Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

[/QUOTE]

Maşallah maşallah ben okucam 50 taneyi şimdi. Topiğin dualarını da okucam biriken, meryem duamı da okucam

Zeynebim sana da hem tefriciyeni okucam hem de bol bol dua edicem Rabbim inşallah nasip etsin güzel haberler ver bize aramız fazla olmayacak. Bu topikteki herkes çok güzel haberlerle gelsin zaten patlama yaşadık sonu da iyi olsun. Sen kendini ne zaman iyi hissedersen gelir yazarsın hep umutlu ol pozitif ol. Ya zeynep ben bugün erken çatlamasını önlemek için iğneye başladım ilkini hastanede vurdurdum bir sancı girdi sağıma baya kenarına ama karnımın biraz sürdü geçti ama vurdu baya yani sende de olmuş muydu. Yarın onu kendim vurucam. Bu arada bugün iş felan yapmadım bir tek yemek yaptım bazanın altını kaldıracaktık eşimin tembelliği tuttu gardırobu temizliyim düzenliyim dedim yatıcam ben dedi eşim taş koydu yanii benimde uykum var çok dün gece geç yattım ya duaları okuyup yatıcam.

ben çıkayım kızlar acık okuyayım.fetih yada yasin mükemmel olur diye düşünüyorum.eşyalarımı hazırlıyayım,kendimi hazırlıyayım :) yarın orda kalıcaz büyük ihtimal onun için yazamayabilirim.eve döner dönmez yazarım zaten.hepinizi tekrar tekrar öpüyorum.ayrıca

çiğdem eşinin iş bulmasına çok sevindim canım.Allah selimin rızkını verecektir mutlaka.dahada iyi lur Allah ın izniyle merak etme.

seda lem yelid başlarsan bende seve seve kurum canım.meral ,duygu ve mervenin duasını okumadım daha ama atlamadım merak etmeyin dönüşte derhal okucam inşallah.belki bu gece bile okuyabilirim.nede olsa uyku tutmaz bugün beni :)

buket canım kadar iğneye tabiki ağrır bacağın.ben 3 aylık lunca iğneleri kestin sanıyordum.Allah var hiç şikayetçi olmadın şimdiye dek.kadir kıymet bilmek,geç kavuşmak böyle bişey işte Allah ım güç kuvvet versin inşallah.

ASLI,TÜMAY,BUKET ilginçtir ama bende ilk çocuğum ve annemle babam her prjede biraz daha geliştirmişler kendilerini hakikaten ilgisi varmı acaba acemilikle?belki hamilelikte beslenme,doğumdan sonra emzirme... gibi nedenlerdendir.ben 6 ay emmişim mesela.babam yanımda sürekli sigara içmiş.ama son kardeşimde daha dikkatlilerdi ben hatırlıyrum.tamam onuda el bebek gül bebek büyütmediler ama en azından 2 yaşına kadar emdi o.ki biliyorsunuz anne sütü kadar kıymetli bişey yok.bide benim doğumum çok zor olmuş.doğum esnasında belimi zorlamışlar hemşireler.belim eğri kaldı.ufacık bi iş yapayım hemen başlar ağrımaya.küçük kardeşimi evde ebe doğurttu maşallah neyse işte kaderde bu varmış,bunlarda bahaneler.bende belirteyim dedim :)

