- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.741
ay bayılırıp ısırıp ısırıp sevmeye...ısıracam sıkıştıracam saracam öpecem yalayacam koklayacan sallayacan parçalayacan:))
ohh iyi yapmışsın mis gibi kokuyodur şimdiiiseni gidi seni fırsat bulup komşuları da dikizlemeye başlamış belki annesi yada yardımcısı falan vardı yada evlatlık vermişlerdirrr ne bilimm başka da bişe gelmedi aklıma
Canım valla tembelleştim ya şimdi onun ceremesini çekiyorum hep daha var dedim bişiler çıktı yapmadım sıkıştım napıyım yapmasam rahatta edemicem. Belki son iş yapmalarım olur gebe kalırım da daha yapmam kadın çağırırım ne de olsa tüp bebek olacak dikkat etmem lazım annemde gelir gider ekimde hızlı tren geliyor zaten ist. - eskişehir arası bir ayağı burada olur hep. Hem belki yumurta toplamada filan başıma bişi gelir evim temiz olsun :26:
Çok enteresan çiğdemim ya kadın nasıl öyle gezebiliyor ki bebeğini yanına almadan evde nasıl tutuyor bakacak birisi mi var acaba annesi filan yine de insan öyle sürekli gezemez cam tepelerinde olamaz yahu. Bir gün denk getirip açık açık sorsan yaa. Ya da onunla görüşen birilerine denk gelip sor bakalım :26:
Canımm benim çok sağol ben okuyayım kuşluk vakti uyanıp bunu o zaman aslında lem yelide de başlamak istiyorum hazır Zeynep'in tefriciyesi bitmişken ama çok arka arkaya oldu kimseyi de sıkıştırmak istemiyorum ben bitiremez miyim tek başıma acaba zikirmatik alsaydım iyiydi. Burada oturduğum yerden de okurdum odada yalnızım.
olsun canım çekerim benn nolacak sanki ama kafayı yedim habire tuvalete gidiyom kontrol ediyorum acaba hastalandımmı dieayy ben sana kıyamamm.. kuzumm, canım benimm sen34 ü almaa, ben zeynep demek istemiştimiğne olmaya gidiyorum dedi ya yollarda gidip gelirken okur belki dedim.. sen zaten 500 ad aldın bunları bitirip sana yardıma geçmemiz gerek bizim :26: 38:
Karınımq müthiş bi ağrı girdi soğuk soğuk terliyprum şuan..
Lohusalığımın 20.gününde de böle olmuştu ozmn serum takmışlardı.
Kesin üşüttüm gene off sıcak su torbası nerdesiiiiiinnnnnn
Öptüm sizleri azcık yatayım selim uyuyo allahtan..
çiğdem nasılsın cnm oğluşun nasıl sana yazdım ama görmedin benimde senin gibi süt kızım oldu
burcu hani sana demiştim ya komşunun kızı aç doymuyor diye geçenlerde beni çağırdı banyo yaptıralım diye neyse gittim banyosonu yaptırdık annesi etrafı toplarken kızı açıkmış durmadı bende çıkardım benim montofonları ağzına dayadım kız nasıl emiyor sorma sanki kıtlıktan çıkmış neyse sonra benim kızın içine doğdu başkasını emzirdiğim hemen uyanmış babası zapdedememiş aldı geldi memem verdim hala bana söyleniyor betüş hiç böyle emdiğini görmedim kıskandı sanırım neyse komşunun kızı hiç aralıksız 5 saat uyumuş demek açlıktan uyuyamıyormuş yavrucak 2-3 gün sonra bebek yine açmış bana mesaj attı süt sağdın mı bugün bizim kız ac emziremiyorum ateşim var diye benimde hazir sağılmış sütüm vardı onu götürdüm 2 saat sonra tekrar sağıp götürdüm buzluktat da 2 poşet süt vardı onlarıda alıp götürdüm kıza da sütlaç yaptım sütü gelmiş şimdi yetirebiliyormuş biz hala sağmaya devam kıyamıyorum aslında dökmeye ama yakınlarda bildiğim bi bebek yok ki vereyim
