- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.721
sorma bediş varya yaptım bi hataütü yapıp yapmama konusunda hala gel gitlerdeyim.hele şu iğnemi bi yaptırıp geleyimde snra bakarım olmazsa.
ben cvp yazayım derken kendimden bahsetmeyi unuttum tabi.transfer yarın yapılacak canım.transfere diye niyetlenmiştim.ama bitmezsede dert değil tabi.yeterki dualarla gitmiş olayım ki sıkı sıkı tutunsun bebişim.buarada eşimin ve burcunun hayalleri yere düştü ikizim olmayacak :) dün aradılar.6 yumurta döllenmiş demiştim ya 5 i iyi durumdaymış.onun için çarşamba yapıcaz transferi dediler.bende kaç transfer edileceğine sizmi karar veriyorsunuz yoksa dr mu ? diye sordum.devlet dedi.35 yaş üstü yada en az 3 denemesi olanlara 2 transfer hakkı veriliyormuş.onun için 1 transfer edilecek.transferden sonra da öğretmen evinde yer ayırttık.rda kalıcaz nasipse eve dönmicez.çok uzak değil ama genede yol gitmek istemiyorum.nolur nolmaz ben üstüme düşeni yapıp tedbirimi alayımda takdir Allah tan olsun.dimi? ama tek transfere üzüldüm.ikizim olmasını istediğimden değil,şansım artacaktı sonuçta.ama hepsi boş.Allah ol dedikten sonra bu tutunur sıkı sıkı inşallah.ama ol demezse 3 transferde yapsalar boş ...
Ben = 560 tane
burcu = 300 tane
meral = 300 tane
tümay = 200 tane
bedriye = 300 tane
bircan = 100 tane
aslı = 1000 tane
tuba = 1000 tane
buket =50 tane
nazan =50 tane
toplam = 3760 tane
kalan =584
KIZLAR ZEYNEPİN YARIN TRANSFERİ VAR VE TEFRİCİYYESİ TAMAMLANMADI HERKES BİRAZ ALSINDA YARIN SABAHA KADAR TAMAMLAYALIMMM öptüm sizi hadi ben kaçtım biraz kuran okumamm lazımmm gelirim yine
inşallah olmaz canım ya da yapmak zorunda kalmazsıntamam cnm bir daha olursa öyle yaparım sağol yok cnm zaten hastanede yıkamıyorlar ben eve geldiğimde yıkamıştım kızımı
valla benim kucağıma vermediler doğum hane buz gibiydi üşütmesin diye hemen giydirip odaya götürmüşler yarım saat sonra da ben gittim o zaman gördüm prebsesimi
inşallah sana da öyle kolay doğumlar nasip eder RABBİM
GÜNAYDIN BUKETİM BACAK AĞRIN HALA DEVAM EDİYOR MU
anladım cnm çok geçmiş olsun inşallah birşey olmaz atlatırsınız cnm darısı bizim başımıza artık
KIZLAR ZEYNEPİN YARIN TRANSFERİ VAR VE TEFRİCİYYESİ TAMAMLANMADI HERKES BİRAZ ALSINDA YARIN SABAHA KADAR TAMAMLAYALIMMM öptüm sizi hadi ben kaçtım biraz kuran okumamm lazımmm gelirim yine
amanın ben de ilk çocuğum kesin acemiliklerine geldiiiBuket seninde sertlikler oluyor mu igne yerinde ilac dagilmamis gibi ? Ana babamiz yalnis kodlamis bizi insallah kardeslerimde yoktur...
Asli esim benle dalga geciyor bozukmussun seni bana vermisler diyor..Ben ilk cocugum tecrubesizlermis oondan boyle olmusum
EE KIZLAR şimdi
bu yukarıda okunanların haricinde 584 ad kalmış ya zeynebi n
çiğdem 100
bedriye 150
seda 50
284 adede düştüükk .. maşaAllah bize..
mesudeeeemm izmir e gelsemm sana gelmeyi çok isterdim gerçekten bööyleee betüşü kucağıma alıp içime çeke çeke koklardımkuzumuzu ama biz sadece istedik tatil için de doktora gidicem bu hafta sonuna konuşucam bayramdan sonraki haftaya çıkabileceğim onay verirse o da ama.. çok sağol canım benimm..
Cigdem esinin is bulmasina cok sevindim cok sukur...Kuzum boyle insanlara degmez psikolojisi bozuk akli basinda insan yapmaz boyle seyler o yuzden sabredip dua ediyorum ...Selimi kocaman kokluyorum annesi yerime kokla :)Selamlarr,
Yasemincim kayınvalidene geçmiş olsun allah acil şifa versin çok zor bacağının kırılması hemencecik iyikeşain inşallah..
Burcucum yeni dua listesine benide eklermisin ilk sıradakini ezbere biliyorum bana uyar sayı farketmez ..
