Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben yok muyum dua listesinde

graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum

Yaseminim, Ayşem...ALLAH n izniyle sizin duaları da okudum...Dualarda bizi buluşturan yüce YARADAN ım dualarımızı kabul eyler İNŞALLAH....

evet dimi bende öyle seviyorum onları büyüyün bebiş olun diyorum ama içlerinden bir tanesi o şerefe nail olacak. O da banane deyip çekilmezse İnşallah canım değerimin 2350 be dedim ohs olucam galiba daha iğnem var ama eşim dr aramış iyi demiş normal demiş dr bakalım.

Sağol bitanem amin inşallah..

SEDA maşallah senin yumoşlarına, ohh sen izne çıkınca ben rahatlayacağım valla :)

ayy canım benim bende yazıyorum herşeyi buraya sıkıyorum ama napıyım patlıyorum artık kime anlatıyım ki. İnşallah güzelce devam ederler de transferim olur.

canım benim Allah razı olsun, temiz kalplim, tontiş yanaklım benim

kuşum eva daily diye bi hap..yağ içmiyosun yani:)))ben içiyosam sen kesin içersin..yazxdırmana gerek yok zaten hiç bi kurum ödemiyo..25 tl..

hadi gözün aydın..devamı gele güzel haberlerin inş.

DUAMNUR-BEBEKİNİŞ GÖRMÜŞSÜN..SIKINTINMIN KAYNAĞIDA BELLİ OLMUŞ..DİKKAT ET BUNDAN SONRA..ONA GÖRE..

ya kızlar şu bebek hareketlerinin neye benzedigini bi yazın kurban olayım yaaa
tatlım herkes hissedecek diye birşey yok bu kadar kendini strese sokma annesi 20 haftadan önce çok hissetmiyorsun diyor zaten her doktor gelişiminde falan sıkıntı yoksa bu kadar üzme kendini
yaziiim yinede bende canım... genelde çok belirli belirsiz bağarsak haraketi gibi oluyo ama biraz farklı onu anlayabiliyorsun pıt pıtlıyo sanki birşey içinde belli belirsiz ama o haftalarda benim öyleydi hatta doktora demiştim 20den önce hissedemezsin demişti ama hissediyorum diye diretmiştim bayaaa
bu arada en son ne oldu senin minnakın cinsiyeti tatlım

burcum bu dua listesinde yokum diye içim içimi yiyo zaten bari böyle faydalı olayım size
bende seve seve okurum canım sayıyı yazarım sana Rabbim şifalar versin inş

beni kokusu mahfediyordu ilk aylarda mecbur yiyordum canım diğerlerine ağırlık ver sonuçta birşeyi çok yiyemiyorsan kanından alıyor zaten bebek sen güçsüz kalırsın kendin için yemelisin diyordu bana doktorum ceviz ye kız bol bol yiyemiyorum yok

tatlım şükür iyiymiş bebeğin ne güzel inşallah sıkı sıkı tutunsun yavrucuk dinlen bol bol çok yorma kendini hamileyim de dik ayakları yat ohhhh
DÜŞÜK RİSKİ OLAN BAYANLAR:
bünyesi düşük yapmaya müsait olan bayanlar eşleriyle birlikte EL_MUBDİU ismi şerifini okumaya devam ederlerse sıkıntılarından kurtulurlar Allahın izniyle oku istersen aklına geldiğince canım aklında bulunsun

maşallah sedacım çok sevindim hadi bakalım Tamamına erdirsin Rabbim az kaldı iyice

Burcu ben 5000 tane okudumcanım Rabbim kabul etsin kardeşine şifaolsun İnşallah

Yazdım canım Allah razı olsun

Burcu

bende okurum okudukça haber veririm....

Allah razı olsun tatlım, seninde güzel kızın sağlıkla dünyaya gelsin inşallah

Didoş çok sağol canım Allah razı olsun :))) sağlıkla ve kolaylıkla doğur inşallajh :)

SERAP canım senide ekledim dua listesine, bu ay kimseyi zorlamak istemedim sadece isteyenleri yazdım, sende çok sık giremediğin için görememişsın bebewğem küsme emi :)) öptüm seni :)))

Burcucum adaşım kardeşin için 500tane çektîm Allah izin veririrse daha da çekerîm Allah kabul etsin

ay sevsinler onu yaa..çok tatlı...güle güle güzel günlerde kullansın inş.

çok tatlı ya ,güle güle kullanın inşallah

sağolun teyzeleri yaptıkça bişeyler sizede fikir olsun diye paylaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince bunu yapabileceğimi ben bile tahmin etmiyordum gerçi aştım iyice kendimi analık böyle bişi galiba

Burcum bende çekerim okudukça da sana haber veririm olur mu Allah'ım şifa versin İnşallah..

Maşallah çok güzel canım sağlıkla kullansın bebeğin. Benim elimden hiç böyle şeyler gelmez yaa.
sağol tatlıcım tatlım üniyi bitirdikten diplomalı ev hanımı olduktan sonra merak sardım öğrendim bende aslında kolay kız yaparsın valla örnek olsun elinde yeter

ayyyy çok güzelmiş maşallah , güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah oyyyy kuzum benim yaaa

sağol güzel anniş daha güzelleri senin kızcenin olsun inş uzun zamandır görüşemiyoruz snle yaseminim nasılsın canım

Eki Görüntüle 763649
bitiremem diyordum ama şükür buda bitti teyzeleri kızımın battaniyesi

Nası yaaa bunu sen mi yaptııınn? pes vallahi pes...çok kıskanıyorum senin gibileri yaaa...değil diplomalı müebbet ev hanımı olsam yapamam ben böyle şeyler...aslında belki de yaparım ama ay çok heveslndim...Sonuçta Kova burcuyum yaratıcılık el becerisi benim işim..ALLAH bana da bi evlat nasip ederse bakarsın bende el atarım böylesin güzel sanat eserlerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…