- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.781
SEDA cım gerçekten bu kadar insanın seni hiç tanımadığı,görmediği halde halinden anlaması,serdini dert edinmesi ve senin için dua etmesi o kadar güzel ki.insana ayrı bir huzur ve güven veriyor.hep diyorum ya önce Rabbime sonrada,O na edilen dualara güveniyorum.dua eden ,amin diyen tüm dostların dilleri dert görmesin,evlerinin kapısından;elem,keder,hastalık girmesin inşallah.
şu opudan sonra ağrım olacak lafınıda bırak canım.herkeste aynı olacak diye bişey yok.inşallah en kolay şekilde ağrısız sızısız atlatırsın.sonrada gelsin bebişimiz
biliyorum canımda daha dinç olmak isterdim.daha kahvaltı yapmadım.belki kahvaltı ve çay kendime getirir
Zeynep ananas ve narsuyu tutunmayı sağlıyo onlardan ye..sabahları kaysı ye kuru kaysı..kabız olup ıkınmaman fgerekki, stresten yada başka sebepten hemen kabız olanlar var(şekil 2 -bkz buket):))
Selam kızlar bende anne olmak istiyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günlerin hatrına. Ben bugün adet oldum oysa çok ümitliydim çünki iki çizgiyi yakalamıştık ovülasyon testinde ama ben ilişkiden sonra kalktım ayaga sadece iki dakika filan bekledim yastıkta koymadımo yüzden olabilirmi lütfen aydınlatın
bende yazdım ona makale canımYa bende de kabızlık sorunu var dr bana ben demedim de kendisi tedavi boyunca vejeteryan beslen dedi ama çoğu kişiye doktorları protein ağırlıklı beslen demiş benim eşime protein dedi sperm kalitesi için sanırım. Hme et yemek suda vücudu daha çok tutup kabız yapmaz mı yaa ben ne zaman et yesem çıkamam lavaboya. Vejeteryan beslenmek mantıklı geldi yani sana doktorun o zaman ne demişti buket?
aslııı zeynebin tefriciyeleri eksik mi kalmışşok olurum o zaman hemen tamamlayalım.. ama sen 1500 ad okumadın mı? Toplamda, Zeyneb in son yaptığı listede senin adetin 1000 ad olraka görünüyor bence fark oradan doğdu.. sen 1000 ad okudunsa söyle hemen okuruz 100 - 100
bana beslenmeyle alakalı bişey demedi..ama bende ne zaman üst üste et yesem kuruluk oluşur..sende sabahları birer tane kuru kaysı yemeyi alışkanlık haleine getir..ben hemen akabinde kabız olmuştum..duphaloc diye bi şurup var..hamilelerede veriliyo..hemen tuvalete çıkardı beni..ama siz dikkat edin..bide tabi o stresle onuda yiycem bunuda yiycem diyince kabız oluyosun..şu aşamada besine ihtiyaçları yok o nedenle ha et ha sebze farketmez..sen şuan sindirimin düşün..sebze ağırlıklı besenmekte akıllılık ediyosun..
Günaydın kızlar nasılsınız hadi Zeynep ten hayırlı haberler alırız sonrada Seda dan Bayram müjdesi gelir dualarım sîzlerle
Canım bana dr dedi işte sebze ağırlıklı beslen diye ama tüp topiklerine bakıyorum orada da protein ağırlıklı demiş. Bana mantıklı gelmedi zaten pcoyum ben toplama öncesi ve hemen sonrası vücudumun ödem yapma organların su tutma riski var bir de et yiyip kabız olup şişersem kötü olur yani 2.5 lt su içiyorum kuru kayısı da alıcam başlıcam ona da. Kızartma şarküteri ürünleri filan hariç herşeyi yiyebiliriz dimi transferden sonra önemli olan etin iyi pişmesi ve tuvalete çıkabilmek kabak çekirdeği de güzel bu konuda hem de yararlıymış.
yok canım okadar çok eksik değilll ben 1,000 tane okudum zaten geçmişi okudunmu Bedriye yaa baksana bi canımm 22 tane falan eksik galiba ama belki de farkedip çekmiştir ya da hiç farketmemeişttir
bilmiyorumki bende acaba okusammı die düşündüm ama eksikte olmasın demi Bedriye yaaa Zeynep heyecandan farketmemiştir bilemm napalım okuyayım mı?EVEETTTT aslı o hesaba göre 22 ad eksik.. naapıcaz okuyayımm mı
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
dualarınızı okudum canlarım.MERALİM inşalllah transferin sorunsuzca geçer ve meleğine kavuşursun
DUYGU cum inşallah sevdiceğinle evlenir boy boy da evlat sahibi olursun.
CANSU canım dün adını merve diye yazmışım ksura bakma.Rabbim tez zamanda senide bebeğine kavuştursun inşallah.
dün tahmin ettiğim gibi 4 te ancak uyudum.7,30 dada kalkınca beynimde davullar çalıyor.gece çok sancım vardı,üşütmüşüm.çok fenayım.en yorgum halimle gireceğim transfere.hayırlısı artık ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?