Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hahh işte onu zaten her sabah yaşıyorum...sonunda beni anlayan birini buldum..:))her sabah oluyo kaslarım birbirine giriyo bu sefer çözmek için uğraşıyorum..

Ama gece uykumda ne halt oluyo onu anlamıyorum

sabah kalk tam gerinecekken gözler fal taşı dur sakın yapmaaaa diye bir ses içinden
tatlım gecede ister istemez hareket ediyoruz bide bünye hamileyken uyanmaya çok müsait oluyo o an kalkiim mi kalkmiim mi diye düşünüyorsun demekki o ara yakalıyo işin kötüsü şimdi kendin açabilirsinde benim halim çok komik buket kocaman göbüş uzanamıyorum ki açiiim mücadele mücadele en son eşimi uyandırıyorum o hallediyo sağolsun ama çok komik ya en azından ben şikayet etmiyorum bunlar bile güzel geliyo ayak tırnaklarımı falan kesiyo sağolsun mesela tuhaf gerçekten koca göbüşlü olanlar naapıyodur ki acep

canım östrojen seviyem yüksek zaten kalınlaşması lazımmış ama geriden daha olgun olmayan yumurtalarım geldiği için kalınlaşamıyormuş ama yakın demek ki kalınlaşmak üzere sanırım sabahtan çağırdı olmuşsa çatlatma vurulucam inşallah.. Ama keşke baştan yeseydim. :26:

ay bendede başladı..bu gün sabahj çorap giyinecem giyemedim bi türlü..eşim gülüyo üstüme..bu göbekliler nasıl giyoki diye söylendim kendi kendime:))

ay bendede başladı..bu gün sabahj çorap giyinecem giyemedim bi türlü..eşim gülüyo üstüme..bu göbekliler nasıl giyoki diye söylendim kendi kendime:))

biraz daha büyüsünde o zaman gör sen ayaklar havada giyiniyorsun üstünü acayip bişey ya hadi gayret son bi bacak kaldı falan diyorum ben en sinir bozan şey yere birşey düşürmek onu oradan almak varya ölüm ölümm
ama güzel bunlarda ya bir kadın koca bir göbüşle mutlu olabiliyormuş anlıyo insan sende komediye vuruyorsun benim gibi anlaşılan bu gibi dertleri herkes yaşıyo çok halinden şikayet edenlere kızardım halada öyle derdi bile güzel sıpaların
sizin şu kursta neler var bu arada buket ne zamanda bir gidiyorsun ev ödevi falanda veriyolar mı kız

yok kız gittim bitti..egzersizde vardı ona gidemedim kardeimin düğünü oldu...kaldı gidemedim..

yok kız gittim bitti..egzersizde vardı ona gidemedim kardeimin düğünü oldu...kaldı gidemedim..

hmm kısa sürmüş o zaman tatlım ya ne biliim televizyonda falan görüyoruz ya sürekli gidiyorlar falan öylemi acaba dedim bende
egzersizlere gitseydin keşkem ama bi kaç hareket öğretirdin şurda bizede
gerçi eskiden egzersizmi varmış diyorum işte annelerimiz kendi kendilerine bile doğuruyomuş eskiler anlatırlar ya böyle gitcen şimdi hastaneye başında birsürü insan gelen bakcak giden bakcak ayyy ben bide çok utangacım o konularda naaparım bilmem bi yerden sonra önemsemiyorsun o acıyla diyorlar ama

kızlar yaa göbek deliğimin sağ tarafına doğru iki yada 3 parmak yan tarafında aşırı bi acı var ya, kordonumu çekiştiriyor anlamadım resmen iki büklüm yürüyorum.. hamileler sizinde böyle oluyor muydu? Yarın doktora gidince sorucam ama u akşama başıma iş açmasa Allah korusun..

nazan sakıınnn lazere gitme zaten bilinçli bir yerse almıyacaktır seni de kimseninde insiyatifine bırakma, ben normalde ağdaya gidiyordum ama çok kasılıyorum diye bide gebelik başladığından beri 15 de bir çoğunlukta gittiğimden jilet yapıyorum doğuma kadar da böyle devam edicek sanırım..

tatlım sağlık ocagı yakınsa bi oraya git bence bu gün ihmal etmeden kalp atışlarına tansiyonuna falan baksınlar en azından için rahatlar bende hiç olmadı şimdiye kadar mesela

utanmazsın merak etme..egzersiz yapamıyosanız meridiven inip çıkın diyolar..senin için iyi olur kolay doğum yaparsın sonrasındad toparlaman kolay olur..öle diyolar..az kalmış seninde..şu çiş tutma egzersizlerinden yap sende:))

kuşum yasonun olmuştu sanırım öle bişey göbek deliğinin etrafı ağırıyodu..plesanta aşağıdamı öle bişey demişti.. Sankii..yoksa o sen miydin aşağıda olan..yasoya bi sor:)))

inş buketçim ya
tatlım zaten günlük yürüyüşümü hiç ihmal etmiyordum eşimi olmadı kardeşimi zorla çıkardıığm bile olmuştur her gün şu bacağımın üst kısmındaki kramp bi geçse devam edicem de acayip bi yerde ya insanın orasınada kramp girebiliyormuş anladım
tatlım şu kegeli diyorsun dimi onu çok duydum buket ya ama ne zaman düzenli olarak yapmaya kalksam çişim geliyo ya benim

tatlım sağlık ocagı yakınsa bi oraya git bence bu gün ihmal etmeden kalp atışlarına tansiyonuna falan baksınlar en azından için rahatlar bende hiç olmadı şimdiye kadar mesela

sağlık ocağına gidemem mahalle sağlık ocakları bakıyor ya hani bende işyerindeyimm gidene kadar kapanır zaten sağlık ocağı ya kendimi kötü hissetmiyorum çok şükür, tansiyonum iyi sanrımm ama göbek deliğimin kenarında bi kere daha böyle olmuştu doktor büyümeye dayalı gerilme bide o zaman daha bebek orada değil daha aşağıda korkma demişti ama şimdi orada.. başka hastaneyede gitmek istemedim ama bilemedim de duruyorum şu an

hmm anladım canım bebek hareketlerini hissetmeye çalış o zaman sürekli benim göbeğim iyice dışarıya çıktı bağı çok belli ama ağrı olmadı belkide yine büyüyordur tatlım bebek bende bilemedim şimdi :26:

kuşum yürüyüş yapıyosan ne güzel işte...

