Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay bayılırıp ısırıp ısırıp sevmeye...ısıracam sıkıştıracam saracam öpecem yalayacam koklayacan sallayacan parçalayacan:))

Başkasınınki sevilmiyo öle çok yakının değilse tip tip bakıyolar ama kendinin olunca evirip çeviyon hiç de canı acımıyo çok pis seviyorum valla bidaa bu zamanlarını bulamıcam tadını çıkarıyorum :))

Kız evin içinden sesini bile duyuyorum bir gür ki sorma naklen yayın konuşulanlar :)) dikizlemeye ne hacet sesinden tanıyorum :)
Annesiyle aynı apartmanda oturuyo ama hep mi anne bakar hem o da camda vlla hep :))

Benim komşum yok ki burdakilere oek ısınamadım çok dedikoducular..
Ama takibimde elbet yakalayacağım bebişiylr birlikte :))

Karınımq müthiş bi ağrı girdi soğuk soğuk terliyprum şuan..
Lohusalığımın 20.gününde de böle olmuştu ozmn serum takmışlardı.
Kesin üşüttüm gene off sıcak su torbası nerdesiiiiiinnnnnn
Öptüm sizleri azcık yatayım selim uyuyo allahtan..

çiğdem nasılsın cnm oğluşun nasıl sana yazdım ama görmedin benimde senin gibi süt kızım oldu
burcu hani sana demiştim ya komşunun kızı aç doymuyor diye geçenlerde beni çağırdı banyo yaptıralım diye neyse gittim banyosonu yaptırdık annesi etrafı toplarken kızı açıkmış durmadı bende çıkardım benim montofonları ağzına dayadım kız nasıl emiyor sorma sanki kıtlıktan çıkmış neyse sonra benim kızın içine doğdu başkasını emzirdiğim hemen uyanmış babası zapdedememiş aldı geldi memem verdim hala bana söyleniyor betüş hiç böyle emdiğini görmedim kıskandı sanırım neyse komşunun kızı hiç aralıksız 5 saat uyumuş demek açlıktan uyuyamıyormuş yavrucak 2-3 gün sonra bebek yine açmış bana mesaj attı süt sağdın mı bugün bizim kız ac emziremiyorum ateşim var diye benimde hazir sağılmış sütüm vardı onu götürdüm 2 saat sonra tekrar sağıp götürdüm buzluktat da 2 poşet süt vardı onlarıda alıp götürdüm kıza da sütlaç yaptım sütü gelmiş şimdi yetirebiliyormuş biz hala sağmaya devam kıyamıyorum aslında dökmeye ama yakınlarda bildiğim bi bebek yok ki vereyim

aslı buket tumay sadoş nasılsınız kızlar ya

olsun canım çekerim benn nolacak sanki ama kafayı yedim habire tuvalete gidiyom kontrol ediyorum acaba hastalandımmı die

canımm dikkat et kendine lütfen ayaklarını hep sıcak tut çok geçmiş olsun öptüm ikinizi dekarşı komşuyu da gel anlattMesudecim canımmmm iyiyiz bebeğim sen nasılsın mis kokulu kızını da bağlamışsın keyif yapıyosun bakıyorum

canım sevap tabii hani sağılmış sütlerden vermek öyle meme emmek bilemiyorum da annesinin sütü mü gelmiyordu. Yazık çocuğa. Mama takviyesi yapsaydı. Ben iyiyim işte iğnelere devam yarın konuşucam kontrolde bakalım aşağı yukarı ne zaman toplanırmış.

İyiyim kusum bas agrisi mide bulantisi ugrasiyorum sen nasilsin??Boncugumu op yerime...

ya dikkat et ayaklarına..gazın olur bebike geçer..yazda olsa çorapsız gezme!!!

ya sar sar..bizim arkadaış oğlu kriz gibi bişey geçirdi..korktular doktorlada dolandılar sara mı nöbet mi diye..en son doktor demiş ki küçük çocuk elini kolunu görünce korkar çırpınır..ellerini sarın demiş.sende sar..

