Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

YA HAYY LİSTESİ (kardeşim seçil için)

Ben : 20.000
Nazan: 4000
Bircan: 3000
Gül82: 5000
K.burcu: 500
Ayşe: 5000
Didem : 5000
Seda : 500
Bedriye : 5500

Toplam: 48.500

Canlarım Allah razı olsun 150.000 tanesini ben aldım inşallah hayırlısıyla tamamlarım. İki günde bu kadar çok sayı toplandı sizin sayenizde Allah razı olsun ...Ayrıca Nazan'ın yengesi Hülya içinde LEM YELİD çekiyoruz haberiniz olsun..Bu ay full tespih

Son düzenleme:
şükür bişe dedilermi bu arada 20 haftaya kadar bildirmemek gebeligi suçmuş

anacım benim kaydım zaten var...ben sağlık ocaklarının arasında kaldım...:)))
ayrıca hepatit aşısı tercihen değilmiş..yapılan testlerde anne baba hepatit taşıyıcısı çıkarsa yapılıyomuş.

yok kız benim bitirdiğim okulun öyle dikiş nakışla alakası yok evde kalınca merak saldım örgü işine öyle öğrendim sağol tatlım o bakışının güzelliği bende şaşırdım kendime ama analık insana yaptırıyomuş demek ki

rabbim en kısa zamanda şifasını versin inş burcucum. sağol tatlım güzel dualarınızla inşallah alacağım bende kızımı kucağıma sizdende Rabbim razı olsun ya bir kaç gündür ne güzel doğum pozisyonundaydı bizimki ümitlenmiştim başını rahmime doğru zorluyordıu yine döndü bu kız bayram şekeri olmakta kararlı galiba

çok geçmiş olsun aylincim dinlen bol bol az kaldı kuzucukları kucağımıza almaya neden oluyormuşki bu tansiyon canım ne dedi doktor
gebelik tansiyonu tatlım ya hafifiymiş benimkisi son ayda sınıra erişmiş artarmış zaten son ayda tansiyon biraz bi de azıcık yorgunluktan oldu biliyorum ben hatamı dinleniyorum artık çok şükür iyi 11-6 çıkıyor dünden beri rahatladım baya...
saolasın canım benim tam da dediğin gibi yorgunluk tetiklemiş canım iyi şimdi şükür

Yasemin canım benim seni korkutmak istemem ama takip et mutlaka canım tansiyonunu benim de ilk senin gibi doktorda yüksek çıkıyordu hep evde ölçüyordum normaldi 1 ay takip ettim normal olunca sallamadım sonra ama işte son ay yükseldi tesadüfen baş ağrısı çok olunca bi ölçeyim bakayım dedim anam o da ne 15-9 sonra doğru acile önce sonra doktora ama işte dinlenince düzeliyor hafif olunca inşallah senin sadece heyecandandır canım...

slm kızlar nasılsınız...

dün bende tahlil oldum.. anti rubella ıgg pozitif çıktı

internetten araştırdım biraz da kızamıkçık aşısı vurulanlarda pozitif çıkıyormuş bende vurulmuştum 2 sene öncesinde.. diğer sonuçlarım haftaya çıkıcak inşallah bir sorun çıkmaz onlarda da

endişelenme bişey çıkmaz..bende bunları yaptırdım m mı yaptırmadım mı bilmiyom bile..belkide bişey çıkmadı diye doktor bişey de demedi..

Eyvah ben sana haber vermeyi unuttuuummm..Valla tesadüfen yaşıyorum şu son günlerde resmen...kafa 1 milyon...kuzum ben de 2.000 tane Ya Hayy çektim ALLAH ın izniyle...Seçilime de bool bool dua ettim...ALLAH ım bu hastalığı görmemiş gibi yapsın İNŞALLAH...

Ayşe canım ikizim Yasin için Allah razı olsun canımmmnotumu aldım bide ikizim artık hayırlı haberler ver olmuyoki böle kaç ay olduuBurcu canım kardeşim için 10,000 tane çektim ama çekmeye devam ediyorum unuttum sanma seni haberdar edicem

Canım tahlilin sonun ıgg yazıyorya hani o geçmışte geçirdigin hastalıgı gösteriyor, yani sen gecmişte ya kızamık olup bağışıklık kazanmışsın ya da aşını olmuşsüin demektir, sonu ıgg olanların pozitif olması iyidir, gecmişte yaşadın simdi yok demek, sonunda ıgm yazanlarında negatif olması lazım :)) yani turp gıbısın :))

Ikizim canim benim ya gercekten bende guzel haberler vermek istiyorumama sanki bana inat tersi oluyor. Belkide istedigim oluyordur neden dersen vu ay hic asilama yapilmasini istemedim ve imanirmisin her ay takipte olan yumislerim bu ay buyumedi ve doktor catlamicak dedi. Ya ben icimden gecirdim olmasam kendiligimden gebe kalsam bu ay dedim ama bbakalim hayirlisi olsun insaallah iyimi oldu kotumu bilemedim vardir bundada hayir

Burjum bana 2000 daha yaz canim

MERAL ASLI VE AYSE Allah sizden bin kere razı olsun, Meralım inşallah ikiz beben olur yumoşlarımda sımsıkı tutunur sana, Ayşem inşallah aşılaman tutar sağlıklı bir kuzun olur, Aslım ellerin dert görmesin inşallah en kısa zamanda normalle yolla gelir bebeğin, ve seni çok mutlu eder :)) hiçbiriniz dert yüzü görmeyin emi :))

BUKET bebeğim ben bu akşam iftara yalnızım, dünde yalnızdım ama sana hemen akşamki menüyü söyleyım domates çorbası el yapımı, taze fasülye ve pilav :))

AYSE canım bunların hepsinde bir hayır var, doğru zamanı bekliyoruz, Rabbimin sınavıdır belkide, bak bana hamile kalıyorum ama arkası gelmiyor, doktorlar bir sebepte bulamadı o yüzden sabırla beklemekten başka çaremiz yok, zor biliyorum ama Allaha güvenmek herşeryi çözüyor inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…