi de hayırlısıyla bizim burada tefriciyelerimiz falan da oluyor ondan dolayı dediydimm.. ama tabi siz değerli arkadaşlarımız derse ki 100 okuncaaakkk nazan la benn paşa paşa 100 ad okuruz EvelAllah.. okuruz de mi nazoo..

Zeyneepp biz bu tefriciyeleri ne zamana kadar okuyacaktık bitirme zamanımız ne zaman? Benim 300 ad bitti bitecek.. 10 ad gibi bişey kaldı..

Zeynep ya sana çok güldümm bi benim gibi istikrarlı değilsin demek ki, sen nasıl sedadan gaza geldin de ov Allah ov diye yzmışsın ya hele inan kahkaha attım, ben sedanın yaptığı temizliğe hayranlık duyup, kendimi hiç gaz getiremiyorum ama :)), aksine keşke seda burada olsaydı ne güzel bunu şöyle yapardı deyip iç geçirmişliğimde vardır evde.

Ben = 560 tane
burcu = 300 tane
meral = 300 tane
tümay = 200 tane
bedriye = 300 tane
bircan = 100 tane
aslı = 1000 tane
tuba = 1000 tane
buket =50 tane
nazan =50 tane
toplam = 3760 tane

kalan =584

sorma bediş varya yaptım bi hata ütü yapıp yapmama konusunda hala gel gitlerdeyim.hele şu iğnemi bi yaptırıp geleyimde snra bakarım olmazsa.
ben cvp yazayım derken kendimden bahsetmeyi unuttum tabi.transfer yarın yapılacak canım.transfere diye niyetlenmiştim.ama bitmezsede dert değil tabi.yeterki dualarla gitmiş olayım ki sıkı sıkı tutunsun bebişim.buarada eşimin ve burcunun hayalleri yere düştü ikizim olmayacak :) dün aradılar.6 yumurta döllenmiş demiştim ya 5 i iyi durumdaymış.onun için çarşamba yapıcaz transferi dediler.bende kaç transfer edileceğine sizmi karar veriyorsunuz yoksa dr mu ? diye sordum.devlet dedi.35 yaş üstü yada en az 3 denemesi olanlara 2 transfer hakkı veriliyormuş.onun için 1 transfer edilecek.transferden sonra da öğretmen evinde yer ayırttık.rda kalıcaz nasipse eve dönmicez.çok uzak değil ama genede yol gitmek istemiyorum.nolur nolmaz ben üstüme düşeni yapıp tedbirimi alayımda takdir Allah tan olsun.dimi? ama tek transfere üzüldüm.ikizim olmasını istediğimden değil,şansım artacaktı sonuçta.ama hepsi boş.Allah ol dedikten sonra bu tutunur sıkı sıkı inşallah.ama ol demezse 3 transferde yapsalar boş ...

ben kaçar..zeyno'nun tefriciyesini bitireyimm

duanın sayısı 100 çok diyenler yorum yapsın..Bediş ve Nazan söylemiş ,nazlılar :)) olmadı yine 33 yapalım mı, çoğunluk ne derse?????
kuşum bencede 100 çok gibi, en azından günü gününe okuyabiliriz 33 olunca ben genelde işyerinde namazdan sonra okuyorum tabi çoğunluk ne derse uyarım

ya sen tefriciyeyi öyle niyetlendiysen bu akşam burayasıkça gel müsait olanlarımızda alsın da hayırlsıyla yarın sabaha bitirelim benden sen 150 ad daha al.. inşAllah bu gece okuyacağım ben.. dediğin çok doğru dualarda önemli olan sayı değil ama biz bu sayıya da niyetlendik takıntı yaparım ben şimdi inşAllah bitiririz..

bi de benim önceki topikten arkadaşım vardı, tek koydular heralde ona 11. haftada yanlış hatırlamıyorsam 2iz olucağını öğrendi ve doktora hep bu kadar çabaladık keşke ikiz olsaydı diye serzenişte bulunuyormuş sonra doktor bi kontrol zamnı diyor ki bebekler... doktor şaşırıyor bebekler mi diye gidip dosyalarına falan bakmış orada ikiz olduğunu öğrenmiş.. ayy Allah hayırlısyla nasip etsin inşAllah sağlığıyla sıhhatiyle huzuruyla tek olsun.. inşAllah güzel olucak okunan duaların hürmetine.. bak sen bugun burayı yokla ama zeynebimm bizz bu tefriciyeyi hayırlısıyla bitiririzi..

