Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

KIZLAR ZEYNEPİN YARIN TRANSFERİ VAR VE TEFRİCİYYESİ TAMAMLANMADI HERKES BİRAZ ALSINDA YARIN SABAHA KADAR TAMAMLAYALIMMMöptüm sizi hadi ben kaçtım biraz kuran okumamm lazımmmgelirim yine

EE KIZLAR şimdi

bu yukarıda okunanların haricinde 584 ad kalmış ya zeynebi n
çiğdem 100
bedriye 150
seda 50

284 adede düştüükk .. maşaAllah bize..

mesudeeeemm izmir e gelsemm sana gelmeyi çok isterdim gerçekten bööyleee betüşü kucağıma alıp içime çeke çeke koklardım kuzumuzu ama biz sadece istedik tatil için de doktora gidicem bu hafta sonuna konuşucam bayramdan sonraki haftaya çıkabileceğim onay verirse o da ama.. çok sağol canım benimm..

inşallah olmaz canım ya da yapmak zorunda kalmazsın benimkini naapcaklar bakalım o zaman ama bi göstersinler ya da öyle fiydirip götürsünler kuzucuğumu
amin canım inşallah sürekli dua ediyorum bende Rabbim kolayından nasip etsin inşallah herkese

KIZLAR ZEYNEPİN YARIN TRANSFERİ VAR VE TEFRİCİYYESİ TAMAMLANMADI HERKES BİRAZ ALSINDA YARIN SABAHA KADAR TAMAMLAYALIMMMöptüm sizi hadi ben kaçtım biraz kuran okumamm lazımmmgelirim yine

ben bu aralar çok bir katkıda bulunamıyorum zaten kendi derdimden bi 50 aliim bende ya okurum inşallah kabul eder Rabbim

amanın ben de ilk çocuğum kesin acemiliklerine geldiiibenden sonrakiler gayet normaller maşallahhh

Bedişşş Mesude de 100 tane alırım yamış Didem de 50 kaldı 134 ozaman Zeynepte çekerse bu sefer sayıyı geçmeyelim demiiiakşam gelir belki

Çidoooo görüşemiyoruz canımcım hoşgeldinnnoğluşuna iyi bak annesii çok öp benim için koklakızzz meraklııı öğren bakalım da haber ver bize de merak ettim

Cigdem esinin is bulmasina cok sevindim cok sukur...Kuzum boyle insanlara degmez psikolojisi bozuk akli basinda insan yapmaz boyle seyler o yuzden sabredip dua ediyorum ...Selimi kocaman kokluyorum annesi yerime kokla :)

Zeynep

tefriciyelerden bana düşeni okudum yani 50 tane..ama bi hesaplıyalımda yine okurum..aslının dediği gibi yine geçmesin..bedişin hesabına göre 200 küsür kalmış..bi gelsende toplasan akşam bakamıyom yaff:))

bebek isteyen güzel anne adayları
aslım,zeynebim,burcum,sedam,ayşem,tuğbam
kızlar bu mübarek ayda o kadar çok güzel haber ve tedavi müjdeleri aldıkki Rabbim inşallah kolaycada hamile haberlerinizi bizlere almayı nasib eder
perşembe günü duha(kuşluk) namazından sonra 500 defa Ya SEmi ismi şerifini zikredenin her ne zaman olursa olsun duası kabul olurmuş
bi deneyin istedim bu güzel dualar içinde inşallah Rabbim en kısa ZAmanda istediğinizi verir

bebek bekleyenleride unutmadım
21 inşikak suresini bir suyun içine okuyup(zemzem daha iyi olur) doğumdan önce içenin doğumu kolaylaşırmış kızlar
birde bol bol Er Rakıb ismi şerifini zikredenin Allahın izniyle doğumu kolay olur

http://www............./dosyalar/normaldogum/nsd2.html
burada çok güzel anlatmış birde normal doğumu tavsiye ederim bakmanızı

Buket sendemi ilk cocuksun yoksa bak biz problemin kaynagini bulduk :))

Tümmmmaaaaayy yanlışım varsa beni düzeltşr misin lutfen senin toplamda 300 ad ise zeynep 200 geçmiş senin 100 ü de düşmemiş oluyoruz hesaptan de mi o zaman 284 adetden

tümay 100 (yanılıyorsam sileriz tümay ımm..)
mesude 100
didem 50

kalan 34 oluyor bu durumda..

böyle olursa kaldı 34 onuda aslı belki yolda falan okuyorsa o da ona denk gelir bence bitti..
ohhh maşaAllah kızlar hepimize çok mutlu oldumm.. Zeynebede sürpriz olur geldiğinde, duasını okur bağışlar.. Allah inşAllah kabul eder.

Dogrusun canim ama Zeynep gelsin o okumadiysa okurum 100 tane daha 300 olur fazla olmasin...

bak sen 34 üde bana bırakmış ozaman ben başlayım 534 tane çekmem lazım da inşallah hastalanmam bitiririm kızlar değişiklik olursa eksik lursa haber uçurun bana tamamlayayım

Buket sendemi ilk cocuksun yoksa bak biz problemin kaynagini bulduk :))

hee bende ilkim..demekki malzemeden çalmışlar...inşallah biz başarabiliriz tüma..eksiksiz kususrsuz tam sağ salim çocuklar doğuıruruz..

oldu gibi bu hesaptan...

