Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet olabilir..benim eşiminde bekarlığında varikosel varmış..ilaç milaç çokta kullanmadı kendiliğinden geçti..test vermeden önce 3-5 gün arası perhiz istiyolar onlada alakalı..birde lab da n laba da değişiyor ilginçtir..yani testi tekrar etmekte fada var..inşallah sende girdin bi yola hadi hayırlısı..

canım geçmiş olsun...artık sona yaklaştınya bunlar sorundan sayılmaz..sorun dediin bi başlar dokuz ay sürer..senin az kaldı..zaten dinlenecektin dinlen bol bol..:))

günaydın herkese..

Çok iyi olmuş bu takip etmek zor oluyor öbür türlü süper olmuş. Benim yumurta toplama günü tam belli olsun da yarın kontrolde bir şey der kesin dr ya p.tesi ya salı dedi ama dualarınızı bekliyorum canlarımm

Çok şükür canım çok sevindim eşin de ameliyatını olsun iyileşsin rahatça yaptırırsınız aşılama çok kolay bir işlem hiç korkma nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun sürecin zaten 2 kere yaptırdım tutacağını bilsem 5 kez daha yaptırırdım. Hadi inşallah sende de güzel haberler gelecek.

Canım normal artık son haftalardasın. Okuyamayabilirsin benim geçen listeden birkaç kişi duruyor daha iğneleri yaptır eve git iş güç yemek uğraş iğnelerden zaten hemen uykum geliyor. Bu akşam bitiricem sen nasıl olmayasın Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canımm

günaydın tatlılar
ohh ohh maşallah, şimdi nasılda rahatlamışsınızdır güzelce gireceksin inşallah aşılamaya, canım spermiyogram alınmadan önce 3 gün cinsel perhiz öneriyorlar, muhtemelen sayı ondan düşük çıkmıştır, bende çok şaşırmıştım burcu bukadar hamile kaldı düşükse nasıl oldu diye, şimdi spermlerde normalse bide onları yıkayacaklar ve canlılar ve sağlıklılar aşılanacak hadi az kaldı burcum
çok geçmiş olsun tatlım neyseki bebek iyiymiş son zamanlarda tuzlu mu yedn acaba yükseldi, Allah şifa versin inşallah

Günaydın kızlarr.. Ben yine yorgun uykusuz işe geldim. Neyse iki günüm kaldı yarın iznimi yazdırıyorum pazartesiden başlatıcam haftasonu uyur dinlenirim. Yavaş yavaş ağrılarım başladı sabaha karşı özellikle ağrım vardı. Ama dayanılmayacak gibi değil. Gece öyle bir uyumuşum ki sabaha karşı eşim resmimi çekecekmiş nerdeyse acayip yayılmışım yatağa pertin çıkmış diyor. Eh gidiyorım iğne vurduruyorum artık vücudu yoruyor tabi. Sonra bir pazara uğradım geldim bir iki iş daha yaptım bu arada yemek yedim. Uyky gözümden akıyordu daha eve geldiğimde uykum vardı zaten.

Bucumm kardeşine 500 ya hayy çektim daha da çekerim canım kusura bakma dün akşam bu kadarcık olabildi biliyorsun koşturmacalarımı evin işlerini filan totomu yere koyamıyorum. Bir toplansın hep yatıcam valla.

Aylin inn kuzum çok çok geçmiş olsun, belki sıcaklarda fazla mı yordun kendini de acabatansiyonun oynadı böyle.. neyseki düşüşe geçmiş tekrardan çok şükür..

Burcummm kardeşin için 5500 adet al benden.. Allah şifa versin inşAllah, kısmetolursahafta sonuna okurum ptesi salı bildiririm..

