- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.141
çok şükür didemcim kusura bakma çocukla ilgileniodum geldim şimdi biz iyiz büyüyoruz bugün 66 gün oldu sen nasılsın günün yaklaşmış bellimi doğum zamanı dr dedimi bişi ben 39. haftada doğum yaptım :)
sizin için fetih okuycam daha okuyamadım..İNŞALLAH hafta sonu bi aksilik olmazsa okurum aklımdasınız
kızlar maalesef e2 değerim çok fazla yükselmiş 2350 idi ilk değerim şu an 7700 olmuş büyük ihtimalle transfer yaptıramıcam. çünkü bu halde çatlatma iğnesi vurulamam, vurulmadan yumurtalar toplanamaz. Iğnelere devam edip olgunlaştırsak rahim kalınlaşsa e2 daha da fırlayacak ilaçları kullandıkça ve yine çatlatma iğnesi vurulamam düşmesi lazım sanırım ilaçları kesecek ya da düşürecek ve değerin düşmesi beklenecek düştüğü anda da çatlatma olup toplananacak ama bu sefer ama transfer yapılamayacak rahim kalınlığı uygun değil şu an yapsalar bile ohs riski yüzünden tutmaz yani bu benim düşüncelerim dr ile görüşemedim işlemdeymiş am moralim çok bozuldu iznimi bile yaptırdım ben. Hiç olmazsa toplanabilsin dondurulsun sil baştan başlamıyım ya iptal olmasın
buket menüyü yazıyorum ezogelin çorba, kaşarlı köfte, et sote, pilav, salata yaprak sarma ve şambali tatlısı :))
bide sana sorum olacak, avakado yu sadece kalınlaşması için mi yiyecegiz, ben mersin'e gidince bulursam alıp yiyeyim, ayrıca tutunması için ananas demişsin ya aşılama öncesi yesem miki bide ananas kanı sulandı3iyor mu? Benim kan normalden daha sulu :)
nazan bebeğin tespihi cektikten sonra bitirme duası falan yok benim bildiğim gönlünden gectiği gibi dua et, senin yazdığın şekilde olur
bebegim bide ben asla şeyimi kuaförde aldırmam derdim ilk gittim ter boşaldı bende, ikinci gittiğimde alışmıştım, bide çok az acıyor ve hemen bitiyor, evde uğraştığına deymez, ben 2 kez gittim ama bundan sonra hep gidicem sanırsam çünkü ışıl ışıl oluyor :)))
bedış canım bebegin hareketlerini takip et, hissetmezsen doktora git,yok hareketler normalse yarın inşallah sorarsın, ccmt için sana dua ettim yine ederim
çıgdem tefricciyeye ne zaman başlamak istersen başla tatlım, adetim biter bitmez hemen yumulurum bende :)) okuruz allahın izniyle
seda canım herşey yolunda, inşallah geriden gelen yumoşlarda büyürler kocaman olurlar, içini ferah tut
meral talım ilk sayfadaki yazıyı yasemin yazmış ben yazmadım ama iyide etmiş. Ellerine sağlık
dıdem kegelı bande mi yapsam şimdiden :))))))
Ayy sedoş emin misin? Du bakalım doktor ne diyecek, iznini al tabiki daha hicbisey belli degil, ee peki bu degerde yumurta toplama olmayacak mı? MERAL'ın e2 si kaçtı acaba??? Tühhh ya
koklarım tabi canım :))) hayırlısı canım sen yinede hazırlıklı ol benim tam 7 gün vardı :) senin var daha gelir ALLAHın izniyle sağlıklı gelsinde..özledim sizi valla canlarım ya ne çabuk geçti diyorum günler kuzucuk ya maşallah oldu mu o kadarbenim yerimede kokla emi annesi o cennet kokusunu ohhh mistir o şimdi
tatlım bir iki gün önce ümitlenmiştim sanki doğum pozisyonunu almıştı kafası aşağıdaydı tam zorluyordu biraz sızlama hissediyordum gelecek galiba dedim ama yine eski haline döndübizim kız çok nazlı çıktı gülcüm ya inan beşik tozlandı kurduk kaç hafta önceden görmemişler gibi eşim her sabah kızım doğ artık diyip boş beşik sallıyo
sende de olmuşmuydu bu rahim zorlaması falan tatlıcım ne zaman sonra gelmişti emirin olduysa:26:
bu arada düşünmen bile yeter tatlım şimdiden temiz kalbine sağlık
canım valla yazan o şekilde hep düşmeden çatlatma iğnesi olamam olmayınca yumurta toplatamam iğne dozu düşecek ya da bırakılacak bu seferde yumurtalar istenen büyüklüğe gelmeyecek, rahim kalınlaşmayacak ve transfer zaten olamayacak. Onu geçtim kalitesiz olur yumurtalar diye iptal de edilebilir hani değer düşünce iğnem vurulsun toplansın yumurtalar dondurulsun başka zamana kalsın razıyım da iptal olmasın yaa..
