- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.161
Kızlar mrhaba, betahcg değerim düşmeye başladı, pazartesi günü 274 tü bugün ise 189'a düştü.
Doktor da pek iyi şeyler söylemedi. Kısa sürdü sevincimiz geçen hafta cuma öğrendik hamile olduğumu şimdi bugünse yavaş yavaş düşüceğini öğreniyoruz. Hayırlısı Rabbime güveniyorum sadece
canım bende hemen okudum 1 tane. özelden de mesaj yazarım şimdi sana.bu mubarek ayda bebegımın olması nıyetıyle 41 hamıle arkadasımızdan 1er tane ayetel kursı ıstıorum canlar bana yardımcı olabılırmısınız_?
Çiğdemcim canım benim, benimde bildiğim cuma günü cum vakti başlanıp, diğer cuma günü cuma vaktine kadar okunuyor. acaba bugün başlattınmı sen, bana mutlaka haber ver seni ilk sayfadaki duuru bölümüne yazayım. Allahın izni ile tamamlarız sorun olmaz.Kızlar biliyorum ki herkesin kendi tesbihi var araya sıkıştırmak istemem ama eşim için tefriciye başlamak istiyorum pazartesi saha da göreve başlıcak eğer satış yaparsa kazanıcak yapamazsa kazanamıcak..
Rızık kapımızın açılması ve hayırlı kazanç için çekmek istiyorum nezaman başlayalım derseniz ozmnbaşlayalım.. Çok öpüyorum hepinizi..
canım Allah senden de razı olsun, demekki gerçekten iyi bir insan ki Allah ona bak nerelerden dualr gönderdi, onu tanımayan insanlar onun ruhuna okuyup gönderdiler. Allahım mekanı cennet bahçesi olsun inşallah. amin.Yasemin ya da Burcu ne dicemi bilemiyorum...ilk sayfaya yazmışsınız...Teyzem için...Gerçekten söyleyecek kelime bulamıyorum....ALLAH bir değil bin kere razı olsun....o günahsız ağızlarınızdan çıkan her duayı RABBİM hayırlısıysa kabul eylesin İNŞALLAH....
neeee nazan kız bende okusaydım Allahım bir nasip olmadı, sözde bugün başlayacaktım herkes için okuyacaktım sırayla, bugünde yan komşu geldi, 1-2 saat durdu gitti, sorasında da tabi yine işlerim yığılmış oldu, şu saat itibari ile işyeri olan münasebetim bitti fakat bir baktım sen sayıyı tamamlamışsın maşallah canım. ne olur kusura bakma yaa off ben daha okuyamadan bitmiş. ama nekadar güzel bişey ki su gibi aktı gitti okadar dua inşallah hayırlara vesilee olur.nazan ve ailesi 43000
ayşe 5000
zeynep 1000
burcu 6000
tümay 5000
bircan 1000
bedriye 5000
meral 1000
toplam 67000
kızlar allah hepinizden razı olsun geri kalaını biz tamamlarız. eger fazladan okuyan olursa sanırım aslı başlayacaktı ona devam edelim dilleriniz der anlatmasın rabbim evladı olanlara saglıkla kavuşmayı olmayanlarada en kısa süre hamile kalmayı nasip etsin inş. AMİNN
Bedriyecim bende olmuştu biliyorsun, dr önemsemez şundandır bundandır der diye öylesine söylemiştim ama beni hemen nst ye bağladı, içinde çok azda olsa sancı görünüyor dedi, ben öyle bişey hissetmiyorum ama öyle bi şikayetim yok dedim. ama sen hissetmezsin zaten dedi. günde 2 tane olan magnezyumumu 3 e çıkarttı hakkaten kesildi o göbek deliğimdeki acı.kızlar yaa göbek deliğimin sağ tarafına doğru iki yada 3 parmak yan tarafında aşırı bi acı var ya, kordonumu çekiştiriyor anlamadım resmen iki büklüm yürüyorum.. hamileler sizinde böyle oluyor muydu? Yarın doktora gidince sorucam ama u akşama başıma iş açmasa Allah korusun..
