- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.841
özleeemmm ansızınn birandaa alalacele tatile çıktı
eşi izne çıkınca o da hoop diye işyerinden izin aldı köye gittiler.. (biz bööle biliyoruz
Bende severim daha çok tüketiyorum hamile olduğum için.. bir arkadaşımın doktoru söylemiş banada o söyledi...burcucum bende çekmeye başlıyorum, çektikçe haber veririm, Allah kardeşine şifa versin.
bediş şimdi bende vicdan yaptım eşim bir sürü fındık badem ceviz aldı ama ramazan olduğu için işyerinde yiyemiyorum akşamda cok canım istemiyor ama yemeye çalışıcam iyiki yazını gördüm kendime geldim çok sağol, bende ilk 3 ay annenin deposundan besleniyor sonraki ay yediklerinden besleniyor diye duymuştum, Allah öyle ayarlamışki insan vücudunu, ilk aylar hamileoldugunu bilemezsin veya bulantından yiyemezsin mevlam koruyor işte.
müthiş bir folik asit kaynağıymış, ben bol bol yemeye calışıyorum salatasını ve cacığını yiyorum normaldede severdim balık işlevi görüyorsa süper ozaman
Merhaba kızlar doktora gittim hiç aklımda yokken bîr anda gerçekleşti eşim rahatsız onu yalnız bırakmamak için bende gittim girmişsen ilaçlarım bitti yazdırayım dedim gelmişken bakalım dedi Cumartesi bir daha gelmek zorunda kalma dedi bebeğîm iyi çok şükür kanamaları mın nedenîfe bebeğîmin eşi rahmin ağzındaymış o baskı yapıyor damarlarının yırtılmasına neden oluyor dedi doğuma kadar geçerse kanamam kesilir yok yukarı çıkmazsa doğuma kadar kanaman olacak doğal olarak katlanacaz dedî gelişimi normalmîş doğuma kadar halen düşük riskin var sürekli yatmaya devam
Merhaba kızlar doktora gittim hiç aklımda yokken bîr anda gerçekleşti eşim rahatsız onu yalnız bırakmamak için bende gittim girmişsen ilaçlarım bitti yazdırayım dedim gelmişken bakalım dedi Cumartesi bir daha gelmek zorunda kalma dedi bebeğîm iyi çok şükür kanamaları mın nedenîfe bebeğîmin eşi rahmin ağzındaymış o baskı yapıyor damarlarının yırtılmasına neden oluyor dedi doğuma kadar geçerse kanamam kesilir yok yukarı çıkmazsa doğuma kadar kanaman olacak doğal olarak katlanacaz dedî gelişimi normalmîş doğuma kadar halen düşük riskin var sürekli yatmaya devam
burcucum bende çekmeye başlıyorum, çektikçe haber veririm, Allah kardeşine şifa versin.
bediş şimdi bende vicdan yaptım eşim bir sürü fındık badem ceviz aldı ama ramazan olduğu için işyerinde yiyemiyorum akşamda cok canım istemiyor ama yemeye çalışıcam iyiki yazını gördüm kendime geldim çok sağol, bende ilk 3 ay annenin deposundan besleniyor sonraki ay yediklerinden besleniyor diye duymuştum, Allah öyle ayarlamışki insan vücudunu, ilk aylar hamileoldugunu bilemezsin veya bulantından yiyemezsin mevlam koruyor işte.
