- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.701
ayyy burcuummmm duayı 33 yapalım mı demişben bi de neden biliyor musunuz ? Biriktiği zaman çok yoğun oluyor ya o yüzden bi de hayırlısıyla bizim burada tefriciyelerimiz falan da oluyor ondan dolayı dediydimm.. ama tabi siz değerli arkadaşlarımız derse ki 100 okuncaaakkk nazan la benn paşa paşa 100 ad okuruz EvelAllah.. okuruz de mi nazoo..
Zeyneepp biz bu tefriciyeleri ne zamana kadar okuyacaktık bitirme zamanımız ne zaman? Benim 300 ad bitti bitecek.. 10 ad gibi bişey kaldı..
Zeynep ya sana çok güldümm bi benim gibi istikrarlı değilsin demek ki, sen nasıl sedadan gaza geldin de ov Allah ov diye yzmışsın ya hele inan kahkaha attım, ben sedanın yaptığı temizliğe hayranlık duyup, kendimi hiç gaz getiremiyorum ama :)), aksine keşke seda burada olsaydı ne güzel bunu şöyle yapardı deyip iç geçirmişliğimde vardır evde.
kuşum bencede 100 çok gibi, en azından günü gününe okuyabiliriz 33 olunca ben genelde işyerinde namazdan sonra okuyorum tabi çoğunluk ne derse uyarımben kaçar..zeyno'nun tefriciyesini bitireyimm
duanın sayısı 100 çok diyenler yorum yapsın..Bediş ve Nazan söylemiş ,nazlılar :)) olmadı yine 33 yapalım mı, çoğunluk ne derse?????
sorma bediş varya yaptım bi hataütü yapıp yapmama konusunda hala gel gitlerdeyim.hele şu iğnemi bi yaptırıp geleyimde snra bakarım olmazsa.
ben cvp yazayım derken kendimden bahsetmeyi unuttum tabi.transfer yarın yapılacak canım.transfere diye niyetlenmiştim.ama bitmezsede dert değil tabi.yeterki dualarla gitmiş olayım ki sıkı sıkı tutunsun bebişim.buarada eşimin ve burcunun hayalleri yere düştü ikizim olmayacak :) dün aradılar.6 yumurta döllenmiş demiştim ya 5 i iyi durumdaymış.onun için çarşamba yapıcaz transferi dediler.bende kaç transfer edileceğine sizmi karar veriyorsunuz yoksa dr mu ? diye sordum.devlet dedi.35 yaş üstü yada en az 3 denemesi olanlara 2 transfer hakkı veriliyormuş.onun için 1 transfer edilecek.transferden sonra da öğretmen evinde yer ayırttık.rda kalıcaz nasipse eve dönmicez.çok uzak değil ama genede yol gitmek istemiyorum.nolur nolmaz ben üstüme düşeni yapıp tedbirimi alayımda takdir Allah tan olsun.dimi? ama tek transfere üzüldüm.ikizim olmasını istediğimden değil,şansım artacaktı sonuçta.ama hepsi boş.Allah ol dedikten sonra bu tutunur sıkı sıkı inşallah.ama ol demezse 3 transferde yapsalar boş ...
öyle canım ama biraz daha kendimiz deneyelim isteik bakalım doktor ne dicek :)aslıcım sonuçlarınız iyi çıkmış çok şükür.fsh da iyi çıkar inşallah.pıhtılaşmayıda ben bilmem ama burcu kesin bilir :) ayrıca craspirin tüp bebektede veriyrlar.tedbiren herhalde.ben kullanıyorum şuan.kendi imkanlarınızı zrlayın tabi.ama olmazsada yapcak bişey yok tüpe geçersin ne olacak.kuzucun gelsinde dayanırsın hepsine
sen de bu ay başla mutlaka burcu ihmal edip duruyosunntamam canım bızımlesın :))
bal tarçın süper :) ben her ay başlayayım diyorum, her ay adetimin 2. günü bir yerde oluyorum, nasip olmuyorrr
canınız nasıl istiyorsa, keyfiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın canım..senin acil bir durumun yok zaten .... rahat kafa rahat şeeey :)))
çekerim canım çekerim eee transferin yarınmış yarına kadar yetiştiririz canım inşallah ben yarın sabah 10 a kadar bitirmiş olurum inşallahaaaaaaaaaaa gerçektenmi?inanmıyrum ya sen zaten 500 almıştın.Allah razı lsun aslı varya. o zaman bişey kalmazki geriye zaten çok sağl
Tatlim hersey guzel olacak buna inan ignede ogle acitacak bisey degil ilk zamanlar ilac biraz yakiyor sonra geciyor...Ben inaniyorum senin normal olucak oyle hissediyorum..