canım benim dur bak arkadaşlar neler yazmışlar daha böyle yorumlar yapman için çok erken kuşum benim, bi doktor konuşsun bakalım o ne diyecek. internet nekadar faydalı da olsa birsürü bilgi kirliliğinide içinde barındırıyor biliyorsun. belki senin okudukların senin vucudun için geçerli olanlar değildir.Kızlar maalesef e2 değerim çok fazla yükselmiş 2350 idi ilk değerim şu an 7700 olmuş büyük ihtimalle transfer yaptıramıcam. Çünkü bu halde çatlatma iğnesi vurulamam, vurulmadan yumurtalar toplanamaz. İğnelere devam edip olgunlaştırsak rahim kalınlaşsa e2 daha da fırlayacak ilaçları kullandıkça ve yine çatlatma iğnesi vurulamam düşmesi lazım sanırım ilaçları kesecek ya da düşürecek ve değerin düşmesi beklenecek düştüğü anda da çatlatma olup toplananacak ama bu sefer ama transfer yapılamayacak rahim kalınlığı uygun değil şu an yapsalar bile ohs riski yüzünden tutmaz yani bu benim düşüncelerim dr ile görüşemedim işlemdeymiş am moralim çok bozuldu iznimi bile yaptırdım ben. Hiç olmazsa toplanabilsin dondurulsun sil baştan başlamıyım ya iptal olmasın
canım benim Allahım sana sabır ve metanet versin inşallah, bu düşen bebeklerin genelde sağlıksız olduğu için düştüğü biliniyor, o yüzden kendini böyle avutmaya çalış canım benim. Rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasibeder inşallah.Kızlar mrhaba, betahcg değerim düşmeye başladı, pazartesi günü 274 tü bugün ise 189'a düştü.
Doktor da pek iyi şeyler söylemedi. Kısa sürdü sevincimiz geçen hafta cuma öğrendik hamile olduğumu şimdi bugünse yavaş yavaş düşüceğini öğreniyoruz. Hayırlısı Rabbime güveniyorum sadece
O KADAR net yazmışsın ki Seda ben ilk yazdıklarını doktorla konuştun konuştuklarınıda bize anlatıyorsun sandım, bide gerçekten şu ohs miydi neydi resmen çağırdın ama lutfen artık yorma hiçbirşeyi hiçbişeye kalitesiz niye olsunnlar ki doktor hep beğendiğini söylemişti ve sen ama şimdi şöyle... deyip devamını getirecek bilgiye sahipsin mutlaka da bi dur bakalım hayırlısını diledik hep.. inşAllah en hayırlı, en sağlık, en hayırlı zamanda Rabbim kısmet edip evladına kavuşmayı nasip etsin inşAllah Yarabbim..
Ve hala göbek deliğimin yan tarafı açıyor.
Doktoru aradın mı? Konuştun mu?
canım benim dur bak arkadaşlar neler yazmışlar daha böyle yorumlar yapman için çok erken kuşum benim, bi doktor konuşsun bakalım o ne diyecek. internet nekadar faydalı da olsa birsürü bilgi kirliliğinide içinde barındırıyor biliyorsun. belki senin okudukların senin vucudun için geçerli olanlar değildir.
Canım sen aşılama yaptirmıştın, peki kaç haftalıksın şuan, tühh ya, ben yaşadım bunu, bilirim ama şöyle düşün sağlıklı olsa zaten devam ederdi, sağlıksız bir bebegide kimse istemez, Rabbim sabır versin sana, gecmiş olsun(
hadi hayırlısı canım inş güzel sonuçlar alırız rabbim yüzünü güldürsün inşçok şükür kazasız belasız atlattık transferide.tabiki ettiğiniz dualar vasıtasıyla.Allah hepinizden binkere razı olsun.ne muradınız varsa versin inşallah.şimdi evde dinleniyrum,size haber vereyim diye geldim.transfer sırasında embriyolog iyi kalitede lduğunu söyledi.bugnde aradılar 4 tane dondurmuşlaro kadar sevindim ki ağladım.diğer tedavide bi tane bile kalmamıştı ertesi güne.daha bi ümitlendim sanki kardeşim geldi.kaldırmıyr sağolsun.3 gün dikkat edeyim sonra bol bol yazarım.buarada
dualar başlamış.NAZAN canım yengen için 1000 tane lem yelid çektim.Allah kabul etsin.
BURCU canım seninde kardeşin için 1500 ya hayy çektim.daha okursam yazarım.Allah a emanet lun
ohhh maşallah bende bi özeniyom bebek arabasıylan geineneleri görünce inş banada nasip olur bu gezmeler hayırlısıylaAyy burcum daha yenş gördüm bebekim yaa hemen çekmeye başlıyorum bnde sayıyı bildiririm canım.. Ayrıca ne tatlısı yapcaksın ben bu tatlı konusunda çok kıtım dönüp dönüp aynı tatlıyı yapıyorum.. Ya gelin pastası yada etimek tatlısı bıktım valla.. Anlat da haftasonu yapayım benimde misafirim var.. Off şimdiden stresliyim.. Benim içinde yemek dert valla temizliği havada karada yaparım yemek işi bende sıkıntı yapıyo)
Bir menü tavsiyesi bile alabilirim yanii..
