Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

abimin eşi hülya ismi 9 yaşında bir oglu var yeniden istiyo epeydir ama olmadı su zamana kadar bu sebeple lem yelid çekiyoruz 70 000 adet

Selam canlarim...
Nazan asiyi biraz erken olmussun sanki 20.hafta dan sonra yapilmasi lazimdiye biliyorum sasirdim.
Yeni dua listemiz hayirli olsun...

Gebelikte Tetanoz Aşısı Ne Zaman Yapılır

Tetanoz aşısı gebelikte her dönemde yapılabilir fakat sıklıkla 3. ayın bitiminden sonra yapılması tercih edilir.

Tetanoz aşısının uygulanış programı;

1. doz : hamileliğin 4. ayı.
2. doz : ilk dozdan en az 4 hafta sonra.
3. doz : ikinci dozdan en az 6 ay sonra.
4. doz : üçüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
5. doz : dördüncü dozdan en az 1 yıl sonra.

yaso senin bi dahaki kontrolun ne zaman??
ben 3 ağustosta şeker yüklemesi yaptıracam..
ben bu cumartesi yaptırıcam kuşum , 3 saat sürüyormuş yaa anammm. bak bide yanında kesin yiyecek bişeyler götür, uzunz aman aç kalındığı için kimileri bayılıyormuş unutma
abimin eşi hülya ismi 9 yaşında bir oglu var yeniden istiyo epeydir ama olmadı su zamana kadar bu sebeple lem yelid çekiyoruz 70 000 adet
hemen yazıyorum ilk sayfaya canım benim, Allah şimdiden edeceğimiz duaları kabul etsin inşalah.

ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
kızlar dualarınız okudum Allah kabul etsin inşallah, ortalarda görünmüyorsunuz nerelerdesiniz siz bakalım?

Duyuru. Duyuru. Duyuru.

arkadaşlar nazan'ın abisi ve yengesine ait bir dua etkinliği var, 70.000 adet lem yelid okumaya niyet etmişler.
Ilk sayfaya yazdım bilginiz olsun.

Yasemin canim seker yuklemesi esnasinda bisey yiyip icmiyorsun hatta yurumuyorsun once sekeri olcuyorlar sonra 50 cc sekerli su veriyorlar bir saat bekliyorsun tekrar bakiyorlar kan alip ....

Yasemin canim seker yuklemesi esnasinda bisey yiyip icmiyorsun hatta yurumuyorsun once sekeri olcuyorlar sonra 50 cc sekerli su veriyorlar bir saat bekliyorsun tekrar bakiyorlar kan alip ....

hahh bende onu soracaktım...bende öyle biliyorum çünkü..aç gidiyosun kan alıyo lar..sonra şekerli su içirip biraz bekletip bi daha kan alıyolar diye biliyorum.

ikizbebis44/ duygu 23.07.2013 salı hayırlısıyla evlenmesi ve sağlıklı sorunsuz hamişlik
bıdıkcım/ cansu 24.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik

Kızlar sizin de dualarınız okumuş bulunuyorum...ALLAH kalbinizdeki hayırlı kılsın İNŞALLAH...

kız sen ne aşısı oldun anlamıyomki..bana niye kimse aşı yapmıyoooooo ulaaaaaaaaann..ben öğleden sonra sağlık ocağına gidiyorum..

canım sen tetenozunu ol artık geciktirme neyi bekliyorsun kızım aaaa çocuk doğacak nerdeyse ayolll

Canım evden çalışıyorsun ama yine de uyuyamıyorsun yani işe gider gibi mesai başlıyor ay idare ediversinler canım nedir bu ya kendi işyeriniz bir de yani ama iş sahipleri daha çok yorulur her zaman. Ben evde evişleri iğneler filan uğraştığım için kafamı koyduğum gibi gidiyorum. Öyle yatıyormuşum ki pert şekilde, eşim resmimi çekecekmiş nerdeyse. Uyanırsın flaşa diye çekmedim dedi.

