- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.061
arkadaslar benım ıcın 1 er ayetel kursı okucak arkadaslar bana haber verebılırmı cunku 41 hamıleyı gecmemem gerekıor_?
bu mubarek ayda bebegımın olması nıyetıyle 41 hamıle arkadasımızdan 1er tane ayetel kursı ıstıorum canlar bana yardımcı olabılırmısınız_?
canım okudum rabbim kabul etsin inş.
Canlarım benim ALLAH razı olsun...Evet malesef teyzecimi kaybettik...Kanser hastasıydı çok ızdırabı vardı...RABBİM teyzemi bizden daha çok seviyormuş ki daha fazla acı çekmesine izin vermeden böylesine mübarek bir günde aldı...Dün çok fena oldum evde de tek başımaydım arkadaşım aradı...ağlamaktan konuşamaz olduğumu görünce çok kızdı bana ve " kızım sen otur kendi haline ağla, teyzen topalmış bonusları gitmiş..acaba RABBİM sana nasip edecek mi böylesine muhteşem bir günde böylesine muhteşem bir ölümü...Otur kıskançlığından ağla" dedi...o konuşmadan sonra çok rahatladım...Teyzem 57-58 o yaşlardaydı...4 çocuğu var sonuncusu hariç hepsi evli çocuklu insanlar..işte o son yavrucağımın mürüvvetini göremedi ama arkasında kendine muhtaç kimseyi bırakmadı da...RABBİM onun o her zaman gülen yüzünün, tertemiz içten kalbinin yüzü suyu hürmetine- bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine teyzemi Cennetiyle müjdelesin İNŞALLAH...Kabri cennet bahçesi olsun İNŞALLAH.....
Amin canımın içi Amiiinn.....Bu arada dün gece küçük teyzemle konuştum o yanındaydı can verirken de...o kaddar güzel öldü ki dedi...bembeyaz pamuk gibiymiş...melekler gibi yatıyordu dedi...
Neyse kuzularım içinizi daha fazla karartmak istemiyorum sizi çok seviyorum hoşçakalın...
Burcu
kardeşin için 1000(bin) tane ya hayy okudum.allah kabul etsin.allah şifa versin.
ayetel kürsi okudum canım sana, Allahkabul inşAllah..
Yengen Hülya içinde 5000 ad lem yelid çektim, Allah kabul etsin inşAllah..
sayı ne kadar ihtiyac var çekiyoruz de mi?
Teyzeciğine Allah tan Rahmet, sizlere de sabır diliyorum.. Onun Ruhuna da ihlas la Elham okudum, Rabbim bu dünyadaki çektiği hastalıkları öteki dünyada varsa günahlarına kefaret yapsın inşAllah.. Mekanı cennet olsun..
herkesin keyfi yerindedir inşAllah, kızlar ya ben şu ctesi günlerini konuşamadım ya hala geçen hafta kafama göre gelmedimbuhaftada doktora gidicem ya kısmetse doktordan sonra gelmek istemiyorum ama konuşamıyorum ki kendileride diyorlardı istediğin zaman ctesi günleri gelme diye ama şimdi konuşamıyorum resmen ne kadar zor insanlardan bişey istemek eşimde diyor ki gidip ben konuşayım dahada zorlanıcaksan velim gibi olmaz diyorum.. bakalım.. Yarın kısmetse doktordayım bu arada..
Yengen Hülya içinde 5000 ad lem yelid çektim, Allah kabul etsin inşAllah..
sayı ne kadar ihtiyac var çekiyoruz de mi?.
nazan ve ailesi 42000
ayşe 5000
zeynep 1000
burcu 6000
tümay 5000
bircan 1000
bedriye 5000
toplam 65000
hepinizden allah razı olsun kızlarrr gönlünüzdeki muratları versin rabbim
evet bende katılıyoru..tesbihler neysede tefriciyeleri nasıl okuyo şaşıyor ve tebrik ediyorum...