Ya amannn iğneden korktuğumdan değil yawwww bebişim için vururlurum tabii sadece diğer forumlarda öle yazmışlar bukettt şimdi benim genler bozukmuymuşşş??? Ben anlamıştım zaten bende bi sıkıntı olduğunuu
okey baby..letis go:))((burcuya itafen:)))az az yapıyorum balım ya işyerinde yayılıp oturuyorum zaten gece gündüz kendimi yormuyorum yaptığım 2-3 saat ehmdr egzesiz hareket et dedi ee bu da egzersiz işte. Yumurta toplansın bişi yapmıcam zaten. Ya yumurta çok ya ondan ağrı oluyormuş ama ben nazlı değilimdir hiç belli de oluyor zaten. Zayıfım ya daha çok mu ağrı hissederim acaba. Amannn boşver şimdi onu düşünemicem neyse onu yaşıcaz hem beni öldürmeyen acı kuvvetlendirir heyytttt beeee
Bukettt bugün formumdasn kuzum ya yüzümde gülücüklere sebeb oldun allah razı olsun. Valla özlemişim böyle buketi beeenn
seda varya çok kızgınım sanaokuyrum okuyrum senin yaptıklarını sonra içerliyorum ben niye bu kadar pisim diye pazar günü açık lise sınavı vardı.orda görevliydim akşama kadar.ben yokken eşim sağolsun evi şöyle bi toparlayıp süpürmüş,neyse ben geldim senin yazdıklarını okudum(hafta sonu eşinle yaptığınız işleri) bi gaza geldim ben girdim mutfağa.çağırdım eşimi çkarttım fırını.ov allah ov,sonrada iftara yemek hazırladım.iftardan sonrada yürüyüş.gece bir yatmışımki sorma ağrıdan kıvrandım.tepeden tırnağa haryerim ağrıyor.dünde arkadaş geldi.nla dlaştık,yemek tatlı falan yaptım,gece gene pert.anladım senle aşık atamayacağımı Oturdum aşağı.söz verdim bugün kılımı kıpratmıcam diye ama seni okuyunca gene tutuyor beni tutanlar.ütüye başlıyasım var zor tutuyorum kendimi aklını başına topla diye Yapıyon bari ballandıra ballandıra anlatma arkadaş.yapan var yapamayan var dimi ama
kuşum bitiririz evel allah sen merak etme...çok sağol canım.bende kuyorum ama anca bukadar oluyor.allah gönlümüzü biliyorya yetişmezsede srun değil.conuçta 3000,4000 sayıdan ziyade niyetin önemli olduğunu düşünüyrum.ama ne kadar çok yakarış o kadar iyi yani
sorma bediş varya yaptım bi hataütü yapıp yapmama konusunda hala gel gitlerdeyim.hele şu iğnemi bi yaptırıp geleyimde snra bakarım olmazsa.
Ben cvp yazayım derken kendimden bahsetmeyi unuttum tabi.transfer yarın yapılacak canım.transfere diye niyetlenmiştim.ama bitmezsede dert değil tabi.yeterki dualarla gitmiş olayım ki sıkı sıkı tutunsun bebişim.buarada eşimin ve burcunun hayalleri yere düştü ikizim olmayacak :) dün aradılar.6 yumurta döllenmiş demiştim ya 5 i iyi durumdaymış.onun için çarşamba yapıcaz transferi dediler.bende kaç transfer edileceğine sizmi karar veriyorsunuz yoksa dr mu ? Diye sordum.devlet dedi.35 yaş üstü yada en az 3 denemesi olanlara 2 transfer hakkı veriliyormuş.onun için 1 transfer edilecek.transferden sonra da öğretmen evinde yer ayırttık.rda kalıcaz nasipse eve dönmicez.çok uzak değil ama genede yol gitmek istemiyorum.nolur nolmaz ben üstüme düşeni yapıp tedbirimi alayımda takdir allah tan olsun.dimi? Ama tek transfere üzüldüm.ikizim olmasını istediğimden değil,şansım artacaktı sonuçta.ama hepsi boş.allah ol dedikten sonra bu tutunur sıkı sıkı inşallah.ama ol demezse 3 transferde yapsalar boş ...
