- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.881
Nası yaaa bunu sen mi yaptııınn? pes vallahi pes...çok kıskanıyorum senin gibileri yaaa...değil diplomalı müebbet ev hanımı olsam yapamam ben böyle şeyler...aslında belki de yaparım ama ay çok heveslndim...Sonuçta Kova burcuyum yaratıcılık el becerisi benim işim..ALLAH bana da bi evlat nasip ederse bakarsın bende el atarım böylesin güzel sanat eserlerine...
uzun zanandan sonra bu dua listesinde bende olmak istiyorumBarsiozlem
Burju82
Graphicdesiner
Buketdemet
Ecrinn07
Maralam
Hayatumuttur
Duamnur
Tmyomr
Gul1982
Bdroner
Dajavu-one
Melek2828
Btskn
Zakkumx
Ranana
Akyuzcigdem
Tb-fb
Canlarim gece bu isimlerle kura cekip yeni listemizi hazırlıyorum inşallah, ismini unuttuğum ya da yazdırmayan var mı?
çogunluğun istegiyle 1. Dua önerisini 33 tane çekiyourz :))))
bol bol dinlen hiç iş falan yapma inş plesanta yukarı çıkarMerhaba kızlar doktora gittim hiç aklımda yokken bîr anda gerçekleşti eşim rahatsız onu yalnız bırakmamak için bende gittim girmişsen ilaçlarım bitti yazdırayım dedim gelmişken bakalım dedi Cumartesi bir daha gelmek zorunda kalma dedi bebeğîm iyi çok şükür kanamaları mın nedenîfe bebeğîmin eşi rahmin ağzındaymış o baskı yapıyor damarlarının yırtılmasına neden oluyor dedi doğuma kadar geçerse kanamam kesilir yok yukarı çıkmazsa doğuma kadar kanaman olacak doğal olarak katlanacaz dedî gelişimi normalmîş doğuma kadar halen düşük riskin var sürekli yatmaya devam
ohhh maşallah herşey güzel gidiyor takılma herşeye tatlım bide sürekli ağrım olacak diye sartlkandırıyorsun beynini bundanda vazgeç emi herşey güzel olacak inşKızlar gittim doktora. Yumurtalarıma iltifat etti çok güzel yumurtaların var dedi ay acayibime gitti
Sol tarafı tam sayamadım 13 tane vardı sanırım hemşire kız yazdı sağda 8 tane vardı saydım hemşire demeden söyledim hemşire de onayladı aferin takip ediyorsun dedi dr. Neyse iyiymiş olması gerektiği gibiymiş en küçüğü 11 en büyüğü 15 mm olmak üzere yumurtalarım var baya. Kan verdim e2 için bakacaklar su toplama durumuna risk var mı diye. Ama kan alırken çok acıttı ya aşağıdaki lab görevlisi 1 saat acıdı kolum resmen bu alşam sonuç çıkacak ben anlamam dr bakar ama çok yüksek olmaması lazım ohs riski var demek olur. Bir de cuma günü kan alınacak muayene de var sordum ne zaman toplanır diye pazartesi ya da salı dedi. Cuma günü belli olur sanırım. Bende pazartesiden başlatıyorum iznimi amir de izne ayrılmış iyi ki önceden konuşmuşum ben olmasam da ayarlayın oraya birini demişti çünkü. Pozitifti yine doktor. Etek bluz giymiştim çok şıksın maşallah çok pozitifsin dedi. Bilse bir saat önce hüngür hüngür ağladığımı kıpkırmızı olmuştu suratım sinirlerim boşaldı resmen.