vah vah izninide almış gördün mü bak..kızım ne felaket tellalısın sen..kızıyorum haaDu bakalım bi yaavv..daha doktorla görüşmedin..ilaçlarla hepsi halledilir dozlar ayrlanır..çatlatma vurlmasan bile eğer merkezde teknoloji varsa mikroenjeksiyon yapılır(çatlamasına gerek yok) rahimde o zamana kadar gelir gerekli kalınlığa..kötyü düşünme..hiç bişey olmasa yumurtaları toplar mikro enjeksiyon yapılır embriyolar dondurulurç...hemen telaşa kapılma..doktorla bi paylaişş öncee
kuşum döktürmüşsün..ellerine sağlık...avakado normalde yiyilen mi meyve değil..rendelenip limon ve tuzlanıp yiylebilri..yiyebilirsin tabi şifa niyetine..ayrıca kgel egzersizleri bütün kadınlara öneriliyor sadece hamilelere değil..
bak yaa en kötü senaryoyu yazmış bile..ya dozu bi gr azalttıktan sonra değerler hemen yerine gelmeyeceği ne malum..
Kızlar maalesef e2 değerim çok fazla yükselmiş 2350 idi ilk değerim şu an 7700 olmuş büyük ihtimalle transfer yaptıramıcam. Çünkü bu halde çatlatma iğnesi vurulamam, vurulmadan yumurtalar toplanamaz. İğnelere devam edip olgunlaştırsak rahim kalınlaşsa e2 daha da fırlayacak ilaçları kullandıkça ve yine çatlatma iğnesi vurulamam düşmesi lazım sanırım ilaçları kesecek ya da düşürecek ve değerin düşmesi beklenecek düştüğü anda da çatlatma olup toplananacak ama bu sefer ama transfer yapılamayacak rahim kalınlığı uygun değil şu an yapsalar bile ohs riski yüzünden tutmaz yani bu benim düşüncelerim dr ile görüşemedim işlemdeymiş am moralim çok bozuldu iznimi bile yaptırdım ben. Hiç olmazsa toplanabilsin dondurulsun sil baştan başlamıyım ya iptal olmasın
BUKET menüyü yazıyorum ezogelin çorba, kaşarlı köfte, et sote, pilav, salata yaprak sarma ve şambali tatlısı :))
Bide sana sorum olacak, avakado yu sadece kalınlaşması için mi yiyecegiz, ben mersin'e gidince bulursam alıp yiyeyim, ayrıca tutunması için ananas demişsin ya aşılama öncesi yesem miki bide ananas kanı sulandı3iyor mu? benim kan normalden daha sulu :)
NAZAN bebeğin tespihi cektikten sonra bitirme duası falan yok benim bildiğim gönlünden gectiği gibi dua et, senin yazdığın şekilde olur
bebegim bide ben asla şeyimi kuaförde aldırmam derdim ilk gittim ter boşaldı bende, ikinci gittiğimde alışmıştım, bide çok az acıyor ve hemen bitiyor, evde uğraştığına deymez, ben 2 kez gittim ama bundan sonra hep gidicem sanırsam çünkü ışıl ışıl oluyor :)))
BEDIŞ canım bebegin hareketlerini takip et, hissetmezsen doktora git,yok hareketler normalse yarın inşallah sorarsın, ccmt için sana dua ettim yine ederim
ÇIGDEM tefricciyeye ne zaman başlamak istersen başla tatlım, adetim biter bitmez hemen yumulurum bende :)) okuruz Allahın izniyle
SEDA canım herşey yolunda, inşallah geriden gelen yumoşlarda büyürler kocaman olurlar, içini ferah tut
MERAL talım ilk sayfadaki yazıyı Yasemin yazmış ben yazmadım ama iyide etmiş. Ellerine sağlık
DIDEM kegelı bande mi yapsam şimdiden :))))))
