Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özledim sizi valla canlarım ya ne çabuk geçti diyorum günler kuzucuk ya maşallah oldu mu o kadar benim yerimede kokla emi annesi o cennet kokusunu ohhh mistir o şimdi
tatlım bir iki gün önce ümitlenmiştim sanki doğum pozisyonunu almıştı kafası aşağıdaydı tam zorluyordu biraz sızlama hissediyordum gelecek galiba dedim ama yine eski haline döndü bizim kız çok nazlı çıktı gülcüm ya inan beşik tozlandı kurduk kaç hafta önceden görmemişler gibi eşim her sabah kızım doğ artık diyip boş beşik sallıyo
sende de olmuşmuydu bu rahim zorlaması falan tatlıcım ne zaman sonra gelmişti emirin olduysa:26:
bu arada düşünmen bile yeter tatlım şimdiden temiz kalbine sağlık

vah vah izninide almış gördün mü bak..kızım ne felaket tellalısın sen..kızıyorum haa Du bakalım bi yaavv..daha doktorla görüşmedin..ilaçlarla hepsi halledilir dozlar ayrlanır..çatlatma vurlmasan bile eğer merkezde teknoloji varsa mikroenjeksiyon yapılır(çatlamasına gerek yok) rahimde o zamana kadar gelir gerekli kalınlığa..kötyü düşünme..hiç bişey olmasa yumurtaları toplar mikro enjeksiyon yapılır embriyolar dondurulurç...hemen telaşa kapılma..doktorla bi paylaişş öncee

kuşum döktürmüşsün..ellerine sağlık...avakado normalde yiyilen mi meyve değil..rendelenip limon ve tuzlanıp yiylebilri..yiyebilirsin tabi şifa niyetine..ayrıca kgel egzersizleri bütün kadınlara öneriliyor sadece hamilelere değil..

Ayy sedoş emin misin? Du bakalım doktor ne diyecek, iznini al tabiki daha hicbisey belli degil, ee peki bu degerde yumurta toplama olmayacak mı? MERAL'ın e2 si kaçtı acaba??? Tühhh ya

canım valla yazan o şekilde hep düşmeden çatlatma iğnesi olamam olmayınca yumurta toplatamam iğne dozu düşecek ya da bırakılacak bu seferde yumurtalar istenen büyüklüğe gelmeyecek, rahim kalınlaşmayacak ve transfer zaten olamayacak. Onu geçtim kalitesiz olur yumurtalar diye iptal de edilebilir hani değer düşünce iğnem vurulsun toplansın yumurtalar dondurulsun başka zamana kalsın razıyım da iptal olmasın yaa..

koklarım tabi canım :))) hayırlısı canım sen yinede hazırlıklı ol benim tam 7 gün vardı :) senin var daha gelir ALLAHın izniyle sağlıklı gelsinde..

benim oğluş uyandı canlar ilgileniym

bak yaa en kötü senaryoyu yazmış bile..ya dozu bi gr azalttıktan sonra değerler hemen yerine gelmeyeceği ne malum..

canım olay ortada ama her yerde yazanda bu dr zaten rahimin kalınlalmadığnıı görünce e2 ninde yüksek çıkacağını biliyodu yolunu yaptı hani bir ümit diyorum keser ya da doz düşürür büyümeye devam ederler bir şekilde kalınlaşır da toplarlar ay ne bileyim yaa kafam bir dünya dr da aramadı daha

AMAAANNN canını sıkma bak sana o kadar dualar edildi sende zaten ne hikmetse hepde bu e2 yi koşullanır gibi oldun demek ki olucağı varmış ve inan biz şu an farkedemiyoruz belki ama kesin bunda da bir hayır vardır bak meral in doktoru ne güzel söylemişti dondurulmuşlarla ilgili yemeği yaptık dolaba koyduk tekrar ısıtıyoruz, ben bunu okuyunca direk şöyle düşünmüştüm hatta bazı yemekler bir gece bekledikten sonra tatları daha güzel çıkıyor sizinde inşAllah yumurtalarınız sağlıkla yüklenicek sizlere.. Hiç bozma moralini bide şöyle düşün meral o sıra sanki biraz daha stresdi bana şu dönem çok rahat yansıyor, stresi gitti gibi üzerinden ben öyle hissediyorum Meral i sürece alıştı belki de.. senin içinde aynı şey olucaktır.. mutlaka stres yüklüsündür o uzaklaşır sürece yatkınlık başlar, sadece şu izin konusu var düşündüğüm..:26:

