- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.081
evet bende hatırlamıyorumKızlar uzun süredir 7verengül gelmiyooo demi bebeişten fırsat bulamıyor heraldee:)
aslıcım bu ilk başladığın ilk yasin mi, yoksa yeniden mi niyetlendin? ilkini ben okumuştum bu yeniyse okurum inşallahAyşe canım ikizim Yasin için Allah razı olsun canımmmnotumu aldım bide ikizim artık hayırlı haberler ver olmuyoki böle kaç ay olduu Burcu canım kardeşim için 10,000 tane çektim ama çekmeye devam ediyorum unuttum sanma seni haberdar edicem
canım hadi hayırlısı, inşallah Rabbim evladına kavuştursun seni.çok şükür kazasız belasız atlattık transferide.tabiki ettiğiniz dualar vasıtasıyla.Allah hepinizden binkere razı olsun.ne muradınız varsa versin inşallah.şimdi evde dinleniyrum,size haber vereyim diye geldim.transfer sırasında embriyolog iyi kalitede lduğunu söyledi.bugnde aradılar 4 tane dondurmuşlaro kadar sevindim ki ağladım.diğer tedavide bi tane bile kalmamıştı ertesi güne.daha bi ümitlendim sanki kardeşim geldi.kaldırmıyr sağolsun.3 gün dikkat edeyim sonra bol bol yazarım.buarada
dualar başlamış.NAZAN canım yengen için 1000 tane lem yelid çektim.Allah kabul etsin.
BURCU canım seninde kardeşin için 1500 ya hayy çektim.daha okursam yazarım.Allah a emanet lun
sedacım Rabbim bu çektiğin sıkıntıların yerine kat kat ferahlık versin ve kuzucuğnu göndersin inşallah.Kızlar nasılsınız bizde hastaneye gititk iğne vurdurduk karnımın altı iğne yaptığım yanlar çok sertleşmiş kızlar bende farkındaydın zaten kız iki parmağının arasında zor tuttu derimi vurmak için çok sertleşmiş dedi iğnelerden ve şiştim biraz dedim. Ve o iğne acımaz hiç ama acıdı biraz. Sonra kalçadan olanı yaptı o da kanadı çok hassas şu anda. Eve geldim bir iğneyi kendim vuruyorum bir saat sonra olanı hazırladım iğneyi batırdım yok batmıyo öyle sertleşmiş ki duvara vuruyorum sanki başka yerde denedim vurdum ama çok acıdı yarım saat yandı. Neyse ki az kaldı artık. Göbeğim kevgire döndü sağ sol küçük noktalarla doldu hep vurulan iğne yerleri. İnşallah c.tesi akşamı çatlatma vur der yarın son vurulurum c.tesi vurulmam belki bir tek gece çatlatmayı yaparım. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hiç kolay işler değil ki bir de ohs riski var ertelenebilir filan napalım Rabbim bilir en hayırlısını ben şimdi meryem duamı okuyayım Burcumun kardeşine de okuyayım yatayım gözümden uyku akıyor iş yaptım yine tabi durur muyum. Kaynanama da kızdım neyse artık onu yarın anlatırım çenem açıldı iyi geceler.. İyi ki varsınız siz olmasanız kime dert yanıcma ben kimse kimsenin derdinden anlamıyor insan kendi annesine de dert yanamıyor üzülmesi diye..
canım hayırlı uğurlu olsun kardeşinin başarısının devamı gelsin inşallah.Günaydın kızlar bugün güne mutlu başladım kız kardeşim üniversiteli oldu ilk sınavı çok kötü geçmişdi heycandan sonra toparladı Allahın izniyle..
Zeynep inşallah o küçücük şey sımsıkı tutunur sana 9 ay bırakmaz seni 9 ay sonrada kucağında olur yine bırakmaz seni :))
Seda Rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin canım inşallah hiç bir problem olmadan transferin yapılır ve kuzun sımsıkı tutunur...
