- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.041
demi Nazo yaa çatlak kadın bayılıyorum doktoruma inanılmaz rahatlatıyor bide benden önce kocamı tanıyo :)kocama göz koydu ayy dur aklıma gelmişken bişe anlatıyım 2 ay önceydi galiba hastaneye gittiğimizde kocamdan test istedi işte kaç günlük perhiz var dedi bizde hatırlamadık çünkü kocişin beli sakkattı ve şeyedememiştik neşe biz hatırlamayınca bize ne dese beğenirsin hadi biz yaşlıyız haftada 1 yada 2 kez oluyo da siz gençsiniz olurmu hiç demezmiyeni döngü hayırlı olsun aslı seninde doktorun bi yerinde durmuyo surelikli biyerlerde maşallah saol canım düşümen yeter kuzum
İnşallah Yasommmm inşallahhhhh son olurrrr hayırlısıylaaaheh bravo buket yaaa, bende düşünüyorum acaba tam 3 ay olunca mı öğrenmiştim, yoksa tam 4 ay oluncamı diye düşünüp duruyordum. evet sen öğrendin sonra arkandan ben öğrendim. yani ben tam 16 haftalıkken söylemşti doktorum kız diye
cannımmmm hadi hayırlısı bu senin vucudunun temizlenip hamiş kalmana hazırlanma ayın olur inşallah, iyice regl ol, dök içini bu ay, sonra belkide 9 ay olmasın inşallah hayırlısı ile.
Aslıııııı bende regl oldum regl kardeşim welcome :)) Senin kuzun ısrarla normal gelmek istiyor bunaltmayın bebeği gelsin istediği gibi :)) sen öyle yazınca bende tüp'ü ertelemek istedim , aşılamayı da mecbur yapacam ilaçlar dolapta beni bekliyor :)) Aslım nasıl kötü haberlerde üstüste geliyorsa iyilerde üstüste geliyor çok şükür, fsh'a giderken mutlu düşün ve bol bol yumurtan olduğuna sağlıklı olduklarına inan öyle git :)))
bu arada tespih için Allah razı olsun inşallah hiç bekletmeden kuzun normal yolla gelir sizi çok mutlu eder :))
demi Nazo yaa çatlak kadın bayılıyorum doktoruma inanılmaz rahatlatıyor bide benden önce kocamı tanıyo :)kocama göz koydu ayy dur aklıma gelmişken bişe anlatıyım 2 ay önceydi galiba hastaneye gittiğimizde kocamdan test istedi işte kaç günlük perhiz var dedi bizde hatırlamadık çünkü kocişin beli sakkattı ve şeyedememiştik neşe biz hatırlamayınca bize ne dese beğenirsin hadi biz yaşlıyız haftada 1 yada 2 kez oluyo da siz gençsiniz olurmu hiç demezmikocişim kızardııı ben gülmeye başladım deli benim doktorum deli Bu arada hastalığım biter bitmez teşbih çekicem canımm
bu mubarek ayda bebegımın olması nıyetıyle 41 hamıle arkadasımızdan 1er tane ayetel kursı ıstıorum canlar bana yardımcı olabılırmısınız_?