Yeni dua listemiz hayırlı olsun buarda ellerine sağlık canımcım..
Biz bebek arabası aldık iki gündür gziyoruz oğluşumla evdem emZirip çıkıyorum 1 bucul saat dolanıyoruz hm bana yürüyüş olıyo aonra da eve heliyoruz ama çok iyi geldi yaa..
Eşimin işleri çok yoğun o çıkaramıyo bende çok sıkıldım evde durmaktan şimdi mercedesimizi alıp alıp kaçıyoruz)) çok mutluyum ..
Neyse ben kaçıyorum kızlar duş alıp tesbih çekeyim ve kuran okuyayım azcık .. Lohusalıkta çok uzak kalıyosun ya insan özlüyo valla içimde müthiş bi aşk var oyüzden :)
Hadi öpüldünüzz..
hayırlı olsun kardeşin hiç alttan ders almadan çbucacak bitiri inşGünaydın kızlar bugün güne mutlu başladım kız kardeşim üniversiteli oldu ilk sınavı çok kötü geçmişdi heycandan sonra toparladı Allahın izniyle..
Zeynep inşallah o küçücük şey sımsıkı tutunur sana 9 ay bırakmaz seni 9 ay sonrada kucağında olur yine bırakmaz seni :))
Seda Rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin canım inşallah hiç bir problem olmadan transferin yapılır ve kuzun sımsıkı tutunur...
Nazancım yengen için 5000 tane lem yelid çektim değişimli olarak devam edicem tatlım bi burcuya bi sana...
bende bu akşam okurum diodum sayı tamamlandımı şimdi eksik olursa haber ver eminazan ve ailesi 43000
ayşe 5000
zeynep 1000
burcu 6000
tümay 5000
bircan 1000
bedriye 5000
meral 1000
toplam 67000
kızlar allah hepinizden razı olsun geri kalaını biz tamamlarız. eger fazladan okuyan olursa sanırım aslı başlayacaktı ona devam edelim dilleriniz der anlatmasın rabbim evladı olanlara saglıkla kavuşmayı olmayanlarada en kısa süre hamile kalmayı nasip etsin inş. AMİNN
ayyy sedoşum ne diim bilmiyorum çünkü herhangi bi fikrim yok inş emekelrin zayi olmaz allah yardımcın olsun inş bi çzöüm bulunur bu karmaşayaKızlar maalesef e2 değerim çok fazla yükselmiş 2350 idi ilk değerim şu an 7700 olmuş büyük ihtimalle transfer yaptıramıcam. Çünkü bu halde çatlatma iğnesi vurulamam, vurulmadan yumurtalar toplanamaz. İğnelere devam edip olgunlaştırsak rahim kalınlaşsa e2 daha da fırlayacak ilaçları kullandıkça ve yine çatlatma iğnesi vurulamam düşmesi lazım sanırım ilaçları kesecek ya da düşürecek ve değerin düşmesi beklenecek düştüğü anda da çatlatma olup toplananacak ama bu sefer ama transfer yapılamayacak rahim kalınlığı uygun değil şu an yapsalar bile ohs riski yüzünden tutmaz yani bu benim düşüncelerim dr ile görüşemedim işlemdeymiş am moralim çok bozuldu iznimi bile yaptırdım ben. Hiç olmazsa toplanabilsin dondurulsun sil baştan başlamıyım ya iptal olmasın
aynı yerdemi yaptırdın testi eğer öyleyse dememki sağlıklı değilmiş hayırlısı olsun canım çok zor allah sabır versinKızlar mrhaba, betahcg değerim düşmeye başladı, pazartesi günü 274 tü bugün ise 189'a düştü.
aynı yerdemi yaptırdın testi eğer öyleyse dememki sağlıklı değilmiş hayırlısı olsun canım çok zor allah sabır versin
nedense izmirdekki doktorumda aynı soruyu sordu ...Her yerde çıkan sonuçlara güvenilmiyo mu acaba?