utanmazsın merak etme..egzersiz yapamıyosanız meridiven inip çıkın diyolar..senin için iyi olur kolay doğum yaparsın sonrasındad toparlaman kolay olur..öle diyolar..az kalmış seninde..şu çiş tutma egzersizlerinden yap sende:))
kuşum yasonun olmuştu sanırım öle bişey göbek deliğinin etrafı ağırıyodu..plesanta aşağıdamı öle bişey demişti.. Sankii..yoksa o sen miydin aşağıda olan..yasoya bi sor:)))
tatlım bu konulardan çok anlamasamda bukete aynenn katılıyorum bak öyle bile olsa yapılabiliyormuş bişeyler dur bakalım hemen salma kendinicanım valla yazan o şekilde hep düşmeden çatlatma iğnesi olamam olmayınca yumurta toplatamam iğne dozu düşecek ya da bırakılacak bu seferde yumurtalar istenen büyüklüğe gelmeyecek, rahim kalınlaşmayacak ve transfer zaten olamayacak. Onu geçtim kalitesiz olur yumurtalar diye iptal de edilebilir hani değer düşünce iğnem vurulsun toplansın yumurtalar dondurulsun başka zamana kalsın razıyım da iptal olmasın yaa..
koklarım tabi canım :))) hayırlısı canım sen yinede hazırlıklı ol benim tam 7 gün vardı :) senin var daha gelir ALLAHın izniyle sağlıklı gelsinde..
benim oğluş uyandı canlar ilgileniym
Kızlar maalesef e2 değerim çok fazla yükselmiş 2350 idi ilk değerim şu an 7700 olmuş büyük ihtimalle transfer yaptıramıcam. Çünkü bu halde çatlatma iğnesi vurulamam, vurulmadan yumurtalar toplanamaz. İğnelere devam edip olgunlaştırsak rahim kalınlaşsa e2 daha da fırlayacak ilaçları kullandıkça ve yine çatlatma iğnesi vurulamam düşmesi lazım sanırım ilaçları kesecek ya da düşürecek ve değerin düşmesi beklenecek düştüğü anda da çatlatma olup toplananacak ama bu sefer ama transfer yapılamayacak rahim kalınlığı uygun değil şu an yapsalar bile ohs riski yüzünden tutmaz yani bu benim düşüncelerim dr ile görüşemedim işlemdeymiş am moralim çok bozuldu iznimi bile yaptırdım ben. Hiç olmazsa toplanabilsin dondurulsun sil baştan başlamıyım ya iptal olmasın
AMAAANNN canını sıkma bak sana o kadar dualar edildi sende zaten ne hikmetse hepde bu e2 yi koşullanır gibi oldun demek ki olucağı varmış ve inan biz şu an farkedemiyoruz belki ama kesin bunda da bir hayır vardır bak meral in doktoru ne güzel söylemişti dondurulmuşlarla ilgili yemeği yaptık dolaba koyduk tekrar ısıtıyoruz, ben bunu okuyunca direk şöyle düşünmüştüm hatta bazı yemekler bir gece bekledikten sonra tatları daha güzel çıkıyor sizinde inşAllah yumurtalarınız sağlıkla yüklenicek sizlere.. Hiç bozma moralini bide şöyle düşün meral o sıra sanki biraz daha stresdi bana şu dönem çok rahat yansıyor, stresi gitti gibi üzerinden ben öyle hissediyorum Meral i sürece alıştı belki de.. senin içinde aynı şey olucaktır.. mutlaka stres yüklüsündür o uzaklaşır sürece yatkınlık başlar, sadece şu izin konusu var düşündüğüm..:26:
canım olay ortada ama her yerde yazanda bu dr zaten rahimin kalınlalmadığnıı görünce e2 ninde yüksek çıkacağını biliyodu yolunu yaptı hani bir ümit diyorum keser ya da doz düşürür büyümeye devam ederler bir şekilde kalınlaşır da toplarlar ay ne bileyim yaa kafam bir dünya dr da aramadı daha