müthiş bir folik asit kaynağıymış, ben bol bol yemeye calışıyorum salatasını ve cacığını yiyorum normaldede severdim balık işlevi görüyorsa süper ozaman
İyi olmana sevindim CNm bende iyiyim cok şükür ne yapayım gündüz uykusu neredeyse yok is yapamıyorum biraz uğurunda temizlikyapim dedim ama çabuk uyandıolsun canım çekerim benn nolacak sanki ama kafayı yedim habire tuvalete gidiyom kontrol ediyorum acaba hastalandımmı die
canımm dikkat et kendine lütfen ayaklarını hep sıcak tut çok geçmiş olsun öptüm ikinizi dekarşı komşuyu da gel anlatt Mesudecim canımmmm iyiyiz bebeğim sen nasılsın mis kokulu kızını da bağlamışsın keyif yapıyosun bakıyorum
Evet sutu azdı kızın bebegide maşallah bogazli doymuyordu mamayı önermiyorlar doktorlar hem süt varken mama vermenin de anlamı yok birde manaya alışanlar memeyi almama ihtimalinden sanırımcanım sevap tabii hani sağılmış sütlerden vermek öyle meme emmek bilemiyorum da annesinin sütü mü gelmiyordu. Yazık çocuğa. Mama takviyesi yapsaydı. Ben iyiyim işte iğnelere devam yarın konuşucam kontrolde bakalım aşağı yukarı ne zaman toplanırmış.
Allah iyilikler verdin cnm bizde iyiyiz cok şükür tmm öperim bol bil cok gecmis olsun en kısa zAmanda gecer inşallahİyiyim kusum bas agrisi mide bulantisi ugrasiyorum sen nasilsin??Boncugumu op yerime...
Anne karnında rahat hareket edemediklerinden dogunda elleri ayakları boşluğa düşüyormuş gibi hissettiklerinden korkuyorlar bazen opmemden dahi korkuyor kızım ben sarıyorum am nafile betüş Hanim ne yapıp edip çıkarıyor bı yerlerdenya dikkat et ayaklarına..gazın olur bebike geçer..yazda olsa çorapsız gezme!!!
ya sar sar..bizim arkadaış oğlu kriz gibi bişey geçirdi..korktular doktorlada dolandılar sara mı nöbet mi diye..en son doktor demiş ki küçük çocuk elini kolunu görünce korkar çırpınır..ellerini sarın demiş.sende sar..
ay ne güzel süt kardeşliği..seninki ona onunki sana
Ne hakkı tatlın varsa helâli hoş olsun bende iyiyim cok şükür bizim kızda seviyor suyu maşallah oğluna valla artık bizdedegunduz uykusu yok cnm amaciksukyr gece uyuyor gece uykusuzluğu daha kötü bizdede gaz sorunu var kızım kendi basına gazını çıkaramıyor masaj yaparak ben cikarttiriyorum başka sorunumuz yok isteMesudecim hakkını helal et valla görmemişim göz gezdirip okuyabilirim ancak bqzen okuyup yarım bırakıyprum ne okuduğumu da unutuyorum kusura bakma lütfen..
İyiz oğlumla çok şükür alıştık artık onlu hayata.. Bezini değiştirceğim zaman hep dötünü yıkıyorum çok hoşuna gidiyo suyu seviyo :)) gündüzleri pek uyumuyo ama geceleri iyiiz çokşükür.. Benim gibi günün 20 saati bıraksalar uyucak olan kişi uykusuzluğa
alıştıysa herkes alışır valla :)))
Seninde süt çocuğun hayırlı olsun çok güzel bi duygu aman dikkat ama sonraki kardeşler aşık fln olmasınlar hep aşılayın çocuklara siz kardeşsiniz diye..
Sen nasılsın var mı seni bunalttığı zamanlar ?
Sorun orda zaten ayaklarımı sıcak tutamıyorum
Aman giyemiyorum çorap fln napiyim hele bu sıcakta hiçç..
Geçti ki hem sıcak su torbası koydum karnıma 1 saate geçti işte :)) bütün gün çorap giymeye ne hacet
Âmin CNm cümlemizi inşallah Rabbim razı olsun sebzende emeklerini zayi etmez tatlımaslııııı ben 50 daha okudum toplam 400 oldu, ama sanırım sayı gececek, sen yüz tane eksik oku bari, ayyyyy çok üzgünüm
tamam canım senide ekledim
?