Eşin ne zaman ameliyat olucak, hangi gün çıkacaksınız hastaneden ve eve ne zaman dönüceksiniz acaba belli mi? hani sizin nerelerde olduğunuzu tahmin edebilelim diye soruyorum, Allah eşine acil şifalar versin, hayırlısıyla olsun bitsin ameliyatı eskisinden daha sağlıklı olsun inşAllah..
ooohhh gözünüz aydın Burcummm eşinin testleri tertemizde çıkmış sperm testini zaten yanlış anımsamıyorsam 48 saat öncesi, 72 saat sonrası ilişki olmayacak tarzı bişeyler diyorlardı bu kurala uymuş muydunuz? Birde stres çok önemli faktör eğer eşin çok kafasına taktıysa gidip sperm verip etmeyi o da etkilemiş olabilir, her neyse sonuç itibariyle herşey çok şükür çok güzel..

dua listemiz hayırlı uğurlu olsun inşAllah.

Buketimm şimdi haftana gözüm çarptı maşaAllah sağlık ocağına kayıt açtırmadın de mi sen? iğneyi yaptırmııcan mı?

Amiiinnn İNŞALLAH...Canım benim çok saol...ama kesinlikle bu bir sanat eseri hiiç tevazu gösterme...sadece kenarını yapmak bile ünv eğitimi gerektiriyormuş baksana....

İşte bir güzel haberler zinciri daha...Binlerce kere şükürler olsun RABBİM e...Tıbba olan güvenip bu süreçte çatır çatır yıkıldı...bir sonuç diğerini, bir doktorun söylediği diğerini tutmuyor....bu ne saçmalıklar üçlemesi...İNŞALLAH eşinin ameliyatı çarçabucak sağlıklı bir şekilde sonuçlanır hergün etli nohutları löpür löpür yiyecek kıvama gelir İNŞALLAH:)))) Dualarım sizinle...

Ayyy felaket heyecanlandıımm...haydi Bismillah....Vatana, Millete, Hepimize hayırlı uğurlu olsun...

Son düzenleme:
Buketimm şimdi haftana gözüm çarptı maşaAllah sağlık ocağına kayıt açtırmadın de mi sen? iğneyi yaptırmııcan mı?

yok kaydım var..hatta iki sağlık ocağı arasında kaldım beni paylaşamadılar:))

ama arıycaz dediler aramadılar..ben giderim bi gün 24. haftaya kadar vakti var.

nasılsıız? ben saglık ocagından geliyorum ilk aşımı oldum idrar verdim kan verdim hepatit koruyuculuguma bakıcalar doktor kan ilacı (santafer fort) ve devit-3 yazdı sizlerde kullanıyomusunuz umarım ishal yapmaz beni bu ilaç korkuyorum

birde abimin eşi lem yelide başladı yardımcı olacak arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim öptmm

kız sen ne aşısı oldun anlamıyomki..bana niye kimse aşı yapmıyoooooo ulaaaaaaaaann..ben öğleden sonra sağlık ocağına gidiyorum..

kız sen ne aşısı oldun anlamıyomki..bana niye kimse aşı yapmıyoooooo ulaaaaaaaaann..ben öğleden sonra sağlık ocağına gidiyorum..

tetenoz 4 ay bittiktenn sonra olunuyomuş aşı takvimimde yanımda hatta birde hepatit olcam o istege baglı buket bence git se çükü geç kalmış olabilirsin 5 ayın içerisinde aşıyı olman gerekiyo diye biliyorum

Günaydınnnn, yahu gece bölük pörçük, döne döne , uyana uyana uyuduğum için, sabah eşim gittikten sonra nedense rahatlıyorum bu seferde 8.30 da bilgisayar başında iş baş yapmam gerektiği için en tatlı zamanımda uyanıyorum :)) dün gecede çok sıcaktı, uyanıyorum bide tersimden kalkıyorum tabi gece gece, söylenip duruyorum, yok oda ter kokmuş, yok oda şu kokmuş, bu kokmuş, yok 2 tane sivri var şunları öldürelm filan diye adamı rahat bırakmıyorum yaa