ay ne güzel süt kardeşliği..seninki ona onunki sana

canım bende 50 okumuştum

Mesudecim hakkını helal et valla görmemişim göz gezdirip okuyabilirim ancak bqzen okuyup yarım bırakıyprum ne okuduğumu da unutuyorum kusura bakma lütfen..
İyiz oğlumla çok şükür alıştık artık onlu hayata.. Bezini değiştirceğim zaman hep dötünü yıkıyorum çok hoşuna gidiyo suyu seviyo :)) gündüzleri pek uyumuyo ama geceleri iyiiz çokşükür.. Benim gibi günün 20 saati bıraksalar uyucak olan kişi uykusuzluğa alıştıysa herkes alışır valla :)))
Seninde süt çocuğun hayırlı olsun çok güzel bi duygu aman dikkat ama sonraki kardeşler aşık fln olmasınlar hep aşılayın çocuklara siz kardeşsiniz diye..
Sen nasılsın var mı seni bunalttığı zamanlar ?

Sorun orda zaten ayaklarımı sıcak tutamıyorum

Aman giyemiyorum çorap fln napiyim hele bu sıcakta hiçç..
Geçti ki hem sıcak su torbası koydum karnıma 1 saate geçti işte :)) bütün gün çorap giymeye ne hacet

geçti geçti diyipte geçiştirme..terliksiz gezme bari..

çiğdemcim hemen yazmak istedim karnına sıcak su koyma olurmu kanın göllenmesine sebep olur damararı genişlettiği için ayaklarının altına koy daha ii

geçti geçti diyipte geçiştirme..terliksiz gezme bari..

Aa onsuz gezmem bak ama kızma yevruuummm :)))
Severiz seni bizzz

çiğdemcim hemen yazmak istedim karnına sıcak su koyma olurmu kanın göllenmesine sebep olur damararı genişlettiği için ayaklarının altına koy daha ii

Sağol sündüzcüm biliyorum regliyken fln da çok ağrırdı hiç koymazdım karnıma ama şimdi en hızlı çözüm bu :)) selim paşa ya kim bakcak ..
Herzaman yapmıyorum çok nadir merak etme

KIZLAR ZEYNEPİN YARIN TRANSFERİ VAR VE TEFRİCİYYESİ TAMAMLANMADI HERKES BİRAZ ALSINDA YARIN SABAHA KADAR TAMAMLAYALIMMMöptüm sizi hadi ben kaçtım biraz kuran okumamm lazımmmgelirim yine

aslııııı ben 50 daha okudum toplam 400 oldu, ama sanırım sayı gececek, sen yüz tane eksik oku bari, ayyyyy çok üzgünüm

tamam canım senide ekledim

?

Inşallah yapacagım Allah razı olsun, sadece bebek için değil sanırım başka şeyler içinde olabilir mi?

Bedişşşşş ben 400 okudum, bu mesaji sonra gördüm bari siz biraz eksik okuyun, du bakayım akşam ZEYNEP gelsin de ne diyecek

oyyy ne büyük sevap :))) çok duygusal okurken ağlayasım geldi, canım Rabbim senin hiç darda koymasın

Okuma burcu okumaaa dağıtıldı onun hepsi eksik yok şuan :)) kendi kendine okursan karışmam tabii

bebeğem artık çok geç ( ne yapcaz bilemedim artık bizim kızlar bu mesajı görürse onlar eksik okurlar
ÇİĞDEM seni de dua listesine yazdım tatlım, bu arada geçmış olsun canım aman rüzgarda falan durma dikkat et
Bu arada dua sayımız 33 olacak..mahalle baskısı var :))) hamişleri kıramıyorum :)))

zeyneeeeeeep toplamda 400 tane okudum, okumayı bıraktım, akşam sayı netleşsin inşallah fazla olmaz, bu arada tekiz olacakmış senin kuzun, haydi hayırlısı, dualarımdasın :))

yaa zeynep'in yarın transferi varmış,ben cumaya kadar diye rahat rahat okuyorum,kaç gündür gelemedim habersiz kaldım,neyse ben 700 tane okudum 300 tane kaldı şimdi yemeyip içmeyip bitirmem gerekiyor ayyy acele etmeliyim

olur tabiki burcucum özel olarak hamilelikle ilgili değil ama bu aralar herkesin tedavisi transferi olduğu için o niyetle paylaştım ne niyetin varsa yap Rabbim kabul eder inş tatlım