Ben bu Aslı'nın tesbih ve tefriciye çekme performansına bayılıyorum yaa maşallah sana 41 kere tü tü tüvallahi helal olsun
hey allahım hakikaten çatlakmış doktorun aslıayy ne kötü bi durum
Ben bu Aslı'nın tesbih ve tefriciye çekme performansına bayılıyorum yaa maşallah sana 41 kere tü tü tüvallahi helal olsun
demi Nazo yaa çatlak kadın bayılıyorum doktoruma inanılmaz rahatlatıyor bide benden önce kocamı tanıyo :)kocama göz koydu ayy dur aklıma gelmişken bişe anlatıyım 2 ay önceydi galiba hastaneye gittiğimizde kocamdan test istedi işte kaç günlük perhiz var dedi bizde hatırlamadık çünkü kocişin beli sakkattı ve şeyedememiştik neşe biz hatırlamayınca bize ne dese beğenirsin hadi biz yaşlıyız haftada 1 yada 2 kez oluyo da siz gençsiniz olurmu hiç demezmikocişim kızardııı ben gülmeye başladım deli benim doktorum deli Bu arada hastalığım biter bitmez teşbih çekicem canımm
İnşallah Yasommmm inşallahhhhh son olurrrr hayırlısıylaaasökülsün iyice :)
demi Burcu yaww habire bi engel çıkıyo anlamadımmmBirizim bak aynı anda hastalanmışız ama ben hastalandığıma da üzüldüm şimdi oruç yok,namaz yok,kuran yok ((( insan bi tuhaf oluyo böleee fsh a giderkende mutlu gidecem zaten mutluyum şükürler olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırımm
İnşallah Yasommmm inşallahhhhh son olurrrr hayırlısıylaaasökülsün iyice :)
demi Burcu yaww habire bi engel çıkıyo anlamadımmmBirizim bak aynı anda hastalanmışız ama ben hastalandığıma da üzüldüm şimdi oruç yok,namaz yok,kuran yok ((( insan bi tuhaf oluyo böleee fsh a giderkende mutlu gidecem zaten mutluyum şükürler olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırımm
bu mubarek ayda bebegımın olması nıyetıyle 41 hamıle arkadasımızdan 1er tane ayetel kursı ıstıorum canlar bana yardımcı olabılırmısınız_?
BENDE HAYRANIM valla,bide bizim tb -fb Tuba'da uçarak tefriciye okuyor maşallah sizie
Alıııı senin bu kadın tam benlikmiş, bayılırım böyle doktorlara, ya o anı bilirim bizede sordu doktor sanarsın ki fizik problemi sordumal gibi kaldık
bebeğim bende dün canım sıkıldı oruç, namaz ,kuran yok diye, sonra dedim ki kendimi tespihe veririrm bende , öyle rahatlarım ama ramazanda oruç tutmayınca bir mutsuzluk çöküyor üzerime
Ahh bebeğim keşke bende okuyabilseydim :)) ama inşallah sen bize okursun yakında? kaç zamandır yoksun kaçak, hemen özet geç, tedavin ne boyutta, fsh kaç? hemen hemen...bir daha da gitme valla küseriz hepimiz sana
meralcim duanı okudum rabbim kabul buyursun inş.
Meralcim duani okudum...Rabbim teyzenin mekanini cennet eylesin kalanlariniza uzun omur versin....
Çok geçmiş olsun canımmmmRabbim en kısa zaman da meleğini de gönderir inşalalhhh
Zeynepp canım dinlen kalkma kardeş candır :) yardım eder sanakardeşleri de dondurmuşlar:) Hayıelı haberlerini alıcaz inşallah Kızlar Meral teyzesini kaybetmiş :)Başın sağolsun Meralcim Rabbim sabır versin ailesine size...
Meral arkadaşımızın teyzesi vefat etti maalesef arkadaşlar bende dün öğendim facebooktan. Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin Meral arkadaşımıza ve ailesine sabırlar versin
meralcim duanı okudum Allah kabul etsin..
teyzen içinde çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin..başınız sağolsun..
seda ve aslı çok teşekkürler bilgi için.
Meralcim Allah sabır versin sizlere, teyzeciğininde mekanı cennet olsun inşallah canım. bende ruhuna bugün dualar okurum gönderirim
allah rahmet eylesin meral mekanı cennet olsu inş.