Inşallah yapacagım Allah razı olsun, sadece bebek için değil sanırım başka şeyler içinde olabilir mi?
Bedişşşşş ben 400 okudum, bu mesaji sonra gördüm bari siz biraz eksik okuyun, du bakayım akşam ZEYNEP gelsin de ne diyecek
oyyy ne büyük sevap :))) çok duygusal okurken ağlayasım geldi, canım Rabbim senin hiç darda koymasın
bebeğem artık çok geç( ne yapcaz bilemedim artık bizim kızlar bu mesajı görürse onlar eksik okurlar
ÇİĞDEM seni de dua listesine yazdım tatlım, bu arada geçmış olsun canım aman rüzgarda falan durma dikkat et
Bu arada dua sayımız 33 olacak..mahalle baskısı var :))) hamişleri kıramıyorum :)))
tatlım bazen gaz sancısı gibi pit pit eder ya da karnının icinde birseyler süzülüyor gibiya kızlar şu bebek hareketlerinin neye benzedigini bi yazın kurban olayım yaaa
Ben seve seve alırım CNm şimdikin 1000 tane alayım okuduğumda söylerim CNm zaten bugün itibari ile regl olmuş bulunmaktayım nerdeyse 1 yıldır olmuyordum unutmusum haa:))kızlar ben sizden bişey isteyecegim
Benim kız kardeşim SEÇİL epilepsi hastası, annemler hayırlısıyla şifa bulması içn 300.000 adet YA HAYY niyetlenmişler, benden de yardımistedi, herkesin kendine ait okuması gereken dualrı var biliyorum, onları ayrı tutaraktan vakti olan diğer bıdıklara sesleniyorum, isteyen gönlünden geçen vakti olan bana destek verebilr mi?kimseyi mecbur bırakmıyorum, okuyabilen okuyamayan herkesten Allah razı olsun :))
Ya Hayy : sürekli diri, hayatın kaynağı
evet sende başla, neden faydası olmasın, bebeğin hala vücudunda ve senin yediğin her şeye ihtiyacı var, badem ve fındık da yiyince cevizi 3ten fazla yiyemiyorum zaten ama bazen ihmal ediyorum etmicem artık olmadı hepsini blendirdan gecirip bir bardak süte karıştırırım bir dikişte içerim, hemde kalsiyum alırım ohh mis:)Bebişini görmüşsüünnn Gözün aydın, Sağlıklı haberini de almışsın MaşaAllah, eşi için de benim de bebeğin eşi aşağıdaydı, doktor sürekli kanaman olabilir korkma ama hastaneye gel aşırı olursa diye uyarıyordu, az olursa kanaman o zamanda bil ki eşinden dolayı oluyor diyordu akıntıların hafif pembeye dönük olabilir diyordu benim öyleydi ama psikolojik olarak da o renk görmüş olabilirim..
benim sezeryan hevesli doktorum sezeryan yaparız diyordu bi de, sonra 22. haftamda ayrıntılıya girdiğimde eşi yukarı çıkmış dedi, zaten 22 den 26 ya kadar genelde çıkarmış, bide ilişkiye filan girmeyin demişti..
ayy dediğini bende çok duydum ama şimdi başka topiklerde ne kadar faydalı olduğunu falan yazmışlar lutfen sen de şimdiden başla, hatta görev bilinciyle başla.. bide cevizi günde 2,3 ad yenicek diyorlar, fazlasıda zararmış gerek de yokmuş.. ben inşAllah geç kalmamışımdır başlıcam bu gece..
Barsiozlem
Burju82
Graphicdesiner
Buketdemet
Ecrinn07
Maralam
Hayatumuttur
Duamnur
Tmyomr
Gul1982
Bdroner
Dajavu-one
Melek2828
Btskn
Zakkumx
Ranana
Akyuzcigdem
Tb-fb
Canlarim gece bu isimlerle kura cekip yeni listemizi hazırlıyorum inşallah, ismini unuttuğum ya da yazdırmayan var mı?
