- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.001
anacım benim kaydım zaten var...ben sağlık ocaklarının arasında kaldım...:)))
ayrıca hepatit aşısı tercihen değilmiş..yapılan testlerde anne baba hepatit taşıyıcısı çıkarsa yapılıyomuş.
Nazan yengen icin 5000lem yelid yaz canim bana bitibce alirim yine
çok şükür kazasız belasız atlattık transferide.tabiki ettiğiniz dualar vasıtasıyla.Allah hepinizden binkere razı olsun.ne muradınız varsa versin inşallah.şimdi evde dinleniyrum,size haber vereyim diye geldim.transfer sırasında embriyolog iyi kalitede lduğunu söyledi.bugnde aradılar 4 tane dondurmuşlaro kadar sevindim ki ağladım.diğer tedavide bi tane bile kalmamıştı ertesi güne.daha bi ümitlendim sanki kardeşim geldi.kaldırmıyr sağolsun.3 gün dikkat edeyim sonra bol bol yazarım.buarada
dualar başlamış.NAZAN canım yengen için 1000 tane lem yelid çektim.Allah kabul etsin.
BURCU canım seninde kardeşin için 1500 ya hayy çektim.daha okursam yazarım.Allah a emanet lun
Nazaaaaaan yengen için 5620 adet lem yelid çektim
Kızlarrrr şimdi wc ye gittim regl başlamış, size sorum adetliyken Lem yelid çekilir mi? Bana akıl verin? Allahın isimleri adetliyken okunuyor da bu da olur mu?
Günaydın kızlar bugün güne mutlu başladım kız kardeşim üniversiteli oldu ilk sınavı çok kötü geçmişdi heycandan sonra toparladı Allahın izniyle..
Zeynep inşallah o küçücük şey sımsıkı tutunur sana 9 ay bırakmaz seni 9 ay sonrada kucağında olur yine bırakmaz seni :))
Seda Rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin canım inşallah hiç bir problem olmadan transferin yapılır ve kuzun sımsıkı tutunur...
Nazancım yengen için 5000 tane lem yelid çektim değişimli olarak devam edicem tatlım bi burcuya bi sana...
allah razı olsun canım kardeşine çok sevindim benim kardeşim açıkta kaldı ek yerleştirme içi ugraşcak bakalım olmadı seneye denesin birdaha sağlık istiyo inş. olur
hadi gözün aydın.. yat dinlen kardeşin sana bakar..çok şükür kazasız belasız atlattık transferide.tabiki ettiğiniz dualar vasıtasıyla.Allah hepinizden binkere razı olsun.ne muradınız varsa versin inşallah.şimdi evde dinleniyrum,size haber vereyim diye geldim.transfer sırasında embriyolog iyi kalitede lduğunu söyledi.bugnde aradılar 4 tane dondurmuşlaro kadar sevindim ki ağladım.diğer tedavide bi tane bile kalmamıştı ertesi güne.daha bi ümitlendim sanki kardeşim geldi.kaldırmıyr sağolsun.3 gün dikkat edeyim sonra bol bol yazarım.buarada
dualar başlamış.NAZAN canım yengen için 1000 tane lem yelid çektim.Allah kabul etsin.
BURCU canım seninde kardeşin için 1500 ya hayy çektim.daha okursam yazarım.Allah a emanet lun
Ayy canım inşallah olur o kadar emek veriyorlar inşallah gelir olmasada üzülmesin bi daha dener taban puanlar çok yükselmiş bu sene geçen sene 290 puanla aldıkları yere bu sene 320 puanla ile öğrenci almışlar(
nazan bu senin kuzenlerin ne kadar aşı varsa hepsini toplamış maşallah..bana doktorda ebelerde bişey demedi...:))
Günaydınnnn Hayırlı Cumalar, Yeni listemiz başladı bugün, o da hayırlı olsuuuunnn
Zeynepcim canımmm oyy yesinler senin dördüzlerini emi yaa, demek 4 yumoş seni bekliyoru maşallah canım benim çook çok sevindim. Allahım tamamına erdirsin inşallah.
Tesbih çeken sevgili saygılı canım arkadaşlarım benim, bugünden itibaren Allah nasibederse bende yardım etmeye başlayacağım. evden de çalışsam işler yoğun olunca başka bişeye vaktim kalmıyor, o yüzden hala başlayamadım yani aklınıza bişey gelmesin sakın hep aklımdasınız.