Nazancım yengen için 5000 tane lem yelid çektim değişimli olarak devam edicem tatlım bi burcuya bi sana...
eğer sayı geçmediyse bende okumak isterim, cvp bekliyorumbu mubarek ayda bebegımın olması nıyetıyle 41 hamıle arkadasımızdan 1er tane ayetel kursı ıstıorum canlar bana yardımcı olabılırmısınız_?
meralcim başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, bende düğünüme 3 hafta kala babamı kaybetmiştim çok zor günlerdi, babam da çok istemişti mürvetimi görmeyi kısmet olmadı, Rabbim acılarını hafifletsin Allah sabır versinCanlarım benim ALLAH razı olsun...Evet malesef teyzecimi kaybettik...Kanser hastasıydı çok ızdırabı vardı...RABBİM teyzemi bizden daha çok seviyormuş ki daha fazla acı çekmesine izin vermeden böylesine mübarek bir günde aldı...Dün çok fena oldum evde de tek başımaydım arkadaşım aradı...ağlamaktan konuşamaz olduğumu görünce çok kızdı bana ve " kızım sen otur kendi haline ağla, teyzen topalmış bonusları gitmiş..acaba RABBİM sana nasip edecek mi böylesine muhteşem bir günde böylesine muhteşem bir ölümü...Otur kıskançlığından ağla" dedi...o konuşmadan sonra çok rahatladım...Teyzem 57-58 o yaşlardaydı...4 çocuğu var sonuncusu hariç hepsi evli çocuklu insanlar..işte o son yavrucağımın mürüvvetini göremedi ama arkasında kendine muhtaç kimseyi bırakmadı da...RABBİM onun o her zaman gülen yüzünün, tertemiz içten kalbinin yüzü suyu hürmetine- bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine teyzemi Cennetiyle müjdelesin İNŞALLAH...Kabri cennet bahçesi olsun İNŞALLAH.....
aslıcım bu ilk başladığın ilk yasin mi, yoksa yeniden mi niyetlendin? ilkini ben okumuştum bu yeniyse okurum inşallah
canım ilk niyetlendiğim yasin biraz ihmal ettim galiba tamamlamaya çalışıyorum canım Allah razı olsunnn
sayı kaç aslı çokmu eksik
canım ilk niyetlendiğim yasin biraz ihmal ettim galiba tamamlamaya çalışıyorum canım Allah razı olsunnn
tamam canım ben okyamam ozaman, annem okur ama sen notunu al
bu mubarek ayda bebegımın olması nıyetıyle 41 hamıle arkadasımızdan 1er tane ayetel kursı ıstıorum canlar bana yardımcı olabılırmısınız_?
arkadaslar benım ıcın 1 er ayetel kursı okucak arkadaslar bana haber verebılırmı cunku 41 hamıleyı gecmemem gerekıor_?
Ayy burcum daha yenş gördüm bebekim yaa hemen çekmeye başlıyorum bnde sayıyı bildiririm canım.. Ayrıca ne tatlısı yapcaksın ben bu tatlı konusunda çok kıtım dönüp dönüp aynı tatlıyı yapıyorum.. Ya gelin pastası yada etimek tatlısı bıktım valla.. Anlat da haftasonu yapayım benimde misafirim var.. Off şimdiden stresliyim.. Benim içinde yemek dert valla temizliği havada karada yaparım yemek işi bende sıkıntı yapıyo)
Bir menü tavsiyesi bile alabilirim yanii..
Yeni dua listemiz hayırlı olsun buarda ellerine sağlık canımcım..
Biz bebek arabası aldık iki gündür gziyoruz oğluşumla evdem emZirip çıkıyorum 1 bucul saat dolanıyoruz hm bana yürüyüş olıyo aonra da eve heliyoruz ama çok iyi geldi yaa..
Eşimin işleri çok yoğun o çıkaramıyo bende çok sıkıldım evde durmaktan şimdi mercedesimizi alıp alıp kaçıyoruz)) çok mutluyum ..