aslı buket tumay sadoş nasılsınız kızlar ya
çiğdem nasılsın cnm oğluşun nasıl sana yazdım ama görmedin benimde senin gibi süt kızım oldu
burcu hani sana demiştim ya komşunun kızı aç doymuyor diye geçenlerde beni çağırdı banyo yaptıralım diye neyse gittim banyosonu yaptırdık annesi etrafı toplarken kızı açıkmış durmadı bende çıkardım benim montofonları ağzına dayadım kız nasıl emiyor sorma sanki kıtlıktan çıkmış neyse sonra benim kızın içine doğdu başkasını emzirdiğim hemen uyanmış babası zapdedememiş aldı geldi memem verdim hala bana söyleniyor betüş hiç böyle emdiğini görmedim kıskandı sanırım neyse komşunun kızı hiç aralıksız 5 saat uyumuş demek açlıktan uyuyamıyormuş yavrucak 2-3 gün sonra bebek yine açmış bana mesaj attı süt sağdın mı bugün bizim kız ac emziremiyorum ateşim var diye benimde hazir sağılmış sütüm vardı onu götürdüm 2 saat sonra tekrar sağıp götürdüm buzluktat da 2 poşet süt vardı onlarıda alıp götürdüm kıza da sütlaç yaptım sütü gelmiş şimdi yetirebiliyormuş biz hala sağmaya devam kıyamıyorum aslında dökmeye ama yakınlarda bildiğim bi bebek yok ki vereyim
ANLADIM CNMYİNEDE AKLINDA BULUNSUN BURALARA YOLUN DÜŞERSE BEKLERİM TATLIM
AMİN CNM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
İYİ ÇOK ŞÜKÜR SEVİNDİM CNM BENİM HAMİLEYKEN AĞRIYORDU HALA ARAR ARA BACAĞIM AĞRIYOR GEÇEDİ ACABA KRONİKLEŞTİ Mİ Kİ
betülün elini ayağını bağladım bağladım dedimse iple değil kundak yaptım elini kolunu hareket ettirmekten uykuya dalamıyor ne yapim ama işe yaradı tabi babası gidip uyardı bana bırakıp işe gitti
Karınımq müthiş bi ağrı girdi soğuk soğuk terliyprum şuan..
Lohusalığımın 20.gününde de böle olmuştu ozmn serum takmışlardı.
Kesin üşüttüm gene off sıcak su torbası nerdesiiiiiinnnnnn
Öptüm sizleri azcık yatayım selim uyuyo allahtan..
canım bende 50 okumuştumBen = 560 tane
burcu = 300 tane
meral = 300 tane
tümay = 100 tane
bedriye = 300 tane
bircan = 100 tane
aslı = 500 tane
tuba = 1000 tane
buket =50 tane
toplam = 3210 tane
kalan =1234
sedacım geldim ve yazdım listeyi :) gördüğün gibi daha eksik çok.okursan çok sevinirim.ama yoğunum dersen de canın sağolsun
olsun canım çekerim benn nolacak sanki ama kafayı yedim habire tuvalete gidiyom kontrol ediyorum acaba hastalandımmı die
canımm dikkat et kendine lütfen ayaklarını hep sıcak tut çok geçmiş olsun öptüm ikinizi dekarşı komşuyu da gel anlatt Mesudecim canımmmm iyiyiz bebeğim sen nasılsın mis kokulu kızını da bağlamışsın keyif yapıyosun bakıyorum
ya dikkat et ayaklarına..gazın olur bebike geçer..yazda olsa çorapsız gezme!!!
ya sar sar..bizim arkadaış oğlu kriz gibi bişey geçirdi..korktular doktorlada dolandılar sara mı nöbet mi diye..en son doktor demiş ki küçük çocuk elini kolunu görünce korkar çırpınır..ellerini sarın demiş.sende sar..
ay ne güzel süt kardeşliği..seninki ona onunki sana
Mesudecim hakkını helal et valla görmemişim göz gezdirip okuyabilirim ancak bqzen okuyup yarım bırakıyprum ne okuduğumu da unutuyorum kusura bakma lütfen..