Yaptırdığım yer devlet hastanesi, yanlız bu gün sonuçları veren kadın,labratuarda bi sorun olduğunu sonuçların geçiktiğini söyledi. Şimdi içime bi şüphe düştü ...
önemli bence çünkü her lab kendine özgü çalışıo ve biribiriyle parametreler tutmuyo ha bide kalibrasyonu tam değilse sonuçlar yanlış çıkabilio bide başak bi yerde denesen olmazmı inş sonuç yalnıştır canım
bilmiyodum beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim, pazartesi günü tekrar denicez kan tahlilini bakalım sonuç ne çıkıcak.
Diğer bi arkadaşta gebelikte normal olduğunu söyledi değerlerin düşmesine, bilmiyorum pazartesi günü 274 olan sonuç bugün 189,94. Arada bi 85 değer düşmüş. Bence önemli bi düşüş. İkiye katlanması gerekirken...
4 haftaya yakın bi gebelik demişti doktor, ama sağlıksızmış, benim korkum kürtaj olmak yoksa bu2. kürtajım olucak.Umarım Adet kanaması gibi vücuttan atarım, pazartesi günü hayırlı sonuçlar alırız inşallah.
Ben aşılama olduğunu için sağlıklı bi gebelik bekliyodum,nasip değilmiş
nedense izmirdekki doktorumda aynı soruyu sordu ...Her yerde çıkan sonuçlara güvenilmiyo mu acaba?
Yaptırdığım yer devlet hastanesi, yanlız bu gün sonuçları veren kadın,labratuarda bi sorun olduğunu sonuçların geçiktiğini söyledi. Şimdi içime bi şüphe düştü ...
Canım benim 4.haftada sonlanan gebeliklerim adet kanaması gibi kendiliğinden oldu, bu kadar küçük gebeliğe kürtaj gerekmez, ben 8.haftamda kaybettiğim bebeğe kürtaj olmuştum kalbini ferah tut, düşmesi demek gebeligin bitecegi anlamına gelir, ama gerçektende aynı yerde yaptırmak önemli 287 olan degerini nerde yaptırdıysan tekrar orda yaptır, belki bi yalnışlık olmuştur, hakkında hayırlısı olsun, bende bebekleri kaybedince çok ağlamıştım ama doktor sağlıklı değil demişti, o da bir avuntu işte, Allah dayanma gücu versin
ayyy sedoşum ne diim bilmiyorum çünkü herhangi bi fikrim yok inş emekelrin zayi olmaz allah yardımcın olsun inş bi çzöüm bulunur bu karmaşaya
herşey gönlünce olsun canım umut kesmek yok inş dediğin gibi tamammen iptal olmazİnşallah canım mşu an elim kolum bağlı yapacak birşeyim yok çok şartlamıştım kendimi transfere ama şu an dondurulması bile yeterli benim için.
sedacım allah büyük ne olacağı hiç belli olmaz bak bana 2 ayda da doktor bana dediki yumurtların eğik büyümüş bu ay hamile kalman imkansız gibi ve ben okadar üzüldüm sadece allaha el açtım ve dedimki allahım ben tevekkül ediyorum ilaçlarımı kullandım gerisini sana bırakıyorum sen hayırlısını nasip et ve o ay hamile kaldım doktor bile şok oldu allah büyük ne olacağı belli olmaz inşallah güzel haberlerini alacaz allahın da izniyleKızlar ağladım ağladım açıldım biraz hala ağlayasım var ama eşimi üzmek istemiyorum garibim çok üzüldü halime. Elimde değil yani içim coşuyor. Bu anı o kadar bekledim ve umut ettim ki. Yarın dr görünce biraz rahatlarım pozitif bir doktorum var. Eğer değerim bir iki güne düşerde çatlatma iğnesini yapabilirsem 18 mm ye ulaşanlar toplanır embriyo haline getirilip dayanırlarsa dondurulur. Yok değerim düşmez ve bu nedenle çatlatma iğnemi yapamazsam iptal olur. Çünkü yüksek değerle bu iğneyi yapmak hayati risk taşıyor. Baya baya düşmesi lazım şu an. Doktorun çıkarken dediği periyot olarak iyi bir yerdesin daha 9. günün dedi yani toplama zamanına zaman var demek istedi sanırım. O zamana kadar düşürebiliriz umarım şu an hiç olmadığı kadar duaya ihtiyacım var ne olur aklınıza geldikçe dua edin dostlarım. Rahim kalınlığından dolayı transfer edilemez belki ama hiç olmazsa dondurulsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?