ayy hakkaten çatlak:))töbe töbee..tam benlik..:))
Dualardan uzak kalınca kendimi kötü hissediyorum bide Allah kabul ederse 2 tane hatim indirdim 3.ye başlıcaktım ama hastalığım girdi araya neyse yetiştiririm Allah'ın izniyle halimi bi görsen gözlerim falan gitti ama çok mübarek bi aydayız okudukça okuyasım geliyor :)BENDE HAYRANIM valla,bide bizim tb -fb Tuba'da uçarak tefriciye okuyor maşallah sizie
Alıııı senin bu kadın tam benlikmiş, bayılırım böyle doktorlara, ya o anı bilirim bizede sordu doktor sanarsın ki fizik problemi sordumal gibi kaldık
bebeğim bende dün canım sıkıldı oruç, namaz ,kuran yok diye, sonra dedim ki kendimi tespihe veririrm bende , öyle rahatlarım ama ramazanda oruç tutmayınca bir mutsuzluk çöküyor üzerime
Ahh bebeğim keşke bende okuyabilseydim :)) ama inşallah sen bize okursun yakında? kaç zamandır yoksun kaçak, hemen özet geç, tedavin ne boyutta, fsh kaç? hemen hemen...bir daha da gitme valla küseriz hepimiz sana
Canım mekanı cennet olsunnn nur içinde yatsın şu mübarek günlerde kime nasip olur 2 yıl önce küçük teyzemi bende Ramazan ayında trafik kazasın da kaybettim yolda giderlerken kuran okuyomuş oruçlu ağzıyla abdestiyle ne mutlu demiştim Allah'ın çok sevdiği kuluymuş Mekanı cennet olsun tüm ölmüşlerimizin Rabbim bizlere de hayırlı ölümler versin iman kuran nasip etsin...Canlarım benim ALLAH razı olsun...Evet malesef teyzecimi kaybettik...Kanser hastasıydı çok ızdırabı vardı...RABBİM teyzemi bizden daha çok seviyormuş ki daha fazla acı çekmesine izin vermeden böylesine mübarek bir günde aldı...Dün çok fena oldum evde de tek başımaydım arkadaşım aradı...ağlamaktan konuşamaz olduğumu görünce çok kızdı bana ve " kızım sen otur kendi haline ağla, teyzen topalmış bonusları gitmiş..acaba RABBİM sana nasip edecek mi böylesine muhteşem bir günde böylesine muhteşem bir ölümü...Otur kıskançlığından ağla" dedi...o konuşmadan sonra çok rahatladım...Teyzem 57-58 o yaşlardaydı...4 çocuğu var sonuncusu hariç hepsi evli çocuklu insanlar..işte o son yavrucağımın mürüvvetini göremedi ama arkasında kendine muhtaç kimseyi bırakmadı da...RABBİM onun o her zaman gülen yüzünün, tertemiz içten kalbinin yüzü suyu hürmetine- bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine teyzemi Cennetiyle müjdelesin İNŞALLAH...Kabri cennet bahçesi olsun İNŞALLAH.....
Ballarım benim akşama yemekli misafirim var, ben kaçtım
eee tabiki de yine gelicemm..özlerim kızz
çidoooo yerim sizin mercedesinizi ya..seni okurken böyle yüzümde bir gülümseme oluşuyor, maşallah size,
Bebeğim yarına şambali tatlısı yapacam, geçende revani yaptım, bide browniyi çok yaparım bunların tariflerini ezbere bilmiyorum bir ara yazarım ama sana bir tavsiye Arda'nın Mutfaği varya onu takip et vaktin olursa, ya da facebook ta sayfası var tarifleri orda anlatıyor, ben Arda'dan öğreniyorum biçok şeyi :)))
Tespih içinde Allah razı olsun canım, valla bende regl oldum oruç tutamayacağım diye üzülüyorum
hadi sana da iyi geceler tatlım öptüm sizi :)))
Günaydın kızlar bugün güne mutlu başladım kız kardeşim üniversiteli oldu ilk sınavı çok kötü geçmişdi heycandan sonra toparladı Allahın izniyle..
Zeynep inşallah o küçücük şey sımsıkı tutunur sana 9 ay bırakmaz seni 9 ay sonrada kucağında olur yine bırakmaz seni :))
Seda Rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin canım inşallah hiç bir problem olmadan transferin yapılır ve kuzun sımsıkı tutunur...
Nazancım yengen için 5000 tane lem yelid çektim değişimli olarak devam edicem tatlım bi burcuya bi sana...
Günaydınnnn Hayırlı Cumalar, Yeni listemiz başladı bugün, o da hayırlı olsuuuunnn
Zeynepcim canımmm oyy yesinler senin dördüzlerini emi yaa, demek 4 yumoş seni bekliyoru maşallah canım benim çook çok sevindim. Allahım tamamına erdirsin inşallah.
Tesbih çeken sevgili saygılı canım arkadaşlarım benim, bugünden itibaren Allah nasibederse bende yardım etmeye başlayacağım. evden de çalışsam işler yoğun olunca başka bişeye vaktim kalmıyor, o yüzden hala başlayamadım yani aklınıza bişey gelmesin sakın hep aklımdasınız.