çogunluğun istegiyle 1. Dua önerisini 33 tane çekiyourz :))))
Bedişim zeynebin 22 tanes tefriciyesini okudum Allah kabul etsin, Aslıyla haberlestik ,bediş bugün eşim yeniden ürolojiye gitti, varikosel yokmuş çok şükür, yeniden sperm verdi, ögleden sonra çıkacak, tama nohuta abanırım, zaten Allah nasip ederse ameliyat haftaya olur ondan sonra sürekli et yediricem inşallah, keçiboynuzu aklımda yapıcam, bakalım sonuçlar ne çıkacak, sanırım morfolojide istemiş bu sefer,
Yemin ediyorum beynim uyuştu resmen...Kızlaar ben dünden beri girmiyorum...yemin ediyorum görmedim görsem canımı dişime takar tamamlardım ama ekmek çarpsın görmedim...yine çok yoğun burası Zeynep i merak ettim bi bakayım dedim kalp krizi geçiriyordum...Ben 300 aldım ama şuan sadece 146 tane okuyabildim...aay ALLAH ım bnim yüzümden eksik kaldı yaa..İnanamıyorum yaaa..yer yarılsın içine gireyim...Yalvarırım yardım edin napıcam ben...oooh annemi aradım onda okunmuşu var...ve varmış aaayy çok rahatladıımm...bu durumda ben 146 tane okudum 154 tane de annem okumuş oldu...aaayy ALLAH ım kabul etsiiinn...Zeynep aklım fikrim dualarım hep seninle...canım benim RABBİM yardımcın olsun...Katından temiz bir soyla seni müjdelesin İNŞALLAH...
AYYY burcumm 33 tane mi okuyacağız.. çok sevindim Allah kabul etsin inşAllah, seninde ellerine yüreğine sağlık canım benimm..
kızlar ya aklıma ne takıldı biliyor musunuz dün geceden beri bir kurt düştü içime resmen kemiriyor şimdi ben balık yemiyorum zaten mevsimi değilmiş doktorlarda baktım ekim ayı analarına önermemişler pek, ceviz fındık da yemiyorum yumurta da yemiyorum, ama meyve ile peynir yiyorum ve içimde çok büyük vicdan azabı oldu ymemem.. bu akşamda itibaren yesem geç kalmış mıyımdır ya
hani kimisi diyor ki ilk 3 ay gelişimmm geri aylara faydası yok, sonraki aylarda yediklerimiz onun sadece sağlıklı beslenmesine yarıyormuş.. naapsam acaba.. yani yicemde faydası olur mu?
bide nazancımm canım benim bebişinb hareketleri ilk zamanlarda ben içimde balon şişmesi gibi hissediyordum hep dar alandan geçiyor hissii.. bi içeriden birisi dürtüyomuş gibiydi.gaz varmış gibi oluyordu ama gaz değildi pıt pıt oluyordu ama az oluyordu, bak benim hep şikayetim tekme yok dyeydi yine tekme yok, eee dönüşte hissedemiyordum erken aylarda,.. ama şu an mesela hareket ettiğinde hissediyorum.. o yüzden şu ara çenem kapalı zaten şikayet etmiyorum Allah a çok şükür..
Bu cumartesi bebeği yine doktora götürücez kızlar.. inşAllah iyi geçer..
Canım artık haftan ilerledi yemen lazım balık yok evet bu mevsim ama ton balığı da yararlı diye duymuştum. Fındık ceviz illa gerek var diye bir şey yok herkes ceviz alabiliyor mu sanki ama yenebilirse iyi olur çok fazla gerek yok ki 2-3 tane yeter.
