- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.861
Allah razi olsun anım Rabbim evladini sağsalim sana bağışlasın inşallah
ASLIm bu arada sende ya hayy çekecekmişsin Allah bin kere razı olsun, yazmayı unuttum :))
Barsiozlem
Burju82
Graphicdesiner
Buketdemet
Ecrinn07
Maralam
Hayatumuttur
Duamnur
Tmyomr
Gul1982
Bdroner
Dajavu-one
Melek2828
Btskn
Zakkumx
Ranana
Akyuzcigdem
Tb-fb
Canlarim gece bu isimlerle kura cekip yeni listemizi hazırlıyorum inşallah, ismini unuttuğum ya da yazdırmayan var mı?
çogunluğun istegiyle 1. Dua önerisini 33 tane çekiyourz :))))
oy oy, yumurtalarına iltifat edince bebişine iltifat etmiş oluyor annesigebeliği bile yumurta oluşumundan itibaren hesaplıyorlar bir nevi bebiş onlar ee güzelde olunca iltifat etmiş dr., aklına kötü şeyler getirme inşallah ohs olmaz, hayırlı sonuçlarla gel inşallah.
canım ilk 4 aya kadar mutlaka yat bence , şahsen ben yatmıştım biliyorsun, ondan sonra zaten Allahın izni ile inşallah sıkıntıların azalır, riskin de azalır rahatlarsın, sabrın sonu selamet olur, ama ilk ayar çok çok önemli, bak bedişinde sonradan eşi yukarı çıkmış, ama yeterki ilk ayları yatarak dinlenerek iş yapmayarak geçir.
oyyyy maşallah canım benim Allahım hep böyle güel haberler ile gelmeni nasibetsin inşallah.
SEDA maşallah senin yumoşlarına, ohh sen izne çıkınca ben rahatlayacağım valla :)
graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
Yaseminim, Ayşem...ALLAH n izniyle sizin duaları da okudum...Dualarda bizi buluşturan yüce YARADAN ım dualarımızı kabul eyler İNŞALLAH....
şimdi bir iki yaprak semizotu yedim, ilaç gibi yiyorum ben onları.. inşAllah o kadarla da faydası oluyordur..
doktor hangi hapı verdi buketim yaa bana da yazar mıdın? Burcuyu alıntıladım ama çıkmadı, o bi ilaç yazmış aynı hap mı acaba gidip alayım ben bari, geçen gün gittiğimde doktoruma söyledim, inanılmaz unutkanlığımda var ya balık yağı alıp içicem dedim, gnc lerden alayım mı dedim all bişey olmaz dedi, bari bi eczaneye yönlendireydi bende almadım.. o yüzden sizin dediğiniz yağı akşama giderken alııp hoop diye içerimm şifa niyetine.. komple yemek konusunda kapsüle dönmüş olurum böylelikle..
Kızlar gittim doktora. Yumurtalarıma iltifat etti çok güzel yumurtaların var dedi ay acayibime gitti
Sol tarafı tam sayamadım 13 tane vardı sanırım hemşire kız yazdı sağda 8 tane vardı saydım hemşire demeden söyledim hemşire de onayladı aferin takip ediyorsun dedi dr. Neyse iyiymiş olması gerektiği gibiymiş en küçüğü 11 en büyüğü 15 mm olmak üzere yumurtalarım var baya. Kan verdim e2 için bakacaklar su toplama durumuna risk var mı diye. Ama kan alırken çok acıttı ya aşağıdaki lab görevlisi 1 saat acıdı kolum resmen bu alşam sonuç çıkacak ben anlamam dr bakar ama çok yüksek olmaması lazım ohs riski var demek olur. Bir de cuma günü kan alınacak muayene de var sordum ne zaman toplanır diye pazartesi ya da salı dedi. Cuma günü belli olur sanırım. Bende pazartesiden başlatıyorum iznimi amir de izne ayrılmış iyi ki önceden konuşmuşum ben olmasam da ayarlayın oraya birini demişti çünkü. Pozitifti yine doktor. Etek bluz giymiştim çok şıksın maşallah çok pozitifsin dedi. Bilse bir saat önce hüngür hüngür ağladığımı kıpkırmızı olmuştu suratım sinirlerim boşaldı resmen.
