Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet tutturmuşum..bende fasulye planlıyodum....plavım var..çorbamda var dünden..:))hahaha..

canım bende 4000 okudum inş rabbim şifa versin kardeşimize

sorma canım benimde bi ara 140 90 lardaydı stres yaptıkça daha ççok çıkıyor çok şükür bugünlerde ii benimde alfamed diye ialacım var daha hiç kullnmadım inş kullnmakta nasip olmaz

çok şükür kazasız belasız atlattık transferide.tabiki ettiğiniz dualar vasıtasıyla.Allah hepinizden binkere razı olsun.ne muradınız varsa versin inşallah.şimdi evde dinleniyrum,size haber vereyim diye geldim.transfer sırasında embriyolog iyi kalitede lduğunu söyledi.bugnde aradılar 4 tane dondurmuşlar o kadar sevindim ki ağladım.diğer tedavide bi tane bile kalmamıştı ertesi güne.daha bi ümitlendim sanki kardeşim geldi.kaldırmıyr sağolsun.3 gün dikkat edeyim sonra bol bol yazarım.buarada
dualar başlamış.NAZAN canım yengen için 1000 tane lem yelid çektim.Allah kabul etsin.
BURCU canım seninde kardeşin için 1500 ya hayy çektim.daha okursam yazarım.Allah a emanet lun

şimdi iyiymiş şükür ah canım ya dikkat et kendine gerçi insanın içine sinmiyo bende badana boyaya girişmiştim mecburen ama en önemlisi sen ve kuzucuk gerisini boşver şimdi iyi olmana çok sevindim canım geçmiş olsun
ah canım ya çok şükür zeynepçim hadi maşallah kardeş can tabi canım ya benimkide öyle sağolsunlar yat dinlen canım bol bol dualarımız seninle

oh çok şükür atlatmışsın,hadi hayırlısı olsun inş.belki yeni yılınıza bebeğinizle girersiniz ne güzel olur ya

BURCU kardeşin için 5000 ya hayy çektim Allah şifa versin,daha devam ederim okudukça yazarım.
benim yarın misafirlerim var iftara şimdiden yemeklerin bir kısmını yapsam iyi olacak tatlıyı falan da yaparım belki,yarına kolaylık olur hem.

canım bende 4000 okudum inş rabbim şifa versin kardeşimize

:

Sündüzcüm Allah razı olsun Rabbim sana çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah, yavruu sağsalim kucağına al

Zeynep bu kadar olur inan az önce aklımdaydın,Zeyno ne yaptı eve geldimi falan diye düşünüyordum, oyyy yerim ben 4 tane dondurmuşlar demek ki hey maşallah, Rabbim bu yüklendiğin zahmetlerin karşılığında rahmetini yağdırsın ve inşallah bebeğin sımsıkı tutunur. Ayrıca kardeşim için çektiği tespihede Allah razı olsun canım

Oh çok şükür canım hayırlı haberlerini de alırız inşalah dondurulması da iyi olmuş canım süper. Ama tıutacak gerek kalmayacak inşalah kardeş isterseniz dursun kenarda. Artık sıra bana geldi sanırım ay heyecanlıyım yarın dr randevum var p.tesi ya da salo toplarız dedi sen oturma pc başında yat canım 3 gün wc ve yemek harici kalkma tedbir bizden oluru Rabbimden canım.

Tubaaaa canım Allah razı olsun Rabbim sana önce sağlıklı tosuncuk bir bebek versin sonrada hemen istediğiniz yere tayininizi nasip etsin, ağzına sağlık,benim de yarın misafirim var bugün evei çamaşır suyuyla temizledim, eşimde yok, evin içi buram buram çamaşırsuyu kokuyo :))) bende yarına sadece yemekleri bıraktım, halim olursa belki tatlıyı yaparım, kolay gelsin bize

Sedaaaa kulakların çınladı mı acaba bugün evi temizledim , temizlerkende hep sen geldin aklıma
ohh sende şöyle hemen hamile kalda yayıl yat, ev işlerine de kadın çağır artık

amin canım.ben de temizliği yaptım bitirdim mutfağı toplayınca işim kalmaz,ohh ben evde temizlik kokusuna bayılıyorum çamaşır suyu ne varsa kullanıyorum anca öyle temizmiş gibi geliyor,hadi kolay gelsin bakalım

YA HAYY LİSTESİ (kardeşim seçil için)

Ben : 20.600
Aslı : 10.000
Nazan: 4000
Bircan: 3000
Gül82: 5000
K.burcu: 500
Ayşe: 7000
Didem : 5000
Seda : 500
Bedriye : 5500
Tümay : 5000
Meral : 2000
Sündüz : 4000
Zeynep : 1500
Tuba : 5000

Toplam: 78.600

Canlarım Allah razı olsun 150.000 tanesini ben aldım inşallah hayırlısıyla tamamlarım. İki günde bu kadar çok sayı toplandı sizin sayenizde Allah razı olsun ...Ayrıca Nazan'ın yengesi Hülya içinde LEM YELİD çekiyoruz haberiniz olsun..Bu ay full tespih

Kızlar inanmıyorum iki günde toplanan sayıya bakın, sizin sayenizde, Allah bin kere razı olsun sizden, kalbinizden geçen ne muradınız varsa versin Rabbim, sizi hiçbir zaman darda bırakmasın, korkularınızı alsın götürsün feraha çıkarsın

