Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kıııızz daha ben okumadım..bitti mi şimdi seninkii:)) şaka gibi..okurum okursam haber veririm demiştim..burcununkini bugün okudum sanada okuyacaktım anam bitmiş bilee:))

kıııızz daha ben okumadım..bitti mi şimdi seninkii:)) şaka gibi..okurum okursam haber veririm demiştim..burcununkini bugün okudum sanada okuyacaktım anam bitmiş bilee:))

allah razı olsun buket düşümen yeter dedigim gibi aslı başlayacak diye biliyorum ona devam ederiz gendüsü gelsin bir haber etsinde

Kizlar size bisey sorucam progestani vajinal kullaninca ilac ger cikiyor ya beyaz beyaz ben agizdan aldigim halde oyle akinti oluyor ilactandir dimi?Suda iciyorum enfeksiyon falan olur diye korkuyorum...

ben daha evvel hiç aldırmadım çokta korkarım sıçrarım şimdi gidersem ter bir hareket yapmaktan korkuyorum lazere zararsız diyolar kızlar etrafıızda hamile iken giden varmı

canım, zararsız diyorlar ama zararlı diyenlerde var, bence risk alma, ben kendim alıyorum ağda ile ama bir kere düğünümden önce kuaförde aldırmıştım onlar cok daha kolay alıyorlar pek acımıyor, birde sir ağda yapıyorlar uzun süre gidiyor
bende hamilelikte kullanılabilecek nemlendirici krem ve diş macunu arıyorum kullandığınız marka var mı hamişler

Kizlar size bisey sorucam progestani vajinal kullaninca ilac ger cikiyor ya beyaz beyaz ben agizdan aldigim halde oyle akinti oluyor ilactandir dimi?Suda iciyorum enfeksiyon falan olur diye korkuyorum...

ondandır doğru..akıntıda normal hamişlikte..doktor öle demişti

evet kuaförler 15 dk da hallediyo..benim bi nemlendiricim vardı..doktor önerdi öçok meşurmuş felan..adıı leodicah mı bişey..bi kutusu 80 tl..her ay alıyomuş millet..ben aldım kaç aydır daha bitmedi..bebek yağı sürüyom ben..
diş macunu sormuşsun..daa önce bi dişlerini fırcalayabiliyonmu onu sor sen:))ben şu otomatik fırçalar varya onların fırçasından aldım onlarla ve suyla fırçalıyorum..su bile yeter diyo doktorlar....hamilelikte bakteriler türüyomuş..konferansta demilşşlerdi..hiç bişey yapamıyosanız tuzlu gargara yapın demişti bana..onuda yapamıyom midem bulanıyo...

buketçim ya sana bişey sorcam kramp için ne tavsiye ediyorlar canım ya benim bir hafta oldu bi girdi geçmiyo ceylan gibi seke seke yürüyorum resmen doktor magnezyum verdi biraz iyi geldi sanki ama üstüne basınca hala çok canım yanıyo ya

Nazancım ben bacağımın üst bölgesini kremle alıyordum hamile kalmadan önce ama içinde ne olduğunu bilmedikleri için önermiyor doktorlar sormuştum özellikle bi araştırma yok kana karışıp karışmadığını bilmiyoruz demişlerdi.. bir ara coşuyo hormanlar çok çıkıyo bi bakıyosun hiç çıkmamış acayip hamilelik döneminde o iş Allahtan kardeşim burdada utan sıkıl hallettirdim naapiim çok az kaldı diye

ya bende dün yatarken fırçalamaya çalıştım midem çok bulantı biraz bekledim tuzlu limon içtim sonra zar zor fırçaladım. fırçalamazsam uyuyamıyorum agzımda bir ağırlık sanki...naneli diş macunları bulantı yaparmış değiştiricem inşallah işe yarar
cildimde pul pul oluyo kuru zaten kimyasal kremler zararlıymış bebek yağı bende mi kullansam yüzüme kullanabilirim herhalde.

genel olarak verilen magnezyum başka bişey yok..ama kramp girdiğinde ya eşin müdehale edecek(ayarparmaklarını avucunun içine alıp geriye doğru bastıracak..yada sen duvarın karşısına geçecen kramop girmeyen bacağını kıracan öteki arkada gergin duracak ellerinle duvarı itermiş gibi yapacaksın..arkadaki ayağından güç alarak..amaç arkadaki kramplı ayağı gerdirmek..)) sen bunları yapmıyosan kas ağrısı olarak kalır.. Ama magneszyuımun iyi gelmesi gerekir ben içemediğim için o ilaçla ı kullanmadım fekat badem yedim..iki haftadır felan yoktu bademe ara verdişm yine başladı..fıstık ve bademde varmış magnezyom..oun dışında bi hapta vermişti bana doktor içinde kalsiyum ve magnezyum varmış pahalıda bi ilaç almadım açıkçası...bitkisel çözümlerle idare ediyorum şimdilik..

tatlım o söylediklerinin hepsini yaptım ama nafile ya denemediğim şey kalmadı bir hafta oldu benim yemem içmemde sorun yok rahatlarsın dedi doktor suda eriyenlerden verdi rahtlattıda ama azıcık ayağımdaki şişliklerin inmesine yardımcı oldu sadece her gece sağolsun 2 kez bi krem bide zeytin yağıyla ovuyo eşim ama ne fayda
herşeye bir yerde katlanıyorsunda bu zormuş valla tam yürümem gereken zaman üstüne basamıyorum ilk girdiği günün sabahı doktora gittik yokuş çıktım orada çok zorladımda ondan mı oldu acaba diyorum:26:

canım bende ağızdan alıyodum mide bulantısı yaparsa alttan koyarsın demişti..akıntı olur canım yapıodu...

tabi alakalı olabilir..sıcak su kompresi dene bide...sıcak su çözüyo oradaki sıkışıklığı..ben kramp girince öğle yapıyorum dayanabildiğim kadar scak suyu açıp duşla tutuyorum..iyi geliyo sende denne..hatta olmadı bak ne yap seninkı belliki kas ağrısı olarak kalmış varsa küvet leğen bişey doldur..ılık suyap içine tuz att..tuzlu suda dursun bacakların..baldırına kadar sok içine ..o seniş rahatlataak ödemi alacak ağrıyıda alır..snrasındada dikkat edersin..benim geçen afta her gece giriyodu her gece..gündür bişey olmuyo gece uykuda giriyo..

sıcak su torbasıda denedim canım ya dermansız dert oldu kaldı valla bide o kadar komik bir yerdeki dalga geçiyorum artık kendi kendimle
tuzlu suyu bi deneyeyim tatlım çok sağol belkide kas ağrısı olarak kalmıştır haklısın gerçi küvetim yok banyomda bu kiloyla leğenede sığarmıyım bilmem ama
tam kalkarken gerinme sakın o zamanda giriyo valla tak diye kalıyo

hahh işte onu zaten her sabah yaşıyorum...sonunda beni anlayan birini buldum..:))her sabah oluyo kaslarım birbirine giriyo bu sefer çözmek için uğraşıyorum..

Ama gece uykumda ne halt oluyo onu anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…