Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın ballarım :)

Aslı ve Bedriye 22 eksik evet, hemen okuyalım, eğer siz okuyamazsanız bana yazın şimdi okurum haber bekliyorum

ne çekiyosun sen bu ögrenci işçilerden cık cık cık rabbim işini kolaylaştırsın canım

ya bırakta çık yaa..valla..sen mi iptal edeceksin bağlantıları nı yoksa onlar mı gelecek...iki saatte kütüphane kapalı olsun..öğrenci milleti çalışmadan da durabilir heralde:))

SEDA çık git hastanene lütfen, amirinede söyle benim iğnem saatli olacak, hayati önemi var de öğrenci işçiyide şıkayet et, töpee töpeeeee

ya bırakta çık yaa..valla..sen mi iptal edeceksin bağlantıları nı yoksa onlar mı gelecek...iki saatte kütüphane kapalı olsun..öğrenci milleti çalışmadan da durabilir heralde:))

Kütüphanede değilim hayatım orada olsam çıkarım zaten bir kız izne ayrıldı hocaların iki aylık eğitim var onunla ilgili buradan kitaplar alıyorlar hiç boş kalmasın diyorlar müdi yard. daha doğrusu işte. Geçen diyorum ya amir çağırmış diyor cuma günü kapalıymış ona on kala dedim lavaboya gitmişimdir burdaydım o kadar yani düşünün. Çocuğa da tembihledim yani özellikle ya hep hoş gördüm ettim ama olmuyor ya valla bir kere saatinde mesaisine gelmiyor ki erken gelsin hayır dedim bak 1 saa erken gel 1 saatte erken çık hatta ben gelince çık sorun değil dedim ama diyen ben değilim sanki. Şimdi arayıp sekreterliği öğrenci işçi istesem de laf diyecekler işte çalışınca da böyle oluyor. Off off..

Aslı ve Bedriye 22 eksik evet, hemen okuyalım, eğer siz okuyamazsanız bana yazın şimdi okurum haber bekliyorum

Hakılıymışım demi Burcu yaaa neyse Bedriye gitti heralde acaba çektimiki? ayy bilmiyorum Burcu bende çekerim ama karar verelim hepimiz çekmeyelimcanım benim çıkmam lazım gelince konuşuruz

Hakılıymışım demi Burcu yaaa neyse Bedriye gitti heralde acaba çektimiki? ayy bilmiyorum Burcu bende çekerim ama karar verelim hepimiz çekmeyelimcanım benim çıkmam lazım gelince konuşuruz

Ben 22 tane okuyorum canım şimdi, bedriye haber bekler okumaz, eksik olmasında fazla olsun, haydi bismillah

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]okunacak tarih[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] binbirgece/ b. gamze[/TD]
[TD]16.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] duamnur/ k. burcu[/TD]
[TD]17.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner / yasemin[/TD]
[TD]18.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesii/ ayşe[/TD]
[TD]19.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] maralam/ meral[/TD]
[TD]22.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ikizbebis44/ duygu[/TD]
[TD]23.07.2013 salı[/TD]
[TD]hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bıdıkcım/ cansu[/TD]
[TD]24.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar dualarınızı okudum..Mevlam dileklerinizi kabul etsin..

zeyneeeep canım sana 22 tane tefriciye okudum, neden mi? şimdi sayı fazla diye Tuba 200 eksik okumuş, o zaman toplamda 4422 oldu sayi, bizde 4444 e tamamlamak için 22 daha okuduk, haydi Allah kabul etsin ve bebeğim sımsıkı tutunsun 9 ay boyunca da sğlıkla büyüsün karnında inşallah

yok canım okadar çok eksik değilll ben 1,000 tane okudum zaten geçmişi okudunmu Bedriye yaa baksana bi canımm 22 tane falan eksik galiba ama belki de farkedip çekmiştir ya da hiç farketmemeişttir

ya kızlar şu bebek hareketlerinin neye benzedigini bi yazın kurban olayım yaaa

okumadımm. ben okumadım siz okuyorsunuz de mi.. bi anda bi iş çıktı ama aklım hep burda.. şimdide tlflar yığıldı.. Aslı senokudun sanırım.. Allah kabul etsin inşAllah.

Burcummm ne diceem eşine et yediremiyorsun ya hani sen nohut demişler ya bi de bol bol nohut yedirsen bi de keçiboynuzunu bence hemen başlamalısın oınu çünkü ara veriyorsun rakamları atıcam netden netleştiririz istersen de mesela 21 gün kullanıp 6 gün boş geçiyorsun sonra tekrar ediyorsun 3 ay kesintisiz kullanıp sonra bir mi 2 ay mı ne ara veriyorsun..