Burcu bebişim ayyy Allaha şükürler olsun yaa test sonuçlarınız muhteşem yarabbim inşallah bayram ertesi sen bize ikinci bayramı yaşatırsın şurda topikçe bi coşarız yaaa ohhhhh kurtlarımızı dökeriz.
Ve dua listemiz konusunda da emeklerine sağlık, rabbim şu son aylarda uğraştığın listeler hürmetine seni müjdelendirsin inşallah canım arkadaşım benim. Sen merak etme rahat rahat git izmire ben artık ele aldım topiği eksiksiz takip ediyorum Allahın izni ile

Aylincim canım Allah şifa versin bu tansiyon probleminden bende korkuyorum, çünkü ilk başlarda benimde doktora gidince hep yüksek çıkıyordu, ama sanırım heyecandan yüksek çıkıyordu ben öyle yorumluyordum. bakalım bende senin haftalarına gelince ne olucam. sen dinlen kuşum, bebiş gelmeden önce iyice bi güç kuvvet topla çok lazım olacakmış öyle diyor herkes

Sedacım hadi bakalım doktoruna git gel hemen bizi bilgilendir yazalım tarihini hepimiz sana dua edelim, topiğimize senin gibi güzel bir minik prenses daha gelsin diye açalım ellerimizi inşallah

Nazancım ben kan ilacı olarak maltoferin tek içimlik şurubunu kullanıyorum, 3 tane ilaç değiştirdim ama faydasız aylardır ishalim, artık doktorda bunu normal olarak algılıyor sanırım :) ve kan testlerim gene düşük çıkmış kafayı yiycem , yne iğne mi yazar acaba bana bilemiyorum...
Ayrıca abinin eşi için okunacak olan dua hakkında daha detaylı bilgi yazarsan , ilk sayfaya bende yazarım, kim müsaitse ordan bilgi alır ve okuyup sana bildirir daha güzel olur canım benim. bende yardım ederim Allahın izni ile inşallah.

Canım Allah razı olsun hemen yazıyorum, Rabbim inşallah sana çok kolay bir doğum nasip eder

Sedoşum ne kusuru ellerine sağlık canım, transferin çok iyi gecer ve bebeiş gelir sonunda inşallah

yazdım bebegim Allah bin kere razı olsun Rabbim bacağına şifa versin ve cmt çok rahat doktora gidesin inşallah

Canım Allah nasip ederse pzt ameliyat olacak, pazar izmir'e gidecegiz, bayramdan sonra evimizdeyiz inşallah bakalım Allahım ne nasip edecek

Canımm adını, ne zamana kadar cekileceğini yaz ben bugün boş olduğumda ilk sayfaya eklerim, dışarıda olucam çünkü ya da yasemin ekler,tabiki yardım ederiz inşallah

AYLIN canım geçmiş olsun, sona yaklaştın olur böyle şeyler eli kulağında demek ki :) Allah yardımcın olsun canım

TÜMAYİM korunuyor musun diye sormuşsun, doktor bişey demedi ama bu ay korunalım dedik aşılama öncesi rahim dinlensin, zaten ameliyat falan dereken biraz zor halvet olur bu ay :)))

kız nazan sen erken mi oldun tetenozu, sani 20 ile 24. hafta arası demişti bana doktor. ben daha 2 gün evvel oldum.
buketim sen git bence, çünkü 2 sağlık ocağına bağlı olduğun için şöyle düşünmü olabilirler. biri demiştirki oo nasılsa diğeri çağırır biz aramayalım, diğeride oo nasılsa öbürü çağırır biz aramayalım derler arada kaynarsın

yok yaa artık bii tanesine bağlıyım..sabahtır beri arıyorum telefonları meşgül..ama öğleden sonra gidecem..
tetanozu biliyorum ama hepatiti de nazandan öğrendim...

yaso senin bi dahaki kontrolun ne zaman??

ben 3 ağustosta şeker yüklemesi yaptıracam..

benim kuzenim ya ebe ondan olmuş olabilir canım 4 ay 2 gülük görünüyoruz zaten o sebeptendir erken olmuş oldum belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…