Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim belki geçen seferde yoktu bilemeyiz tabi, ama en azından daha tedbirli oluruz

Hergün 100 tane "ALLAHÜMME YA EVVELÜ" DUA LİSTEMİZ

nick okunacak tarih ne için okuyoruz? durum
tb_fb / TUBA 07.09.2012 cuma hamişlik + ist'a taşınmak okundu Allah kabul etsin
nartanesiii / AYŞE 08.09.2012 c.tesi hamişlik okundu Allah kabul etsin
mervsh / MERVE 09.09.2012 pazar hamişlik okundu Allah kabul etsin
melek2828 / MELEK 10.09.2012 p.tesi hamişlik okundu Allah kabul etsin
mavihayal / BAŞAK 11.09.2012 salı sağlıklı hamişlik, kolay doğum okundu Allah kabul etsin
maonyaaa / isim yok 12.09.2012 çarşmba hamişlik okundu Allah kabul etsin
littlebirdie / K. YASEMİN 13.09.2012 perşmbe hamişlik okundu Allah kabul etsin
kader1982 / KADER 14.09.2012 cuma hamişlik okundu Allah kabul etsin
gul1982 / GÜL 15.09.2012 c.tesitd]
[td]hamişlik okundu Allah kabul etsin
graphicdesigner / YASEMİN 16.09.2012 pazar hamişlik + hayırlı ev okundu Allah kabul etsin
delyam / dilber 17.09.2012 p.tesi hamişlik bugün okunacak
buketdemet / BUKET 18.09.2012 salı hamişlik +++
btskn / BİRCAN 19.09.2012 çarşmba hamişlik +++
bdroner / BEDRİYE 20.09.2012 perşmbe hamişlik +++
barisozlem / ÖZLEM 21.09.2012 cuma sağlıklı hamişlik +++
tmyomr / TÜMAY 22.09.2012 c.tesi hamişlik +++
mavera49/ MERVE 23.09.2012 pazar hamişlik + bacağı için şifa +++
7VerenGul / GÜL 24.09.2012 p.tesi hamişlik +++
dejavu_one / SEDA 25.09.2012 salı hamişlik +++
Dernan / DERYA 26.09.2012 çarşmba hamişlik +++

sanırım bu liste anlaığım kadarıyla bişey daha sorucam şuan iş yerindeyim arkadaşların listesinin çıktısını aldım tek tek hepsi için okucam .abdessiz okunabiliyormu bu yanımda var çünkü tesbih boş zamanımda çekerim iş yerinde olurmu eğer illa abdestli okunucaksa akşam namazdan sonra çekerim.. bugünden itibaren başlıyorum benide listeye alırsanız çok sevinirim. 20 eylülde ilk doktor muanem var geçen sene dış gebelikten amiliyat olup sağ tüpümü almışlardı 1 sene oldu ve tekrardan başlamaya karar verdim ama çok endişeli ve heycanlıyım beni nelerin beklediğini bilmiyorum birbirimize yapıcağımz dualarla inşallah RABBİM bizimde yüzümüzü güldürcek.

evet canım abdestsiz okunabiliyo inş. rabbim sana ve tüm dileyenler evlatlarını verir yasemin geldiginde senide listeye alacaktır

canım eklerim tabi, sen bana şu bilgilerini yazıver;
adın, yaşın, hangi şehirde yaşadığın, evlilik yılın, adet olmayı beklediğin tarih, kaç yıldır bebek düşündüğün, ve sorunun.
bende seni ve bilgilerini listeye ekliyim hemen , kaynaşalım
kızlar yokh hamileeee :)))

ayyy inanmıyorum maşalahha maşallaahh nerde o hemen bulmam lazım
(kızlar bu yokh denilen arkadaşımız eski topikten tanıdığımız biridir. kim diye merak edenler için alt yazı yapayım dedim )

ay ne güzel ya, tanımıyorum ama çok sevindim. bu haberler bizim gibi bekleyenlere umut oluyor.

Kızlar beni 3-4 gündür ateş basıyor, yanıyorum yahu, acaba havalardanmı neden anlamadım.
Demin internette araştırdım ateş basması hamilelik belirtisimidir diye, birçok kişide olmuş, umutlandım gene tövbe tövbe
alarımımı kurdum yarın sabaha test yapıyorum bakalım ne çıkıcak. yav o tek çizgiyi görüp sinir olmamak için test yapamıyorum yahu, o da öyle bir gıcık vaziyette çıkıyorki anlatamam. hiç yani böyle tereddütsüz küfür eder gibi sap gibi bir kırmızı çizgi ayyy illet oluyorum ona yaa

slm kızlar benimde bi sorum olacak bende bu ay klomen kullandım 4 5 yumurtam oldu doktor çatlatma iğnesi vermedi çoğul gebelik olmasın diye bugün tekrar gittim sol tarafmdaki yumurta fazla büyümüş diğerleri kaybolmuş nasıl kaybolmuş dedim büyük bi ihtimal yumurtlamışsındır dedi bende anlamadım doktor anlamıyormu yumurtlama olup olmadığını

evet yokh'u hatırlıyorum nickinin altında geleydi iyiydi yazıyordu sanırım ordan aklımda kalmış bizim topiğede yazmıyormuydu yanlışmı hatırlıyorum yoksa eski topiktenmi aklımda kaldı, neyse hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin inşallah

yaseminciğim istersen test için bir kaç gün daha bekle tabi sabredebilirsen

doktor yumurtanın çatladığını anlıyor,yumurta yuvarlak halini bozuyor daha dağınık oluyor çünkü,nasıl koybolmuş onu anlamadım

yaseminciğim istersen test için bir kaç gün daha bekle tabi sabredebilirsen

canım idrar ve kan testi içinde bekliyimmi ne dersin, her ikisinide mi bekleteyim. ben sabrederim biliyosun onda sorun yok.

Ayrıca bizime vin satışı yine yalan olmuş, alıcılar vazgeçmiş, yine tıkandım kaldım, bari hamile olayımda hayatımda bir ekşın olsun hayırlısı ile

sana bekle diyorum ama ben bekleyememiştim biliyorsun, eczaneden aldığımız o testler erken göstrmiyor ben 29.gün yaptım hiç çizgi çıkmamıştı,35.gün yaptığımda çizgi biraz silik çıkmıştı o yüzden beklemeni tavsiye ettim ama kan testi yapacaksan hemen yapabilirsin orda çıkar,öbür testte hamilelik varsa bile çıkmayınca insanı üzüyor, yoksa zaten yok öyle değilmi

ev içinde inşallah hayırlısı olur, valla senin bu evde ne var bende anlamadım niye böyle oluyor bakıyorlar tam alacakken vazgeçiyorlar, geçengün evi herkes beğeniyor bayılıyor demiştin sen neden taşınıyorsun küçükmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…