Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bende severim daha çok tüketiyorum hamile olduğum için.. bir arkadaşımın doktoru söylemiş banada o söyledi...

Canım yat dinlen kendini yorma ...

Bebişini görmüşsüünnn Gözün aydın, Sağlıklı haberini de almışsın MaşaAllah, eşi için de benim de bebeğin eşi aşağıdaydı, doktor sürekli kanaman olabilir korkma ama hastaneye gel aşırı olursa diye uyarıyordu, az olursa kanaman o zamanda bil ki eşinden dolayı oluyor diyordu akıntıların hafif pembeye dönük olabilir diyordu benim öyleydi ama psikolojik olarak da o renk görmüş olabilirim..
benim sezeryan hevesli doktorum sezeryan yaparız diyordu bi de, sonra 22. haftamda ayrıntılıya girdiğimde eşi yukarı çıkmış dedi, zaten 22 den 26 ya kadar genelde çıkarmış, bide ilişkiye filan girmeyin demişti..

ayy dediğini bende çok duydum ama şimdi başka topiklerde ne kadar faydalı olduğunu falan yazmışlar lutfen sen de şimdiden başla, hatta görev bilinciyle başla.. bide cevizi günde 2,3 ad yenicek diyorlar, fazlasıda zararmış gerek de yokmuş.. ben inşAllah geç kalmamışımdır başlıcam bu gece..

Ohh çok şükür...inanılmaz rahatladım...ben yaşadım ya bu kanamalar vırtlar zırtlar..(gerçi hemen hemen hpimiz yaşamışız ya neyse) o nedenle biri kanamam var dedi mi benim nefesim kesiliyor endişelenmeye başlıyorum...Şükürler olsun RABBİM e az kaldı 3 hafta sonra herşey yoluna gireceekk...

İyi olmana sevindim CNm bende iyiyim cok şükür ne yapayım gündüz uykusu neredeyse yok is yapamıyorum biraz uğurunda temizlikyapim dedim ama çabuk uyandı

Evet sutu azdı kızın bebegide maşallah bogazli doymuyordu mamayı önermiyorlar doktorlar hem süt varken mama vermenin de anlamı yok birde manaya alışanlar memeyi almama ihtimalinden sanırım

İyiyim kusum bas agrisi mide bulantisi ugrasiyorum sen nasilsin??Boncugumu op yerime...
Allah iyilikler verdin cnm bizde iyiyiz cok şükür tmm öperim bol bil cok gecmis olsun en kısa zAmanda gecer inşallah
Anne karnında rahat hareket edemediklerinden dogunda elleri ayakları boşluğa düşüyormuş gibi hissettiklerinden korkuyorlar bazen opmemden dahi korkuyor kızım ben sarıyorum am nafile betüş Hanim ne yapıp edip çıkarıyor bı yerlerden
Ne hakkı tatlın varsa helâli hoş olsun bende iyiyim cok şükür bizim kızda seviyor suyu maşallah oğluna valla artık bizdedegunduz uykusu yok cnm amaciksukyr gece uyuyor gece uykusuzluğu daha kötü bizdede gaz sorunu var kızım kendi basına gazını çıkaramıyor masaj yaparak ben cikarttiriyorum başka sorunumuz yok iste
Cnm emzirdigim bebekte kız onun için sorun yok süt kizimvar iste erkek olsaydı emzirmek sıkıntılı olurdu tabi

Âmin CNm cümlemizi inşallah Rabbim razı olsun sebzende emeklerini zayi etmez tatlım
ya kızlar şu bebek hareketlerinin neye benzedigini bi yazın kurban olayım yaaa
tatlım bazen gaz sancısı gibi pit pit eder ya da karnının icinde birseyler süzülüyor gibi
Ben seve seve alırım CNm şimdikin 1000 tane alayım okuduğumda söylerim CNm zaten bugün itibari ile regl olmuş bulunmaktayım nerdeyse 1 yıldır olmuyordum unutmusum haa:))

bide bişey daha söyliyim kulağına küpe niyetine.. ben ilk 3 ay zaten hep yattım işyerinde oturuyoruumm, eve gelip bacaklar yukarıda yatıyordumm 17. haftalarda doktoruma dedim ki eşi aşağıda ama kendimi iyi hissediyorum temizlik vs yapayım mı? o da dedi ki bir temizlik için sonradan ahhlayıp vahlamayalım sen her fırsatda yat ki belki yukarıda çıkar demişti. bende yatmaya devam ettim.. hee şu an hala çok tmeizlik yapamıyorum çünkü bacağım çok acıyor diye ama eşi aşağıdaysa sen kendine dikkat ediceksin kuşum..

