Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

allah razı olsun zeynebim kuzuların sım sıkı tutusunlar sana inş.

Nazaaaaaan yengen için 5620 adet lem yelid çektim

Kızlarrrr şimdi wc ye gittim regl başlamış, size sorum adetliyken Lem yelid çekilir mi? Bana akıl verin? Allahın isimleri adetliyken okunuyor da bu da olur mu?

allahrazı olsun rabbim muradını tez zamanda versin kardeşinede şifalar versin kuzum

Günaydın kızlar bugün güne mutlu başladım kız kardeşim üniversiteli oldu ilk sınavı çok kötü geçmişdi heycandan sonra toparladı Allahın izniyle..
Zeynep inşallah o küçücük şey sımsıkı tutunur sana 9 ay bırakmaz seni 9 ay sonrada kucağında olur yine bırakmaz seni :))
Seda Rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin canım inşallah hiç bir problem olmadan transferin yapılır ve kuzun sımsıkı tutunur...
Nazancım yengen için 5000 tane lem yelid çektim değişimli olarak devam edicem tatlım bi burcuya bi sana...

allah razı olsun canım kardeşine çok sevindim benim kardeşim açıkta kaldı ek yerleştirme içi ugraşcak bakalım olmadı seneye denesin birdaha sağlık istiyo inş. olur

allah razı olsun canım kardeşine çok sevindim benim kardeşim açıkta kaldı ek yerleştirme içi ugraşcak bakalım olmadı seneye denesin birdaha sağlık istiyo inş. olur

Ayy canım inşallah olur o kadar emek veriyorlar inşallah gelir olmasada üzülmesin bi daha dener taban puanlar çok yükselmiş bu sene geçen sene 290 puanla aldıkları yere bu sene 320 puanla ile öğrenci almışlar (

Son düzenleme:
hadi gözün aydın.. yat dinlen kardeşin sana bakar..

herkese günaydın..kolum ağırıyo bugün

burju temizlik yapmışsın seda hanımlara ilan etmişsin bide ay çok hoş:))

tümay kardeşin kazanmış sevindeim

nazan bu senin kuzenlerin ne kadar aşı varsa hepsini toplamış maşallah..bana doktorda ebelerde bişey demedi...:))

evet canım hem okul hem dershane epey zorlandı inş. olur olmassada şimdi dershane filan araştırcam haklarında hayırlısı olsun hepsini çok emek veriyolar

nazan bu senin kuzenlerin ne kadar aşı varsa hepsini toplamış maşallah..bana doktorda ebelerde bişey demedi...:))

ayol ne bileyim biri dogum yaptı kızı 8 aylık biride 7 aylık hamile ikiside oldu zaten netten araştırdım canlı bir aşı deilmiş koruyu amaçlı yapılabilirmiş sakıncası yokmuş

Günaydınnnn Hayırlı Cumalar, Yeni listemiz başladı bugün, o da hayırlı olsuuuunnn

Zeynepcim canımmm oyy yesinler senin dördüzlerini emi yaa, demek 4 yumoş seni bekliyoru maşallah canım benim çook çok sevindim. Allahım tamamına erdirsin inşallah.

Tesbih çeken sevgili saygılı canım arkadaşlarım benim, bugünden itibaren Allah nasibederse bende yardım etmeye başlayacağım. evden de çalışsam işler yoğun olunca başka bişeye vaktim kalmıyor, o yüzden hala başlayamadım yani aklınıza bişey gelmesin sakın hep aklımdasınız.

Sedacımm ayy kıyamam ben sana yaa, heryern kızarmış morrarmış kanamış sertleşmiş Rabbim bu zorlu emeklerinin karşılığını sana büyük bir mutlulukla verecektir inşallah. sen bu azmini kaybetmedikçe yapamayacağın şey yok bence Allahın da izni ile tabiki

Çiğdemmmmm vayy mercedesiniz hayırlı olsun kuşum, bu ne şanslı oğlan böyle yaa, doğar doğmaz babası altına çekmiş mercedesi güle güle kullanın kuşum çok iyi olmuştur eminim. insan olduğunu ve hayata geri döndüğünü anlamışsındır ohh market çarşı pazar gezin şimdi sağlıkla mutulukla inşallah.

Burcu canım pekte bir bilgim yok ama bence mantık olarak adetliyken lem yelid okunur gibime geliyor.

Tümaycım çok sevindim kardeşin için ohh maşallah canım benim, bu sınavı kazanmak hayatta bir kademe atlamak gibi bişey bana göre, çok şükür Allah kardeşinede nasibetmiş. bundan sonrada hep başarılı olur inşallah.

Buketim tetenozdan sonra acaba iş güç filan mı yaptın, ben o gün pek iş yapmadım onun için sanırım ağrı durumu filan olmadı kolay atlattım. yalnız doktordan geldiğimde ılık bir duş almıştım terledim diye, belkide onun faydası olmuştur bilemiyorum. yada her bünye değişik tepki veriyordur onuda bilemedim şimdi :)

öyle dayanılmayacak bi ağrı değil..bi yere çarpmışsında morarmış onun ağrısı gibi...yazdığıma bakma takmıyorum..ne acılar gördüm ben:))

r
burjucum açıklaman için çok teşekkür ederim. açıkçası ilk önce pozitifi görünce korktum.. evet ben 2 yıl önce sağlık ocağında kızamıkçık aşısı vuruldum.. diğer tahlillerimde iyi çıkar inşallah 30 temmuzda alıcam 1 ağustosta doktor kontrolüm var ve o günde ikili tarama testi için kan alıcaklar..herşey yolunda gider inşalah..

sedacım bu cuma mübarek günde umarım hayırlı haberlerini alırız.. RABBİM EMEKLERİNİ boşa çıkartmaz inşallah.. unutma bu yolda morel çok önemli... morelini yüksek tut sakın hiç bişeye sıkılma üzülme

sağol bitanem ya bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek e2 testi vericem yine oradan az çok belli olur biraz. Ben okudum 500 daha akşam canım Allah kabul etsin inşallah.

Sağol canım benim Allah razı olsun.. Sırf sizi dualarınzı duymak rahatlamak için yazıyorum gelişmeleri biliyorsunuz hiç yazmak istemiyordum ama toplamadan sonra gelemicem ağrım olur annem gelecek sonra transfer filan haberleşiriz ama Yasoyla haber bırakırım

Napalım canım katlanıcaz yeter ki Rabbim ol desin emeklerimiz boşa gitmesin herşeye razıyım. Allah biliyor ya çok az sılanmışımdır sırf kendimi dinlemiyim takmıyım diye ev işlerine sardım hiç nazlanmadım iğe vuruldum geldim cam sildim, fayans sildim çünkü biliyorum otursam dursam hem daha çok ağrı hissederim kendimi dinlerim, hem de kafaya takarım fırsat vermiyorum pek ama işyerinde tabi tüm gün oturuyorum.

İnşallah canım benim moralim iyi kendi kendime şakalar yapıyorum ediyorum heyecan var tabi neden o da ohs riski ve ertelenme durumu olabileceği için toplama sonrası durumumu merak ettiğim için hiç şu anda sonuç negatif mi pozitif mi olacak düşünmüyorum tek isteğim hayırlısıyla transfer yapılsın bu aşamalar bitsin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…