- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.901
kızlar size bişey dicem, bugün eşim ürolojiye gitti; hani varikosel şüphesi var denmişti ya, varikosel yokmuş çok şükür, bide tekrar spermlerine baktırdı, sayı ve hareketlilk normalin de üzerinde çıktı hamdolsun, hani geçen fakültede yaptırdığımızda sayı düşüktü ya, o hafta benim ovulasyon haftamdı ya biz biraz fazla halvet yaptıkO yüzden mi düşük çıktı acaba
Bide eşimin üreme hormanlarınada bakıldı onlarda temiz hamdolsun ..yani sonuç ikimizde de bir sıkıntı çıkmadı, bu ay aşılama kalıyor, çünkü allah nasip ederse bu hafta sonu izmir'e gidiyoruz eşimin ameliyatı için ve bende haftasonu regl olucam,allah nasip ederse ağustos adetimde aşılamaya başlıyoruz, tabiki rabbim ne nasip edecek bakalım kısmet
canım geçmiş olsun...artık sona yaklaştınya bunlar sorundan sayılmaz..sorun dediin bi başlar dokuz ay sürer..senin az kaldı..zaten dinlenecektin dinlen bol bol..:))canlarım geçmişi okuyamadım maalesef... Ama dua listesi oluşturulmuş sanırım ben katılamayacağım bu sefer üzülerek... Ama katılmışım gibi okumayı planlıyorum bitiremezsem korkusu yaşamak istemiyorum...
Geçen hafta tansiyon problemim çıktı canlar şimdiye kadr iyiydi geçen hafta 14-9 u görünce doktoru aradım çağırdı hemen herşey normal ödem yok oğlum iyi idrarım temiz ama tansiyon sınırda olduğundan ilaç verdi onu kullanıyorum bi de hergün 2 kere ölçüp haber veriyorum doktora şükür düşmeye başladı bugünöyle işte kızlar doktor yatacaksın dedi herşeyime dikkat ediyorum şu son zamanlarımda artık... Bende haberler böyle canlar herkesler çok iyi olsun süper olsun inşallah
DUYURU . DUYURU. DUYURU
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM
İLK SAYFAMIZIN EN ALT KISMINA, DUYURULAR DİYE BİR BÖLÜM AÇTIM
*** ARTIK KİM TOPLUCA BİR DUA OKUMAK İSTİYORSA
*** TESBİH ÇEKMEK İSTİYORSA
*** AŞILAMA VEYA TÜP BEBEK GÜNLERİNDE DUA İSTİYORSA
*** VEYA HERHANGİ BİRŞEY DUYURMAK İSTİYORSA
BANA VEYA BURCU'YA BİLDİRSİN, BİZ İLK SAYFAYA HEMEN YAZALIM, ORASI HERZAMAN GÜNCEL OLACAKTIR.
çünkü mesela birimiz tefriciyeye başlıyor ama hergün giremeyen veya giripte geçmişi okuyamayan arkadaşlarımız bundan haberdar olamıyor ve yardım edemiyoruz öyle oluncada. Bu şekilde bir uygulama yaparsak, herkesin herşeyden haberi olur. aşılama, tüp bebek, veya yumurta toplama günlerinde vs vs hertürlü önemli günümüzde birbirimize dua ederiz.
Kızlar size bişey dicem, bugün eşim ürolojiye gitti; hani varikosel şüphesi var denmişti ya, varikosel yokmuş çok şükür, bide tekrar spermlerine baktırdı, sayı ve hareketlilk normalin de üzerinde çıktı hamdolsun, hani geçen fakültede yaptırdığımızda sayı düşüktü ya, o hafta benim ovulasyon haftamdı ya biz biraz fazla halvet yaptıko yüzden mi düşük çıktı acaba
bide eşimin üreme hormanlarınada bakıldı onlarda temiz hamdolsun ..yani sonuç ikimizde de bir sıkıntı çıkmadı, bu ay aşılama kalıyor, çünkü Allah nasip ederse bu hafta sonu İzmir'e gidiyoruz eşimin ameliyatı için ve bende haftasonu regl olucam,Allah nasip ederse ağustos adetimde aşılamaya başlıyoruz, tabiki Rabbim ne nasip edecek bakalım kısmet
canlarım geçmişi okuyamadım maalesef... ama dua listesi oluşturulmuş sanırım ben katılamayacağım bu sefer üzülerek... ama katılmışım gibi okumayı planlıyorum bitiremezsem korkusu yaşamak istemiyorum...