müthiş maşallahın var çok güzel aolmuş çok beceriklisin kenarını nasıl yaprın bnada kenar lazım
uzun zanandan sonra bu dua listesinde bende olmak istiyorum
bol bol dinlen hiç iş falan yapma inş plesanta yukarı çıkar
ohhh maşallah herşey güzel gidiyor takılma herşeye tatlım bide sürekli ağrım olacak diye sartlkandırıyorsun beynini bundanda vazgeç emi herşey güzel olacak inş
müthiş maşallahın var çok güzel aolmuş çok beceriklisin kenarını nasıl yaprın bnada kenar lazım
Burcucum adaşım kardeşin için 500tane çektîm Allah izin veririrse daha da çekerîm Allah kabul etsin
Allah razı olsun tatlım :)) inşallah ohss olmazsın ve bebeğin sımsıkı tutunur inşallahBurcum bende çekerim okudukça da sana haber veririm olur mu Allah'ım şifa versin İnşallah..
uzun zanandan sonra bu dua listesinde bende olmak istiyorum
bol bol dinlen hiç iş falan yapma inş plesanta yukarı çıkar
ohhh maşallah herşey güzel gidiyor takılma herşeye tatlım bide sürekli ağrım olacak diye sartlkandırıyorsun beynini bundanda vazgeç emi herşey güzel olacak inş
DUYURU . DUYURU. DUYURU
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM
İLK SAYFAMIZIN EN ALT KISMINA, DUYURULAR DİYE BİR BÖLÜM AÇTIM
*** ARTIK KİM TOPLUCA BİR DUA OKUMAK İSTİYORSA
*** TESBİH ÇEKMEK İSTİYORSA
*** AŞILAMA VEYA TÜP BEBEK GÜNLERİNDE DUA İSTİYORSA
*** VEYA HERHANGİ BİRŞEY DUYURMAK İSTİYORSA
BANA VEYA BURCU'YA BİLDİRSİN, BİZ İLK SAYFAYA HEMEN YAZALIM, ORASI HERZAMAN GÜNCEL OLACAKTIR.
çünkü mesela birimiz tefriciyeye başlıyor ama hergün giremeyen veya giripte geçmişi okuyamayan arkadaşlarımız bundan haberdar olamıyor ve yardım edemiyoruz öyle oluncada. Bu şekilde bir uygulama yaparsak, herkesin herşeyden haberi olur. aşılama, tüp bebek, veya yumurta toplama günlerinde vs vs hertürlü önemli günümüzde birbirimize dua ederiz.
Burjum kizkardesin icin 5000 ya hayy
Ecrinn 1yasin
Ilk sayfa iyi olmus sagolun
YASEMIN tatlım ilk sayfadaki duyuru kısmına baktım çok güzel olmuş ellerine sağlık, beni de eklemişsin Allah bin kere razı olsun, süper bir fikir olmuş :))) öptüm balım :))))
ayyy sağol canım ellerine sağlıktatlım teşekkürler kolay ya bilindik model koyayım fotoğrafını bak çektim sana
Eki Görüntüle 763708
örgün bittikten sonra hangi renkle gideceksen o iple başlıyorsun köşelere gelince tam köşede 2litrabzan 2zincir bir 2li trabzan daha aynı yere batıp köşeyi dönüyorsun
Eki Görüntüle 763709
en üstede 3 zincir batıp trabzan3 zincir yaptığın trabzanın arkasına ip almadan bat 3 tanede böyle trabzan yap şu motif oluyo
gerçekten çok güzel fikir yasemincimDUYURU . DUYURU. DUYURU
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM
İLK SAYFAMIZIN EN ALT KISMINA, DUYURULAR DİYE BİR BÖLÜM AÇTIM
*** ARTIK KİM TOPLUCA BİR DUA OKUMAK İSTİYORSA
*** TESBİH ÇEKMEK İSTİYORSA
*** AŞILAMA VEYA TÜP BEBEK GÜNLERİNDE DUA İSTİYORSA
*** VEYA HERHANGİ BİRŞEY DUYURMAK İSTİYORSA
BANA VEYA BURCU'YA BİLDİRSİN, BİZ İLK SAYFAYA HEMEN YAZALIM, ORASI HERZAMAN GÜNCEL OLACAKTIR.