Sağol canım benim yarın bir gidelim de net bir şey söyler artık şu gün diye. Yarın da iznimi yazdırıyorum pazartesiden başlatıcam ama transfer toplamadan 3 ya da 5 gün sonra olduğu için transferden önce 3-5 gün öyle gidecek zaten ben öğrenene kadar işe gelmek istemiyorum ama öğrenmemiş olucam iznim bitince o yüzden rapor alıcam 1 hafta daha ki öğrenince yatarım evde pozitif olursa negatif olursa işe gelirim duramam evde.

Sedoşum ne kusuru ellerine sağlık canım, transferin çok iyi gecer ve bebeiş gelir sonunda inşallah

Canım daha da çekicem inşallah özellikle cuma akşamı öbür gün tatil bol bol çekerim. Zaten yıllık izne ayrılıcam toplama sonrası nasıl olurum bilmiyorum ama devam ederim.

Son düzenleme:
evet tümayım doğru, ama hemen sonrasında artık insanın midesi allak bullak olur ya, onun için yanımızda peynir ekmek tarzı mide bastıran bişey götürsek iyi olur diye düşünüyorum
ayy yarın belli olacak desene hadi bismillah

Evet caanim sonrasi cok kotu iyi olabilir haklisin...Ben yanlis anladim tatlim :))

Günaydın kızlar nasılsınız eşim dün rahatsızdı diye 2günlük rapor aldı bizde kayınvalidemlere geldik görümcemde yalnız burda geçirelim dedik

Evet caanim sonrasi cok kotu iyi olabilir haklisin...Ben yanlis anladim tatlim :))
canım yaaa ayy maşallah şimdi bi baktım sende 3 aylık olmuşsun maşallah sana yarabbim nazarlardan korusun ne çabuk geçiyor vakt yaa
Günaydın kızlar nasılsınız eşim dün rahatsızdı diye 2günlük rapor aldı bizde kayınvalidemlere geldik görümcemde yalnız burda geçirelim dedik

tatlım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin, iyi yapmışsın sanada değişiklik olur hem. dinlenin bol bol, inşallah görümcen anlayışlıdır sana iş yaptırmaz da sende dinlenirsin.

selam kızlarr

yeni dua listemiz hayırlı olsun dualarımız kabul olsun İNŞALLAH

buket ve yasemin size devit-3 verdilermi günde 3 dama iççekmişimde
canım yok o ne ilacı bana vermedi şimdiye kadar. ben kan ilacı ve magnezyum içiyorum, birkaç günde bir de decavit isimli vitamin alıyorum.

selam kızlarr
yeni dua listemiz hayırlı olsun dualarımız kabul olsun İNŞALLAH

dünürüm hoşgeldin tatlım benim, ayy denk gelemiyorduk birtürlü özledim seni. damadım nasıl, son resimlerindenvarsa albüme koy bakalım şu yakışıklıya yaaa

Yaseminn immm canım benim tümayım bildirmişte bende ekliyim dedim, şeker yüklemesinin ilki 3 saat değil ilk yükleme 50 cc genelde yapıyorlar ilk gittiğinde kan veriyorsun açlık şekerin için, sonra şekerli suyunu içİYORSUn ve 1 saat sonunda hiç kımıldamıyorsun, istifra etmiyorsun sabit oturuyorsun bi yerde sonra hoop 2. kanını veriyorsun.. inşAllah onda herşey normal çıkarsa problem yok, ama yuksek vs çıkarsa bir hafta sonra yaklaşık 2. yükleme için çağırıyorlar o zaman işte ilkkan açlık 3 saatde saat başı kan veriyorsun istifra edildiğinde iptal oluyor test ama sabredilmeyecek gibi değil, zaten ilk testin güzel çıkarsa buna gerek kalmıyor, test tamamlanmadan maalesef yemek yiyemiyorsun ve gezinemiyorsun da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…