- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.941
buket ve yasemin size devit-3 verdilermi günde 3 dama iççekmişimde
canım yok o ne ilacı bana vermedi şimdiye kadar. ben kan ilacı ve magnezyum içiyorum, birkaç günde bir de decavit isimli vitamin alıyorum.
dünürüm hoşgeldin tatlım benim, ayy denk gelemiyorduk birtürlü özledim seni. damadım nasıl, son resimlerindenvarsa albüme koy bakalım şu yakışıklıya yaaa
doktor benim kağıdıma 75 mg olan testten yapılacak diye yazmış, listede 3 tane şeker testi seçeneği var , dediğin gibi biri 50, diğeri 75, diğeri 100 galiba. demek 2 defa uğraşmiyim diye direk ortadan başlattı beni :)Yaseminn immm canım benim tümayım bildirmişte bende ekliyim dedim, şeker yüklemesinin ilki 3 saat değil ilk yükleme 50 cc genelde yapıyorlar ilk gittiğinde kan veriyorsun açlık şekerin için, sonra şekerli suyunu içİYORSUn ve 1 saat sonunda hiç kımıldamıyorsun, istifra etmiyorsun sabit oturuyorsun bi yerde sonra hoop 2. kanını veriyorsun.. inşAllah onda herşey normal çıkarsa problem yok, ama yuksek vs çıkarsa bir hafta sonra yaklaşık 2. yükleme için çağırıyorlar o zaman işte ilkkan açlık 3 saatde saat başı kan veriyorsun istifra edildiğinde iptal oluyor test ama sabredilmeyecek gibi değil, zaten ilk testin güzel çıkarsa buna gerek kalmıyor, test tamamlanmadan maalesef yemek yiyemiyorsun ve gezinemiyorsun da..
kemik gelişimi ile ilgiliymiş pöff bilmemki kullansammı kullanmasammı
canım yaaa ayy maşallah şimdi bi baktım sende 3 aylık olmuşsun maşallah sana yarabbim nazarlardan korusun ne çabuk geçiyor vakt yaa
tatlım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin, iyi yapmışsın sanada değişiklik olur hem. dinlenin bol bol, inşallah görümcen anlayışlıdır sana iş yaptırmaz da sende dinlenirsin.
herkese merabalar
yasemin canım beni de dua listesine ekler misin
kemik gelişimi ile ilgiliymiş pöff bilmemki kullansammı kullanmasammı
doktor benim kağıdıma 75 mg olan testten yapılacak diye yazmış, listede 3 tane şeker testi seçeneği var , dediğin gibi biri 50, diğeri 75, diğeri 100 galiba. demek 2 defa uğraşmiyim diye direk ortadan başlattı beni :)
yemek konusuna gelincede evet kuşum, zaten test bitince yiycem hemen hapur hupur Allah nasibederse :)
kullan kız, ne güzel kemikleri kuvvetli olsun kuzunun. sen acaba süt yoğurt peynir filan az yiyorum dedin de ondan mı verdi sana öyle bişey??
bence nazan doktorun senin bunu içmeni istiyorsa elbetdeki içmelisin demek ki ihtiyacın var ama tercihine bıraktıysa o ayrı tabi..
Yaseminn sen decavit i hergün mü içiyorsun, ben sabah akşam benexol içiyorum ( bu ctesi gittiğimde bırakayım artık diyeceğim gerçi çok zaman oldu çünkü) decaviti de gün aşırı içiyorum doktor hatta dedi ki kilo alma diye hergüne içirmiyorum dedi belki sen ondan kilo aldın.. kızlar yaa bu arada ben bi kilo alıyorum akıllara zarar bu ctesi için doktora gidicem ya resmen strese girdim 15 günde 2 kilo aldım ben neden niye nasıl aldım anlamadım hiç ki abartılı da yemiyorum akşamları acaba hiç yemek yemesem sadece yoğurt yesem diceeemm ee o da sağlıksız olucak..
bence nazan doktorun senin bunu içmeni istiyorsa elbetdeki içmelisin demek ki ihtiyacın var ama tercihine bıraktıysa o ayrı tabi..
Yaseminn sen decavit i hergün mü içiyorsun, ben sabah akşam benexol içiyorum ( bu ctesi gittiğimde bırakayım artık diyeceğim gerçi çok zaman oldu çünkü) decaviti de gün aşırı içiyorum doktor hatta dedi ki kilo alma diye hergüne içirmiyorum dedi belki sen ondan kilo aldın.. kızlar yaa bu arada ben bi kilo alıyorum akıllara zarar bu ctesi için doktora gidicem ya resmen strese girdim 15 günde 2 kilo aldım ben neden niye nasıl aldım anlamadım hiç ki abartılı da yemiyorum akşamları acaba hiç yemek yemesem sadece yoğurt yesem diceeemm ee o da sağlıksız olucak..
bunu yazan aile hekimi ama kendi doktorum deil
ya varya bu aile hekimi veya ebeler varya sağlık ocağında, onların söyledikleri ile doktorumun söyledikleri tam zıt, bende anlam veremiyorum kafam karışıyor, ama ben doktorum ne derse onu yaparım ne bilim tamam onlarda bilgili ama, nekadar olsa doktorumuz bizi daha yakıdan takip edip tanıyorlar bence.
neyse bakalım kan tahlillerim yarın çıkcak ona göre içerim yada içmem bugun gene magnezyum denedim umarım yine ishal olmam şimdilik ses yok bakalım
evet tümayım doğru, ama hemen sonrasında artık insanın midesi allak bullak olur ya, onun için yanımızda peynir ekmek tarzı mide bastıran bişey götürsek iyi olur diye düşünüyorum
ayy yarın belli olacak desene hadi bismillah
evet canım sanki bebeğimi görmeye gidecekmiş gibi her yumurta kontrolünde heyecanlanıyorum ne de olsa biri göbüşüme konacak. Öbürkülerinden ayrılmak zor olacak maalesef
Yarın da geçse de izne çıksam herşeyde o kadar karışık ki işyerinde valla yaa ama napıyım yani dimi gitmek zorundayım.
aşımı oldum geldim...cıss yaptılar banaa
burcucum kardeşin için 1000 adet ya hay çektim allah şifalar versin yine bildiririm
burcu 1000 adet daha çektim allah kabul etsin canım
Nazanım Allah razı olsun canım , rabbim evladını sağsalim kucağına almayı nasip etsin, ben şimdi benim Ya Hayy listemi yayınlayacağım, ona biraz ara verelim senin abinin eşinin lem yelidlerini tamamlayalım sonra bana devam ederiz.çok sağol tatlım bir sürü çekmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?