geçen hafta tansiyon problemim çıktı canlar şimdiye kadr iyiydi geçen hafta 14-9 u görünce doktoru aradım çağırdı hemen herşey normal ödem yok oğlum iyi idrarım temiz ama tansiyon sınırda olduğundan ilaç verdi onu kullanıyorum bi de hergün 2 kere ölçüp haber veriyorum doktora şükür düşmeye başladı bugünöyle işte kızlar doktor yatacaksın dedi herşeyime dikkat ediyorum şu son zamanlarımda artık... bende haberler böyle canlar herkesler çok iyi olsun süper olsun inşallah
ohh ohh maşallah, şimdi nasılda rahatlamışsınızdır güzelce gireceksin inşallah aşılamaya, canım spermiyogram alınmadan önce 3 gün cinsel perhiz öneriyorlar, muhtemelen sayı ondan düşük çıkmıştır, bende çok şaşırmıştım burcu bukadar hamile kaldı düşükse nasıl oldu diye, şimdi spermlerde normalse bide onları yıkayacaklar ve canlılar ve sağlıklılar aşılanacak hadi az kaldı burcumKızlar size bişey dicem, bugün eşim ürolojiye gitti; hani varikosel şüphesi var denmişti ya, varikosel yokmuş çok şükür, bide tekrar spermlerine baktırdı, sayı ve hareketlilk normalin de üzerinde çıktı hamdolsun, hani geçen fakültede yaptırdığımızda sayı düşüktü ya, o hafta benim ovulasyon haftamdı ya biz biraz fazla halvet yaptıko yüzden mi düşük çıktı acaba
bide eşimin üreme hormanlarınada bakıldı onlarda temiz hamdolsun ..yani sonuç ikimizde de bir sıkıntı çıkmadı, bu ay aşılama kalıyor, çünkü Allah nasip ederse bu hafta sonu İzmir'e gidiyoruz eşimin ameliyatı için ve bende haftasonu regl olucam,Allah nasip ederse ağustos adetimde aşılamaya başlıyoruz, tabiki Rabbim ne nasip edecek bakalım kısmet
çok geçmiş olsun tatlım neyseki bebek iyiymiş son zamanlarda tuzlu mu yedn acaba yükseldi, Allah şifa versin inşallahcanlarım geçmişi okuyamadım maalesef... ama dua listesi oluşturulmuş sanırım ben katılamayacağım bu sefer üzülerek... ama katılmışım gibi okumayı planlıyorum bitiremezsem korkusu yaşamak istemiyorum...
geçen hafta tansiyon problemim çıktı canlar şimdiye kadr iyiydi geçen hafta 14-9 u görünce doktoru aradım çağırdı hemen herşey normal ödem yok oğlum iyi idrarım temiz ama tansiyon sınırda olduğundan ilaç verdi onu kullanıyorum bi de hergün 2 kere ölçüp haber veriyorum doktora şükür düşmeye başladı bugünöyle işte kızlar doktor yatacaksın dedi herşeyime dikkat ediyorum şu son zamanlarımda artık... bende haberler böyle canlar herkesler çok iyi olsun süper olsun inşallah
evet olabilir..benim eşiminde bekarlığında varikosel varmış..ilaç milaç çokta kullanmadı kendiliğinden geçti..test vermeden önce 3-5 gün arası perhiz istiyolar onlada alakalı..birde lab da n laba da değişiyor ilginçtir..yani testi tekrar etmekte fada var..inşallah sende girdin bi yola hadi hayırlısı..
