Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kuşum balık yiyemiyorsan balık yağı hapı iç..
Ben öyle yapıyorum..çok fırsatım olmuyo balığa..zaten mevsimide değil çeşit yok..hap verdi doktor..hatta bi kutusu bitti bugün ikinci kutusunu alacam..

canım bende çekerim çektikçe yazarım RABBİM şifa versin İNŞALLAH

tabiki yardım ederiz hemen başlıyomuyuz sayı bildiririm canım öptm

Ayyyy Meral çok stresli okudum yazını bebegım, hemen burda paylaşır okurduk canım, üzme kendini şimdi tamam di mi?

Canim ben okurum okudukca yazarim canim benim Rabbim sifa versin kardesine...

canım bende çekerim çektikçe yazarım RABBİM şifa versin İNŞALLAH

tabiki yardım ederiz hemen başlıyomuyuz sayı bildiririm canım öptm

Gül ve Nazan Allah razı olsun canlarım, ağlamak istiyorum bugün çok duygusalım, Allah hepinizden razı olsun, belli biğun bitecek diye niyetlenmemışler, olabilecek en kısa zamanda tamamlayacaklar Allah nasip ederse, ben başladım Nazanım çekmeye siz ne zaman isterseniz başlayın :)

Bediş tatlım balık yagı kapsülü olabilir, günde 1 tane, hamileler için en uygun olanı Marincape marka, doktorla onu veriyor, ama keşle yiyebilsende ceviz yesen, geç olmaz tabiki niye gec olsun sen hemen yarın başla..bide geçen dedim ki Bedriye hiç yazmıyor hareket hissetmiyorum falan diye kesin işler yolunda dedim :))))))))))

ben başladım canım..

Allah ın işine bak, Burcu sedaya dedim benim kendi dualarım vardiye normalde hastaneye gidene kadar ayetel kürsi niyetleniyorum ama bu hafta az kaldı borçlanmıyım dedim niyetlenmedim hatta düşündüm ki dua okuyacağımız kimse var mıydı diye.. bak kardeşin geldi.. bende okurum okudukçaDA bildirirm.. şifa olsun inşAllah.

ben başladım canım..

Sağol canım, evladının iyi günlerini gör, hiç kötülük görmesin emir..

Allah razı olsun Bediş, senin ayatel kürsilere ben yardım ederim kaç tane niye okuyacağız yaz bana, bende dün dedim ki tefriciye bitti, biri dua niyetlensede ağzımız boş durmasa dedim sonra annem aradı :))

Allah hepimizden razı olsun inşAllah.. Canım Burcumm çok sağoll, ben ayetel kürsileri boşta kalmıyım diye niyetleniyorum, hani hastaneye giderken doktora falan aşırı korkum oluyor ya Burcum ona niyetleniyorum falan ama zaten niyetlenmedimm... çok çok sağol.. sen beni bi duanın arasına sıkıştırırsan ctesi iyi haberlerle gelsin inşAllah diye, çok mutlu olurum.. ama kardeşindeki kısmetede bak bende çok şaşırdım gerçektende hatta sana söylicektim sen istersen niyetlen aşılamaya kadar diye kardeşin yetişti..

Canim semiz otu ye cok faydaliymis balik yiyemeyenlerin tuketmesi gerekiyormus...

şimdi bir iki yaprak semizotu yedim, ilaç gibi yiyorum ben onları.. inşAllah o kadarla da faydası oluyordur..

doktor hangi hapı verdi buketim yaa bana da yazar mıdın? Burcuyu alıntıladım ama çıkmadı, o bi ilaç yazmış aynı hap mı acaba gidip alayım ben bari, geçen gün gittiğimde doktoruma söyledim, inanılmaz unutkanlığımda var ya balık yağı alıp içicem dedim, gnc lerden alayım mı dedim all bişey olmaz dedi, bari bi eczaneye yönlendireydi bende almadım.. o yüzden sizin dediğiniz yağı akşama giderken alııp hoop diye içerimm şifa niyetine.. komple yemek konusunda kapsüle dönmüş olurum böylelikle..

burcucum bende çekmeye başlıyorum, çektikçe haber veririm, Allah kardeşine şifa versin.
bediş şimdi bende vicdan yaptım eşim bir sürü fındık badem ceviz aldı ama ramazan olduğu için işyerinde yiyemiyorum akşamda cok canım istemiyor ama yemeye çalışıcam iyiki yazını gördüm kendime geldim çok sağol, bende ilk 3 ay annenin deposundan besleniyor sonraki ay yediklerinden besleniyor diye duymuştum, Allah öyle ayarlamışki insan vücudunu, ilk aylar hamileoldugunu bilemezsin veya bulantından yiyemezsin mevlam koruyor işte.
Canim semiz otu ye cok faydaliymis balik yiyemeyenlerin tuketmesi gerekiyormus...
müthiş bir folik asit kaynağıymış, ben bol bol yemeye calışıyorum salatasını ve cacığını yiyorum normaldede severdim balık işlevi görüyorsa süper ozaman

Merhaba kızlar doktora gittim hiç aklımda yokken bîr anda gerçekleşti eşim rahatsız onu yalnız bırakmamak için bende gittim girmişsen ilaçlarım bitti yazdırayım dedim gelmişken bakalım dedi Cumartesi bir daha gelmek zorunda kalma dedi bebeğîm iyi çok şükür kanamaları mın nedenîfe bebeğîmin eşi rahmin ağzındaymış o baskı yapıyor damarlarının yırtılmasına neden oluyor dedi doğuma kadar geçerse kanamam kesilir yok yukarı çıkmazsa doğuma kadar kanaman olacak doğal olarak katlanacaz dedî gelişimi normalmîş doğuma kadar halen düşük riskin var sürekli yatmaya devam

AMİN canım sağolasın :)

canım inşallah yukarı çıkar, bak ne güzel gelişimi normalmiş kanamanın sebebinide öğrendin, iş yapmaya kalkma sakın hep yat unutma meleğinden önemli değil ya.

Ne demek elbette seve seve...peki bi ritüeli var mı? önden dua falan? yoksa direk okuyacak mıyız? hem sayı olmaması da şahane...malum sayı olunca ben çuvallıyorum...okudukça ben de yazarım cancazım...O güzel gülüşlü, güzeller güzeli, sevgi dolu kardeşine RABBİM şifalar versin İNŞALLAH...Mübarek günler yüzü suyu hürmetine...

Ayyyy Meral çok stresli okudum yazını bebegım, hemen burda paylaşır okurduk canım, üzme kendini şimdi tamam di mi?

Ahh Burcum ahhh sen stresi bana sor...kanım dondu resmen...nasıl kötü hissetim kendimi anlatamam...Neyse ALLAH anamdan razı olsun hemen aklıma geldi de aradım ve şansına da okuduğu bağışlanmak üzere beklettiği tefriciyeler varmış hallettik çok şükür.....İşlem tamamdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…