çünkü mesela birimiz tefriciyeye başlıyor ama hergün giremeyen veya giripte geçmişi okuyamayan arkadaşlarımız bundan haberdar olamıyor ve yardım edemiyoruz öyle oluncada. Bu şekilde bir uygulama yaparsak, herkesin herşeyden haberi olur. aşılama, tüp bebek, veya yumurta toplama günlerinde vs vs hertürlü önemli günümüzde birbirimize dua ederiz.
allah razı olsun canım, yazdım,inşallah plesantan yukarı çıkar ve bebğin sağlıkla doğar :))
Allah razı olsun tatlım :)) inşallah ohss olmazsın ve bebeğin sımsıkı tutunur inşallah
yazdım seni de :)))
Ohhhh ellerine sağlık canım :))))
DİDEM kızzz deryalı günler programı gibi olmuş, ayy çok tatlı maşallah sana :)) Didem'li günler :)))
rica ederim tatlım umarım faydalı olabilmişimdirayyy sağol canım ellerine sağlık
Tek tek isim yazmadim cepten girdigim icin
Bide kizlar ya evvel cektim 4cuma pekisimdi ara verip yinmi baslicam yoksa hhic ara vermicemmi
Burjum kizkardesin icin 5000 ya hayy
Ecrinn 1yasin
Ilk sayfa iyi olmus sagolun
ben yasin okumuştum devammı yoksa yeni 500 e mi başladın
Kızlar size bişey dicem, bugün eşim ürolojiye gitti; hani varikosel şüphesi var denmişti ya, varikosel yokmuş çok şükür, bide tekrar spermlerine baktırdı, sayı ve hareketlilk normalin de üzerinde çıktı hamdolsun, hani geçen fakültede yaptırdığımızda sayı düşüktü ya, o hafta benim ovulasyon haftamdı ya biz biraz fazla halvet yaptıko yüzden mi düşük çıktı acaba
bide eşimin üreme hormanlarınada bakıldı onlarda temiz hamdolsun ..yani sonuç ikimizde de bir sıkıntı çıkmadı, bu ay aşılama kalıyor, çünkü Allah nasip ederse bu hafta sonu İzmir'e gidiyoruz eşimin ameliyatı için ve bende haftasonu regl olucam,Allah nasip ederse ağustos adetimde aşılamaya başlıyoruz, tabiki Rabbim ne nasip edecek bakalım kısmet
Kızlar size bişey dicem, bugün eşim ürolojiye gitti; hani varikosel şüphesi var denmişti ya, varikosel yokmuş çok şükür, bide tekrar spermlerine baktırdı, sayı ve hareketlilk normalin de üzerinde çıktı hamdolsun, hani geçen fakültede yaptırdığımızda sayı düşüktü ya, o hafta benim ovulasyon haftamdı ya biz biraz fazla halvet yaptıko yüzden mi düşük çıktı acaba
bide eşimin üreme hormanlarınada bakıldı onlarda temiz hamdolsun ..yani sonuç ikimizde de bir sıkıntı çıkmadı, bu ay aşılama kalıyor, çünkü Allah nasip ederse bu hafta sonu İzmir'e gidiyoruz eşimin ameliyatı için ve bende haftasonu regl olucam,Allah nasip ederse ağustos adetimde aşılamaya başlıyoruz, tabiki Rabbim ne nasip edecek bakalım kısmet
canlarım geçmişi okuyamadım maalesef... ama dua listesi oluşturulmuş sanırım ben katılamayacağım bu sefer üzülerek... ama katılmışım gibi okumayı planlıyorum bitiremezsem korkusu yaşamak istemiyorum...
geçen hafta tansiyon problemim çıktı canlar şimdiye kadr iyiydi geçen hafta 14-9 u görünce doktoru aradım çağırdı hemen herşey normal ödem yok oğlum iyi idrarım temiz ama tansiyon sınırda olduğundan ilaç verdi onu kullanıyorum bi de hergün 2 kere ölçüp haber veriyorum doktora şükür düşmeye başladı bugünöyle işte kızlar doktor yatacaksın dedi herşeyime dikkat ediyorum şu son zamanlarımda artık... bende haberler böyle canlar herkesler çok iyi olsun süper olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?