Sedacımm ayy kıyamam ben sana yaa, heryern kızarmış morrarmış kanamış sertleşmişRabbim bu zorlu emeklerinin karşılığını sana büyük bir mutlulukla verecektir inşallah. sen bu azmini kaybetmedikçe yapamayacağın şey yok bence Allahın da izni ile tabiki
Çiğdemmmmm vayy mercedesiniz hayırlı olsun kuşum, bu ne şanslı oğlan böyle yaa, doğar doğmaz babası altına çekmiş mercedesigüle güle kullanın kuşum çok iyi olmuştur eminim. insan olduğunu ve hayata geri döndüğünü anlamışsındır ohh market çarşı pazar gezin şimdi sağlıkla mutulukla inşallah.
Burcu canım pekte bir bilgim yok ama bence mantık olarak adetliyken lem yelid okunur gibime geliyor.
Tümaycım çok sevindim kardeşin için ohh maşallah canım benim, bu sınavı kazanmak hayatta bir kademe atlamak gibi bişey bana göre, çok şükür Allah kardeşinede nasibetmiş. bundan sonrada hep başarılı olur inşallah.
Buketim tetenozdan sonra acaba iş güç filan mı yaptın, ben o gün pek iş yapmadım onun için sanırım ağrı durumu filan olmadı kolay atlattım. yalnız doktordan geldiğimde ılık bir duş almıştım terledim diye, belkide onun faydası olmuştur bilemiyorum. yada her bünye değişik tepki veriyordur onuda bilemedim şimdi :)
rCanım tahlilin sonun ıgg yazıyorya hani o geçmışte geçirdigin hastalıgı gösteriyor, yani sen gecmişte ya kızamık olup bağışıklık kazanmışsın ya da aşını olmuşsüin demektir, sonu ıgg olanların pozitif olması iyidir, gecmişte yaşadın simdi yok demek, sonunda ıgm yazanlarında negatif olması lazım :)) yani turp gıbısın :))
Kızlar nasılsınız bizde hastaneye gititk iğne vurdurduk karnımın altı iğne yaptığım yanlar çok sertleşmiş kızlar bende farkındaydın zaten kız iki parmağının arasında zor tuttu derimi vurmak için çok sertleşmiş dedi iğnelerden ve şiştim biraz dedim. Ve o iğne acımaz hiç ama acıdı biraz. Sonra kalçadan olanı yaptı o da kanadı çok hassas şu anda. Eve geldim bir iğneyi kendim vuruyorum bir saat sonra olanı hazırladım iğneyi batırdım yok batmıyo öyle sertleşmiş ki duvara vuruyorum sanki başka yerde denedim vurdum ama çok acıdı yarım saat yandı. Neyse ki az kaldı artık. Göbeğim kevgire döndü sağ sol küçük noktalarla doldu hep vurulan iğne yerleri. İnşallah c.tesi akşamı çatlatma vur der yarın son vurulurum c.tesi vurulmam belki bir tek gece çatlatmayı yaparım. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hiç kolay işler değil ki bir de ohs riski var ertelenebilir filan napalım Rabbim bilir en hayırlısını ben şimdi meryem duamı okuyayım Burcumun kardeşine de okuyayım yatayım gözümden uyku akıyor iş yaptım yine tabi durur muyum. Kaynanama da kızdım neyse artık onu yarın anlatırım çenem açıldı iyi geceler.. İyi ki varsınız siz olmasanız kime dert yanıcma ben kimse kimsenin derdinden anlamıyor insan kendi annesine de dert yanamıyor üzülmesi diye..
sedoş canım ne kadar zahmet var bu işte, Rabbim bunun karşılığını kat be kat fazlasıyla versin sana inşallah, ohs de olmazsın inşallah, kalbini kötüye yorma, neyseki az kaldı sona yaklaştın çok şükür, benim tespih için kendini zora sokma canım, senin meryem daha önemli, haydi sana iyi geceler, evet iyi ki burası var Allah hepinizden razı olsun :))
Seda Rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin canım inşallah hiç bir problem olmadan transferin yapılır ve kuzun sımsıkı tutunur...
Nazancım yengen için 5000 tane lem yelid çektim değişimli olarak devam edicem tatlım bi burcuya bi sana...
Sedacımm ayy kıyamam ben sana yaa, heryern kızarmış morrarmış kanamış sertleşmişRabbim bu zorlu emeklerinin karşılığını sana büyük bir mutlulukla verecektir inşallah. sen bu azmini kaybetmedikçe yapamayacağın şey yok bence Allahın da izni ile tabiki
sedacım bu cuma mübarek günde umarım hayırlı haberlerini alırız.. RABBİM EMEKLERİNİ boşa çıkartmaz inşallah.. unutma bu yolda morel çok önemli... morelini yüksek tut sakın hiç bişeye sıkılma üzülme
Meralcim duani okudum...Rabbim teyzenin mekanini cennet eylesin kalanlariniza uzun omur versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?