öyle canım ama biraz daha kendimiz deneyelim isteik bakalım doktor ne dicek :)
sen de bu ay başla mutlaka burcu ihmal edip duruyosunn işte fsh yükseldiğinden acil demişlerdi ama dur bakalım neler olacak :)
aaaaaaaaaaa gerçektenmi?inanmıyrum ya sen zaten 500 almıştın.Allah razı lsun aslı varya. o zaman bişey kalmazki geriye zaten çok sağl
çekerim canım çekerim eee transferin yarınmış yarına kadar yetiştiririz canım inşallah ben yarın sabah 10 a kadar bitirmiş olurum inşallah
Tatlim hersey guzel olacak buna inan ignede ogle acitacak bisey degil ilk zamanlar ilac biraz yakiyor sonra geciyor...Ben inaniyorum senin normal olucak oyle hissediyorum..

inşallah canım yok iğneden korktuğumdan sormadım Tümaycım sadece meraktan ilk günler zorkanırım sonra alışırım ama tabi önce hamile kalmam gerekiyoinşallah normal yolla gelirr bizim sıpacık :)

senin kodun bozuk yavrum..kodun bozuk benimgibi:)))

okey baby..letis go:))((burcuya itafen:)))

demek ki her yiğidin harcı değilmiş..:))bende hafta sonu hiç oturmadan iş gördüm sonrada kalçalarımdan oturamadım:))

kuşum bitiririz evel allah sen merak etme...

ya sen devlette mi yaptırıyodun..hatırlayamadım..özelde takmıyolar o kuralı pekde..sende rica etsen felan oluyo mu??alakaya limon diyecen ama değil..alakaya maydanoz:))

dualarıda dert etme..niyet önemli evet ama yarına olmasada 4444 e tamamlarız onu biz..

ay ay yay çok sağol canım benim.Rabbim yavruna kavuştursun inşallah sağlıkla sıhatle.kalanıda güle oynaya bitiririm artık.sende çekerken komşun olacak insan müsveddesine sabır niyetiylede çek.

Zeynepcim ben gec kaldim heralde bende cekerim tesbihat ne cekilecek bitmediyse benide haberdar et

Aslıııııııııı,

kuşum başka topiğe ne hacet..burada topikler genel koordinatörü ordinaryüz hamile buket demet duruyoken

anacım bende 5 aydır hergün kendime iğne vuruyorum..göbeğim morarmıştı kestim bacağımdan vuruyorum..şimdide bacaklarım kızamıkcık çıkartmış gibi..gimi zaman morluklarla kaplı parçalı bulutlu anlayacağın..
Geçen gün bakıyorum bacağıma kendikendime diyorum ki ne zaman geçecek acaba.eşim diyoki yani çok mu önemli..burası(bacaklarımı kastediyo) kimden sorumlu..benden ..benden sorumluysa ben takmıyorum diyo:))aksine ne kadar fedakar olduğun aklıma geliyo felan diyo(gazzzzzzzzzzzzzç..) saat 11 e alarm kurmuşum her gün ötüyo 5 tane hap bir tane iğne... Saat 11 olunca karnıma ağrılar doluyo..yapmıycam işte yapmıycam diyorum

Bazen erken yatıyorum..eşimöm geliyo uyandırıyo benden kaçamazsın..kalk iğneni yap diye..
Naapcaksın..bizimde kodumuz bozukk...

zeynepcim hayırlısı neyse o olsun elbette bukadar özlemle bekliyoruz istersin ki ikiz olsun o mutluluğu 2 kat yaşa ama önemli olan sağlıklı olmaları, o yüzden üzülme inşallah o tek bebişin gelecek ve burada sevinip oynayacağız:119:

okurum canım akşam işlerim bitince oturuyorum başına topiğn duaları da var o yüzden bu akşam 50 okurum sonra da okurum haber veririm ben sana

Canım sen bana bakma takıntılıyım ben hem yapmadım yapmadım böyle son ana kaldı işte zaman var dedim bişiler çıktı filan. Hem bişi yapmadım valla anlattığım gibi, haftasonu cam sildim hatta balkon camı duruyor, bir de dün akşam ütü yemek o kadar işte yanii yavaşyavaş yapıyorum ama sen doğrusunu yapıyorsun boşver evi ya aman yarın transferin var zaten. Hayırlıs sonuçlarla gel inşallah bir tane koyulacak diye de üzülme bende isteyerek bir tane koydurucam ama özeller iki tane koyuyor genelde o kurala bakmıyorlar arkadaşıma daha yeni iki tane koyuldu. Olsun vardır bir hayır Allah ol dediyse olur bitanem neden olmayacakmış. Valla anlatmıcam artık yaptığım işleri tamam

ben kaçar..zeyno'nun tefriciyesini bitireyimm

duanın sayısı 100 çok diyenler yorum yapsın..Bediş ve Nazan söylemiş ,nazlılar :)) olmadı yine 33 yapalım mı, çoğunluk ne derse?????

bence de 33 iyidir canım ama siz bilirsiniz 100 de okurum yani.

