Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sanat eserimi :98:yok kız daha neler
yaparsın tatlıcım inan zor değil ben hepsini kendi kendime öğrendim inş bi bebişin olsunda en kısa zamanda seve seve öreriz onada buradan bi tersss bir düzzz meralcim şimdi haroşa yapıyoruzzz diye diye anlatırım olmadı nidimek

uzun zanandan sonra bu dua listesinde bende olmak istiyorum
bol bol dinlen hiç iş falan yapma inş plesanta yukarı çıkar
ohhh maşallah herşey güzel gidiyor takılma herşeye tatlım bide sürekli ağrım olacak diye sartlkandırıyorsun beynini bundanda vazgeç emi herşey güzel olacak inş
Eki Görüntüle 763649
bitiremem diyordum ama şükür buda bitti teyzeleri kızımın battaniyesi
müthiş maşallahın var çok güzel aolmuş çok beceriklisin kenarını nasıl yaprın bnada kenar lazım

tatlım teşekkürler kolay ya bilindik model koyayım fotoğrafını bak çektim sana

örgün bittikten sonra hangi renkle gideceksen o iple başlıyorsun köşelere gelince tam köşede 2litrabzan 2zincir bir 2li trabzan daha aynı yere batıp köşeyi dönüyorsun

en üstede 3 zincir batıp trabzan3 zincir yaptığın trabzanın arkasına ip almadan bat 3 tanede böyle trabzan yap şu motif oluyo

DUYURU . DUYURU. DUYURU

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM
İLK SAYFAMIZIN EN ALT KISMINA, DUYURULAR DİYE BİR BÖLÜM AÇTIM
*** ARTIK KİM TOPLUCA BİR DUA OKUMAK İSTİYORSA
*** TESBİH ÇEKMEK İSTİYORSA
*** AŞILAMA VEYA TÜP BEBEK GÜNLERİNDE DUA İSTİYORSA
*** VEYA HERHANGİ BİRŞEY DUYURMAK İSTİYORSA
BANA VEYA BURCU'YA BİLDİRSİN, BİZ İLK SAYFAYA HEMEN YAZALIM, ORASI HERZAMAN GÜNCEL OLACAKTIR.

çünkü mesela birimiz tefriciyeye başlıyor ama hergün giremeyen veya giripte geçmişi okuyamayan arkadaşlarımız bundan haberdar olamıyor ve yardım edemiyoruz öyle oluncada. Bu şekilde bir uygulama yaparsak, herkesin herşeyden haberi olur. aşılama, tüp bebek, veya yumurta toplama günlerinde vs vs hertürlü önemli günümüzde birbirimize dua ederiz.

Burcucum adaşım kardeşin için 500tane çektîm Allah izin veririrse daha da çekerîm Allah kabul etsin

allah razı olsun canım, yazdım,inşallah plesantan yukarı çıkar ve bebğin sağlıkla doğar :))

Burcum bende çekerim okudukça da sana haber veririm olur mu Allah'ım şifa versin İnşallah..
Allah razı olsun tatlım :)) inşallah ohss olmazsın ve bebeğin sımsıkı tutunur inşallah

yazdım seni de :)))

Ohhhh ellerine sağlık canım :))))

DİDEM kızzz deryalı günler programı gibi olmuş, ayy çok tatlı maşallah sana :)) Didem'li günler :)))

YASEMIN tatlım ilk sayfadaki duyuru kısmına baktım çok güzel olmuş ellerine sağlık, beni de eklemişsin Allah bin kere razı olsun, süper bir fikir olmuş :))) öptüm balım :))))

Kizla du listedeki tum arkadaslarin dualarini okudum Rabbim kabul etsin Insaallah
Benide yaz burjum yeni dua listesine
Ellerinize saglik guzel olmus

Burjum kizkardesin icin 5000 ya hayy
Ecrinn 1yasin
Ilk sayfa iyi olmus sagolun

YASEMIN tatlım ilk sayfadaki duyuru kısmına baktım çok güzel olmuş ellerine sağlık, beni de eklemişsin Allah bin kere razı olsun, süper bir fikir olmuş :))) öptüm balım :))))

canlarım sizde sağolun, benim unuttuğum eksik yazdığım şeylerde beni uyarın oldumu. bende sizi öpüyorum.