Çidoooo görüşemiyoruz canımcım hoşgeldinnnoğluşuna iyi bak annesii çok öp benim için koklakızzz meraklııı öğren bakalım da haber ver bize de merak ettim

Öptüm kokladım dedim aslı teyzenin yerine :))
Kız çok merak ettim valla allah korusun kötü bişe olsa böle gezemez ve camlardan muhabbet edemez yani.. Nebilim hangi ara bu çocuğu emzitiyoda uyutuyo veya hiç ağlamıyo mu yahu.. Bnim balkona çıkmaya vaktim bile yok valla anca işlerimi yetiştiriyorum dur sen dur çözücm ben bu işi :)))

Cigdem esinin is bulmasina cok sevindim cok sukur...Kuzum boyle insanlara degmez psikolojisi bozuk akli basinda insan yapmaz boyle seyler o yuzden sabredip dua ediyorum ...Selimi kocaman kokluyorum annesi yerime kokla :)

Sağol canım benim çok şükür..
Kokladım ve hadi bnden kıyak olsun bacaklarını da ısırdım yerine tümay teyze yaptı dedim hihii ))
Bizde senş öptük canım kuzucığuna iyi bak..

ay bayılırıp ısırıp ısırıp sevmeye...ısıracam sıkıştıracam saracam öpecem yalayacam koklayacan sallayacan parçalayacan:))

ohh iyi yapmışsın mis gibi kokuyodur şimdiii seni gidi seni fırsat bulup komşuları da dikizlemeye başlamışbelki annesi yada yardımcısı falan vardı yada evlatlık vermişlerdirrr ne bilimm başka da bişe gelmedi aklıma

bak sen 34 üde bana bırakmış ozaman ben başlayım 534 tane çekmem lazım da inşallah hastalanmam bitiririm kızlar değişiklik olursa eksik lursa haber uçurun bana tamamlayayım

ayy ben sana kıyamamm.. kuzumm, canım benimm sen34 ü almaa, ben zeynep demek istemiştim iğne olmaya gidiyorum dedi ya yollarda gidip gelirken okur belki dedim.. sen zaten 500 ad aldın bunları bitirip sana yardıma geçmemiz gerek bizim :26:38:

Canım valla tembelleştim ya şimdi onun ceremesini çekiyorum hep daha var dedim bişiler çıktı yapmadım sıkıştım napıyım yapmasam rahatta edemicem. Belki son iş yapmalarım olur gebe kalırım da daha yapmam kadın çağırırım ne de olsa tüp bebek olacak dikkat etmem lazım annemde gelir gider ekimde hızlı tren geliyor zaten ist. - eskişehir arası bir ayağı burada olur hep. Hem belki yumurta toplamada filan başıma bişi gelir evim temiz olsun :26:

Çok enteresan çiğdemim ya kadın nasıl öyle gezebiliyor ki bebeğini yanına almadan evde nasıl tutuyor bakacak birisi mi var acaba annesi filan yine de insan öyle sürekli gezemez cam tepelerinde olamaz yahu. Bir gün denk getirip açık açık sorsan yaa. Ya da onunla görüşen birilerine denk gelip sor bakalım :26:

Canımm benim çok sağol ben okuyayım kuşluk vakti uyanıp bunu o zaman aslında lem yelide de başlamak istiyorum hazır Zeynep'in tefriciyesi bitmişken ama çok arka arkaya oldu kimseyi de sıkıştırmak istemiyorum ben bitiremez miyim tek başıma acaba zikirmatik alsaydım iyiydi. Burada oturduğum yerden de okurdum odada yalnızım.

Bende yemekte tavuk vardı bana yasak tost yedim eşimle kampüste dolaştık biraz yürüdüm otur otur olmuyor zaten iğnelerden de şişmeye başladım. İyi geldi ama. 3 şişe de yanıma su alıyorum saka su olacakmış illa evden getiriyorum. Son şişemi içiyorum şu an akşam evde 2 şişe daha içicem yatana kadar günde 2.5 lt su ben günde yarım lt zor bitirirdim oysa ki insan isteyince öyle bir yapıyor ki ay heyecan bastı yarın öğlen yumoşlarımı görücem acaba bebeğimi görücem diyeceğim günler de gelecek mi yaa :26:

ANLADIM CNMYİNEDE AKLINDA BULUNSUN BURALARA YOLUN DÜŞERSE BEKLERİM TATLIM
AMİN CNM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
bacakım geçti şükür..kalçam ağırıyo iş yapınca da oda olacak naapalımm..sende iyisin inşallah..

kız kimin neresini bağladın anlamadım ben:))

İYİ ÇOK ŞÜKÜR SEVİNDİM CNM BENİM HAMİLEYKEN AĞRIYORDU HALA ARAR ARA BACAĞIM AĞRIYOR GEÇEDİ ACABA KRONİKLEŞTİ Mİ Kİ
betülün elini ayağını bağladım bağladım dedimse iple değil kundak yaptım elini kolunu hareket ettirmekten uykuya dalamıyor ne yapim ama işe yaradı tabi babası gidip uyardı bana bırakıp işe gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…