canım geçmiş olsun...artık sona yaklaştınya bunlar sorundan sayılmaz..sorun dediin bi başlar dokuz ay sürer..senin az kaldı..zaten dinlenecektin dinlen bol bol..:))
günaydın herkese..
sanat eserimi :98:yok kız daha neler
yaparsın tatlıcım inan zor değil ben hepsini kendi kendime öğrendim inş bi bebişin olsunda en kısa zamanda seve seve öreriz onada buradan bi tersss bir düzzz meralcim şimdi haroşa yapıyoruzzzdiye diye anlatırım olmadı nidimek
İşte bir güzel haberler zinciri daha...Binlerce kere şükürler olsun RABBİM e...Tıbba olan güvenip bu süreçte çatır çatır yıkıldı...bir sonuç diğerini, bir doktorun söylediği diğerini tutmuyor....bu ne saçmalıklar üçlemesi...İNŞALLAH eşinin ameliyatı çarçabucak sağlıklı bir şekilde sonuçlanır hergün etli nohutları löpür löpür yiyecek kıvama gelir İNŞALLAH:)))) Dualarım sizinle...Kızlar size bişey dicem, bugün eşim ürolojiye gitti; hani varikosel şüphesi var denmişti ya, varikosel yokmuş çok şükür, bide tekrar spermlerine baktırdı, sayı ve hareketlilk normalin de üzerinde çıktı hamdolsun, hani geçen fakültede yaptırdığımızda sayı düşüktü ya, o hafta benim ovulasyon haftamdı ya biz biraz fazla halvet yaptıko yüzden mi düşük çıktı acaba
DUYURU
Canlarım yeni dua listemiz hazır, besmelemi çektim duamı ettim listeyi yaptım, hayırlı ,uğurlu ve bol bereketli olsun
NOT 1: Canlarım Allah nasip ederse ben haftasonu İzmir'e gidiyorum, dua listemize sonradan katılmak isteyen olursa YASEMİN'e yazsın, ben topiği takip ederim ama bilgisayar olmadığı için değişiklik yapamam sanırım
NOT 2: Mübarek gün ,bu cuma başlıyor listemiz, bayrama dua yazmadım, ara verdim..Çoğunluğun istediği gibi 1.dua 33 tane oldu
Haydi Bismillah
Buketimm şimdi haftana gözüm çarptı maşaAllahsağlık ocağına kayıt açtırmadın de mi sen? iğneyi yaptırmııcan mı?
nasılsıız? ben saglık ocagından geliyorum ilk aşımı oldum idrar verdim kan verdim hepatit koruyuculuguma bakıcalar doktor kan ilacı (santafer fort) ve devit-3 yazdı sizlerde kullanıyomusunuz umarım ishal yapmaz beni bu ilaç korkuyorum
birde abimin eşi lem yelide başladı yardımcı olacak arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim öptmm
kız sen ne aşısı oldun anlamıyomki..bana niye kimse aşı yapmıyoooooo ulaaaaaaaaann..ben öğleden sonra sağlık ocağına gidiyorum..
