Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

öyle dayanılmayacak bi ağrı değil..bi yere çarpmışsında morarmış onun ağrısı gibi...yazdığıma bakma takmıyorum..ne acılar gördüm ben:))
acıların kadınısın vesselam hakkaten
noolmuş ay benim haberim yok..???
hakkaten benimde haberim yok yaa ayy ne olmuşki BİSMİLLAH??
yasemincim günaydın cnm benim listedeki tüp yolunda yazan yeri değiştirebilirmisin cnm..

canım hemen düzeltiyorum kusura bakma gözden kaçmış :)

Gamze kuum değiştiririm dedim ama şimdi bakıyorum hiçbiryerde tüp yolunda diye yazmıyor???
birde sen dua listesinde yoksun, adını bilerekmi yazdırmadın yoksa unuttunmu canım benim ona göre ekliyim. birde o dediğin şey nerde hangi listede yazıyor?

evet canım sana mesajda atmıstım ya :) ancak ıyılestım butun hastalıkları bıanda yasadım
Çok geçmiş olsun canımmmm Rabbim en kısa zaman da meleğini de gönderir inşalalhhh

Zeynepp canım dinlen kalkma kardeş candır :) yardım eder sana kardeşleri de dondurmuşlar:) Hayıelı haberlerini alıcaz inşallahKızlar Meral teyzesini kaybetmiş :)Başın sağolsun Meralcim Rabbim sabır versin ailesine size...

Meral arkadaşımızın teyzesi vefat etti maalesef arkadaşlar bende dün öğendim facebooktan. Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin Meral arkadaşımıza ve ailesine sabırlar versin

Son düzenleme:
ne kusuru canım aşk olsunnnnn ... yasemin senin bebeğinin cinsiyeti kaçıncı haftada belli oldu cnm .. ayy çok merak ediyorum cinsiyetlerini..

ayyy canım çok güzel bir soru sordun fakat hakaten nezaman belli olmuştuki??? ayyy ne akılsızım nezamandı yaa buyrun şimdi günün sorusuydu valla helal olsun sana, ama unuttuğum için yazıklar olsun bana

seda ve aslı çok teşekkürler bilgi için.
Meralcim Allah sabır versin sizlere, teyzeciğininde mekanı cennet olsun inşallah canım. bende ruhuna bugün dualar okurum gönderirim

canım düzelmiş hamiş tablosundayımm.. evet atlamışım cnm işlerim yoğun iş başı yaptım.. yaaa o yüzden ekliyebilirisin...

Kızlar sabah kalktım bi baktım hastalanmışımmm ( hemen doktorumu aradım yarın gel dedi ama salı gününden itibaren yokum tedaviye falan başlayamayız dedi şaka gibi zaten bizde bu ay tüp bebeğe başlamayı düşünmüyoduk :)Rabbimin işi işte bakalım yarın fsh bakılacak inşallah düşmüştür Bu arada teşbihlere ara verdim Nazancım abinin eşi için lem yelide başlayamadan hastalandım biter bitmez çekicem inşalalhh Burcu canım kardeşin için 5 bin daha çektim toplam da 15 bin oldu Rabbim acil şifalar versinnn

yeni döngü hayırlı olsun aslı seninde doktorun bi yerinde durmuyo surelikli biyerlerde maşallah saol canım düşümen yeter kuzum

bewn 15. haftada öğrendim..sende o aralardı..
heh bravo buket yaaa, bende düşünüyorum acaba tam 3 ay olunca mı öğrenmiştim, yoksa tam 4 ay oluncamı diye düşünüp duruyordum. evet sen öğrendin sonra arkandan ben öğrendim. yani ben tam 16 haftalıkken söylemşti doktorum kız diye

cannımmmm hadi hayırlısı bu senin vucudunun temizlenip hamiş kalmana hazırlanma ayın olur inşallah, iyice regl ol, dök içini bu ay, sonra belkide 9 ay olmasın inşallah hayırlısı ile.

nazan ve ailesi 41000
ayşe 5000
zeynep 1000
burcu 6000
tümay 5000

toplam 58000
listemizin son hali okuyandanda allah razı olsun okuyamayandanda

Aslıııııı bende regl oldum regl kardeşim welcome :)) Senin kuzun ısrarla normal gelmek istiyor bunaltmayın bebeği gelsin istediği gibi :)) sen öyle yazınca bende tüp'ü ertelemek istedim , aşılamayı da mecbur yapacam ilaçlar dolapta beni bekliyor :)) Aslım nasıl kötü haberlerde üstüste geliyorsa iyilerde üstüste geliyor çok şükür, fsh'a giderken mutlu düşün ve bol bol yumurtan olduğuna sağlıklı olduklarına inan öyle git :)))

bu arada tespih için Allah razı olsun inşallah hiç bekletmeden kuzun normal yolla gelir sizi çok mutlu eder :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…