- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.021
acıların kadınısın vesselam hakkatenöyle dayanılmayacak bi ağrı değil..bi yere çarpmışsında morarmış onun ağrısı gibi...yazdığıma bakma takmıyorum..ne acılar gördüm ben:))
hakkaten benimde haberim yok yaa ayy ne olmuşki BİSMİLLAH??noolmuş ay benim haberim yok..???
yasemincim günaydın cnm benim listedeki tüp yolunda yazan yeri değiştirebilirmisin cnm..
acıların kadınısın vesselam hakkaten
hakkaten benimde haberim yok yaa ayy ne olmuşki BİSMİLLAH??
canım hemen düzeltiyorum kusura bakma gözden kaçmış :)
Çok geçmiş olsun canımmmmevet canım sana mesajda atmıstım ya :) ancak ıyılestım butun hastalıkları bıanda yasadım
çok şükür kazasız belasız atlattık transferide.tabiki ettiğiniz dualar vasıtasıyla.Allah hepinizden binkere razı olsun.ne muradınız varsa versin inşallah.şimdi evde dinleniyrum,size haber vereyim diye geldim.transfer sırasında embriyolog iyi kalitede lduğunu söyledi.bugnde aradılar 4 tane dondurmuşlaro kadar sevindim ki ağladım.diğer tedavide bi tane bile kalmamıştı ertesi güne.daha bi ümitlendim sanki kardeşim geldi.kaldırmıyr sağolsun.3 gün dikkat edeyim sonra bol bol yazarım.buarada
dualar başlamış.NAZAN canım yengen için 1000 tane lem yelid çektim.Allah kabul etsin.
BURCU canım seninde kardeşin için 1500 ya hayy çektim.daha okursam yazarım.Allah a emanet lun
ne kusuru canım aşk olsunnnnn ... yasemin senin bebeğinin cinsiyeti kaçıncı haftada belli oldu cnm .. ayy çok merak ediyorum cinsiyetlerini..
Gamze kuum değiştiririm dedim ama şimdi bakıyorum hiçbiryerde tüp yolunda diye yazmıyor???
birde sen dua listesinde yoksun, adını bilerekmi yazdırmadın yoksa unuttunmu canım benim ona göre ekliyim. birde o dediğin şey nerde hangi listede yazıyor?
ayyy canım çok güzel bir soru sordun fakat hakaten nezaman belli olmuştuki??? ayyy ne akılsızım nezamandı yaa buyrun şimdi günün sorusuydu valla helal olsun sana, ama unuttuğum için yazıklar olsun bana
Çok geçmiş olsun canımmmmRabbim en kısa zaman da meleğini de gönderir inşalalhhh
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :) bana tum arkadaslarımıza naspı etsın Rabbım meleklerımızı
Kızlar sabah kalktım bi baktım hastalanmışımmm( hemen doktorumu aradım yarın gel dedi ama salı gününden itibaren yokum tedaviye falan başlayamayız dedi şaka gibi zaten bizde bu ay tüp bebeğe başlamayı düşünmüyoduk :)Rabbimin işi işte bakalım yarın fsh bakılacak inşallah düşmüştür Bu arada teşbihlere ara verdim Nazancım abinin eşi için lem yelide başlayamadan hastalandım biter bitmez çekicem inşalalhh Burcu canım kardeşin için 5 bin daha çektim toplam da 15 bin oldu Rabbim acil şifalar versinnn
heh bravo buket yaaa, bende düşünüyorum acaba tam 3 ay olunca mı öğrenmiştim, yoksa tam 4 ay oluncamı diye düşünüp duruyordum. evet sen öğrendin sonra arkandan ben öğrendim. yani ben tam 16 haftalıkken söylemşti doktorum kız diyebewn 15. haftada öğrendim..sende o aralardı..
Kızlar sabah kalktım bi baktım hastalanmışımmm( hemen doktorumu aradım yarın gel dedi ama salı gününden itibaren yokum tedaviye falan başlayamayız dedi şaka gibi zaten bizde bu ay tüp bebeğe başlamayı düşünmüyoduk :)Rabbimin işi işte bakalım yarın fsh bakılacak inşallah düşmüştür Bu arada teşbihlere ara verdim Nazancım abinin eşi için lem yelide başlayamadan hastalandım biter bitmez çekicem inşalalhh Burcu canım kardeşin için 5 bin daha çektim toplam da 15 bin oldu Rabbim acil şifalar versinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?