Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim inşallah güzel kalbine göre olur her şey ama lütfen ümitsizliğe kapılma tatlım dualarımda olacaksın...

Kızlar dr gittik sabah hemen e2 verdim. Doktoru bekledim. Zaten o hemşirelere aman sedaya söylemeyin demiş değerimi moral bozarım diye ben netten öğrendim bile dedim. Ama tahmin ettiğim gibi kötü bir tablo çıkmadı ortaya. Bir kere yumurtalar gelişimine devam ediyormuş ilaç kesilse bile şu anda 18-19 olan yumurtam baya var. Ayrıca e2 biraz düşünce yumurta toplanabiliyormuş tabi toplandıktan sonra vücudumun su toplaması ve ohs riskim fazlasıyla yüksekmiş zaten çatlatma iğnesi de değeri yükseltecek olduğundan. Bu akşam çatlama önleyicimi vurucam. Saat tam 10 da da çatlatma iğnemi vurucam ve pazartesi abah yumurtalarım toplanacak Allah'ın izniyle. Rahim kalınlığım ösrtojen yani e2 yüksek olmasına rağmen sınırda bir de ohs rsikinden doalyı transfer yapılmayabilirmiş. Ama hiç sorun değil regliden sonra rahmini kalınlaştıracak ilaçlar vericez yumurtalarını baskılıcaz dedi yumurtlamamam için ve transferini yapıcaz donmuşlarla şansında asla azalmayacak dedi. Çok sevindim şu an benim için iptal olmamış olması yeterli evet yumurta toplandıktan sonra biraz fazla ağrı sancı çekicem ama olsun herşeye katlanırım. Bu arada günde 10 tane yumurta yemem gerekiyormuş protein almam lazımmış en çokta yumurtada var biliyorsunuz. Başka hiçbirşey yiyemem artık su çorba ve yumurta. Ne lur canlarım dua edin bana toplamadan sonra girecek halim olmaz en az ağrıyla atlatayım yumoşlarım kaliteli olsun döllensin..

Seda çım Allah yar ve yardımcın oldun tez zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuş inşallah bir dahaki sefere e2yüksek çıkmış değilde beta-hcg fazla olmuş yoksa ikizmi dersin amin

Son düzenleme:
iptal olmamamsına v eyumoşların toplanması çok güzel haber canım hadi hayırlısı inş herşey yolunda gide ve sıkıntı yasamadan atlatırsın canım allah kolaylıklar versin herşey gönlünüzce olsun

Son düzenleme:
Sedaaaaa canım haberle çok iyi hamdolsun, bak gör ohs de olmayacaksın, ben öyle inanıyorum, çünkü senin tahmin etttiğin hiçbisey olmadı bugün cok şükür, senin kuzular nazlanıyor demekki bir kaç sonra gelmek istiyorlar, sana bol bol dua edriz canım, yeterki sağlın bozulmasın, yumoşlar uyur bekler seni :)) haydi gözün aydın

Bedriyeeemmm aaayynen öylee..yazdıkların kelimesi kelimesine doğru...benim yaşadığım streste inan cehaletimdendi..Ben zannettim herşey baştan başlayacak...ALLAH a binlerce kere şükürler olsun şimdilik kendimi iyi hissediyorum...RABBİM İNŞALLAH bizleri müjdeler diye gece gündüz dua ediyorum...Hatta bu ertelenmenin bana mükafat olduğu kanaatindeyim...RABBİM benim Ramazan ıma kıymadı...Nasip etti...

Sedacım çok ekşın Burcum ben ona söyledim ama inanmadı bana bak doktorda aynı şeyleri söylemiş..Yavrum benim o kadar heyecanlı ki kendine mani olamıyor...Ama şükürler olsun ki herşey yolunda...

ALLAH a şükürler olsun Tuğba'm içim o kadar huzurlu ki anlatamam...Annemle konuştum...Öyle güzel bir ölüm yaşamış ki pamuk gibi..annem diyor ki "Meral inanır mısın üzülemedim..Nasıl dayanırım diyordum ama onun yüzündeki huzuru görünce onu kıskandım bile" dedi...mezarı da muhteşem heybetli bir çınar ağacının gölgesindeymiş...Nurlar içinde yatsın İNŞALLAH...ALLAH razı olsun canım benim senin de dua edenlerin bol olsun İNŞALLAH...ve elbette yüz kere bin kere AMİİİİNNN...:)))

allah sabırlar versin teyzeciğinin mekanı cennet olsun cennete komşusu haz muhammed as olsun inş

Amin Sündüzcüm ALLAH razı olsun...

