- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.821
ayyy burcumm 33 tane mi okuyacağız.. çok sevindim allah kabul etsin inşallah, seninde ellerine yüreğine sağlık canım benimm..
Kızlar ya aklıma ne takıldı biliyor musunuz dün geceden beri bir kurt düştü içime resmen kemiriyor şimdi ben balık yemiyorum zaten mevsimi değilmiş doktorlarda baktım ekim ayı analarına önermemişler pek, ceviz fındık da yemiyorum yumurta da yemiyorum, ama meyve ile peynir yiyorum ve içimde çok büyük vicdan azabı oldu ymemem.. Bu akşamda itibaren yesem geç kalmış mıyımdır ya
hani kimisi diyor ki ilk 3 ay gelişimmm geri aylara faydası yok, sonraki aylarda yediklerimiz onun sadece sağlıklı beslenmesine yarıyormuş.. Naapsam acaba.. Yani yicemde faydası olur mu?
Bide nazancımm canım benim bebişinb hareketleri ilk zamanlarda ben içimde balon şişmesi gibi hissediyordum hep dar alandan geçiyor hissii.. Bi içeriden birisi dürtüyomuş gibiydi.Gaz varmış gibi oluyordu ama gaz değildi pıt pıt oluyordu ama az oluyordu, bak benim hep şikayetim tekme yok dyeydi yine tekme yok, eee dönüşte hissedemiyordum erken aylarda,.. Ama şu an mesela hareket ettiğinde hissediyorum.. O yüzden şu ara çenem kapalı zaten şikayet etmiyorum Allah a çok şükür..
Bu cumartesi bebeği yine doktora götürücez kızlar.. Inşallah iyi geçer..
kızlar ben sizden bişey isteyecegim
Benim kız kardeşim SEÇİL epilepsi hastası, annemler hayırlısıyla şifa bulması içn 300.000 adet YA HAYY niyetlenmişler, benden de yardımistedi, herkesin kendine ait okuması gereken dualrı var biliyorum, onları ayrı tutaraktan vakti olan diğer bıdıklara sesleniyorum, isteyen gönlünden geçen vakti olan bana destek verebilr mi?kimseyi mecbur bırakmıyorum, okuyabilen okuyamayan herkesten Allah razı olsun :))
Ya Hayy : sürekli diri, hayatın kaynağı
Benim kız kardeşim SEÇİL epilepsi hastası, annemler hayırlısıyla şifa bulması içn 300.000 adet YA HAYY niyetlenmişler, benden de yardımistedi, herkesin kendine ait okuması gereken dualrı var biliyorum, onları ayrı tutaraktan vakti olan diğer bıdıklara sesleniyorum, isteyen gönlünden geçen vakti olan bana destek verebilr mi?kimseyi mecbur bırakmıyorum, okuyabilen okuyamayan herkesten Allah razı olsun :))
Yemin ediyorum beynim uyuştu resmen...Kızlaar ben dünden beri girmiyorum...yemin ediyorum görmedim görsem canımı dişime takar tamamlardım ama ekmek çarpsın görmedim...yine çok yoğun burası Zeynep i merak ettim bi bakayım dedim kalp krizi geçiriyordum...Ben 300 aldım ama şuan sadece 146 tane okuyabildim...aay ALLAH ım bnim yüzümden eksik kaldı yaa..İnanamıyorum yaaa..yer yarılsın içine gireyim...Yalvarırım yardım edin napıcam ben...oooh annemi aradım onda okunmuşu var...ve varmış aaayy çok rahatladıımm...bu durumda ben 146 tane okudum 154 tane de annem okumuş oldu...aaayy ALLAH ım kabul etsiiinn...Zeynep aklım fikrim dualarım hep seninle...canım benim RABBİM yardımcın olsun...Katından temiz bir soyla seni müjdelesin İNŞALLAH...
canım bende çekerim çektikçe yazarım RABBİM şifa versin İNŞALLAH
tabiki yardım ederiz hemen başlıyomuyuz sayı bildiririm canım öptm
AYYY burcumm 33 tane mi okuyacağız.. çok sevindim Allah kabul etsin inşAllah, seninde ellerine yüreğine sağlık canım benimm..