Rabbim acil şifalar versin canım bende bugünden itibaren çekmeye başlarım ama hastalanınca çekmem bitince devam ederimkızlar ben sizden bişey isteyecegim
Benim kız kardeşim SEÇİL epilepsi hastası, annemler hayırlısıyla şifa bulması içn 300.000 adet YA HAYY niyetlenmişler, benden de yardımistedi, herkesin kendine ait okuması gereken dualrı var biliyorum, onları ayrı tutaraktan vakti olan diğer bıdıklara sesleniyorum, isteyen gönlünden geçen vakti olan bana destek verebilr mi?kimseyi mecbur bırakmıyorum, okuyabilen okuyamayan herkesten Allah razı olsun :))
Ya Hayy : sürekli diri, hayatın kaynağı
Canımm şükürler olsunnnMerhaba kızlar doktora gittim hiç aklımda yokken bîr anda gerçekleşti eşim rahatsız onu yalnız bırakmamak için bende gittim girmişsen ilaçlarım bitti yazdırayım dedim gelmişken bakalım dedi Cumartesi bir daha gelmek zorunda kalma dedi bebeğîm iyi çok şükür kanamaları mın nedenîfe bebeğîmin eşi rahmin ağzındaymış o baskı yapıyor damarlarının yırtılmasına neden oluyor dedi doğuma kadar geçerse kanamam kesilir yok yukarı çıkmazsa doğuma kadar kanaman olacak doğal olarak katlanacaz dedî gelişimi normalmîş doğuma kadar halen düşük riskin var sürekli yatmaya devam
Kızlar gittim doktora. Yumurtalarıma iltifat etti çok güzel yumurtaların var dedi ay acayibime gitti
Sol tarafı tam sayamadım 13 tane vardı sanırım hemşire kız yazdı sağda 8 tane vardı saydım hemşire demeden söyledim hemşire de onayladı aferin takip ediyorsun dedi dr. Neyse iyiymiş olması gerektiği gibiymiş en küçüğü 11 en büyüğü 15 mm olmak üzere yumurtalarım var baya. Kan verdim e2 için bakacaklar su toplama durumuna risk var mı diye. Ama kan alırken çok acıttı ya aşağıdaki lab görevlisi 1 saat acıdı kolum resmen bu alşam sonuç çıkacak ben anlamam dr bakar ama çok yüksek olmaması lazım ohs riski var demek olur. Bir de cuma günü kan alınacak muayene de var sordum ne zaman toplanır diye pazartesi ya da salı dedi. Cuma günü belli olur sanırım. Bende pazartesiden başlatıyorum iznimi amir de izne ayrılmış iyi ki önceden konuşmuşum ben olmasam da ayarlayın oraya birini demişti çünkü. Pozitifti yine doktor. Etek bluz giymiştim çok şıksın maşallah çok pozitifsin dedi. Bilse bir saat önce hüngür hüngür ağladığımı kıpkırmızı olmuştu suratım sinirlerim boşaldı resmen.
