- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.921
yok yaa artık bii tanesine bağlıyım..sabahtır beri arıyorum telefonları meşgül..ama öğleden sonra gidecem..
tetanozu biliyorum ama hepatiti de nazandan öğrendim...
ben bu cumartesi yaptırıcam kuşum , 3 saat sürüyormuş yaa anammm. bak bide yanında kesin yiyecek bişeyler götür, uzunz aman aç kalındığı için kimileri bayılıyormuş unutmayaso senin bi dahaki kontrolun ne zaman??
ben 3 ağustosta şeker yüklemesi yaptıracam..
hemen yazıyorum ilk sayfaya canım benim, Allah şimdiden edeceğimiz duaları kabul etsin inşalah.abimin eşi hülya ismi 9 yaşında bir oglu var yeniden istiyo epeydir ama olmadı su zamana kadar bu sebeple lem yelid çekiyoruz 70 000 adet
abimin eşi hülya ismi 9 yaşında bir oglu var yeniden istiyo epeydir ama olmadı su zamana kadar bu sebeple lem yelid çekiyoruz 70 000 adet
ben bu cumartesi yaptırıcam kuşum , 3 saat sürüyormuş yaa anammm. bak bide yanında kesin yiyecek bişeyler götür, uzunz aman aç kalındığı için kimileri bayılıyormuş unutma
hemen yazıyorum ilk sayfaya canım benim, Allah şimdiden edeceğimiz duaları kabul etsin inşalah.
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
kızlar dualarınız okudum Allah kabul etsin inşallah, ortalarda görünmüyorsunuz nerelerdesiniz siz bakalım?
ben bu cumartesi yaptırıcam kuşum , 3 saat sürüyormuş yaa anammm. bak bide yanında kesin yiyecek bişeyler götür, uzunz aman aç kalındığı için kimileri bayılıyormuş unutma
hemen yazıyorum ilk sayfaya canım benim, Allah şimdiden edeceğimiz duaları kabul etsin inşalah.
ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
kızlar dualarınız okudum Allah kabul etsin inşallah, ortalarda görünmüyorsunuz nerelerdesiniz siz bakalım?
Yasemin canim seker yuklemesi esnasinda bisey yiyip icmiyorsun hatta yurumuyorsun once sekeri olcuyorlar sonra 50 cc sekerli su veriyorlar bir saat bekliyorsun tekrar bakiyorlar kan alip ....
kız sen ne aşısı oldun anlamıyomki..bana niye kimse aşı yapmıyoooooo ulaaaaaaaaann..ben öğleden sonra sağlık ocağına gidiyorum..
Günaydınnnn, yahu gece bölük pörçük, döne döne , uyana uyana uyuduğum için, sabah eşim gittikten sonra nedense rahatlıyorum bu seferde 8.30 da bilgisayar başında iş baş yapmam gerektiği için en tatlı zamanımda uyanıyorum :)) dün gecede çok sıcaktı, uyanıyorum bide tersimden kalkıyorum tabi gece gece, söylenip duruyorum, yok oda ter kokmuş, yok oda şu kokmuş, bu kokmuş, yok 2 tane sivri var şunları öldürelm filan diye adamı rahat bırakmıyorum yaa
Sedacım hadi bakalım doktoruna git gel hemen bizi bilgilendir yazalım tarihini hepimiz sana dua edelim, topiğimize senin gibi güzel bir minik prenses daha gelsin diye açalım ellerimizi inşallah
Sedoşum ne kusuru ellerine sağlık canım, transferin çok iyi gecer ve bebeiş gelir sonunda inşallah
evet tümayım doğru, ama hemen sonrasında artık insanın midesi allak bullak olur ya, onun için yanımızda peynir ekmek tarzı mide bastıran bişey götürsek iyi olur diye düşünüyorumYasemin canim seker yuklemesi esnasinda bisey yiyip icmiyorsun hatta yurumuyorsun once sekeri olcuyorlar sonra 50 cc sekerli su veriyorlar bir saat bekliyorsun tekrar bakiyorlar kan alip ....
ayy yarın belli olacak desene hadi bismillahcanım sen tetenozunu ol artık geciktirme neyi bekliyorsun kızım aaaa çocuk doğacak nerdeyse ayolll
Canım evden çalışıyorsun ama yine de uyuyamıyorsun yani işe gider gibi mesai başlıyor ay idare ediversinler canım nedir bu ya kendi işyeriniz bir de yani ama iş sahipleri daha çok yorulur her zaman. Ben evde evişleri iğneler filan uğraştığım için kafamı koyduğum gibi gidiyorum. Öyle yatıyormuşum ki pert şekilde, eşim resmimi çekecekmiş nerdeyse. Uyanırsın flaşa diye çekmedim dedi.
Sağol canım benim yarın bir gidelim de net bir şey söyler artık şu gün diye. Yarın da iznimi yazdırıyorum pazartesiden başlatıcam ama transfer toplamadan 3 ya da 5 gün sonra olduğu için transferden önce 3-5 gün öyle gidecek zaten ben öğrenene kadar işe gelmek istemiyorum ama öğrenmemiş olucam iznim bitince o yüzden rapor alıcam 1 hafta daha ki öğrenince yatarım evde pozitif olursa negatif olursa işe gelirim duramam evde.
evet tümayım doğru, ama hemen sonrasında artık insanın midesi allak bullak olur ya, onun için yanımızda peynir ekmek tarzı mide bastıran bişey götürsek iyi olur diye düşünüyorum
ayy yarın belli olacak desene hadi bismillah
günaydın kızlar nasılsınız eşim dün rahatsızdı diye 2günlük rapor aldı bizde kayınvalidemlere geldik görümcemde yalnız burda geçirelim dedik
canım yaaa ayy maşallah şimdi bi baktım sende 3 aylık olmuşsun maşallah sana yarabbim nazarlardan korusun ne çabuk geçiyor vakt yaaEvet caanim sonrasi cok kotu iyi olabilir haklisin...Ben yanlis anladim tatlim :))
Günaydın kızlar nasılsınız eşim dün rahatsızdı diye 2günlük rapor aldı bizde kayınvalidemlere geldik görümcemde yalnız burda geçirelim dedik
yeni dua listemiz hayırlı olsun dualarımız kabul olsun İNŞALLAHDUYURU
Canlarım yeni dua listemiz hazır, besmelemi çektim duamı ettim listeyi yaptım, hayırlı ,uğurlu ve bol bereketli olsun
NOT 1: Canlarım Allah nasip ederse ben haftasonu İzmir'e gidiyorum, dua listemize sonradan katılmak isteyen olursa YASEMİN'e yazsın, ben topiği takip ederim ama bilgisayar olmadığı için değişiklik yapamam sanırım
NOT 2: Mübarek gün ,bu cuma başlıyor listemiz, bayrama dua yazmadım, ara verdim..Çoğunluğun istediği gibi 1.dua 33 tane oldu
Haydi Bismillah
canım yok o ne ilacı bana vermedi şimdiye kadar. ben kan ilacı ve magnezyum içiyorum, birkaç günde bir de decavit isimli vitamin alıyorum.buket ve yasemin size devit-3 verdilermi günde 3 dama iççekmişimde
selam kızlarr
yeni dua listemiz hayırlı olsun dualarımız kabul olsun İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?