Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bu mubarek ayda bebegımın olması nıyetıyle 41 hamıle arkadasımızdan 1er tane ayetel kursı ıstıorum canlar bana yardımcı olabılırmısınız_?

ayetel kürsi okudum canım sana, Allahkabul inşAllah..

canım okudum rabbim kabul etsin inş.

Yengen Hülya içinde 5000 ad lem yelid çektim, Allah kabul etsin inşAllah..
sayı ne kadar ihtiyac var çekiyoruz de mi?

Teyzeciğine Allah tan Rahmet, sizlere de sabır diliyorum.. Onun Ruhuna da ihlas la Elham okudum, Rabbim bu dünyadaki çektiği hastalıkları öteki dünyada varsa günahlarına kefaret yapsın inşAllah.. Mekanı cennet olsun..

herkesin keyfi yerindedir inşAllah, kızlar ya ben şu ctesi günlerini konuşamadım ya hala geçen hafta kafama göre gelmedim buhaftada doktora gidicem ya kısmetse doktordan sonra gelmek istemiyorum ama konuşamıyorum ki kendileride diyorlardı istediğin zaman ctesi günleri gelme diye ama şimdi konuşamıyorum resmen ne kadar zor insanlardan bişey istemek eşimde diyor ki gidip ben konuşayım dahada zorlanıcaksan velim gibi olmaz diyorum.. bakalım.. Yarın kısmetse doktordayım bu arada..

hah işte bu........ her üzüldüğünde bunu düşün......

nazan ve ailesi 42000
ayşe 5000
zeynep 1000
burcu 6000
tümay 5000
bircan 1000
bedriye 5000
toplam 65000
hepinizden allah razı olsun kızlarrr gönlünüzdeki muratları versin rabbim

Burcu

kardeşin için 1000(bin) tane ya hayy okudum.allah kabul etsin.allah şifa versin.

Allah razı olsun canım, oyy senin o minik kızının burnunu yerim ben, sana her yazdığımda son koyduğun fotosu gözümün önüne geliyor

Bediş tatlım niye kendini zorluyorsun, bırak eşin konuşsun hem siz aynı iş yerinde çalışıyorsunuz di mi? hiç de veli gibi olmaz, hadi dışarıdan gelse anlarımda, konuşsun ki, artık gelme cumartesileri , kızınıda yorma

evet bende katılıyoru..tesbihler neysede tefriciyeleri nasıl okuyo şaşıyor ve tebrik ediyorum...

ayy hakkaten çatlak:))töbe töbee..tam benlik..:))
utandırdınız ama beniiiewet Bukettt benim doktor tam senlikk
Dualardan uzak kalınca kendimi kötü hissediyorum bide Allah kabul ederse 2 tane hatim indirdim 3.ye başlıcaktım ama hastalığım girdi araya neyse yetiştiririm Allah'ın izniyle halimi bi görsen gözlerim falan gitti ama çok mübarek bi aydayız okudukça okuyasım geliyor :)
Canım mekanı cennet olsunnn nur içinde yatsın şu mübarek günlerde kime nasip olur 2 yıl önce küçük teyzemi bende Ramazan ayında trafik kazasın da kaybettim yolda giderlerken kuran okuyomuş oruçlu ağzıyla abdestiyle ne mutlu demiştim Allah'ın çok sevdiği kuluymuş Mekanı cennet olsun tüm ölmüşlerimizin Rabbim bizlere de hayırlı ölümler versin iman kuran nasip etsin...

Ballarım benim akşama yemekli misafirim var, ben kaçtım

eee tabiki de yine gelicemm..özlerim kızz

Bediş tatlım niye kendini zorluyorsun, bırak eşin konuşsun hem siz aynı iş yerinde çalışıyorsunuz di mi? hiç de veli gibi olmaz, hadi dışarıdan gelse anlarımda, konuşsun ki, artık gelme cumartesileri , kızınıda yorma[/QUOTE]

ayy ne biliyimmm çok çekiniyorum hayır normalde bana kendileri hafta içinde de gelemdiğin günlerde can sıkma diyen insanlara karşı böyle çekiniyorum zorda bırakmaktan çekiniyorum çünkü ben bi kaç departmanı destekliyorum bi de tam tatil dönemi insanlar tatile çıkıyorlar ediyorlar ama bi yanımda diyor ki sen mi kurtarıcan he sen mi kurtarıcan diye çıkışıyor bana..
akşama ne konuştuğumu bildiririm size..

yarın biz doktora gidicez ya, bizede hayır dualar edin lutfenn, ne olur..

Sen hep gül bebeğim o yanaklarını yerim senin:))
Tamam canım bakayım şu arda ya bi bulurum bişiler..

Ay hadi hayırlı olsun canım bende mutlu başladım..
Benim erkek kardeşimde kazanmış edebiyat öğretmenliği çok sevindim valla allah herkesin gönlüne göre versin inş.

Aynen yasemincim çok iyi oldu valla beni dışarı çıkarsın diye kimseyi beklemicem artık kendim çıkkp gezicem.. Bugün pazar oraya gitmeyi düşünüyorum )

Ben bu Aslı'nın tesbih ve tefriciye çekme performansına bayılıyorum yaa maşallah sana 41 kere tü tü tü vallahi helal olsun

Bende bayılıyorum ve takdir ediyorum şahsen.. Hızına kimse yetişemiyo valla maşallah ..

Meralcim alllah rahmet eylesin, sizlere sabır versin inşallah.. Arkadaşın çok doğru söylemiş mübarek ayda allaha kavuştu çok şükür ki..
Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin..

Kızlar biliyorum ki herkesin kendi tesbihi var araya sıkıştırmak istemem ama eşim için tefriciye başlamak istiyorum pazartesi saha da göreve başlıcak eğer satış yaparsa kazanıcak yapamazsa kazanamıcak..
Rızık kapımızın açılması ve hayırlı kazanç için çekmek istiyorum nezaman başlayalım derseniz ozmnbaşlayalım.. Çok öpüyorum hepinizi..

günaydın canım Allah razı olsunellerin dillerin dert görmesin, tatlım zeynep dün geldi yazdı, herşey yolundaymış, yumoşunu koymuşlar evde yatıyormuş kardeşide gelmiş yanına

saol kuzum allah razı olsun karnındaki yavrunun sag saglim alasın inş. kucagına

Allah sizden de razı olsun çektikçe yazarım, kardeşinin gelmesi çok iyi olmuş haydi bakalım 2. tüp bebeğimiz de gelsin inşallah.

Çido hoş geldin canımcımmmm Selim beycimle gezmelere falan başlamışsınız ohh maşallah size Canım bugün cuma cuma vakti oku yasinini başla Allah'ın izniyle haftaya cumaya kadar da biter inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…