tetenoz 4 ay bittiktenn sonra olunuyomuş aşı takvimimde yanımda hatta birde hepatit olcam o istege baglı buket bence git se çükü geç kalmış olabilirsin 5 ayın içerisinde aşıyı olman gerekiyo diye biliyorum
ne güzel canım çok sevindim inşallah ameliyatıda çok kolay olur eşinin RAbbim tez zamanda verir şifasını burcucum
bayramdan sonra aırız inşallah seninde güzel haberinide 2. bayramımız olur kutlarız burada
bu arada 5.000 tane çektim canım ben RAbbim şifasını tez zamanda versin inş
Günaydın kızlarr.. Ben yine yorgun uykusuz işe geldim. Neyse iki günüm kaldı yarın iznimi yazdırıyorum pazartesiden başlatıcam haftasonu uyur dinlenirim. Yavaş yavaş ağrılarım başladı sabaha karşı özellikle ağrım vardı. Ama dayanılmayacak gibi değil. Gece öyle bir uyumuşum ki sabaha karşı eşim resmimi çekecekmiş nerdeyse acayip yayılmışım yatağa pertin çıkmış diyor. Eh gidiyorım iğne vurduruyorum artık vücudu yoruyor tabi. Sonra bir pazara uğradım geldim bir iki iş daha yaptım bu arada yemek yedim. Uyky gözümden akıyordu daha eve geldiğimde uykum vardı zaten.
Bucumm kardeşine 500 ya hayy çektim daha da çekerim canım kusura bakma dün akşam bu kadarcık olabildi biliyorsun koşturmacalarımı evin işlerini filan totomu yere koyamıyorum. Bir toplansın hep yatıcam valla.
Aylin inn kuzum çok çok geçmiş olsun, belki sıcaklarda fazla mı yordun kendini de acabatansiyonun oynadı böyle.. neyseki düşüşe geçmiş tekrardan çok şükür..
Burcummm kardeşin için 5500 adet al benden.. Allah şifa versin inşAllah, kısmetolursahafta sonuna okurum ptesi salı bildiririm..
Eşin ne zaman ameliyat olucak, hangi gün çıkacaksınız hastaneden ve eve ne zaman dönüceksiniz acaba belli mi? hani sizin nerelerde olduğunuzu tahmin edebilelim diye soruyorum, Allah eşine acil şifalar versin, hayırlısıyla olsun bitsin ameliyatı eskisinden daha sağlıklı olsun inşAllah..
ooohhh gözünüz aydın Burcummm eşinin testleri tertemizde çıkmış sperm testini zaten yanlış anımsamıyorsam 48 saat öncesi, 72 saat sonrası ilişki olmayacak tarzı bişeyler diyorlardı bu kurala uymuş muydunuz? Birde stres çok önemli faktör eğer eşin çok kafasına taktıysa gidip sperm verip etmeyi o da etkilemiş olabilir, her neyse sonuç itibariyle herşey çok şükür çok güzel..
dua listemiz hayırlı uğurlu olsun inşAllah.
nasılsıız? ben saglık ocagından geliyorum ilk aşımı oldum idrar verdim kan verdim hepatit koruyuculuguma bakıcalar doktor kan ilacı (santafer fort) ve devit-3 yazdı sizlerde kullanıyomusunuz umarım ishal yapmaz beni bu ilaç korkuyorum
birde abimin eşi lem yelide başladı yardımcı olacak arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim öptmm
tetenoz 4 ay bittiktenn sonra olunuyomuş aşı takvimimde yanımda hatta birde hepatit olcam o istege baglı buket bence git se çükü geç kalmış olabilirsin 5 ayın içerisinde aşıyı olman gerekiyo diye biliyorum
kız nazan sen erken mi oldun tetenozu, sani 20 ile 24. hafta arası demişti bana doktor. ben daha 2 gün evvel oldum.
buketim sen git bence, çünkü 2 sağlık ocağına bağlı olduğun için şöyle düşünmü olabilirler. biri demiştirki oo nasılsa diğeri çağırır biz aramayalım, diğeride oo nasılsa öbürü çağırır biz aramayalım derler arada kaynarsın
kız nazan sen erken mi oldun tetenozu, sani 20 ile 24. hafta arası demişti bana doktor. ben daha 2 gün evvel oldum.
buketim sen git bence, çünkü 2 sağlık ocağına bağlı olduğun için şöyle düşünmü olabilirler. biri demiştirki oo nasılsa diğeri çağırır biz aramayalım, diğeride oo nasılsa öbürü çağırır biz aramayalım derler arada kaynarsın
sen şimdi hangisini oldun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?