KIZLAR ZEYNEPİN YARIN TRANSFERİ VAR VE TEFRİCİYYESİ TAMAMLANMADI HERKES BİRAZ ALSINDA YARIN SABAHA KADAR TAMAMLAYALIMMMöptüm sizi hadi ben kaçtım biraz kuran okumamm lazımmmgelirim yine

tamam cnm bir daha olursa öyle yaparım sağol yok cnm zaten hastanede yıkamıyorlar ben eve geldiğimde yıkamıştım kızımı
valla benim kucağıma vermediler doğum hane buz gibiydi üşütmesin diye hemen giydirip odaya götürmüşler yarım saat sonra da ben gittim o zaman gördüm prebsesimi
inşallah sana da öyle kolay doğumlar nasip eder RABBİM
günaydın herkese..
meral duanı dün okudum.Allah kabul etsin..
GÜNAYDIN BUKETİM BACAK AĞRIN HALA DEVAM EDİYOR MU
anladım cnm çok geçmiş olsun inşallah birşey olmaz atlatırsınız cnm darısı bizim başımıza artık

Selam hayirli günler nasıldınız inşallah ben iyiyim cok şükür betüş Hanim uyumuyordu yine bende elini kolunu bağladım ise yaradı şimdi uyuyor bende sizlere bakım dedim

Yasom kv cok çokgenine olsun Cnm

Burcum benide ekle dua listedinebende 2. Beğendim ama sayı fazla geldi betüş Hanım'dan okuyabilir miyim acaba

Zeynep kuzum benim kirkim çıktı artık okuyabilirim 100 tane terficiye bana ver

Aslım bende anlamıyorum ana inşallah cok güzeldir sonucların

Bedisim tatile izmire gelecekmissin yazdım ama görmedin sanırım tekrar yazıyorum
Bana uğramadan sakın izmiti terketme bak

bacakım geçti şükür..kalçam ağırıyo iş yapınca da oda olacak naapalımm..sende iyisin inşallah..

kız kimin neresini bağladın anlamadım ben:))

KIZLAR ZEYNEPİN YARIN TRANSFERİ VAR VE TEFRİCİYYESİ TAMAMLANMADI HERKES BİRAZ ALSINDA YARIN SABAHA KADAR TAMAMLAYALIMMMöptüm sizi hadi ben kaçtım biraz kuran okumamm lazımmmgelirim yine

Bence de herkes 100 alsa tamamlanır 50 okunur dinlenilir bir 50 daha okunur ben okurum yani Meryem duam ve topiğin duaları var ama okurum. Tamamlayalım yarın sabaha kadar..

Buket seninde sertlikler oluyor mu igne yerinde ilac dagilmamis gibi ? Ana babamiz yalnis kodlamis bizi insallah kardeslerimde yoktur...

Olmamışım ben galiba annemle babam yapamamışlar beni kod falan bozukkk herşey bozuk yawwww

Asli esim benle dalga geciyor bozukmussun seni bana vermisler diyor..Ben ilk cocugum tecrubesizlermis oondan boyle olmusum

oluyo tabi..morarıyo..kızarıyo..sar<arıyo...bazende hiç bişey olmuyo:==)))

Selamlarr,
Yasemincim kayınvalidene geçmiş olsun allah acil şifa versin çok zor bacağının kırılması hemencecik iyikeşain inşallah..

Burcucum yeni dua listesine benide eklermisin ilk sıradakini ezbere biliyorum bana uyar sayı farketmez ..

Zeynepcim 100 tane de tefriciye ben alayım tatlım..
Buarada seda yı okuyup gaza gelenlerden biri de benim hele hamileyken okuyup okuyup kalkıp girişiyodum :)) şimdi bebiş nezaman uyursa ozmn azcık aZcık yapabiliyorum.. Titiz hatun hepimizi ayarttı :))

Bedriye geçenlerde eşimi sormuştun, iş buldu allaha şükür dünden beri eğitimde bu hafta böle sürcek sonra sahaya incek. Alarm-güvenlik sistmleri satışı yapcak.. Ona görede primi var .. Boş durmaktan iyidir çok şükür ..

Tümay senin şu üsttekikere uyuz oldum, iyi sabırlısın valla ben cıngar çıkarırdım heralde onlar çingeneyse ben daa çingeneyim yerine göre :)) geleyim bi ağzını yırtıyam mı bebeğim...

Aslıcım canımm anladığım kadarıyla sonuçlar iyiymiş hayırlısınolsun inşallah güzel haberler alalım senden de . Öperim nanaklarından

Bukett kızın çok tatlı maşallah ben daha yenş görüyorum.. Nasılmış kendininki olunca çözülüyormuş dimi ultrason fotoğrafı :)))

Güll nezamandır karşılaşamıyoruz kankamızı öp bizim yerimize..
Resimlerini gördüm maşallah sana çok benziyor hele o ev haline bittim çok tatlısınız :)) heryerden bişiler asılıyor :)))

Meralcimm ilk dua günü heyecanında yaxamadım canım bende dua ettim sana canı gönülden..

Aklımda kalanlar bunlar yazmadığım varsa kusura bakmayın..
Dün oğluşumu balkona çıkardım güneşe bacaklarını kemikleri güçlensin diye 10 dk. Durdu durmadı bi baktım kıpkırımı olmuş oyy kavurdum çocuğu krem fln sürdüm de geçti allahtan :))
Acemilik işte naparsın..

Buarada bi iz peşindeyim;
Benimke aynı anda hamile olan karşı apartmanda biri vardı benden sonra doğurdu ama çocuğunu hiö görmedim kendi de fingir fingir heziyo yada hep cam da .. Bu çocuk nerde merak içindeyim :))) bulunca anlatcam size )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…