ayyy sağol canım ellerine sağlık

gerçekten çok güzel fikir yasemincim

topiğin örgü annesimi olsam naapsam burcum

ayyy sağol canım ellerine sağlık
rica ederim tatlım umarım faydalı olabilmişimdir

Tek tek isim yazmadim cepten girdigim icin
Bide kizlar ya evvel cektim 4cuma pekisimdi ara verip yinmi baslicam yoksa hhic ara vermicemmi

canım hiçbir önemi yok, gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap, önemli olan niyet, Allah kabul etsin inşallah, dua listesine ekledim

Burjum kizkardesin icin 5000 ya hayy
Ecrinn 1yasin
Ilk sayfa iyi olmus sagolun

Allah razı olsun canım, Rabbim sana sağlıklı güzel bir evlat versin inşallah

ben yasin okumuştum devammı yoksa yeni 500 e mi başladın

Canım eski yasşne devam ediyor, sanırım daha sayı tamamlanmadı

Kızlar size bişey dicem, bugün eşim ürolojiye gitti; hani varikosel şüphesi var denmişti ya, varikosel yokmuş çok şükür, bide tekrar spermlerine baktırdı, sayı ve hareketlilk normalin de üzerinde çıktı hamdolsun, hani geçen fakültede yaptırdığımızda sayı düşüktü ya, o hafta benim ovulasyon haftamdı ya biz biraz fazla halvet yaptık o yüzden mi düşük çıktı acaba

bide eşimin üreme hormanlarınada bakıldı onlarda temiz hamdolsun ..yani sonuç ikimizde de bir sıkıntı çıkmadı, bu ay aşılama kalıyor, çünkü Allah nasip ederse bu hafta sonu İzmir'e gidiyoruz eşimin ameliyatı için ve bende haftasonu regl olucam,Allah nasip ederse ağustos adetimde aşılamaya başlıyoruz, tabiki Rabbim ne nasip edecek bakalım kısmet

DUYURU

Canlarım yeni dua listemiz hazır, besmelemi çektim duamı ettim listeyi yaptım, hayırlı ,uğurlu ve bol bereketli olsun

NOT 1: Canlarım Allah nasip ederse ben haftasonu İzmir'e gidiyorum, dua listemize sonradan katılmak isteyen olursa YASEMİN'e yazsın, ben topiği takip ederim ama bilgisayar olmadığı için değişiklik yapamam sanırım

NOT 2: Mübarek gün ,bu cuma başlıyor listemiz, bayrama dua yazmadım, ara verdim..Çoğunluğun istediği gibi 1.dua 33 tane oldu

Haydi Bismillah

Canim bak ne guzel korkucak hic bisey yok sadece talihsizlik ust uste ayni seyi yasaman...Canim s|k iliski sperm sayisini dusurur diye duymustum... Bu arada korunuyormusunuz doktor ne dedi¿

canlarım geçmişi okuyamadım maalesef... ama dua listesi oluşturulmuş sanırım ben katılamayacağım bu sefer üzülerek... ama katılmışım gibi okumayı planlıyorum bitiremezsem korkusu yaşamak istemiyorum...
geçen hafta tansiyon problemim çıktı canlar şimdiye kadr iyiydi geçen hafta 14-9 u görünce doktoru aradım çağırdı hemen herşey normal ödem yok oğlum iyi idrarım temiz ama tansiyon sınırda olduğundan ilaç verdi onu kullanıyorum bi de hergün 2 kere ölçüp haber veriyorum doktora şükür düşmeye başladı bugün öyle işte kızlar doktor yatacaksın dedi herşeyime dikkat ediyorum şu son zamanlarımda artık... bende haberler böyle canlar herkesler çok iyi olsun süper olsun inşallah

ne güzel canım çok sevindim inşallah ameliyatıda çok kolay olur eşinin RAbbim tez zamanda verir şifasını burcucum
bayramdan sonra aırız inşallah seninde güzel haberinide 2. bayramımız olur kutlarız burada
bu arada 5.000 tane çektim canım ben RAbbim şifasını tez zamanda versin inş

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun aylincim dinlen bol bol az kaldı kuzucukları kucağımıza almaya neden oluyormuşki bu tansiyon canım ne dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…