Sedacımm ayy kıyamam ben sana yaa, heryern kızarmış morrarmış kanamış sertleşmişRabbim bu zorlu emeklerinin karşılığını sana büyük bir mutlulukla verecektir inşallah. sen bu azmini kaybetmedikçe yapamayacağın şey yok bence Allahın da izni ile tabiki
Çiğdemmmmm vayy mercedesiniz hayırlı olsun kuşum, bu ne şanslı oğlan böyle yaa, doğar doğmaz babası altına çekmiş mercedesigüle güle kullanın kuşum çok iyi olmuştur eminim. insan olduğunu ve hayata geri döndüğünü anlamışsındır ohh market çarşı pazar gezin şimdi sağlıkla mutulukla inşallah.
Burcu canım pekte bir bilgim yok ama bence mantık olarak adetliyken lem yelid okunur gibime geliyor.
Tümaycım çok sevindim kardeşin için ohh maşallah canım benim, bu sınavı kazanmak hayatta bir kademe atlamak gibi bişey bana göre, çok şükür Allah kardeşinede nasibetmiş. bundan sonrada hep başarılı olur inşallah.
Buketim tetenozdan sonra acaba iş güç filan mı yaptın, ben o gün pek iş yapmadım onun için sanırım ağrı durumu filan olmadı kolay atlattım. yalnız doktordan geldiğimde ılık bir duş almıştım terledim diye, belkide onun faydası olmuştur bilemiyorum. yada her bünye değişik tepki veriyordur onuda bilemedim şimdi :)
Ben bu Aslı'nın tesbih ve tefriciye çekme performansına bayılıyorum yaa maşallah sana 41 kere tü tü tüvallahi helal olsun
Canlarım benim ALLAH razı olsun...Evet malesef teyzecimi kaybettik...Kanser hastasıydı çok ızdırabı vardı...RABBİM teyzemi bizden daha çok seviyormuş ki daha fazla acı çekmesine izin vermeden böylesine mübarek bir günde aldı...Dün çok fena oldum evde de tek başımaydım arkadaşım aradı...ağlamaktan konuşamaz olduğumu görünce çok kızdı bana ve " kızım sen otur kendi haline ağla, teyzen topalmış bonusları gitmiş..acaba RABBİM sana nasip edecek mi böylesine muhteşem bir günde böylesine muhteşem bir ölümü...Otur kıskançlığından ağla" dedi...o konuşmadan sonra çok rahatladım...Teyzem 57-58 o yaşlardaydı...4 çocuğu var sonuncusu hariç hepsi evli çocuklu insanlar..işte o son yavrucağımın mürüvvetini göremedi ama arkasında kendine muhtaç kimseyi bırakmadı da...RABBİM onun o her zaman gülen yüzünün, tertemiz içten kalbinin yüzü suyu hürmetine- bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine teyzemi Cennetiyle müjdelesin İNŞALLAH...Kabri cennet bahçesi olsun İNŞALLAH.....
günaydın canım Allah razı olsunellerin dillerin dert görmesin, tatlım zeynep dün geldi yazdı, herşey yolundaymış, yumoşunu koymuşlar evde yatıyormuş kardeşide gelmiş yanına
saol kuzum allah razı olsun karnındaki yavrunun sag saglim alasın inş. kucagına
Sen hep gül bebeğim o yanaklarını yerim senin:))
Tamam canım bakayım şu arda ya bi bulurum bişiler..
Ay hadi hayırlı olsun canım bende mutlu başladım..
Benim erkek kardeşimde kazanmış edebiyat öğretmenliği çok sevindim valla allah herkesin gönlüne göre versin inş.
Aynen yasemincim çok iyi oldu valla beni dışarı çıkarsın diye kimseyi beklemicem artık kendim çıkkp gezicem.. Bugün pazar oraya gitmeyi düşünüyorum)
Bende bayılıyorum ve takdir ediyorum şahsen.. Hızına kimse yetişemiyo valla maşallah ..
Meralcim alllah rahmet eylesin, sizlere sabır versin inşallah.. Arkadaşın çok doğru söylemiş mübarek ayda allaha kavuştu çok şükür ki..
Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin..
Kızlar biliyorum ki herkesin kendi tesbihi var araya sıkıştırmak istemem ama eşim için tefriciye başlamak istiyorum pazartesi saha da göreve başlıcak eğer satış yaparsa kazanıcak yapamazsa kazanamıcak..
Rızık kapımızın açılması ve hayırlı kazanç için çekmek istiyorum nezaman başlayalım derseniz ozmnbaşlayalım.. Çok öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?