Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aslıcım bu ilk başladığın ilk yasin mi, yoksa yeniden mi niyetlendin? ilkini ben okumuştum bu yeniyse okurum inşallah
canım hadi hayırlısı, inşallah Rabbim evladına kavuştursun seni.
sedacım Rabbim bu çektiğin sıkıntıların yerine kat kat ferahlık versin ve kuzucuğnu göndersin inşallah.
canım hayırlı uğurlu olsun kardeşinin başarısının devamı gelsin inşallah.

bu mubarek ayda bebegımın olması nıyetıyle 41 hamıle arkadasımızdan 1er tane ayetel kursı ıstıorum canlar bana yardımcı olabılırmısınız_?
eğer sayı geçmediyse bende okumak isterim, cvp bekliyorum
meralcim başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, bende düğünüme 3 hafta kala babamı kaybetmiştim çok zor günlerdi, babam da çok istemişti mürvetimi görmeyi kısmet olmadı, Rabbim acılarını hafifletsin Allah sabır versin

Son düzenleme:
bu mubarek ayda bebegımın olması nıyetıyle 41 hamıle arkadasımızdan 1er tane ayetel kursı ıstıorum canlar bana yardımcı olabılırmısınız_?

arkadaslar benım ıcın 1 er ayetel kursı okucak arkadaslar bana haber verebılırmı cunku 41 hamıleyı gecmemem gerekıor_?

ecrincim ayatel kursiyi okudum cnm..ALLAH kabul etsin inşallah... bu mübarek günde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inaşşalh..

maralam/ Meralcim duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutmasını nasip etsin amin cnm
ecrinn07/ Aslıcım cn duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin amin

Son düzenleme:

çiğdemcim ohhh valla maşallah size tatlım en iyisini yapmışsın canım havalarda güzel insan evde bunalır otur otur gerçekten kuzucuğunda güneşe ihtiyacı var ana oğul gezin bakalım ohh kız ben 40 günlükken daha minnak olur o ana kucağından başka bişeyle gezdiremem diyodum oturabiliyormu arabada :26:
canım istemiyormuşsun zaten bu ay bak keraat vaktine denk geldi tuttu galiba isteğin tatlıcım bundada vardır bir hayır ya belki kendiliğinden olur belki bir dahaki ay olması en hayırlısıdır biz hiç düşünmüyorduk eşimin atamaları vardı bide tam bu aralar düşün ya başka yer çıkarsa ben hamile yada bir aylık çocukla nasıl taşınırım diyordum hep ama öyle bir ayarlamışki Rabbim annemler kvler uzakta kimsemiz yok bizim burda tamda kardeşlerimin tatil dönemine rast geldi biri burda biride doğumdan sonra yanımda olacak en azından 40ını çıkaracağız bebeğimin eşimde yanımda sen ayarlamaya çalışsan bu kadar muhteşem herşey cuk diye otururmuydu diyorum yerli yerine Rabbim o kaadar büyükki tatlıcım eminim bu ay olmamasında senin içinde çok büyük nimetler vardır

ben okudum canımcım Rabbim kısa zamanda isteğini kabul etsin inş

MERALCİM başın sağolcun canım bu arada RAbbim kalanlara sabır versin

Kızlarr dr gittim baktı. Daha bazlıları tam büyümemiş büyüyenlerde var ama rahim yeterli kalınlığa henüz gelmediği için bu gece çatlatma iğnesi vurulamıyorum dozu da çok düşük tutamazdık en düşüğü buydu senin için dedi. Ama tabi geçen günlerde ohs riskini arttırıyor ancak diğer yumurtaları biraz beklememiz lazımmış ki kalınlaşsın. E2 verdim sonuca göre ilaç dozumu yeniden ayarlıcak belki birini kesecek filan ki e2 yükselmesin bu arada ohs riskim olmasın. Arayıp haber verecekler yarın sabah yine gidicem kalınlık yeterli olursa yarın akşam çatlatma iğnemi olurum durum böyle. İyi gidiyorsun dedi ama bakalım.

Nazan'ım canım benim bu öğlen yine Zuhuratbaba ya gittim...ALLAH kabul ederse yengen için 1000 tane Lem Yelid çektim...RABBİM kabul eder İNŞALLAH ....

Yasemin ya da Burcu ne dicemi bilemiyorum...ilk sayfaya yazmışsınız...Teyzem için...Gerçekten söyleyecek kelime bulamıyorum....ALLAH bir değil bin kere razı olsun....o günahsız ağızlarınızdan çıkan her duayı RABBİM hayırlısıysa kabul eylesin İNŞALLAH....

Bu arada yeni dua listemize bakmak kısmet olmamıştı sabahtan beri herkes duanı ettim diyor ya..anlayamıyorum neden benim için dua ediliyor diye...Sonra dedim herhalde teyzem için ediliyor...Sonra bi baktım aaaa ilk sıradayım..Mübarek Cuma...ALLAH kabul etsin İNŞALLAH...Her birinizi ayrı ayrı sevgiyle kucaklıyorum...

gebe hatunlar paket temizliğini nasıl yapıyosunuz bu tüy dökücü krenlerin zararı varmı acaba gebelikte

ben aldırıyorum valla...kremlerin zararı olabilir..sonuçta açıcılar boyalar felandda zararlı..se başka yol bul..

kuzum rahim içinde avakado öneriyolar.rabbimin nimetleri türlü türlü..avakado zaten rahme benzeyen bi organ...sanırım 9 cm di uygun kalınlık öyle hatırlıyorum..

allah razı olsun canım şu zor zamanında okudun hakkını helal et

ben daha evvel hiç aldırmadım çokta korkarım sıçrarım şimdi gidersem ter bir hareket yapmaktan korkuyorum lazere zararsız diyolar kızlar etrafıızda hamile iken giden varmı

selam kızlarr...hayırlı cumalar herkese...
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]maralam/ Meral[/TD]
[TD]26.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/ Aslı[/TD]
[TD]29.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap-serap/ serap[/TD]
[TD]30.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graphicdesigner/ Yasemin[/TD]
[TD]31.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatumuttur/ Gamze[/TD]
[TD]01.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem / Çiğdem[/TD]
[TD]02.08.2013 cuma[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dualarınızı okudum RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH..

ben daha evvel hiç aldırmadım çokta korkarım sıçrarım şimdi gidersem ter bir hareket yapmaktan korkuyorum lazere zararsız diyolar kızlar etrafıızda hamile iken giden varmı

yok be kimse gitmiyo hamileyjken lazere..lazercilerde yapmıyo zaten..usul olarak bi zarar olduğu tesbit edilememiş...e kimse yaptırmamışki tesbit edesin..lazeri geç..onu baştan yapacaktın..bende yaptırıyodum yarım kaldı..bi daha ağdya döndüm....zaten kıllarımda çıkmamaya baişlşadı bi tuhaf oldu..

nazan ve ailesi 43000
ayşe 5000
zeynep 1000
burcu 6000
tümay 5000
bircan 1000
bedriye 5000
meral 1000
toplam 67000
kızlar allah hepinizden razı olsun geri kalaını biz tamamlarız. eger fazladan okuyan olursa sanırım aslı başlayacaktı ona devam edelim dilleriniz der anlatmasın rabbim evladı olanlara saglıkla kavuşmayı olmayanlarada en kısa süre hamile kalmayı nasip etsin inş. AMİNN

öff ya ben jilete devam ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…