kızlar ya aklıma ne takıldı biliyor musunuz dün geceden beri bir kurt düştü içime resmen kemiriyor şimdi ben balık yemiyorum zaten mevsimi değilmiş doktorlarda baktım ekim ayı analarına önermemişler pek, ceviz fındık da yemiyorum yumurta da yemiyorum, ama meyve ile peynir yiyorum ve içimde çok büyük vicdan azabı oldu ymemem.. bu akşamda itibaren yesem geç kalmış mıyımdır ya
hani kimisi diyor ki ilk 3 ay gelişimmm geri aylara faydası yok, sonraki aylarda yediklerimiz onun sadece sağlıklı beslenmesine yarıyormuş.. naapsam acaba.. yani yicemde faydası olur mu?
bide nazancımm canım benim bebişinb hareketleri ilk zamanlarda ben içimde balon şişmesi gibi hissediyordum hep dar alandan geçiyor hissii.. bi içeriden birisi dürtüyomuş gibiydi.gaz varmış gibi oluyordu ama gaz değildi pıt pıt oluyordu ama az oluyordu, bak benim hep şikayetim tekme yok dyeydi yine tekme yok, eee dönüşte hissedemiyordum erken aylarda,.. ama şu an mesela hareket ettiğinde hissediyorum.. o yüzden şu ara çenem kapalı zaten şikayet etmiyorum Allah a çok şükür..
Bu cumartesi bebeği yine doktora götürücez kızlar.. inşAllah iyi geçer..
Canim ben okurum okudukca yazarim canim benim Rabbim sifa versin kardesine...
ben başladım canım..gül ve nazan allah razı olsun canlarım, ağlamak istiyorum bugün çok duygusalım, allah hepinizden razı olsun, belli biğun bitecek diye niyetlenmemışler, olabilecek en kısa zamanda tamamlayacaklar allah nasip ederse, ben başladım nazanım çekmeye siz ne zaman isterseniz başlayın :)
bediş tatlım balık yagı kapsülü olabilir, günde 1 tane, hamileler için en uygun olanı marincape marka, doktorla onu veriyor, ama keşle yiyebilsende ceviz yesen, geç olmaz tabiki niye gec olsun sen hemen yarın başla..bide geçen dedim ki bedriye hiç yazmıyor hareket hissetmiyorum falan diye kesin işler yolunda dedim :))))))))))
Bedişim zeynebin 22 tanes tefriciyesini okudum Allah kabul etsin, Aslıyla haberlestik ,bediş bugün eşim yeniden ürolojiye gitti, varikosel yokmuş çok şükür, yeniden sperm verdi, ögleden sonra çıkacak, tama nohuta abanırım, zaten Allah nasip ederse ameliyat haftaya olur ondan sonra sürekli et yediricem inşallah, keçiboynuzu aklımda yapıcam, bakalım sonuçlar ne çıkacak, sanırım morfolojide istemiş bu sefer,
ben başladım canım..
Allah ın işine bak, Burcu sedaya dedim benim kendi dualarım vardiye normalde hastaneye gidene kadar ayetel kürsi niyetleniyorum ama bu hafta az kaldı borçlanmıyım dedim niyetlenmedim hatta düşündüm ki dua okuyacağımız kimse var mıydı diye.. bak kardeşin geldi.. bende okurum okudukçaDA bildirirm.. şifa olsun inşAllah.
Sağol canım, evladının iyi günlerini gör, hiç kötülük görmesin emir..
Allah razı olsun Bediş, senin ayatel kürsilere ben yardım ederim kaç tane niye okuyacağız yaz bana, bende dün dedim ki tefriciye bitti, biri dua niyetlensede ağzımız boş durmasa dedim sonra annem aradı :))
Canim semiz otu ye cok faydaliymis balik yiyemeyenlerin tuketmesi gerekiyormus...
kuşum balık yiyemiyorsan balık yağı hapı iç..