tatlım herkes hissedecek diye birşey yok bu kadar kendini strese sokma annesi 20 haftadan önce çok hissetmiyorsun diyor zaten her doktor gelişiminde falan sıkıntı yoksa bu kadar üzme kendiniya kızlar şu bebek hareketlerinin neye benzedigini bi yazın kurban olayım yaaa
burcum bu dua listesinde yokum diye içim içimi yiyo zaten bari böyle faydalı olayım sizekızlar ben sizden bişey isteyecegim
Benim kız kardeşim SEÇİL epilepsi hastası, annemler hayırlısıyla şifa bulması içn 300.000 adet YA HAYY niyetlenmişler, benden de yardımistedi, herkesin kendine ait okuması gereken dualrı var biliyorum, onları ayrı tutaraktan vakti olan diğer bıdıklara sesleniyorum, isteyen gönlünden geçen vakti olan bana destek verebilr mi?kimseyi mecbur bırakmıyorum, okuyabilen okuyamayan herkesten Allah razı olsun :))
Ya Hayy : sürekli diri, hayatın kaynağı
beni kokusu mahfediyordu ilk aylarda mecbur yiyordum canım diğerlerine ağırlık ver sonuçta birşeyi çok yiyemiyorsan kanından alıyor zaten bebek sen güçsüz kalırsın kendin için yemelisin diyordu bana doktorum ceviz ye kız bol bol yiyemiyorum yokAYYY burcumm 33 tane mi okuyacağız.. çok sevindim Allah kabul etsin inşAllah, seninde ellerine yüreğine sağlık canım benimm..
kızlar ya aklıma ne takıldı biliyor musunuz dün geceden beri bir kurt düştü içime resmen kemiriyor şimdi ben balık yemiyorum zaten mevsimi değilmiş doktorlarda baktım ekim ayı analarına önermemişler pek, ceviz fındık da yemiyorum yumurta da yemiyorum, ama meyve ile peynir yiyorum ve içimde çok büyük vicdan azabı oldu ymemem.. bu akşamda itibaren yesem geç kalmış mıyımdır ya
hani kimisi diyor ki ilk 3 ay gelişimmm geri aylara faydası yok, sonraki aylarda yediklerimiz onun sadece sağlıklı beslenmesine yarıyormuş.. naapsam acaba.. yani yicemde faydası olur mu?
bide nazancımm canım benim bebişinb hareketleri ilk zamanlarda ben içimde balon şişmesi gibi hissediyordum hep dar alandan geçiyor hissii.. bi içeriden birisi dürtüyomuş gibiydi.gaz varmış gibi oluyordu ama gaz değildi pıt pıt oluyordu ama az oluyordu, bak benim hep şikayetim tekme yok dyeydi yine tekme yok, eee dönüşte hissedemiyordum erken aylarda,.. ama şu an mesela hareket ettiğinde hissediyorum.. o yüzden şu ara çenem kapalı zaten şikayet etmiyorum Allah a çok şükür..
Bu cumartesi bebeği yine doktora götürücez kızlar.. inşAllah iyi geçer..
