Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın hayırlı haftalar bol hamişli günler olsun inşallah .

graphicdesigner bir tek sen bana cevap yazmışsın çıkmak zorundayım demişsin ama hala nasıl dua ediceğimi ne zaman ediceğimi bilmiyorum. benide dua listesine eklermisiniz. topiğin ilk başında ALLAHÜMME YA EVVELÜ duasını gördüm başkada görmedim. bana biraz açıklama yaparmısınız.

ben geçen sene KURA-AN kursuna gitmiştim orda da günde 100 defa YA VARİS diye tesbih çekmemizi söylemişlerdi... umarım dualarımız boşa çıkmaz ve YÜCE RABBİM bizimde yüzümüzü güldürür vakti gelince .

ALLAHA emanet olun..sağlıcakla kalın

günaydın canım ben bugün regl oldum, 5 gün gecikmeli bu ilaçlar ne işe yarıyor anlamıyorum. neyse ki oldu sonunda. inşallah sende bebiş vardır.

Günaydın. hoş geldin topiğimize. her gün bir kişi için tesbih çekip dua ediyoruz. dua listesi oluşturmadan önce edeceğimiz duayı istişare edip belirliyoruz. şu anki duamız 100 defa "Allahümme ya evvelü" yasemin mesajını görünce senide ekler, sen de katılırsın bize.

Canım benim hoşgeldin sefa geldin, istersen sen bizim ilk sayfamızdaki arkadaş listemizede ekleyebilirim. hem kızlarla tanışmış olursun.
bircan arkadaşımız sağolsun yazmış yukarda, şöyle yapıyoruz tatlım;
hergün listede adı yazan arkadaşımızın dileği olsun diye 100 defa "allahümme ya evvelü" okuyoruz. başka bişey yapmıyoruz. hergün 1 kişi için okunuyor yani.
seni şimdi listeye eklerim tabiki ama elinden geldiğince geçmişteki günlerde okunan arkadaşlarımız için de okuyabilirmisin, şlmdi onlar hep senin için okuyacaklar ya, sende onlar için okumuş ol ki haksızlık olmasın, olurmu?
10 gün önce başladık çünkü bu llisteye 10 kişiye daha okuman gerekecek müsait oldukça, uygun mu senin için canım?
günaydın canım ben bugün regl oldum, 5 gün gecikmeli bu ilaçlar ne işe yarıyor anlamıyorum. neyse ki oldu sonunda. inşallah sende bebiş vardır.

ay canım yaaa hadi hayırlısı yeni bat nedir senin kuşum yazim?
ben daha olmadım bakalım ALlahtan hayırlısı inşallah

canım ekim 17 yaz batıma. ya sen bir kan testi yaptır istersen. normalde düzenliydi dimi. ay inşallah vardır içinde bebiş.

Hayirli gunler arkadaslar

Herkese guzel bir gun diliyorum.
Yasemin canim hakkini helal et arkadasim senin tesbihini simdi cektim. Bi karisiklik oldu dunku tesbihi cektim sandim. Bugun fark ettim okumadigimi. Rabbim Insaallah melegini gobusune koymustur. Bebek bereketiyle gelir ya bi an oncede eviniz satiliiiir yeni eve kavusursunuz hayirlisiyla Insaallah

Dilber arkadasim tesbihini cektim Rabbim saglikli hamilelik nasip etsin Insaallah kucagina aldigin gunleride gorursun
Amin

Cepten girdim yine ise gidiyorum. Herksese bereketli gunler ve calisanlarimizada hayirli isler diliyorum

canım ekim 17 yaz batıma. ya sen bir kan testi yaptır istersen. normalde düzenliydi dimi. ay inşallah vardır içinde bebiş.
değiştiriyorum şimdi batını bircancım. hadi bakalım inşallah hayırlısı ile vardır yav, şimdi düşünüyorum hamişsem eğer ev taşınırken beni iplerle bağlamaları lazım ki ben ağır kaldırmiyim, hoplamıyim zıplamıyim diye. çok düşüncesizce yorulur ağır kaldırırım unutup çünkü neyse ben bi izft çizgiyi göreyimde, kendi kendimi bağlarım amaannn dünyanın işi bitmez zaten, ben yapamasamda elbet bir yapan bulunur, annemler gelir toplar düzenler bende şunu şuraya bunu buraya koyun derim

ayy ayşecim helal olsun ne demek, olsun olsun bugün çekenlerde benim için çok makbul çöünkü ev için müşteri durumu bugün belirlenecek büyük ihtimal, dualarınızla inşallah ALlah nasibedecek bakalım herşeyin yoluna girmesini inşallah.
Hadi ALlah yolunu açık etsin işlerinde kolaylık versin inşallah tatlım. hayırlı işler.

