- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #34.961
şükür bişe dedilermi bu arada 20 haftaya kadar bildirmemek gebeligi suçmuş
yok kız benim bitirdiğim okulun öyle dikiş nakışla alakası yok evde kalınca merak saldım örgü işine öyle öğrendimAmiiinnn İNŞALLAH...Canım benim çok saol...ama kesinlikle bu bir sanat eseri hiiç tevazu gösterme...sadece kenarını yapmak bile ünv eğitimi gerektiriyormuş baksana...
Ayyy felaket heyecanlandıımm...haydi Bismillah....Vatana, Millete, Hepimize hayırlı uğurlu olsun...
Canım Allah razı olsun hemen yazıyorum, Rabbim inşallah sana çok kolay bir doğum nasip eder
TÜMAYİM korunuyor musun diye sormuşsun, doktor bişey demedi ama bu ay korunalım dedik aşılama öncesi rahim dinlensin, zaten ameliyat falan dereken biraz zor halvet olur bu ay :)))
gebelik tansiyonu tatlım ya hafifiymiş benimkisi son ayda sınıra erişmiş artarmış zaten son ayda tansiyon biraz bi de azıcık yorgunluktan oldu biliyorum ben hatamı dinleniyorum artık çok şükür iyi 11-6 çıkıyor dünden beri rahatladım baya...çok geçmiş olsun aylincim dinlen bol bol az kaldı kuzucukları kucağımıza almaya neden oluyormuşki bu tansiyon canım ne dedi doktor
saolasın canım benim tam da dediğin gibi yorgunluk tetiklemiş canım iyi şimdi şükürAylin inn kuzum çok çok geçmiş olsun, belki sıcaklarda fazla mı yordun kendini de acabatansiyonun oynadı böyle.. neyseki düşüşe geçmiş tekrardan çok şükür..
Burcummm kardeşin için 5500 adet al benden.. Allah şifa versin inşAllah, kısmetolursahafta sonuna okurum ptesi salı bildiririm..
Eşin ne zaman ameliyat olucak, hangi gün çıkacaksınız hastaneden ve eve ne zaman dönüceksiniz acaba belli mi? hani sizin nerelerde olduğunuzu tahmin edebilelim diye soruyorum, Allah eşine acil şifalar versin, hayırlısıyla olsun bitsin ameliyatı eskisinden daha sağlıklı olsun inşAllah..
ooohhh gözünüz aydın Burcummm eşinin testleri tertemizde çıkmış sperm testini zaten yanlış anımsamıyorsam 48 saat öncesi, 72 saat sonrası ilişki olmayacak tarzı bişeyler diyorlardı bu kurala uymuş muydunuz? Birde stres çok önemli faktör eğer eşin çok kafasına taktıysa gidip sperm verip etmeyi o da etkilemiş olabilir, her neyse sonuç itibariyle herşey çok şükür çok güzel..
dua listemiz hayırlı uğurlu olsun inşAllah.
Günaydınnnn, yahu gece bölük pörçük, döne döne , uyana uyana uyuduğum için, sabah eşim gittikten sonra nedense rahatlıyorum bu seferde 8.30 da bilgisayar başında iş baş yapmam gerektiği için en tatlı zamanımda uyanıyorum :)) dün gecede çok sıcaktı, uyanıyorum bide tersimden kalkıyorum tabi gece gece, söylenip duruyorum, yok oda ter kokmuş, yok oda şu kokmuş, bu kokmuş, yok 2 tane sivri var şunları öldürelm filan diye adamı rahat bırakmıyorum yaa
Burcu bebişim ayyy Allaha şükürler olsun yaa test sonuçlarınız muhteşem yarabbim inşallah bayram ertesi sen bize ikinci bayramı yaşatırsın şurda topikçe bi coşarız yaaa ohhhhh kurtlarımızı dökeriz.