ay ay yay çok sağol canım benim.Rabbim yavruna kavuştursun inşallah sağlıkla sıhatle.kalanıda güle oynaya bitiririm artık.sende çekerken komşun olacak insan müsveddesine sabır niyetiylede çek.
ben cvp yazayım derken kendimden bahsetmeyi unuttum tabi.transfer yarın yapılacak canım.transfere diye niyetlenmiştim.ama bitmezsede dert değil tabi.yeterki dualarla gitmiş olayım ki sıkı sıkı tutunsun bebişim.buarada eşimin ve burcunun hayalleri yere düştü ikizim olmayacak :) dün aradılar.6 yumurta döllenmiş demiştim ya 5 i iyi durumdaymış.onun için çarşamba yapıcaz transferi dediler.bende kaç transfer edileceğine sizmi karar veriyorsunuz yoksa dr mu ? diye sordum.devlet dedi.35 yaş üstü yada en az 3 denemesi olanlara 2 transfer hakkı veriliyormuş.onun için 1 transfer edilecek.transferden sonra da öğretmen evinde yer ayırttık.rda kalıcaz nasipse eve dönmicez.çok uzak değil ama genede yol gitmek istemiyorum.nolur nolmaz ben üstüme düşeni yapıp tedbirimi alayımda takdir Allah tan olsun.dimi? ama tek transfere üzüldüm.ikizim olmasını istediğimden değil,şansım artacaktı sonuçta.ama hepsi boş.Allah ol dedikten sonra bu tutunur sıkı sıkı inşallah.ama ol demezse 3 transferde yapsalar boş ...
Ben = 560 tane
burcu = 300 tane
meral = 300 tane
tümay = 100 tane
bedriye = 300 tane
bircan = 100 tane
aslı = 500 tane
tuba = 1000 tane
buket =50 tane
toplam = 3210 tane
kalan =1234
sedacım geldim ve yazdım listeyi :) gördüğün gibi daha eksik çok.okursan çok sevinirim.ama yoğunum dersen de canın sağolsun
seda varya çok kızgınım sanaokuyrum okuyrum senin yaptıklarını sonra içerliyorum ben niye bu kadar pisim diye pazar günü açık lise sınavı vardı.orda görevliydim akşama kadar.ben yokken eşim sağolsun evi şöyle bi toparlayıp süpürmüş,neyse ben geldim senin yazdıklarını okudum(hafta sonu eşinle yaptığınız işleri) bi gaza geldim ben girdim mutfağa.çağırdım eşimi çkarttım fırını.ov Allah ov,sonrada iftara yemek hazırladım.iftardan sonrada yürüyüş.gece bir yatmışımki sorma ağrıdan kıvrandım.tepeden tırnağa haryerim ağrıyor.dünde arkadaş geldi.nla dlaştık,yemek tatlı falan yaptım,gece gene pert.anladım senle aşık atamayacağımı oturdum aşağı.söz verdim bugün kılımı kıpratmıcam diye ama seni okuyunca gene tutuyor beni tutanlar.ütüye başlıyasım var zor tutuyorum kendimi aklını başına topla diye yapıyon bari ballandıra ballandıra anlatma arkadaş.yapan var yapamayan var dimi ama
ben kaçar..zeyno'nun tefriciyesini bitireyimm
duanın sayısı 100 çok diyenler yorum yapsın..Bediş ve Nazan söylemiş ,nazlılar :)) olmadı yine 33 yapalım mı, çoğunluk ne derse?????
Olmamışım ben galiba annemle babam yapamamışlar beni kod falan bozukkksenin kodun bozuk yavrum..kodun bozuk benimgibi:)))
tamam cnm bir daha olursa öyle yaparım sağol yok cnm zaten hastanede yıkamıyorlar ben eve geldiğimde yıkamıştım kızımıyani tatlım sıcaklar fena hep pişk oldum bendegöğüslerim falan doktor bide aç aç bakiim demiyomu çok utanıyo insan
tatlım çörek otunu suda kaynatıp onun suyunu sür bebişe bir daha olursa doğal hem bana iyi gelmişti birazda olsa
valla ben veriyorlar diye biliyorum mesudecim doğum katıyla konuşmuştum geçen siliyoruz sadece dedi steril bezle yıkamıyorlarmış bu gün cesaret geldi biraz gittim kontrole doktor doğumda dediler bi baktım yarım saat içinde gelmiş bu kadar kolay doğabiliyormuş bak dedim kendi kendime utan utan dedim
GÜNAYDIN BUKETİM BACAK AĞRIN HALA DEVAM EDİYOR MUgünaydın herkese..
meral duanı dün okudum.Allah kabul etsin..
anladım cnm çok geçmiş olsun inşallah birşey olmaz atlatırsınız cnm darısı bizim başımıza artıkgünaydın kızlarr aşımızı olduk geldik çok şükür atlattık bide ateşi çıkmazsa süper olucak..ateşi cıkarsa die eczaneden fitil aldık bakalım İNŞALLAH kullanmak zorunda kalmayız şimdi uyuyo oğluşum..