Burcum yaa sen maşaAllah ne hamaratsın yaa, var ya kendimden tiksiniyorum sizin bu becerikli hallerinizde, eşimede şükrediyorum ki beni kulağımdan tutup kapının önüne bırakmadığına bak lutfen ctesi günü duasız göndermeyin ne olur.. sabah gidicem Burcu ben. çok şükür hareketleri normal o yüzden biraz daha rahatımda bi de bi kere daha olmuştu ya o zaman bişey çıkmamıştı ama o zaman bebek aşağıda daha korkma demişti ama bilemedim ki şimdi yukarıda ben yarın kendi doktoruma gitmeyi beklerim kısmetse de inşAllah kötü bişey çıkmaz rutin ağrıdır..

Buketimmm yasemininde evet göbek deliği acımıştı ama plesantası aşağıda olan burcuydu bi dönem benimki de aşağıdaydı sonra çıkmıştı yukarı da hayırlısı ya yarın gidicem bakalım doktora iyi bişeyler der inşAllah..

tatlım bu konulardan çok anlamasamda bukete aynenn katılıyorum bak öyle bile olsa yapılabiliyormuş bişeyler dur bakalım hemen salma kendini

koklarım tabi canım :))) hayırlısı canım sen yinede hazırlıklı ol benim tam 7 gün vardı :) senin var daha gelir ALLAHın izniyle sağlıklı gelsinde..

benim oğluş uyandı canlar ilgileniym

teyzesi kokla dedi ya bak kalktı hemen akıllı bıdık
doktor bu haftada beklemeyin demişti gülüm pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım şimdi ne diyecek hayırlısıyla gelsinde bekliyoruz zaten tatlım Rabbim ne derse ne zaman derse o zaman gelecek kadir gecesi gelcek gibi geliyo ama bana öyle istiyorum yada ondan hayırlısı bakalım
doktor çok büyük bir bebek değil korkma rahat olur doğumun sağlıklı gayet demişti en çok güvendiğim o tatlım

KIZLAR BEN YAVAŞ YAVAŞ GİDİİİM OO ÇOK OTURMUŞUM PC BAŞINDA BELİM AĞIRDI VALLA ÇOK ÖPÜYORUM HEPİNİZİ KOCAMAN İYİ BAKIN KENDİNİZE

Seda duur sakiin...hatırlamaya çalışıyorum ben de...şimdi en son gittiğim gün yani akşama çatlatma iğneni vur dediği gün bakıldı benim E2 me...ve hemen o akşam da haber geldi benim E2 'm 3600 civarındaydı...evet ertelendi ama yumurtalarım toplandı...endişeye mahal yok..bana kalırsa son iğneni de verecek bu arada rahmin gerekli kalnlığa yumurtalarınd yeterli büyüklüğe gelecek ama E2 nde daha çok artmış olacak...ama kesinlikle yumurtalar toplanacak bana kalırsa...nolur endişelenme...zaten o kadar çok söyledin ki ben bile burda Seda ne zaman OHSS olacak diye beklemeye başladım...olmasan şaşıracak duruma geldim...toplama sonrası sancı için de endişelenme bak ben unuttuum gitti bile...

canım biliyordum çünkü zaten çok yumurtam vardı bu risk hep vardı bende. Ya toplanabilsin dondurulsun razıyım ama kalitesiz olur filan diyip iptal olmasın şimdi transfer olsa bile tutmazsa acaba kalitesi mi düştü dicem hep. İzin işini de yarın dr gideyim konuşalım iptal edebilirim.

Bilmiyorum Buket çok aşırı yüksek 5000 lerde olanların bile öyle olmuş yani benimki çok yüksek. Doktorla bir görüşsem.. :26:

KUŞUm dur bii..doktor bi arasın..ama sana tavsiyemm herşeyi okuma..lütfen herşeyi okuma..herkeste olan sendede olacak diye bişey yok..bütütn değerler aynı olsa bile öyle bişey yok..önce Allaha sonra doktoruna güven verdiği yönlenndirmeleri adım adı m yerine getir..

MERAL iyi ki geldin şimdi seni aklımdan geciriyordum Meral gelsede Sedaya bi cevap yazsa, aynı durumdasınız çünkü, sen içimi rahatlattın, haydi inşallah hayırlısıyla yumurtalar toplanırda, transfer sonraya kalır, ohss konusunda haklısın, SEDA resmen ohs yaşamanı bekliyoruz yapma bunu kwendine kuzum, hep kötüye inan ma ,kıyamam......