Selam hayirli günler kızlar nasilsiniz biz iyiyiz biraz önce betusum öyle bı kakasini yaptı ki anca banyo laklar biz bı banyo yapalım sonra da gezmelere gidecez

Bedisim bende balıktan tiksinmistim giyemedim yerine bol bol semız otu yedim imdada omega3 vitamini bol CNm

Zeynepcim Allah kabul etsin bende 100 çektim senin için güzel sonuclar Alman duası ile

Rabbine emanet olun güzel yürekli arkadaslarım hepinizi seviyom öpüldünüz

evet sende başla, neden faydası olmasın, bebeğin hala vücudunda ve senin yediğin her şeye ihtiyacı var, badem ve fındık da yiyince cevizi 3ten fazla yiyemiyorum zaten ama bazen ihmal ediyorum etmicem artık olmadı hepsini blendirdan gecirip bir bardak süte karıştırırım bir dikişte içerim, hemde kalsiyum alırım ohh mis:)

tamamdır benim daha bu listeden okumadıklarım var onları da bitireyim de. İnşallah bu listeden çokça gebemiz çıkar tedavi sürecinde olan çok insan var. Rabbim güldürsün yüzümüzü.

varikosel olmaması iyi canım sayı hareket halledilir ama keçi boynuzu süper bir şey uygula yani. Bende nohut yapıcam eşime. Biraz düşük çıktı sayı hatta baya düşükm çıktı aşılama zamanı çok yüksekti ama düzenli keçi boynuzu yapmıştım.

Canım neden stres yapıyorsun tamamlanmış işte olmasa bile okunurdu yani Zeynep zaten bugün yetişeceğini hiç tahmin etmiyordu paylaştık okuduk yetişti tamam sorun yok rahat ol..

Canım artık haftan ilerledi yemen lazım balık yok evet bu mevsim ama ton balığı da yararlı diye duymuştum. Fındık ceviz illa gerek var diye bir şey yok herkes ceviz alabiliyor mu sanki ama yenebilirse iyi olur çok fazla gerek yok ki 2-3 tane yeter.

Canım sorun yokmuş çok şükür bebekte yukarı çıkar merak etme gelişimi de iyiymiş yat dinlen canımm

sedoş bende araştırmıştım ton balığında civa olduğundan tüketilmemeliymiş..

Kızlar gittim doktora. Yumurtalarıma iltifat etti çok güzel yumurtaların var dedi ay acayibime gitti

Sol tarafı tam sayamadım 13 tane vardı sanırım hemşire kız yazdı sağda 8 tane vardı saydım hemşire demeden söyledim hemşire de onayladı aferin takip ediyorsun dedi dr. Neyse iyiymiş olması gerektiği gibiymiş en küçüğü 11 en büyüğü 15 mm olmak üzere yumurtalarım var baya. Kan verdim e2 için bakacaklar su toplama durumuna risk var mı diye. Ama kan alırken çok acıttı ya aşağıdaki lab görevlisi 1 saat acıdı kolum resmen bu alşam sonuç çıkacak ben anlamam dr bakar ama çok yüksek olmaması lazım ohs riski var demek olur. Bir de cuma günü kan alınacak muayene de var sordum ne zaman toplanır diye pazartesi ya da salı dedi. Cuma günü belli olur sanırım. Bende pazartesiden başlatıyorum iznimi amir de izne ayrılmış iyi ki önceden konuşmuşum ben olmasam da ayarlayın oraya birini demişti çünkü. Pozitifti yine doktor. Etek bluz giymiştim çok şıksın maşallah çok pozitifsin dedi. Bilse bir saat önce hüngür hüngür ağladığımı kıpkırmızı olmuştu suratım sinirlerim boşaldı resmen.

Rabbim acil şifalar versin canım bende bugünden itibaren çekmeye başlarım ama hastalanınca çekmem bitince devam ederimeli kulağında ha oldum ha olcammhastalığım itince Allah nasip ederse lem yelide başlıcam bi türlü kısmet olmadı çünkü...
Canımm şükürler olsunnnamann boşver hiç kalkma yat dinlenn çok dikkat et kendine canımmm

oy oy, yumurtalarına iltifat edince bebişine iltifat etmiş oluyor annesi gebeliği bile yumurta oluşumundan itibaren hesaplıyorlar bir nevi bebiş onlar ee güzelde olunca iltifat etmiş dr., aklına kötü şeyler getirme inşallah ohs olmaz, hayırlı sonuçlarla gel inşallah.