canım ilk 4 aya kadar mutlaka yat bence , şahsen ben yatmıştım biliyorsun, ondan sonra zaten Allahın izni ile inşallah sıkıntıların azalır, riskin de azalır rahatlarsın, sabrın sonu selamet olur, ama ilk ayar çok çok önemli, bak bedişinde sonradan eşi yukarı çıkmış, ama yeterki ilk ayları yatarak dinlenerek iş yapmayarak geçir.Merhaba kızlar doktora gittim hiç aklımda yokken bîr anda gerçekleşti eşim rahatsız onu yalnız bırakmamak için bende gittim girmişsen ilaçlarım bitti yazdırayım dedim gelmişken bakalım dedi Cumartesi bir daha gelmek zorunda kalma dedi bebeğîm iyi çok şükür kanamaları mın nedenîfe bebeğîmin eşi rahmin ağzındaymış o baskı yapıyor damarlarının yırtılmasına neden oluyor dedi doğuma kadar geçerse kanamam kesilir yok yukarı çıkmazsa doğuma kadar kanaman olacak doğal olarak katlanacaz dedî gelişimi normalmîş doğuma kadar halen düşük riskin var sürekli yatmaya devam
oyyyy maşallah canım benim Allahım hep böyle güel haberler ile gelmeni nasibetsin inşallah.Kızlar gittim doktora. Yumurtalarıma iltifat etti çok güzel yumurtaların var dedi ay acayibime gitti
Sol tarafı tam sayamadım 13 tane vardı sanırım hemşire kız yazdı sağda 8 tane vardı saydım hemşire demeden söyledim hemşire de onayladı aferin takip ediyorsun dedi dr. Neyse iyiymiş olması gerektiği gibiymiş en küçüğü 11 en büyüğü 15 mm olmak üzere yumurtalarım var baya. Kan verdim e2 için bakacaklar su toplama durumuna risk var mı diye. Ama kan alırken çok acıttı ya aşağıdaki lab görevlisi 1 saat acıdı kolum resmen bu alşam sonuç çıkacak ben anlamam dr bakar ama çok yüksek olmaması lazım ohs riski var demek olur. Bir de cuma günü kan alınacak muayene de var sordum ne zaman toplanır diye pazartesi ya da salı dedi. Cuma günü belli olur sanırım. Bende pazartesiden başlatıyorum iznimi amir de izne ayrılmış iyi ki önceden konuşmuşum ben olmasam da ayarlayın oraya birini demişti çünkü. Pozitifti yine doktor. Etek bluz giymiştim çok şıksın maşallah çok pozitifsin dedi. Bilse bir saat önce hüngür hüngür ağladığımı kıpkırmızı olmuştu suratım sinirlerim boşaldı resmen.
sedoş bende araştırmıştım ton balığında civa olduğundan tüketilmemeliymiş..
İyi olmana sevindim CNm bende iyiyim cok şükür ne yapayım gündüz uykusu neredeyse yok is yapamıyorum biraz uğurunda temizlikyapim dedim ama çabuk uyandı
Evet sutu azdı kızın bebegide maşallah bogazli doymuyordu mamayı önermiyorlar doktorlar hem süt varken mama vermenin de anlamı yok birde manaya alışanlar memeyi almama ihtimalinden sanırım
Allah iyilikler verdin cnm bizde iyiyiz cok şükür tmm öperim bol bil cok gecmis olsun en kısa zAmanda gecer inşallah
Anne karnında rahat hareket edemediklerinden dogunda elleri ayakları boşluğa düşüyormuş gibi hissettiklerinden korkuyorlar bazen opmemden dahi korkuyor kızım ben sarıyorum am nafile betüş Hanim ne yapıp edip çıkarıyor bı yerlerden
Ne hakkı tatlın varsa helâli hoş olsun bende iyiyim cok şükür bizim kızda seviyor suyu maşallah oğluna valla artık bizdedegunduz uykusu yok cnm amaciksukyr gece uyuyor gece uykusuzluğu daha kötü bizdede gaz sorunu var kızım kendi basına gazını çıkaramıyor masaj yaparak ben cikarttiriyorum başka sorunumuz yok iste
Cnm emzirdigim bebekte kız onun için sorun yok süt kizimvar iste erkek olsaydı emzirmek sıkıntılı olurdu tabi
Âmin CNm cümlemizi inşallah Rabbim razı olsun sebzende emeklerini zayi etmez tatlım
tatlım bazen gaz sancısı gibi pit pit eder ya da karnının icinde birseyler süzülüyor gibi
Ben seve seve alırım CNm şimdikin 1000 tane alayım okuduğumda söylerim CNm zaten bugün itibari ile regl olmuş bulunmaktayım nerdeyse 1 yıldır olmuyordum unutmusum haa:))
burcucum kardeşin için 3000 ya hayy çektim Allah kabul etsin çektikçe haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?