evet canım gonal f de bişey olmuyr ama cetrodite bende de önce sızı,ağrı gibi oluyordu sonrada kızarıp kaşınıyr çevresi.hemşire normal dedi.önemli değilmiş.onun için önemsemedim.zaten çok uzun süre vurmuyorsun onu.yanlış olmasın ben 5 yada 6 tane vurmuştum.onun için kafaya takma.inşallah canım inşallah.peşpeşe herkesten güzel haberler gelir,bayram hepimiz için ayrı bi güzel geçer.senelerdir her bayramı ağlayarak geçiriyorum.dah önce anlatmıştım görümcemin çocukları anne diye sarılıp öpüyorlar ya annelerini bende film kopuyor.tabi bu sabahın ilk sahnesi.akşama kadar buna benzer kaç sahne geçiyo insanın gözünün önünden.Rabbim inşallah bizimde yüzümüzü güldürsün bu bayram.bide evlilik yıl dönümümüz bayrama denk geliyor.düşün mutluluğu.ama yalan yok hayal kurmaya krkuyrum.sanki ben hayal kurarsam yıkılacakmış gibi geliyor hala Allah bilir artık ne diyeyim.biz kul olarak elimizden geleni yapıyruz.imtihanı geçtikse,vakti zamanı geldiyse ne ala.gelmediyse.....

Zeynep benimde dogumum cok zor olmus annem olumlerden donmus ben boguluyormusum annem hastalaninca beni bi kenara atmislar ac kalmisim sut annem emzirmis simdi daha cok suphelendim bak

canım allah rast getirisn sorunsuz bi şekilde transferin gerçekleşir ve meleğin seni sever sımsıkı tutunur allah yardımcınız olsun dualarımdasın NIZ

Canım benim 50 tane tefriciyeni okudum bitirdim Rabbim kabul etsin fazla fazla da oldu zaten. İnan kendm için söylüyorum tutsa da tutmasa da buradan aldığım kuvveti, maneviyatı asla unutmayacağım belki de öyle ayakta durucam tekrar denemeye gücüm olacak çünkü gerçekten bu topiğe gelmeden önce düzenli dua okumazdım ama okuyorum artık hem buranın vesilesiyle kaç dua ezberledim en son da tefriciye ezberledim. Hayırlısı olsun hakkımızda. Canım benim annem bana hamileyken sigara içmiş hep beslenmesine de fazla dikkat etmemiş düşün bana 6 aylıkken daha kot giyebiliyormuş zaten 2 kg doğmuşum ve iki ay süt emmişim. Sigara hayatımda hiç içmedim annem kardeşim içiyorlar. Ben nefet ederim kocam da içmez anneme hep bu konuda kızarım nasıl hamileyken içersin diye.

Canım işte 2-3 saat sonra öyle bir sancı oldu geçti bende kaşınma kızarma olmadı ama daha ilk vuruldum bir de alerjin varsa bazı şeylere olabiliyormuş. Yani sorun etmiyorum zaten ağrısın sancısın hiç sorun değil işe yarasında. Benden yavaş yavaş yumurtlama akıntıları gelmeye başladı aşılamada da böyle bu aralar gelmeye başlardı ama çatlamıyor hemen tabii. Haberlerini bekliyoruz canım.. Allah'a emanet ol..

zeynep canım yarın herşey yolunda gider inşallah, bebegin sımsıkı tutunur sana, Rabbim nasip etsin inşallah, bu gece sana dua edecegim
Bu arada maşallah tefriciyelerin bol bol okunmuş Allahım kabul etsin inşallah :)

SEDA tatlım seninde yaklaşıyor, sana da dua edeyim bu gece inşallah jherşey çok yolunda gider, seninde çok sağlıklı bir transferin olur

BEDRIYE balım ne güzel uğraşmışsın, zeynebin tefriciyelerini listelemişsin Allah razı olsun :)b

Ben gidiyommmmm dua etmeyeeee :))))

zeynep tefirciyeler fazlaolmuş galiba ben 800 tane çektim fazla olduğunu görünce daha çekmedim,canım hayırlısıyla git gel inş,sana ve seda ya çok dua ediyorumher iftar saatinde kendimden önce siz geliyorsunuz aklıma Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın,burada sizin arkanızda olan bir sürü insan var,dualarla gidip geleceksiniz,kendinize çookk iyi bakın.

BURCU beni de dua listesine al canım,1.seçiyorum ben de

Ikizbebek44- duygu
Bıdıkcık- cansu

Duanızı okudum Rabbim kabul etsin, gönlünüzdeki murdaınızı bekletmeden versin inşallah, sabır ve tevekkülü nasip etsin

günaydınnnn fıstıklaarrr..