Ben öyle yapıyorum..çok fırsatım olmuyo balığa..zaten mevsimide değil çeşit yok..hap verdi doktor..hatta bi kutusu bitti bugün ikinci kutusunu alacam..
burcucum bende çekmeye başlıyorum, çektikçe haber veririm, Allah kardeşine şifa versin.kızlar ben sizden bişey isteyecegim
bediş şimdi bende vicdan yaptım eşim bir sürü fındık badem ceviz aldı ama ramazan olduğu için işyerinde yiyemiyorum akşamda cok canım istemiyor ama yemeye çalışıcam iyiki yazını gördüm kendime geldim çok sağol, bende ilk 3 ay annenin deposundan besleniyor sonraki ay yediklerinden besleniyor diye duymuştum, Allah öyle ayarlamışki insan vücudunu, ilk aylar hamileoldugunu bilemezsin veya bulantından yiyemezsin mevlam koruyor işte.AYYY burcumm 33 tane mi okuyacağız.. çok sevindim Allah kabul etsin inşAllah, seninde ellerine yüreğine sağlık canım benimm..
kızlar ya aklıma ne takıldı biliyor musunuz dün geceden beri bir kurt düştü içime resmen kemiriyor şimdi ben balık yemiyorum zaten mevsimi değilmiş doktorlarda baktım ekim ayı analarına önermemişler pek, ceviz fındık da yemiyorum yumurta da yemiyorum, ama meyve ile peynir yiyorum ve içimde çok büyük vicdan azabı oldu ymemem.. bu akşamda itibaren yesem geç kalmış mıyımdır ya
hani kimisi diyor ki ilk 3 ay gelişimmm geri aylara faydası yok, sonraki aylarda yediklerimiz onun sadece sağlıklı beslenmesine yarıyormuş.. naapsam acaba.. yani yicemde faydası olur mu?
bide nazancımm canım benim bebişinb hareketleri ilk zamanlarda ben içimde balon şişmesi gibi hissediyordum hep dar alandan geçiyor hissii.. bi içeriden birisi dürtüyomuş gibiydi.gaz varmış gibi oluyordu ama gaz değildi pıt pıt oluyordu ama az oluyordu, bak benim hep şikayetim tekme yok dyeydi yine tekme yok, eee dönüşte hissedemiyordum erken aylarda,.. ama şu an mesela hareket ettiğinde hissediyorum.. o yüzden şu ara çenem kapalı zaten şikayet etmiyorum Allah a çok şükür..
Bu cumartesi bebeği yine doktora götürücez kızlar.. inşAllah iyi geçer..
müthiş bir folik asit kaynağıymış, ben bol bol yemeye calışıyorum salatasını ve cacığını yiyorum normaldede severdim balık işlevi görüyorsa süper ozamanCanim semiz otu ye cok faydaliymis balik yiyemeyenlerin tuketmesi gerekiyormus...
özlemi göremiyorum kaç gundur banamı denk gelmedi bi yaramazlık yoktur inş.
AMİN canım sağolasın :)Sağol canım, evladının iyi günlerini gör, hiç kötülük görmesin emir..
Allah razı olsun Bediş, senin ayatel kürsilere ben yardım ederim kaç tane niye okuyacağız yaz bana, bende dün dedim ki tefriciye bitti, biri dua niyetlensede ağzımız boş durmasa dedim sonra annem aradı :))
Merhaba kızlar doktora gittim hiç aklımda yokken bîr anda gerçekleşti eşim rahatsız onu yalnız bırakmamak için bende gittim girmişsen ilaçlarım bitti yazdırayım dedim gelmişken bakalım dedi Cumartesi bir daha gelmek zorunda kalma dedi bebeğîm iyi çok şükür kanamaları mın nedenîfe bebeğîmin eşi rahmin ağzındaymış o baskı yapıyor damarlarının yırtılmasına neden oluyor dedi doğuma kadar geçerse kanamam kesilir yok yukarı çıkmazsa doğuma kadar kanaman olacak doğal olarak katlanacaz dedî gelişimi normalmîş doğuma kadar halen düşük riskin var sürekli yatmaya devam
Ayyyy Meral çok stresli okudum yazını bebegım, hemen burda paylaşır okurduk canım, üzme kendini şimdi tamam di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?