ya bende öyleyim, ağır kaldırırım. zayıf olduğum halde sınırlarımı zorlarım. eşim çok kızar gördüğü zaman. Ama hamile kalırsam poşet bile taşımayı düşünmüyorum.
sende dikkat et kendine, bırak nasılsa birileri yapar,

aynen canım köşe yastığı gibi oturmayı düşünüyorum, ama biliyorum ki yapamam

çok teşekkür ederim Allah razı olsun tabiki dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır bunun bilincindeyim Allaha şükrediyorum hasta sağlıksız bana muhtaç bi çocuk dünyaya getirebilirdim o zaman da düşünüyorum ya bana bişey olursa o ne yapacak büyüdüğünde ne olacak, yada daha ilerleyen aylarda bu durumu yaşasam benim açımdan daha yıkıcı olurdu veya doğuma az kala, doğum sırasında bütün ihtimalleri düşünüyorum ve gerçekten halime şükrediyorum Allah inşallah bundan sonra hayırlı sağlıklı bi bebek nasip eder bana ve tüm isteyenlere.

öZLEMCİM HOŞGELDİN TATLIM,
senin bat nezaman belli mi yoksa henüz muallaktamı? listede yazamadım bilemediğim için.
sen şimdi neye karar verdin 6 ay bekleyecekmisin yeni bir bebek çalışması için?

öZLEMCİM HOŞGELDİN TATLIM,
senin bat nezaman belli mi yoksa henüz muallaktamı? listede yazamadım bilemediğim için.
sen şimdi neye karar verdin 6 ay bekleyecekmisin yeni bir bebek çalışması için?

merhaba canım benim, bat belli değil geçen sefer 35 günde adet olmuştum bu sefer nasıl olur bilmiyorum şimdilik yazma istersen, bekleme konusunda pek karar vermiş sayılmam ama uzun beklemekten yana değilim ama gereken beklemekse eğer beklerim de şu genetik tahlili bi çıksın bakalım sonuçtan ne çıkacak nasıl bir yol izlemem gerekecek aynı doktora mı devam etmeliyim yeni birinimi bulmalıyım hiç bilemiyorum biraz bekleyeceğim

tabi canım okurum ben zaten namaz kıldıktan sonra vaktim oldukça tesbih çekiyorum. 10 kişiye allahümme ya evvelü mi okucam ama isimlerini bilmiyorum . isimlerini bilmeden olunabiliyormu

canım benim en doğrusu evet tahlil sonucuna göre, inşallah ALlah seni yönlendirir, içine ona göre duygular versin aminnnnn
yasemin busefer adet olmazsan kan testi yaptır olurmu güvenme o testlere,hemen sonuç vermiyor

canım yaaa aklımda aklımda, geçen ay seni dinlemedim şimdi hep şüphe içindeyim, acaba vardı da düştümü, tüh keşke yaptırsaydım, belkide hamileydim vs vs .
bu ay öyle yapmıycam , yarın sabah bi test yapim evde, akşamınada ALlah nasibederse iş çıkışı kanda baktırmak için kan vericem bu sefer seni dinliyorum

tabi canım okurum ben zaten namaz kıldıktan sonra vaktim oldukça tesbih çekiyorum. 10 kişiye allahümme ya evvelü mi okucam ama isimlerini bilmiyorum . isimlerini bilmeden olunabiliyormu

tamam tatlım çok sevindim ozaman şöyle yapacaksın bak, bu bizim topiğin ilk sayfasına git, hani en üstte sayfa numaraları yazıyor ya, orda 1 numaralı sayfada bizim 2 tane tablomuz var, biri arkadaş tablosu, onun altındaki de tesbih tablosu, orda hepimizin hem nickleri hemde isimleri yazıyor canım.
sen bi bak eğer bulamazsan gönderim ben sana haber ver

slm ozlem bende sana yazmıştım ama okumamışsın sanırım cok gecmış olsun RABBIM HERSEYIN hayırlısını bılen o hersyde bı hayır vardır.okudumda ınan uzuldum ama yıne olur insallah

canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hayırlısı ile yine olur bende bunu umut ediyorum, mesajın belki gözümden kaçmışır ne olur kusuruma bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…