Zeynebimmmm Rabbi yesir çektim sana, hayırlısıyla tüm işlerin yolunda olsunn, sağlıklı evladın sana hayırlısyla tutunsun, Rabbim yüzünüzü güldürsün inşAllah bu mübarekek günlerde... çok umutlu olalım ama bence hiç hayal kurma.. ve lutfen ona odaklanma nasıl bilmiyorum ama birşekilde kafandan at ki hormonlar görevlerini iyi yapsınlar.. inşAllah Bayram şekerlerimizden 1 tanesi sen ol..

Sedammmm.. Lem yelid niyetleniceksen yumurtalar toplandıktan sonra mı niyetleniceeennn, öncesin de mi? Ben şimdi bu hafta benim kendi dualarım var biraz onlara ağırlık vereyim ama sonrasında seve seve okurum..

Canımm Allah razı olsun.. Evet yaklaştı gibi daha yumurta sanırım pazartesi filan toplanır gibi geliyor bana 5. gün embriyosu olsa c.tesi ancak olur transfer ama bakalım bugün kontrolde sorucam dr tahminen ne zaman olur diye.

Canımm Allah razı olsun valla ağlatacaksınız beni yaa bir insanın arkasında dua eden kişilerin olması bunu bilmek çok çok güzel hem de tanımadığımız halde yüz yüze gelmediğimiz halde bu bile benim iyi olmam için yetiyor. İyi ki varsınız iyi ki gelmişim tanımışım sizi canlarım benimm

Canım toplamadan önce niyetlenemem sanırım çünkü zamanım yok evde çok işlerim var bak dün Zeynep'in tefriciyeleri okudum Meryem duamı okudum topiğin duaları kaldı bugünde onları bitiricem ve evde de işler var yumurta toplandıktan sonra başlayabilirim ama o zaman da nete giremicem ağrım olur sonra annem gelecek takip edemem kaç tane okuduğunu bakalım bugün geçsin bir karar veririm dr tahmini toplama zamanını söylerse.

maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
dualarınızı okudum canlarım.MERALİM inşalllah transferin sorunsuzca geçer ve meleğine kavuşursun
DUYGU cum inşallah sevdiceğinle evlenir boy boy da evlat sahibi olursun.
CANSU canım dün adını merve diye yazmışım ksura bakma.Rabbim tez zamanda senide bebeğine kavuştursun inşallah.

dün tahmin ettiğim gibi 4 te ancak uyudum.7,30 dada kalkınca beynimde davullar çalıyor.gece çok sancım vardı,üşütmüşüm.çok fenayım.en yorgum halimle gireceğim transfere.hayırlısı artık ne diyeyim

kuzum naapacan sabrdecez tabi..bacaklarım delik deşik dediğim gibi..doğuma kadar gidecek..hatta doğumdan sonrada gidecek..bebekim için katlanıyorum tabikide.

Kızlar günaydın bu arada

zeynep aşağıda görüyorum seni..habersiz bırakma..dualarında tamamlanmış..

heyecandan olmuştur takma.. Transferden somnra dinlenecen zaten kalkmayacan...

SEDA cım gerçekten bu kadar insanın seni hiç tanımadığı,görmediği halde halinden anlaması,serdini dert edinmesi ve senin için dua etmesi o kadar güzel ki.insana ayrı bir huzur ve güven veriyor.hep diyorum ya önce Rabbime sonrada,O na edilen dualara güveniyorum.dua eden ,amin diyen tüm dostların dilleri dert görmesin,evlerinin kapısından;elem,keder,hastalık girmesin inşallah.
şu opudan sonra ağrım olacak lafınıda bırak canım.herkeste aynı olacak diye bişey yok.inşallah en kolay şekilde ağrısız sızısız atlatırsın.sonrada gelsin bebişimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…