YASEMİNCİM kayınvalidene gecmiş olsun..
canım benide eklemeyi unutma hangisi olursa uyarım..
canım atlattık cok şükür darısı başınıza ebe fitil önderidi ateşi çıkarsa ucunu kes hepsini verme sadece ucunu ver zeytin yağına batır acıtmasın dedi bakalım ateşi çıkmaz İNŞALLAH..3 gün banyo yaptırmıcakmışız
tamam cnm bir daha olursa öyle yaparım sağol yok cnm zaten hastanede yıkamıyorlar ben eve geldiğimde yıkamıştım kızımı
valla benim kucağıma vermediler doğum hane buz gibiydi üşütmesin diye hemen giydirip odaya götürmüşler yarım saat sonra da ben gittim o zaman gördüm prebsesimi
inşallah sana da öyle kolay doğumlar nasip eder rabbim
günaydın buketim bacak ağrın hala devam ediyor mu
anladım cnm çok geçmiş olsun inşallah birşey olmaz atlatırsınız cnm darısı bizim başımıza artık
selam hayirli günler nasıldınız inşallah ben iyiyim cok şükür betüş hanim uyumuyordu yine bende elini kolunu bağladım ise yaradı şimdi uyuyor bende sizlere bakım dedim
yasom kv cok çokgenine olsun cnm
burcum benide ekle dua listedinebende 2. Beğendim ama sayı fazla geldi betüş hanım'dan okuyabilir miyim acaba
zeynep kuzum benim kirkim çıktı artık okuyabilirim 100 tane terficiye bana ver
aslım bende anlamıyorum ana inşallah cok güzeldir sonucların
bedisim tatile izmire gelecekmissin yazdım ama görmedin sanırım tekrar yazıyorum
bana uğramadan sakın izmiti terketme bak
KIZLAR ZEYNEPİN YARIN TRANSFERİ VAR VE TEFRİCİYYESİ TAMAMLANMADI HERKES BİRAZ ALSINDA YARIN SABAHA KADAR TAMAMLAYALIMMM öptüm sizi hadi ben kaçtım biraz kuran okumamm lazımmm gelirim yine
Buket seninde sertlikler oluyor mu igne yerinde ilac dagilmamis gibi ? Ana babamiz yalnis kodlamis bizi insallah kardeslerimde yoktur...Aslıııııııııı,
kuşum başka topiğe ne hacet..burada topikler genel koordinatörü ordinaryüz hamile buket demet duruyoken
anacım bende 5 aydır hergün kendime iğne vuruyorum..göbeğim morarmıştı kestim bacağımdan vuruyorum..şimdide bacaklarım kızamıkcık çıkartmış gibi..gimi zaman morluklarla kaplı parçalı bulutlu anlayacağın..
Geçen gün bakıyorum bacağıma kendikendime diyorum ki ne zaman geçecek acaba.eşim diyoki yani çok mu önemli..burası(bacaklarımı kastediyo) kimden sorumlu..benden ..benden sorumluysa ben takmıyorum diyo:))aksine ne kadar fedakar olduğun aklıma geliyo felan diyo(gazzzzzzzzzzzzzç..) saat 11 e alarm kurmuşum her gün ötüyo 5 tane hap bir tane iğne... Saat 11 olunca karnıma ağrılar doluyo..yapmıycam işte yapmıycam diyorum
Bazen erken yatıyorum..eşimöm geliyo uyandırıyo benden kaçamazsın..kalk iğneni yap diye..
Naapcaksın..bizimde kodumuz bozukk...
Olmamışım ben galiba annemle babam yapamamışlar beni kod falan bozukkkherşey bozuk yawwww
buket seninde sertlikler oluyor mu igne yerinde ilac dagilmamis gibi ? Ana babamiz yalnis kodlamis bizi insallah kardeslerimde yoktur...
Asli esim benle dalga geciyor bozukmussun seni bana vermisler diyor..ben ilk cocugum tecrubesizlermis oondan boyle olmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?