Zeynepcim 100 tane de tefriciye ben alayım tatlım..
Buarada seda yı okuyup gaza gelenlerden biri de benim hele hamileyken okuyup okuyup kalkıp girişiyodum :)) şimdi bebiş nezaman uyursa ozmn azcık aZcık yapabiliyorum.. Titiz hatun hepimizi ayarttı :))
Bedriye geçenlerde eşimi sormuştun, iş buldu allaha şükür dünden beri eğitimde bu hafta böle sürcek sonra sahaya incek. Alarm-güvenlik sistmleri satışı yapcak.. Ona görede primi var .. Boş durmaktan iyidir çok şükür ..
Tümay senin şu üsttekikere uyuz oldum, iyi sabırlısın valla ben cıngar çıkarırdım heralde onlar çingeneyse ben daa çingeneyim yerine göre :)) geleyim bi ağzını yırtıyam mı bebeğim...
Aslıcım canımm anladığım kadarıyla sonuçlar iyiymiş hayırlısınolsun inşallah güzel haberler alalım senden de . Öperim nanaklarından
Bukett kızın çok tatlı maşallah ben daha yenş görüyorum.. Nasılmış kendininki olunca çözülüyormuş dimi ultrason fotoğrafı :)))
Güll nezamandır karşılaşamıyoruz kankamızı öp bizim yerimize..
Resimlerini gördüm maşallah sana çok benziyor hele o ev haline bittim çok tatlısınız :)) heryerden bişiler asılıyor :)))
Meralcimm ilk dua günü heyecanında yaxamadım canım bende dua ettim sana canı gönülden..
Aklımda kalanlar bunlar yazmadığım varsa kusura bakmayın..
Dün oğluşumu balkona çıkardım güneşe bacaklarını kemikleri güçlensin diye 10 dk. Durdu durmadı bi baktım kıpkırımı olmuş oyy kavurdum çocuğu krem fln sürdüm de geçti allahtan :))
Acemilik işte naparsın..
Buarada bi iz peşindeyim;
Benimke aynı anda hamile olan karşı apartmanda biri vardı benden sonra doğurdu ama çocuğunu hiö görmedim kendi de fingir fingir heziyo yada hep cam da .. Bu çocuk nerde merak içindeyim :))) bulunca anlatcam size)
amanın ben de ilk çocuğum kesin acemiliklerine geldiiibenden sonrakiler gayet normaller maşallahhh
Bedişşş Mesude de 100 tane alırım yamış Didem de 50 kaldı 134 ozaman Zeynepte çekerse bu sefer sayıyı geçmeyelim demiiiakşam gelir belki
amanın ben de ilk çocuğum kesin acemiliklerine geldiiibenden sonrakiler gayet normaller maşallahhh
Bedişşş Mesude de 100 tane alırım yamış Didem de 50 kaldı 134 ozaman Zeynepte çekerse bu sefer sayıyı geçmeyelim demiiiakşam gelir belki
Tümmmmaaaaayy yanlışım varsa beni düzeltşr misin lutfen senin toplamda 300 ad ise zeynep 200 geçmiş senin 100 ü de düşmemiş oluyoruz hesaptan de mi o zaman 284 adetden
tümay 100 (yanılıyorsam sileriz tümay ımm..)
mesude 100
didem 50
kalan 34 oluyor bu durumda..
böyle olursa kaldı 34 onuda aslı belki yolda falan okuyorsa o da ona denk gelir bence bitti..
ohhh maşaAllah kızlar hepimize çok mutlu oldumm.. Zeynebede sürpriz olur geldiğinde, duasını okur bağışlar.. Allah inşAllah kabul eder.
Tümmmmaaaaayy yanlışım varsa beni düzeltşr misin lutfen senin toplamda 300 ad ise zeynep 200 geçmiş senin 100 ü de düşmemiş oluyoruz hesaptan de mi o zaman 284 adetden
mesude 100
didem 50
böyle olursa kaldı 34 onuda aslı belki yolda falan okuyorsa o da ona denk gelir bence bitti..
ohhh maşaAllah kızlar hepimize çok mutlu oldumm.. Zeynebede sürpriz olur geldiğinde, duasını okur bağışlar.. Allah inşAllah kabul eder.