selam kızlar off işlerim yoğun gelemedim birtürlü kusura bakmayın...
kayınvalidem yatıyor ayağı alçıda, diğer eltim bakıyor sağolsun, ben annemlerin o taraftayım, ama haftaya eve dönüp bari yemeklerini ben yapayım diyorum, içim rahat etmiyor,kimse benden bi iş beklemiyor ama vicdanım rahatsız, neden diğer eltim yüklensin hep onada yazık.

yaaa zeynep hiç haberim olmadı şu tefriciyeden varyaa ayy okuyamadım yardım edemedim kesin 100 tne alırdım ama çok şükürki fazlasıyla tamamlamışsın ohh bu çok iyi bir haber.

Büyük gamzecim , evetttt bekleyenler listesinden bir yıldız daha aşağıdaki listeye kaymıştır, hadi hayırlı uğurlu olsun

Burcu canım dua sayıını 33 e düşürmüşsün iyi yapmışsın, çoğunluk öyle istemiş okuduğuma göre. haklı herkeste tabi çünkü o dualarımızın yanı sıra arkadaşlarımızın tefriciyeleri filan da oluyor onlarıda okuyoruz. 33 iyidir.

Çiğdemcim Allah şifa versin canım inşallah, bende şimdi merak ettim o komşun ne yapıyorsa bukadar rahat olabiliyor

Mesudeee oyy yerim o eli kolu bağlı betüşü ben yaa :))) benim eltimde öyle sarıp sarmalayıp o şekilde kolayca emziriyormuş, banada tavsiye etti.

Burcum canım bende çekerim ve hatta lütfen ilk sayfaya yazalım, kimin ne dua isteği varsa bir liste yapıp herkesin çektiği tesbihleri istediği duaları oraya yazalım ki geçmişi okyamayan vakti olmayan veya gözden kaçıran arkadaşlarımız ve bizde dahil rahat rahat hertürlü bilgiye ulaşabilelim. dur ben şimdi şu bilgisayardaki işlerimi halledim şu iişi bir yola koyayım inşallah.

canım ilk 4 aya kadar mutlaka yat bence , şahsen ben yatmıştım biliyorsun, ondan sonra zaten Allahın izni ile inşallah sıkıntıların azalır, riskin de azalır rahatlarsın, sabrın sonu selamet olur, ama ilk ayar çok çok önemli, bak bedişinde sonradan eşi yukarı çıkmış, ama yeterki ilk ayları yatarak dinlenerek iş yapmayarak geçir.
oyyyy maşallah canım benim Allahım hep böyle güel haberler ile gelmeni nasibetsin inşallah.

sedoş bende araştırmıştım ton balığında civa olduğundan tüketilmemeliymiş..

MESUDEE canım benimm Burcu nun duasıadetliyken okunmuyor galiba, ama net değilim ben..

BEDIŞ canım cumartesi için dualarımda olacaksın inşallah, balık yağının adı marincape, hamilelere veriliyor, bide Allahın isimleri adetliyken okunuyor diye bir sitede okumuştum ama içiniz nasıl rahat ederse öyle yapın, Mesudeye yazmışsınya ona istinaden şee ettim :). L

NAZAN canım Allah razı olsun ya hayy için hemen yazdım :) Ozlem de memeleketinde kafa dağıtıyor çok şükür :)

BIRCAN canım bende çekerim demişsin Allah razi olsun :)

BURCU canım çok şükür bebek iyiyimiş, aman yat yayıl dikkat et

MERAL tatlım sadece seçılın hayırlısiyla şifa bulması için diye niyetlensen yeter ,Allah razı olsun

YASEMIN canım hoşgeldin bu gece dua listesini yapıcam, ilk sayfaya yazarım ben, bide sende çekerim demişsin Allah razı olsun

MESUDE gözün aydın regl olmuşsun :) ya hayy cekerim demişsin Allah razı olsun, betül'ün o tombiş bacaklarından öpüyorum :)

SEDA maşallah senin yumoşlarına, ohh sen izne çıkınca ben rahatlayacağım valla :)

ASLI canım sana da lem yelid başlayalım Allahın izniyle inşallah :))

burcucum kardeşin için 3000 ya hayy çektim Allah kabul etsin çektikçe haber veririm

Allah razi olsun anım Rabbim evladini sağsalim sana bağışlasın inşallah

ASLIm bu arada sende ya hayy çekecekmişsin Allah bin kere razı olsun, yazmayı unuttum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…