Kızlar nasılsınız bizde hastaneye gititk iğne vurdurduk karnımın altı iğne yaptığım yanlar çok sertleşmiş kızlar bende farkındaydın zaten kız iki parmağının arasında zor tuttu derimi vurmak için çok sertleşmiş dedi iğnelerden ve şiştim biraz dedim. Ve o iğne acımaz hiç ama acıdı biraz. Sonra kalçadan olanı yaptı o da kanadı çok hassas şu anda. Eve geldim bir iğneyi kendim vuruyorum bir saat sonra olanı hazırladım iğneyi batırdım yok batmıyo öyle sertleşmiş ki duvara vuruyorum sanki başka yerde denedim vurdum ama çok acıdı yarım saat yandı. Neyse ki az kaldı artık. Göbeğim kevgire döndü sağ sol küçük noktalarla doldu hep vurulan iğne yerleri. İnşallah c.tesi akşamı çatlatma vur der yarın son vurulurum c.tesi vurulmam belki bir tek gece çatlatmayı yaparım. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hiç kolay işler değil ki bir de ohs riski var ertelenebilir filan napalım Rabbim bilir en hayırlısını ben şimdi meryem duamı okuyayım Burcumun kardeşine de okuyayım yatayım gözümden uyku akıyor iş yaptım yine tabi durur muyum. Kaynanama da kızdım neyse artık onu yarın anlatırım çenem açıldı iyi geceler.. İyi ki varsınız siz olmasanız kime dert yanıcma ben kimse kimsenin derdinden anlamıyor insan kendi annesine de dert yanamıyor üzülmesi diye..

İyi akşamlar kızlar nasılsınız

iyiyiz canım, evdeyiz, iki akşamdır tek iftar yapıyorum ben, onunda bir güzelliği var, yarın misafirim var
sen nasılsın? sıcaklarla aran nasıl? yatıyor musun?

Tubii benim için ev temizliği bittiyse herşey bitmiş demektir, yemek yapmayı çok severim hiçde yorulmam

Şuan topikte bulunan herkesi öpüyorum, çıkmam lazım, biraz dua, biraz iş, haydi ben kaçtım Allah'a emanet olun

canım bende okucam şimdi meryem duamı ettikten sonra. Okuyabildiğim kadar. Keşke daha bol zamanım olsaydı ama işte gel ev işleriyle ığraş yemek filan işte bak bu saat oldu yine. O kadar dar zamanlardayım ki lem yelid başlamak istedim ama gerçekten okuyamıcam işyerinde de başım açık filan çekmek istemiyorum Rabbim biliyor içimi. Sanırım toplamadan sonra bol bol zamanım olacak dinlenicem o zaman başlar tüm gün çekerim dedim. Allah senin de gönlüne göre versin bitanemm

Ayy burcum daha yenş gördüm bebekim yaa hemen çekmeye başlıyorum bnde sayıyı bildiririm canım.. Ayrıca ne tatlısı yapcaksın ben bu tatlı konusunda çok kıtım dönüp dönüp aynı tatlıyı yapıyorum.. Ya gelin pastası yada etimek tatlısı bıktım valla.. Anlat da haftasonu yapayım benimde misafirim var.. Off şimdiden stresliyim.. Benim içinde yemek dert valla temizliği havada karada yaparım yemek işi bende sıkıntı yapıyo )
Bir menü tavsiyesi bile alabilirim yanii..

Yeni dua listemiz hayırlı olsun buarda ellerine sağlık canımcım..

Biz bebek arabası aldık iki gündür gziyoruz oğluşumla evdem emZirip çıkıyorum 1 bucul saat dolanıyoruz hm bana yürüyüş olıyo aonra da eve heliyoruz ama çok iyi geldi yaa..
Eşimin işleri çok yoğun o çıkaramıyo bende çok sıkıldım evde durmaktan şimdi mercedesimizi alıp alıp kaçıyoruz )) çok mutluyum ..

Neyse ben kaçıyorum kızlar duş alıp tesbih çekeyim ve kuran okuyayım azcık .. Lohusalıkta çok uzak kalıyosun ya insan özlüyo valla içimde müthiş bi aşk var oyüzden :)
Hadi öpüldünüzz..

Nazaaaaaan yengen için 5620 adet lem yelid çektim

Kızlarrrr şimdi wc ye gittim regl başlamış, size sorum adetliyken Lem yelid çekilir mi? Bana akıl verin? Allahın isimleri adetliyken okunuyor da bu da olur mu?

Nazaaaaaan yengen için 5620 adet lem yelid çektim

Kızlarrrr şimdi wc ye gittim regl başlamış, size sorum adetliyken Lem yelid çekilir mi? Bana akıl verin? Allahın isimleri adetliyken okunuyor da bu da olur mu?
Canım ben eşime sordum dedi sesi dışarı çıkmayacak şekilde okunur ama içinden çekecen

sedoş canım ne kadar zahmet var bu işte, Rabbim bunun karşılığını kat be kat fazlasıyla versin sana inşallah, ohs de olmazsın inşallah, kalbini kötüye yorma, neyseki az kaldı sona yaklaştın çok şükür, benim tespih için kendini zora sokma canım, senin meryem daha önemli, haydi sana iyi geceler, evet iyi ki burası var Allah hepinizden razı olsun :))

çidoooo yerim sizin mercedesinizi ya..seni okurken böyle yüzümde bir gülümseme oluşuyor, maşallah size,
Bebeğim yarına şambali tatlısı yapacam, geçende revani yaptım, bide browniyi çok yaparım bunların tariflerini ezbere bilmiyorum bir ara yazarım ama sana bir tavsiye Arda'nın Mutfaği varya onu takip et vaktin olursa, ya da facebook ta sayfası var tarifleri orda anlatıyor, ben Arda'dan öğreniyorum biçok şeyi :)))
Tespih içinde Allah razı olsun canım, valla bende regl oldum oruç tutamayacağım diye üzülüyorum
hadi sana da iyi geceler tatlım öptüm sizi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…