Canım böyle olacağı belliydi 27 yumurtam vardı benim 7700 düşün yani. Doktor mecburen ilaçları kesti zaten kesmese yükselecek çatlama iğnesi vuramazmışım bu halde senin vurulabilecek düzeydeymiş. Bugün sadece çatlama önleyiciyi iğneyi olacakmışım yarında sabah randevuma gidip kontrolden önce e2 vericem yine ve dr muayene edecek. İlaçlar kesilince de geriden gelenler büyümeyecek yumurta sayısı kalitesi alazacak bir sürü şey. Valla bilmiyorum artık iptal olursa sil baştan başlarsam yine aynı şeyleri yaşıcam nasıl tedavi olucam ben hiç bilmiyorum.

bak yaa en kötü senaryoyu yazmış bile..ya dozu bi gr azalttıktan sonra değerler hemen yerine gelmeyeceği ne malum..

Bilmiyorum Buket çok aşırı yüksek 5000 lerde olanların bile öyle olmuş yani benimki çok yüksek. Doktorla bir görüşsem.. :26:

O KADAR net yazmışsın ki Seda ben ilk yazdıklarını doktorla konuştun konuştuklarınıda bize anlatıyorsun sandım, bide gerçekten şu ohs miydi neydi resmen çağırdın ama lutfen artık yorma hiçbirşeyi hiçbişeye kalitesiz niye olsunnlar ki doktor hep beğendiğini söylemişti ve sen ama şimdi şöyle... deyip devamını getirecek bilgiye sahipsin mutlaka da bi dur bakalım hayırlısını diledik hep.. inşAllah en hayırlı, en sağlık, en hayırlı zamanda Rabbim kısmet edip evladına kavuşmayı nasip etsin inşAllah Yarabbim..

Ve hala göbek deliğimin yan tarafı açıyor.

Doktoru aradın mı? Konuştun mu?

ASLICIM 1 AYETEL KÜRSİ okudum RABBİM kabul eder İNŞALLAH..

MERAL başın sağolsun RABBİM mekanını cennet eylesin TAHSİRATINI affetsin..3 Kulhuvallahü 1 Elham okudum..
Gl canım yanlışlık oldu galiba bana okunmuyor ayetel kürsi Merve2ye okunuyo neşe okumuşsun Allah razı olsun

Sedacım vardır bunda da bir hayır...sürekli kötüyü düşünüp kötüyü çağırma lütfen biraz sakinleş tamam zor yaşadıkların ama yine yazıyorum bizim şer gördklerimiz de hayır,hayır olarak gördüklerimizde de belki de şer vardır hayırlısını iste canım

Kızlar mrhaba, betahcg değerim düşmeye başladı, pazartesi günü 274 tü bugün ise 189'a düştü.
Doktor da pek iyi şeyler söylemedi. Kısa sürdü sevincimiz geçen hafta cuma öğrendik hamile olduğumu şimdi bugünse yavaş yavaş düşüceğini öğreniyoruz. Hayırlısı Rabbime güveniyorum sadece

MERAL başın sağolsun mekanı cennet olsun teyzenin,ne güzel günde vefat etmiş,çektiği acılar da bitmiş,senintesbihini çektim canım Allah sana güzel güzel bebekler versin,böyle bıcır bıcır,yerimmm ben onları ya

SEDA canım daha drla konuşmadan niye bu kadar üzdün kendini,her şeyde bir hayır vardır mutlaka,hemen karamsarlığa kapılma,seni anlıyorum herşeye baştan başlamaktan korkuyorsun,o kadar iğne oldun ama önce drla konuş bakalım neymiş durum.

sor bakalım bildiğimiz bişeyse yardımcı oluruz..

merhaba :)öncelikle teşekkür ederim bende bebiş isteyenlerdenim ve olmuyo geçen yıl tüp bebek yaptırdık tutmadı neyse benim sorum şu ben geçen ayın 7 sinde adet gördüm bu ay da 18 inde 11 gün gecikti dr yumurtan çatlamaış dedi o günde adet gördüm zaten, adet gördüm ama bi tuhaftı ne biliyim rengi falan bide 6-7 gün sürerken 3 günde bitti ama hala bel kasık ağrılarım devam ediyo ara ara midem de bulanıyo test yapmıştım negatif çııktı noluyo böle yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…