tatlım şükür iyiymiş bebeğin ne güzel inşallah sıkı sıkı tutunsun yavrucuk dinlen bol bol çok yorma kendini hamileyim de dik ayakları yat ohhhhMerhaba kızlar doktora gittim hiç aklımda yokken bîr anda gerçekleşti eşim rahatsız onu yalnız bırakmamak için bende gittim girmişsen ilaçlarım bitti yazdırayım dedim gelmişken bakalım dedi Cumartesi bir daha gelmek zorunda kalma dedi bebeğîm iyi çok şükür kanamaları mın nedenîfe bebeğîmin eşi rahmin ağzındaymış o baskı yapıyor damarlarının yırtılmasına neden oluyor dedi doğuma kadar geçerse kanamam kesilir yok yukarı çıkmazsa doğuma kadar kanaman olacak doğal olarak katlanacaz dedî gelişimi normalmîş doğuma kadar halen düşük riskin var sürekli yatmaya devam
maşallah sedacımKızlar gittim doktora. Yumurtalarıma iltifat etti çok güzel yumurtaların var dedi ay acayibime gitti
Sol tarafı tam sayamadım 13 tane vardı sanırım hemşire kız yazdı sağda 8 tane vardı saydım hemşire demeden söyledim hemşire de onayladı aferin takip ediyorsun dedi dr. Neyse iyiymiş olması gerektiği gibiymiş en küçüğü 11 en büyüğü 15 mm olmak üzere yumurtalarım var baya. Kan verdim e2 için bakacaklar su toplama durumuna risk var mı diye. Ama kan alırken çok acıttı ya aşağıdaki lab görevlisi 1 saat acıdı kolum resmen bu alşam sonuç çıkacak ben anlamam dr bakar ama çok yüksek olmaması lazım ohs riski var demek olur. Bir de cuma günü kan alınacak muayene de var sordum ne zaman toplanır diye pazartesi ya da salı dedi. Cuma günü belli olur sanırım. Bende pazartesiden başlatıyorum iznimi amir de izne ayrılmış iyi ki önceden konuşmuşum ben olmasam da ayarlayın oraya birini demişti çünkü. Pozitifti yine doktor. Etek bluz giymiştim çok şıksın maşallah çok pozitifsin dedi. Bilse bir saat önce hüngür hüngür ağladığımı kıpkırmızı olmuştu suratım sinirlerim boşaldı resmen.
Burcu ben 5000 tane okudumcanım Rabbim kabul etsin kardeşine şifaolsun İnşallah
Burcu
bende okurum okudukça haber veririm....
tatlım herkes hissedecek diye birşey yok bu kadar kendini strese sokma annesi 20 haftadan önce çok hissetmiyorsun diyor zaten her doktor gelişiminde falan sıkıntı yoksa bu kadar üzme kendini
yaziiim yinede bende canım... genelde çok belirli belirsiz bağarsak haraketi gibi oluyo ama biraz farklı onu anlayabiliyorsun pıt pıtlıyo sanki birşey içinde belli belirsiz ama o haftalarda benim öyleydi hatta doktora demiştim 20den önce hissedemezsin demişti ama hissediyorum diye diretmiştim bayaaa
bu arada en son ne oldu senin minnakın cinsiyeti tatlım
burcum bu dua listesinde yokum diye içim içimi yiyo zaten bari böyle faydalı olayım size
bende seve seve okurum canım sayıyı yazarım sana Rabbim şifalar versin inş
beni kokusu mahfediyordu ilk aylarda didmecbur yiyordum canım diğerlerine ağırlık ver sonuçta birşeyi çok yiyemiyorsan kanından alıyor zaten bebek sen güçsüz kalırsın kendin için yemelisin diyordu bana doktorum ceviz ye kız bol bol yiyemiyorum yok
tatlım şükür iyiymiş bebeğin ne güzel inşallah sıkı sıkı tutunsun yavrucuk dinlen bol bol çok yorma kendini hamileyim de dik ayakları yat ohhhh
DÜŞÜK RİSKİ OLAN BAYANLAR:
bünyesi düşük yapmaya müsait olan bayanlar eşleriyle birlikte EL_MUBDİU ismi şerifini okumaya devam ederlerse sıkıntılarından kurtulurlar Allahın izniyle oku istersen aklına geldiğince canım aklında bulunsun
maşallah sedacımçok sevindim hadi bakalım Tamamına erdirsin Rabbim az kaldı iyice
ay sevsinler onu yaa..çok tatlı...güle güle güzel günlerde kullansın inş.
çok tatlı ya ,güle güle kullanın inşallah
sağol tatlıcımMaşallah çok güzel canım sağlıkla kullansın bebeğin. Benim elimden hiç böyle şeyler gelmez yaa.
ayyyy çok güzelmiş maşallah , güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah oyyyy kuzum benim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?