Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kemik gelişimi ile ilgiliymiş pöff bilmemki kullansammı kullanmasammı

doktor benim kağıdıma 75 mg olan testten yapılacak diye yazmış, listede 3 tane şeker testi seçeneği var , dediğin gibi biri 50, diğeri 75, diğeri 100 galiba. demek 2 defa uğraşmiyim diye direk ortadan başlattı beni :)
yemek konusuna gelincede evet kuşum, zaten test bitince yiycem hemen hapur hupur Allah nasibederse :)

kullan kız, ne güzel kemikleri kuvvetli olsun kuzunun. sen acaba süt yoğurt peynir filan az yiyorum dedin de ondan mı verdi sana öyle bişey??

Evet canim geciyor zaman insallah hep boyle hizli gecer

bence nazan doktorun senin bunu içmeni istiyorsa elbetdeki içmelisin demek ki ihtiyacın var ama tercihine bıraktıysa o ayrı tabi..

Yaseminn sen decavit i hergün mü içiyorsun, ben sabah akşam benexol içiyorum ( bu ctesi gittiğimde bırakayım artık diyeceğim gerçi çok zaman oldu çünkü) decaviti de gün aşırı içiyorum doktor hatta dedi ki kilo alma diye hergüne içirmiyorum dedi belki sen ondan kilo aldın.. kızlar yaa bu arada ben bi kilo alıyorum akıllara zarar bu ctesi için doktora gidicem ya resmen strese girdim 15 günde 2 kilo aldım ben neden niye nasıl aldım anlamadım hiç ki abartılı da yemiyorum akşamları acaba hiç yemek yemesem sadece yoğurt yesem diceeemm ee o da sağlıksız olucak..

evet sut içiyomusun dedi bende 1 bardak dedim midem almıyo dedim oda alcak dedi zaten yumurta yemiyorum yogurtta artık midemi bulandırıyo şeker atıyorum

bunu yazan aile hekimi ama kendi doktorum deil

canım bende 5 aya kadar hergün içiyordum işte gördüğünüz gibi tombalak olduğum için doktor dediki decaviti keselim dedi:)) ama ben yinede 2-3 günde br içiyorum napim bebiş vitaminsiz kalmasın, kilo alıcam diye onun vitaminini eksiltmek vicdanımı sızlatır. ve aynen bende normal insan kadar yediğim halde normal insandan 4-5 kat hızlı kilo alıorum, demekki sistem böyle artık alıcaz:)))

bunu yazan aile hekimi ama kendi doktorum deil

ya varya bu aile hekimi veya ebeler varya sağlık ocağında, onların söyledikleri ile doktorumun söyledikleri tam zıt, bende anlam veremiyorum kafam karışıyor, ama ben doktorum ne derse onu yaparım ne bilim tamam onlarda bilgili ama, nekadar olsa doktorumuz bizi daha yakıdan takip edip tanıyorlar bence.

neyse bakalım kan tahlillerim yarın çıkcak ona göre içerim yada içmem bugun gene magnezyum denedim umarım yine ishal olmam şimdilik ses yok bakalım

evet canım sanki bebeğimi görmeye gidecekmiş gibi her yumurta kontrolünde heyecanlanıyorum ne de olsa biri göbüşüme konacak. Öbürkülerinden ayrılmak zor olacak maalesef

Yarın da geçse de izne çıksam herşeyde o kadar karışık ki işyerinde valla yaa ama napıyım yani dimi gitmek zorundayım.

ayy evet ya o yumoşları görünce insan çok mutlu oluyor, rabbim o yumoşun bebiş haline gelmesinide nasibetsin inşallah sağlıkla kolaylıkla.
ve bu arada ömür biter iş bitmez, zaten işler bitse insanın canı sıkılır. onun için hayatın gidişatı böyle. herşeyi çok kafaya takmadan elinden geldiğince bişeyler yapıp gideceksin bu hayatta. çok sinir stres evham ancak insanın kendisini yıpratmasına sebep oluyor, herşey çünkü sonunda dönüp dolaşıp olacağına varıyor kuşum. sen rahat olmaya çalış

burcucum kardeşin için 1000 adet ya hay çektim allah şifalar versin yine bildiririm

burcu 1000 adet daha çektim allah kabul etsin canım

Nazanım Allah razı olsun canım , rabbim evladını sağsalim kucağına almayı nasip etsin, ben şimdi benim Ya Hayy listemi yayınlayacağım, ona biraz ara verelim senin abinin eşinin lem yelidlerini tamamlayalım sonra bana devam ederiz.çok sağol tatlım bir sürü çekmişsin

allah sendende razı olsun şimdi çıkıyorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…