İyiz oğlumla çok şükür alıştık artık onlu hayata.. Bezini değiştirceğim zaman hep dötünü yıkıyorum çok hoşuna gidiyo suyu seviyo :)) gündüzleri pek uyumuyo ama geceleri iyiiz çokşükür.. Benim gibi günün 20 saati bıraksalar uyucak olan kişi uykusuzluğa alıştıysa herkes alışır valla :)))
Seninde süt çocuğun hayırlı olsun çok güzel bi duygu aman dikkat ama sonraki kardeşler aşık fln olmasınlar hep aşılayın çocuklara siz kardeşsiniz diye..
Sen nasılsın var mı seni bunalttığı zamanlar ?
Sorun orda zaten ayaklarımı sıcak tutamıyorum
Aman giyemiyorum çorap fln napiyim hele bu sıcakta hiçç..
Geçti ki hem sıcak su torbası koydum karnıma 1 saate geçti işte :)) bütün gün çorap giymeye ne hacet
geçti geçti diyipte geçiştirme..terliksiz gezme bari..
çiğdemcim hemen yazmak istedim karnına sıcak su koyma olurmu kanın göllenmesine sebep olur damararı genişlettiği için ayaklarının altına koy daha ii
KIZLAR ZEYNEPİN YARIN TRANSFERİ VAR VE TEFRİCİYYESİ TAMAMLANMADI HERKES BİRAZ ALSINDA YARIN SABAHA KADAR TAMAMLAYALIMMM öptüm sizi hadi ben kaçtım biraz kuran okumamm lazımmm gelirim yine
Selam hayirli günler nasıldınız inşallah ben iyiyim cok şükür betüş Hanim uyumuyordu yine bende elini kolunu bağladım ise yaradı şimdi uyuyor bende sizlere bakım dedim
Yasom kv cok çokgenine olsun Cnm
Burcum benide ekle dua listedinebende 2. Beğendim ama sayı fazla geldi betüş Hanım'dan okuyabilir miyim acaba
Zeynep kuzum benim kirkim çıktı artık okuyabilirim 100 tane terficiye bana ver
Aslım bende anlamıyorum ana inşallah cok güzeldir sonucların
Bedisim tatile izmire gelecekmissin yazdım ama görmedin sanırım tekrar yazıyorum
Bana uğramadan sakın izmiti terketme bak
bebek isteyen güzel anne adayları
aslım,zeynebim,burcum,sedam,ayşem,tuğbam
kızlar bu mübarek ayda o kadar çok güzel haber ve tedavi müjdeleri aldıkki Rabbim inşallah kolaycada hamile haberlerinizi bizlere almayı nasib eder
perşembe günü duha(kuşluk) namazından sonra 500 defa Ya SEmi ismi şerifini zikredenin her ne zaman olursa olsun duası kabul olurmuş
bi deneyin istedim bu güzel dualar içinde inşallah Rabbim en kısa ZAmanda istediğinizi verir
bebek bekleyenleride unutmadım
21 inşikak suresini bir suyun içine okuyup(zemzem daha iyi olur) doğumdan önce içenin doğumu kolaylaşırmış kızlar
birde bol bol Er Rakıb ismi şerifini zikredenin Allahın izniyle doğumu kolay olur
http://www............./dosyalar/normaldogum/nsd2.html
burada çok güzel anlatmış birde normal doğumu tavsiye ederim bakmanızı
Tümmmmaaaaayy yanlışım varsa beni düzeltşr misin lutfen senin toplamda 300 ad ise zeynep 200 geçmiş senin 100 ü de düşmemiş oluyoruz hesaptan de mi o zaman 284 adetden
tümay 100 (yanılıyorsam sileriz tümay ımm..)
mesude 100
didem 50
kalan 34 oluyor bu durumda..
böyle olursa kaldı 34 onuda aslı belki yolda falan okuyorsa o da ona denk gelir bence bitti..
ohhh maşaAllah kızlar hepimize çok mutlu oldumm.. Zeynebede sürpriz olur geldiğinde, duasını okur bağışlar.. Allah inşAllah kabul eder.
Okuma burcu okumaaa dağıtıldı onun hepsi eksik yok şuan :)) kendi kendine okursan karışmam tabii
aslııııı ben 50 daha okudum toplam 400 oldu, ama sanırım sayı gececek, sen yüz tane eksik oku bari, ayyyyy çok üzgünüm
Inşallah yapacagım Allah razı olsun, sadece bebek için değil sanırım başka şeyler içinde olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?