Neyse ben kaçıyorum kızlar duş alıp tesbih çekeyim ve kuran okuyayım azcık .. Lohusalıkta çok uzak kalıyosun ya insan özlüyo valla içimde müthiş bi aşk var oyüzden :)
Hadi öpüldünüzz..
canım istemiyormuşsun zaten bu ay bak keraat vaktine denk geldi tuttu galiba isteğinKızlar sabah kalktım bi baktım hastalanmışımmm( hemen doktorumu aradım yarın gel dedi ama salı gününden itibaren yokum tedaviye falan başlayamayız dedi şaka gibi zaten bizde bu ay tüp bebeğe başlamayı düşünmüyoduk :)Rabbimin işi işte bakalım yarın fsh bakılacak inşallah düşmüştür Bu arada teşbihlere ara verdim Nazancım abinin eşi için lem yelide başlayamadan hastalandım biter bitmez çekicem inşalalhh Burcu canım kardeşin için 5 bin daha çektim toplam da 15 bin oldu Rabbim acil şifalar versinnn
ben okudum canımcım Rabbim kısa zamanda isteğini kabul etsin inşbu mubarek ayda bebegımın olması nıyetıyle 41 hamıle arkadasımızdan 1er tane ayetel kursı ıstıorum canlar bana yardımcı olabılırmısınız_?
gebe hatunlar paket temizliğini nasıl yapıyosunuz bu tüy dökücü krenlerin zararı varmı acaba gebelikte
Kızlarr dr gittim baktı. Daha bazlıları tam büyümemiş büyüyenlerde var ama rahim yeterli kalınlığa henüz gelmediği için bu gece çatlatma iğnesi vurulamıyorum dozu da çok düşük tutamazdık en düşüğü buydu senin için dedi. Ama tabi geçen günlerde ohs riskini arttırıyor ancak diğer yumurtaları biraz beklememiz lazımmış ki kalınlaşsın. E2 verdim sonuca göre ilaç dozumu yeniden ayarlıcak belki birini kesecek filan ki e2 yükselmesin bu arada ohs riskim olmasın. Arayıp haber verecekler yarın sabah yine gidicem kalınlık yeterli olursa yarın akşam çatlatma iğnemi olurum durum böyle. İyi gidiyorsun dedi ama bakalım.
Nazan'ım canım benim bu öğlen yine Zuhuratbaba ya gittim...ALLAH kabul ederse yengen için 1000 tane Lem Yelid çektim...RABBİM kabul eder İNŞALLAH ....
Yasemin ya da Burcu ne dicemi bilemiyorum...ilk sayfaya yazmışsınız...Teyzem için...Gerçekten söyleyecek kelime bulamıyorum....ALLAH bir değil bin kere razı olsun....o günahsız ağızlarınızdan çıkan her duayı RABBİM hayırlısıysa kabul eylesin İNŞALLAH....
Bu arada yeni dua listemize bakmak kısmet olmamıştı sabahtan beri herkes duanı ettim diyor ya..anlayamıyorum neden benim için dua ediliyor diye...Sonra dedim herhalde teyzem için ediliyor...Sonra bi baktım aaaa ilk sıradayım..Mübarek Cuma...ALLAH kabul etsin İNŞALLAH...Her birinizi ayrı ayrı sevgiyle kucaklıyorum...
ben aldırıyorum valla...kremlerin zararı olabilir..sonuçta açıcılar boyalar felandda zararlı..se başka yol bul..
kuzum rahim içinde avakado öneriyolar.rabbimin nimetleri türlü türlü..avakado zaten rahme benzeyen bi organ...sanırım 9 cm di uygun kalınlık öyle hatırlıyorum..
ben daha evvel hiç aldırmadım çokta korkarım sıçrarım şimdi gidersem ter bir hareket yapmaktan korkuyorum lazere zararsız diyolar kızlar etrafıızda hamile iken giden varmı
yok be kimse gitmiyo hamileyjken lazere..lazercilerde yapmıyo zaten..usul olarak bi zarar olduğu tesbit edilememiş...e kimse yaptırmamışki tesbit edesin..lazeri geç..onu baştan yapacaktın..bende yaptırıyodum yarım kaldı..bi daha ağdya döndüm....zaten kıllarımda çıkmamaya baişlşadı bi tuhaf oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?