Barsiozlem
Burju82
Graphicdesiner
Buketdemet
Ecrinn07
Maralam
Hayatumuttur
Duamnur
Tmyomr
Gul1982
Bdroner
Dajavu-one
Melek2828
Btskn
Zakkumx
Ranana
Akyuzcigdem
Tb-fb

Canlarim gece bu isimlerle kura cekip yeni listemizi hazırlıyorum inşallah, ismini unuttuğum ya da yazdırmayan var mı?
çogunluğun istegiyle 1. Dua önerisini 33 tane çekiyourz :))))

İbrahim Saraçoğlu

Soğuk su altında 6-7 adet keçiboynuzunu yıkadıktan sonra 600-650 ml (yarım litreden biraz fazla) kaynamakta olan suyun içine harnupları kırarak atınız. 3-4 dakika hafif ateşte ağzı kapalı olarak kaynadıktan sonra 20 dakika soğumaya bırakınız. Yirmi dakika sonra harnup parçalarını temiz bir kaşık ile kabın içerisinden çıkartınız. Soğuduktan sonra temiz bir kaba suyunu alınız. Her ay dört gün, sabah ve akşam birer çay bardağı içilir.

Uygulama

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşıKaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz.(ben sabah akşam hep içirdim ) Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Bedişim zeynebin 22 tanes tefriciyesini okudum Allah kabul etsin, Aslıyla haberlestik ,bediş bugün eşim yeniden ürolojiye gitti, varikosel yokmuş çok şükür, yeniden sperm verdi, ögleden sonra çıkacak, tama nohuta abanırım, zaten Allah nasip ederse ameliyat haftaya olur ondan sonra sürekli et yediricem inşallah, keçiboynuzu aklımda yapıcam, bakalım sonuçlar ne çıkacak, sanırım morfolojide istemiş bu sefer,

Allah razı olsun fıstığım, kışın yapmıştım, şimdide yapacağım inşallah, yazdığın iyi oldu, saraçoğlunun kitabını kv'ye vermiştim, bunu yazar buzdolabının üzerine asa3ım, haydi bismillah :)

Yemin ediyorum beynim uyuştu resmen...Kızlaar ben dünden beri girmiyorum...yemin ediyorum görmedim görsem canımı dişime takar tamamlardım ama ekmek çarpsın görmedim...yine çok yoğun burası Zeynep i merak ettim bi bakayım dedim kalp krizi geçiriyordum...Ben 300 aldım ama şuan sadece 146 tane okuyabildim...aay ALLAH ım bnim yüzümden eksik kaldı yaa..İnanamıyorum yaaa..yer yarılsın içine gireyim...Yalvarırım yardım edin napıcam ben...oooh annemi aradım onda okunmuşu var...ve varmış aaayy çok rahatladıımm...bu durumda ben 146 tane okudum 154 tane de annem okumuş oldu...aaayy ALLAH ım kabul etsiiinn...Zeynep aklım fikrim dualarım hep seninle...canım benim RABBİM yardımcın olsun...Katından temiz bir soyla seni müjdelesin İNŞALLAH...

tamam tamamlamış oldun işte dert değil..önemli olan niyet..herkes seferber oldu..inşallah rabbim duaları karşılıksız bırakmaz..hayırlısyla zeyneptende güzel haberler alırız..:))

AYYY burcumm 33 tane mi okuyacağız.. çok sevindim Allah kabul etsin inşAllah, seninde ellerine yüreğine sağlık canım benimm..

kızlar ya aklıma ne takıldı biliyor musunuz dün geceden beri bir kurt düştü içime resmen kemiriyor şimdi ben balık yemiyorum zaten mevsimi değilmiş doktorlarda baktım ekim ayı analarına önermemişler pek, ceviz fındık da yemiyorum yumurta da yemiyorum, ama meyve ile peynir yiyorum ve içimde çok büyük vicdan azabı oldu ymemem.. bu akşamda itibaren yesem geç kalmış mıyımdır ya
hani kimisi diyor ki ilk 3 ay gelişimmm geri aylara faydası yok, sonraki aylarda yediklerimiz onun sadece sağlıklı beslenmesine yarıyormuş.. naapsam acaba.. yani yicemde faydası olur mu?

bide nazancımm canım benim bebişinb hareketleri ilk zamanlarda ben içimde balon şişmesi gibi hissediyordum hep dar alandan geçiyor hissii.. bi içeriden birisi dürtüyomuş gibiydi. gaz varmış gibi oluyordu ama gaz değildi pıt pıt oluyordu ama az oluyordu, bak benim hep şikayetim tekme yok dyeydi yine tekme yok, eee dönüşte hissedemiyordum erken aylarda,.. ama şu an mesela hareket ettiğinde hissediyorum.. o yüzden şu ara çenem kapalı zaten şikayet etmiyorum Allah a çok şükür..
Bu cumartesi bebeği yine doktora götürücez kızlar.. inşAllah iyi geçer..

kızlar ben sizden bişey isteyecegim

Benim kız kardeşim SEÇİL epilepsi hastası, annemler hayırlısıyla şifa bulması içn 300.000 adet YA HAYY niyetlenmişler, benden de yardımistedi, herkesin kendine ait okuması gereken dualrı var biliyorum, onları ayrı tutaraktan vakti olan diğer bıdıklara sesleniyorum, isteyen gönlünden geçen vakti olan bana destek verebilr mi? kimseyi mecbur bırakmıyorum, okuyabilen okuyamayan herkesten Allah razı olsun :))

Ya Hayy : sürekli diri, hayatın kaynağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…