Ve dua listemiz konusunda da emeklerine sağlık, rabbim şu son aylarda uğraştığın listeler hürmetine seni müjdelendirsin inşallah canım arkadaşım benim. Sen merak etme rahat rahat git izmire ben artık ele aldım topiği eksiksiz takip ediyorum Allahın izni ile
Aylincim canım Allah şifa versin bu tansiyon probleminden bende korkuyorum, çünkü ilk başlarda benimde doktora gidince hep yüksek çıkıyordu, ama sanırım heyecandan yüksek çıkıyordu ben öyle yorumluyordum. bakalım bende senin haftalarına gelince ne olucam. sen dinlen kuşum, bebiş gelmeden önce iyice bi güç kuvvet topla çok lazım olacakmış öyle diyor herkes
Sedacım hadi bakalım doktoruna git gel hemen bizi bilgilendir yazalım tarihini hepimiz sana dua edelim, topiğimize senin gibi güzel bir minik prenses daha gelsin diye açalım ellerimizi inşallah
Nazancım ben kan ilacı olarak maltoferin tek içimlik şurubunu kullanıyorum, 3 tane ilaç değiştirdim ama faydasız aylardır ishalim, artık doktorda bunu normal olarak algılıyor sanırım :) ve kan testlerim gene düşük çıkmış kafayı yiycem , yne iğne mi yazar acaba bana bilemiyorum...
Ayrıca abinin eşi için okunacak olan dua hakkında daha detaylı bilgi yazarsan , ilk sayfaya bende yazarım, kim müsaitse ordan bilgi alır ve okuyup sana bildirir daha güzel olur canım benim. bende yardım ederim Allahın izni ile inşallah.
Burcu 5000 tanede ben cektim haberin olsun...
slm kızlar nasılsınız...
Dün bende tahlil oldum.. Anti rubella ıgg pozitif çıktı
internetten araştırdım biraz da kızamıkçık aşısı vurulanlarda pozitif çıkıyormuş bende vurulmuştum 2 sene öncesinde.. Diğer sonuçlarım haftaya çıkıcak inşallah bir sorun çıkmaz onlarda da
YA HAYY LİSTESİ (kardeşim seçil için)
Ben : 20.000
Nazan: 4000
Bircan: 3000
Gül82: 5000
K.burcu: 500
Ayşe: 5000
Didem : 5000
Seda : 500
Bedriye : 5500
Toplam: 48.500
Canlarım Allah razı olsun 150.000 tanesini ben aldım inşallah hayırlısıyla tamamlarım. İki günde bu kadar çok sayı toplandı sizin sayenizde Allah razı olsun ...Ayrıca Nazan'ın yengesi Hülya içinde LEM YELİD çekiyoruz haberiniz olsun..Bu ay full tespih
Canım ne yenisi nerdeee daha toparlayamadımkineeeben yasin okumuştum devammı yoksa yeni 500 e mi başladın
kızlarrrrrr nbıosunuzzz:)
slm kızlar nasılsınız...
dün bende tahlil oldum.. anti rubella ıgg pozitif çıktı
internetten araştırdım biraz da kızamıkçık aşısı vurulanlarda pozitif çıkıyormuş bende vurulmuştum 2 sene öncesinde.. diğer sonuçlarım haftaya çıkıcak inşallah bir sorun çıkmaz onlarda da
Eyvah ben sana haber vermeyi unuttuuummm..Valla tesadüfen yaşıyorum şu son günlerde resmen...kafa 1 milyon...kuzum ben de 2.000 tane Ya Hayy çektim ALLAH ın izniyle...Seçilime de bool bool dua ettim...ALLAH ım bu hastalığı görmemiş gibi yapsın İNŞALLAH...
Burjum bana 2000 daha yaz canim
Ayşe canım ikizim Yasin için Allah razı olsun canımmmnotumu aldım bide ikizim artık hayırlı haberler ver olmuyoki böle kaç ay olduu Burcu canım kardeşim için 10,000 tane çektim ama çekmeye devam ediyorum unuttum sanma seni haberdar edicem
Canım ne yenisi nerdeee daha toparlayamadımkineee
Mervecim hoş geldin canımmmçok uzun zaman oldu gelmiyosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?