Meralcim başın dağılsın Allah rahmet eylesin
inşallah sende okucaksın canım benım:) valla canlar ben kum döktum ve böbrek tası dusurdum snra ıdrar yollarım ıltıhaplandı derken pek nete gıremedım.. ben ıyılstım derken yengem amelıyat oldu tam 11 kılo ağırlıgında kıst cıkartıldı ondan..yegenıme baktım falan derken yenı yenı duzeldık 2013 bıze hastalıklarla geldı anlıyacagınız
Canlarım benim ALLAH razı olsun...Evet malesef teyzecimi kaybettik...Kanser hastasıydı çok ızdırabı vardı...RABBİM teyzemi bizden daha çok seviyormuş ki daha fazla acı çekmesine izin vermeden böylesine mübarek bir günde aldı...Dün çok fena oldum evde de tek başımaydım arkadaşım aradı...ağlamaktan konuşamaz olduğumu görünce çok kızdı bana ve " kızım sen otur kendi haline ağla, teyzen topalmış bonusları gitmiş..acaba RABBİM sana nasip edecek mi böylesine muhteşem bir günde böylesine muhteşem bir ölümü...Otur kıskançlığından ağla" dedi...o konuşmadan sonra çok rahatladım...Teyzem 57-58 o yaşlardaydı...4 çocuğu var sonuncusu hariç hepsi evli çocuklu insanlar..işte o son yavrucağımın mürüvvetini göremedi ama arkasında kendine muhtaç kimseyi bırakmadı da...RABBİM onun o her zaman gülen yüzünün, tertemiz içten kalbinin yüzü suyu hürmetine- bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine teyzemi Cennetiyle müjdelesin İNŞALLAH...Kabri cennet bahçesi olsun İNŞALLAH.....
offf çok geçmiş olsun, hamilelik öncesi kumu taşı dökmen çok iyi olmuş, ay bende kum döktüm ağrısı çok fena hatta doğum sancısına denk diyorlar.
11 kilo mu?????? vayy çok geçmiş olsun canım, bunlar son olsun artık hastaneye bebek için gidin inşallah
günaydın kızlar:)))
nazancım yengen için 1000 lemyelid çektim,
burcucum kardeşin için 1000 ya hayy çektim Rabbim ikisinide kabul etsin inşallah
zeynodan haber var mı?
evet canım 11 kılo 4 profesor ıonceledı çok şükür Rabbımıze erken teshıs oldu kötu huylu hucre olusmamıs..eet canım berbat bı ağrı benımde hepsı bıaraya gelınce sen dusun artık neler yasadımınsallahh artık melegım bı suprız yapıp gelırde onun ıcın guzellıkler ıcın gıderız hepımız hastanelere sız neler yapıosunuz bakalım benıd alın dualaraaa (
canım sen de sık sık gel katıl dualara, insan okudukça rahatlıyor, ayetel kursini şöle renkli yazılarla bir daha yayın yap, takip et,burası bana inanılmaz huzur veriyor, kafam dağılıyor..gel katıl dualarımıza..ilk sayfada günlük dua listemizin altında mavi yazıyla yazılmış duyurular kısmı var, oaraya bir bak kim için ne okuyoruz, istersen senin ayetel kursiyide oraya ekleyeyim ne dersin?
TÜMAY tatlım kardeşinin yolu açık olsun, Allah iyi insanlar çıkarsın karşısına hayırlı uğurlu olsun :))
NAZAN maşallah lem yelid sayısı bayağa olmuş, bugün yarın biter bizde tam destek inşallah :) ayrıca ya hayy için Allah razı olsun canım
SEDA kuzum tespih için Allah razı olsun senide ekledim,Rabbim hayırlı ve kolay bir toplama nasip etsin..
günaydın kızlar:)))
nazancım yengen için 1000 lemyelid çektim,
burcucum kardeşin için 1000 ya hayy çektim Rabbim ikisinide kabul etsin inşallah
zeynodan haber var mı?
Meralim canımm Rabbim sana ve ailede ki herkese sabır versin..başınız sağolsun..arkadaşın çok doğru söylemiş..ölmeden önceki çektiği acılar ağrılar inşallah günahlarına kefaret olmuştur ve diğer aleme tertemiz gitmiştir, nur yüzlü gitmiştir inşallah..Rabim herkese hayırlı ve güzel ölüm versin..inşallah acın en kısa zamanda diner......... Allah annene de dayanma gücü versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?