Kramplar bende de hep dizimin arkasına girer..bacağımın arka kısmı yani..

Ya kuşum kegel zaten çişini yaparken oluyo..yani çişin geldi tuvalete gidiyosun başlıyosun biraz yapıyosun sonra tutuyosun birkaç saniye sonra bi daha yapıyosun sonra tutuyosun..tut bırak yanii usul buu..sen nasıl biliyosun ki..??

benim hem arkada hemde üstte tatlım ya popoyla bacağın birleşim noktasında gelde uzan oraya şimdi
tatlım biliyorum kegeli onu yapıyorumda tuvalet dışında da aklınıza geldikçe yapın diyorlar ya onu beceremiyorum her aklıma geldikçe zor atıyorum kendimi tuvalete

Kızlar maalesef e2 değerim çok fazla yükselmiş 2350 idi ilk değerim şu an 7700 olmuş büyük ihtimalle transfer yaptıramıcam. Çünkü bu halde çatlatma iğnesi vurulamam, vurulmadan yumurtalar toplanamaz. İğnelere devam edip olgunlaştırsak rahim kalınlaşsa e2 daha da fırlayacak ilaçları kullandıkça ve yine çatlatma iğnesi vurulamam düşmesi lazım sanırım ilaçları kesecek ya da düşürecek ve değerin düşmesi beklenecek düştüğü anda da çatlatma olup toplananacak ama bu sefer ama transfer yapılamayacak rahim kalınlığı uygun değil şu an yapsalar bile ohs riski yüzünden tutmaz yani bu benim düşüncelerim dr ile görüşemedim işlemdeymiş am moralim çok bozuldu iznimi bile yaptırdım ben. Hiç olmazsa toplanabilsin dondurulsun sil baştan başlamıyım ya iptal olmasın

BUKET menüyü yazıyorum ezogelin çorba, kaşarlı köfte, et sote, pilav, salata yaprak sarma ve şambali tatlısı :))

Bide sana sorum olacak, avakado yu sadece kalınlaşması için mi yiyecegiz, ben mersin'e gidince bulursam alıp yiyeyim, ayrıca tutunması için ananas demişsin ya aşılama öncesi yesem miki bide ananas kanı sulandı3iyor mu? benim kan normalden daha sulu :)

NAZAN bebeğin tespihi cektikten sonra bitirme duası falan yok benim bildiğim gönlünden gectiği gibi dua et, senin yazdığın şekilde olur
bebegim bide ben asla şeyimi kuaförde aldırmam derdim ilk gittim ter boşaldı bende, ikinci gittiğimde alışmıştım, bide çok az acıyor ve hemen bitiyor, evde uğraştığına deymez, ben 2 kez gittim ama bundan sonra hep gidicem sanırsam çünkü ışıl ışıl oluyor :)))

BEDIŞ canım bebegin hareketlerini takip et, hissetmezsen doktora git,yok hareketler normalse yarın inşallah sorarsın, ccmt için sana dua ettim yine ederim

ÇIGDEM tefricciyeye ne zaman başlamak istersen başla tatlım, adetim biter bitmez hemen yumulurum bende :)) okuruz Allahın izniyle

SEDA canım herşey yolunda, inşallah geriden gelen yumoşlarda büyürler kocaman olurlar, içini ferah tut

MERAL talım ilk sayfadaki yazıyı Yasemin yazmış ben yazmadım ama iyide etmiş. Ellerine sağlık

DIDEM kegelı bande mi yapsam şimdiden :))))))

gülllll hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl bayaa oldu konuşamıyoruz
çok şükür didemcim kusura bakma çocukla ilgileniodum geldim şimdi biz iyiz büyüyoruz bugün 66 gün oldu sen nasılsın günün yaklaşmış bellimi doğum zamanı dr dedimi bişi ben 39. haftada doğum yaptım :)

sizin için fetih okuycam daha okuyamadım..İNŞALLAH hafta sonu bi aksilik olmazsa okurum aklımdasınız

valla tatlıcım kasların gelişmesi için sürekli yapın diyor uzmanlar lavobo dışındada ileride de idrar kaçmalarını büyük ölçüde önlüyormuş tuvalet dışında yaptığımda daha çok benim çişimi getirsede benim bünye ters azıcık galiba sen bakma bana yap yap

Ayy sedoş emin misin? Du bakalım doktor ne diyecek, iznini al tabiki daha hicbisey belli degil, ee peki bu degerde yumurta toplama olmayacak mı? MERAL'ın e2 si kaçtı acaba??? Tühhh ya

ASLICIM 1 AYETEL KÜRSİ okudum RABBİM kabul eder İNŞALLAH..

MERAL başın sağolsun RABBİM mekanını cennet eylesin TAHSİRATINI affetsin..3 Kulhuvallahü 1 Elham okudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…