Bilmiyorum Buket çok aşırı yüksek 5000 lerde olanların bile öyle olmuş yani benimki çok yüksek. Doktorla bir görüşsem.. :26:
Seda duur sakiin...hatırlamaya çalışıyorum ben de...şimdi en son gittiğim gün yani akşama çatlatma iğneni vur dediği gün bakıldı benim E2 me...ve hemen o akşam da haber geldi benim E2 'm 3600 civarındaydı...evet ertelendi ama yumurtalarım toplandı...endişeye mahal yok..bana kalırsa son iğneni de verecek bu arada rahmin gerekli kalnlığa yumurtalarınd yeterli büyüklüğe gelecek ama E2 nde daha çok artmış olacak...ama kesinlikle yumurtalar toplanacak bana kalırsa...nolur endişelenme...zaten o kadar çok söyledin ki ben bile burda Seda ne zaman OHSS olacak diye beklemeye başladım...olmasan şaşıracak duruma geldim...toplama sonrası sancı için de endişelenme bak ben unuttuum gitti bile...
bak yaa en kötü senaryoyu yazmış bile..ya dozu bi gr azalttıktan sonra değerler hemen yerine gelmeyeceği ne malum..
Bilmiyorum Buket çok aşırı yüksek 5000 lerde olanların bile öyle olmuş yani benimki çok yüksek. Doktorla bir görüşsem.. :26:
canım biliyordum çünkü zaten çok yumurtam vardı bu risk hep vardı bende. Ya toplanabilsin dondurulsun razıyım ama kalitesiz olur filan diyip iptal olmasın şimdi transfer olsa bile tutmazsa acaba kalitesi mi düştü dicem hep. İzin işini de yarın dr gideyim konuşalım iptal edebilirim.
Canım böyle olacağı belliydi 27 yumurtam vardı benim 7700 düşün yani. Doktor mecburen ilaçları kesti zaten kesmese yükselecek çatlama iğnesi vuramazmışım bu halde senin vurulabilecek düzeydeymiş. Bugün sadece çatlama önleyiciyi iğneyi olacakmışım yarında sabah randevuma gidip kontrolden önce e2 vericem yine ve dr muayene edecek. İlaçlar kesilince de geriden gelenler büyümeyecek yumurta sayısı kalitesi alazacak bir sürü şey. Valla bilmiyorum artık iptal olursa sil baştan başlarsam yine aynı şeyleri yaşıcam nasıl tedavi olucam ben hiç bilmiyorum.
Gl canım yanlışlık oldu galiba bana okunmuyor ayetel kürsi Merve2ye okunuyo neşe okumuşsun Allah razı olsunASLICIM 1 AYETEL KÜRSİ okudum RABBİM kabul eder İNŞALLAH..
MERAL başın sağolsun RABBİM mekanını cennet eylesin TAHSİRATINI affetsin..3 Kulhuvallahü 1 Elham okudum..
Canım böyle olacağı belliydi 27 yumurtam vardı benim 7700 düşün yani. Doktor mecburen ilaçları kesti zaten kesmese yükselecek çatlama iğnesi vuramazmışım bu halde senin vurulabilecek düzeydeymiş. Bugün sadece çatlama önleyiciyi iğneyi olacakmışım yarında sabah randevuma gidip kontrolden önce e2 vericem yine ve dr muayene edecek. İlaçlar kesilince de geriden gelenler büyümeyecek yumurta sayısı kalitesi alazacak bir sürü şey. Valla bilmiyorum artık iptal olursa sil baştan başlarsam yine aynı şeyleri yaşıcam nasıl tedavi olucam ben hiç bilmiyorum.
sor bakalım bildiğimiz bişeyse yardımcı oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?