ZEYNEPCİMMM 50 tane okudum bende bitti tatlım Rabbim kabul etsin inş

1. Ben = 560 tane
burcu = 400 tane
meral = 300 tane
tümay = 200 tane
bedriye = 450 tane
bircan = 100 tane
aslı = 1500 tane
tuba = 1000 tane
buket =50 tane
nazan =50 tane
çiğdem 100 tane
Seda : 50 tane
Didem : 50 tane
Mesude :100 tane
Gül :50 tane

toplam = 4960

kızlar ben öyle bi toparlamaya çalıştım ki okumayan arkadaşlar varsa listeyi görsünlerde zorlamasınlar kendilerini diye.. Aslımm kuzum sen adetini düşebilrsin aslında okumadınsa.. Tubaa senin 300 e gerek kalmamış ama okuduysan diye ben eksiltmedim, tumay ımm sen 100 ü okumadınsa gerek yok görünüyor, zeynep bi gelicek biz listeyi tamamıyla değiştirdik böylelikle Duadan zarar gelmez çok şükür çok olsun az olmasın.. Zeynebim sende bağışlarken 4444 diye bi bağışla gerisini yine üzerine bağışlarsın bence.. Allah inşAllah ettiğimiz duaların hurmetıne yarın bebişini alır gelirsin, bu akşam bolca selavat getir ne olur.. ben rabbi yesir çekerim..

ayy kızlar burada dua listesini zeynebe koalylık olsun diye böyle yazarken inanın gözlerim doldu, ne kadar yüreği kocaman pırıl pırıl insanlarsınız yaa, Allah inşAllah hepimizin,herkesin gönlüne göre versin, yüzümüzü güldürsün Rabbim.. hepinizi çok seviyorum

Son düzenleme:
inan yazdıklarınızı kurken ağzım kulaklarıma vardı.ne diyeceğimi şaşırdım.arkadaş rahatsızlanmış işe gitmemiş tabi rapor alması lazım.beraber gittik bende iğnemi yaptırdım.dolayısıyla okuyamadım.gelince o da oruçsuzmuş.bi güzel çay demleyip yayıldık.eşim gelincede jeli yaptım ve yürüyüşe çıktık.dönüşte sofrayı kurdum başladım okumaya.sonra dur dedim kızlara bi bakayım.Allah ım sen ne büyüksün.ne kadar gönlü yüce kullar yaratmışsın.bana dua bırakmamışsınız resmen Rabbim bu dualarınızın hatrına dert yüzü göstermesin inşallah.hepinizi çooooooooooook seviyorum.nasıl bi moral verdiğinizi anlatmam ya mesele sayı falan değil yani bu kadar yüreğin benim için dua etmesi anlatamıyorum varya suan hisseddiklerimi.ben listenin son halini yazayım.bakalım kaç çıkacak sayı?

ben = 622 tane
burcu = 400 tane
meral = 300 tane
tümay = 300 tane
bedriye = 450 tane
bircan = 100 tane
aslı = 1000 tane
tuba = 1000 tane
buket =50 tane
nazan =50 tane
çiğdem 100 tane
Seda : 50 tane
Didem : 50 tane
Mesude :100 tane
Gül :50 tane

toplam =4622

kızlar ben öyle bi toparlamaya çalıştım ki okumayan arkadaşlar varsa listeyi görsünlerde zorlamasınlar kendilerini diye.. Aslımm kuzum sen adetini düşebilrsin aslında okumadınsa.. Tubaa senin 300 e gerek kalmamış ama okuduysan diye ben eksiltmedim, tumay ımm sen 100 ü okumadınsa gerek yok görünüyor, zeynep bi gelicek biz listeyi tamamıyla değiştirdik böylelikle Duadan zarar gelmez çok şükür çok olsun az olmasın.. Zeynebim sende bağışlarken 4444 diye bi bağışla gerisini yine üzerine bağışlarsın bence.. Allah inşAllah ettiğimiz duaların hurmetıne yarın bebişini alır gelirsin, bu akşam bolca selavat getir ne olur.. ben rabbi yesir çekerim..

ayy kızlar burada dua listesini zeynebe koalylık olsun diye böyle yazarken inanın gözlerim doldu, ne kadar yüreği kocaman pırıl pırıl insanlarsınız yaa, Allah inşAllah hepimizin,herkesin gönlüne göre versin, yüzümüzü güldürsün Rabbim.. hepinizi çok seviyorum[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…