Buket sendemi ilk cocuksun yoksa bak biz problemin kaynagini bulduk :))
oldu gibi bu hesaptan...Tümmmmaaaaayy yanlışım varsa beni düzeltşr misin lutfen senin toplamda 300 ad ise zeynep 200 geçmiş senin 100 ü de düşmemiş oluyoruz hesaptan de mi o zaman 284 adetden
mesude 100
didem 50
Çidoooo görüşemiyoruz canımcım hoşgeldinnnoğluşuna iyi bak annesii çok öp benim için kokla kızzz meraklııı öğren bakalım da haber ver bize de merak ettim
Cigdem esinin is bulmasina cok sevindim cok sukur...Kuzum boyle insanlara degmez psikolojisi bozuk akli basinda insan yapmaz boyle seyler o yuzden sabredip dua ediyorum ...Selimi kocaman kokluyorum annesi yerime kokla :)
Öptüm kokladım dedim aslı teyzenin yerine :))
Kız çok merak ettim valla allah korusun kötü bişe olsa böle gezemez ve camlardan muhabbet edemez yani.. Nebilim hangi ara bu çocuğu emzitiyoda uyutuyo veya hiç ağlamıyo mu yahu.. Bnim balkona çıkmaya vaktim bile yok valla anca işlerimi yetiştiriyorum dur sen dur çözücm ben bu işi :)))
Sağol canım benim çok şükür..
Kokladım ve hadi bnden kıyak olsun bacaklarını da ısırdım yerine tümay teyze yaptı dedim hihii))
Bizde senş öptük canım kuzucığuna iyi bak..
Öptüm kokladım dedim aslı teyzenin yerine :))
Kız çok merak ettim valla allah korusun kötü bişe olsa böle gezemez ve camlardan muhabbet edemez yani.. Nebilim hangi ara bu çocuğu emzitiyoda uyutuyo veya hiç ağlamıyo mu yahu.. Bnim balkona çıkmaya vaktim bile yok valla anca işlerimi yetiştiriyorum dur sen dur çözücm ben bu işi :)))
bak sen 34 üde bana bırakmış ozaman ben başlayım 534 tane çekmem lazım da inşallah hastalanmam bitiririm kızlar değişiklik olursa eksik lursa haber uçurun bana tamamlayayım
Zeynepcim 100 tane de tefriciye ben alayım tatlım..
Buarada seda yı okuyup gaza gelenlerden biri de benim hele hamileyken okuyup okuyup kalkıp girişiyodum :)) şimdi bebiş nezaman uyursa ozmn azcık aZcık yapabiliyorum.. Titiz hatun hepimizi ayarttı :))
Buarada bi iz peşindeyim;
Benimke aynı anda hamile olan karşı apartmanda biri vardı benden sonra doğurdu ama çocuğunu hiö görmedim kendi de fingir fingir heziyo yada hep cam da .. Bu çocuk nerde merak içindeyim :))) bulunca anlatcam size)
bebek isteyen güzel anne adayları
aslım,zeynebim,burcum,sedam,ayşem,tuğbam
kızlar bu mübarek ayda o kadar çok güzel haber ve tedavi müjdeleri aldıkki Rabbim inşallah kolaycada hamile haberlerinizi bizlere almayı nasib eder
perşembe günü duha(kuşluk) namazından sonra 500 defa Ya SEmi ismi şerifini zikredenin her ne zaman olursa olsun duası kabul olurmuş
bi deneyin istedim bu güzel dualar içinde inşallah Rabbim en kısa ZAmanda istediğinizi verir
bebek bekleyenleride unutmadım
21 inşikak suresini bir suyun içine okuyup(zemzem daha iyi olur) doğumdan önce içenin doğumu kolaylaşırmış kızlar
birde bol bol Er Rakıb ismi şerifini zikredenin Allahın izniyle doğumu kolay olur
http://www............./dosyalar/normaldogum/nsd2.html
burada çok güzel anlatmış birde normal doğumu tavsiye ederim bakmanızı
ANLADIM CNMYİNEDE AKLINDA BULUNSUN BURALARA YOLUN DÜŞERSE BEKLERİM TATLIMEE KIZLAR şimdi
bu yukarıda okunanların haricinde 584 ad kalmış ya zeynebi n
çiğdem 100
bedriye 150
seda 50
284 adede düştüükk .. maşaAllah bize..
mesudeeeemm izmir e gelsemm sana gelmeyi çok isterdim gerçekten bööyleee betüşü kucağıma alıp içime çeke çeke koklardımkuzumuzu ama biz sadece istedik tatil için de doktora gidicem bu hafta sonuna konuşucam bayramdan sonraki haftaya çıkabileceğim onay verirse o da ama.. çok sağol canım benimm..
AMİN CNM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUNinşallah olmaz canım ya da yapmak zorunda kalmazsınbenimkini naapcaklar bakalım o zaman ama bi göstersinler ya da öyle fiydirip götürsünler kuzucuğumu
amin canım inşallah sürekli dua ediyorum bende Rabbim kolayından nasip etsin inşallah herkese
ben bu aralar çok bir katkıda bulunamıyorum zaten kendi derdimdenbi 50 aliim bende ya okurum inşallah kabul eder Rabbim
bacakım geçti şükür..kalçam ağırıyo iş yapınca da oda olacak naapalımm..sende iyisin inşallah..
kız kimin neresini bağladın anlamadım ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?