Ya Sedacım nasıl rahatladım anlatamam...Ama sana kızıyorum ne yalan söyleyeyim(yaş itibariyle hakkım var endişelenmek hepimizin hakkı...Hepimiz kendimiz için endişeleniyoruz...Hepimiz vücudumuzu tanıyor ve yaşayabileceklerimizin ihtimalini çıkarabiliyoruz...buraya kadar herşey insanca herşey normal...Ama sen endişelenmeni sağlayan muhtemel olumsuzluğu alıyorsun süslüyorsun..içini dolduruyorsun bi de güzel sonuca bağlayıp üstüne de bunlara inanıp oturup gözyaşı döküyorsun...Noldu dünden beri kendine yaşattıkların..eşine yaşattıkların mutluluk hanenize (-) olarak işlendi..Ne gerek var...Zaten yeternce zor bir süreç yaşıyoruz...Düşünme yaa..düşünmee...düşünerek çözülecek şeyler değil ki bunlar...teslim ol...Önce ALLAH'a sonra o ilmi almış doktoruna...bak gör hayat nasıl kolaylaşacak...Bedriye ye ben ister miyim neden çekeyim bunları yazmışsın ya...Elbetteki yaşamak istediğin için değil bunu yaşayacağına inandığın için yaşıyorsun tüm bu olumsuzlukları...İnsan beyni pozitife yüklü...negatif i zikrettiğin anda bilinçaltın bunu da pozitif olarak algılıyor ve bunu istediğini düşünüp sana sunuyor...Kurban olim bundan gayri kapa bilgisayarını sadece burayı açacak şekilde proglamla kendini ve süresiz, koşulsuz teslim ol....

Meral canim basiniz sagolsun Rabbik melanini cennet eylesim Insaallah gunahlarina kefaret olur teyzenin cektigi hastalik.

Burcum 10000 cektim sen not al canim tamammi dwvammi bilemedim

Burjum toplam 8000 cektim. Daha cekeyimmi nekadar kaldi

Meral canim basiniz sagolsun Rabbik melanini cennet eylesim Insaallah gunahlarina kefaret olur teyzenin cektigi hastalik.

Burcum 10000 cektim sen not al canim tamammi dwvammi bilemedim

Ayşecim Allah razı olsun ne kadar çok okumuşsun canım..rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hörmetine sana tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin, hiç bekletmeden hem de doğal yolla inşallah . dur hemen liste yapayımda sayıya bakalım, sanırım bitmek üzere, Allah hepinizden razı olsun

Son düzenleme:
YA HAYY LİSTESİ (kardeşim seçil için)

Annem-ablam : 108.450
Meral teyzem : 86.000
Ben : 23.750
Aslı : 15.000
Ayşe: 17.000
Nazan: 6000
Bircan: 4000
Gül82: 5000
K.burcu: 500
Didem : 5000
Seda : 1000
Bedriye : 5500
Tümay : 5000
Meral : 2000
Sündüz : 4000
Zeynep : 1500
Tuba : 5000
Buket : 1000
yasemin : 3000
Çiğdem: 2000

Toplam: 300.700

Kızlar inanmıyorum toplanan sayıya bakın, sizin sayenizde, Allah bin kere razı olsun sizden, kalbinizden geçen ne muradınız varsa versin Rabbim, sizi hiçbir zaman darda bırakmasın, korkularınızı alsın götürsün feraha çıkarsın.

ARTIK OKUMANIZA GEREK YOK BALLARIM.Allah hepinize huzurlu, sağlıklı bir ömür versin ve kalbinizden geçen bütün dilekleri hayırlısıyla gerçekleştirsin

Son düzenleme:
Dün yazamadım tekrar kusura bakmayın yasemincim cuma saati başlanılması gerektiğini bilmiyodum seni okuyuncaya kadar da saat geçmişti oyüzden başlamadım haftaya başlarım ozmn napalım.. Dün bebeğim sanki ateşe atılmış gibi bi ağladı bi ağladı susturamadım 5 gündür kaka yapamıyodu meğer onu yapmaya çalışıyomuş geceye doğru yaptı da rahatladık çok şükür.. Oyüzden girip de haber veremedim haftaya cuma kısmetmiş demek olsun böyle napayım.. Başka dualar okurum kendi kendime.. İlk defa yapacağı için eşim çok stresli.. Dualarla destek olmak istiyorum.. Rabbim yüzümüzü güldürsün inş..

Burcucum kardeşin için 2000 tane ya hayy çktim rabbim alsın bu hastalığı ondan inş. Şifa versin..

Nazancım sana da çekicektim ama baktım ki bitmiş kusura bakma nolur sana katkım olmadı.. Rabbim bi kez daha tattırsın inş. Evlat sevgisini abine ve yengene..

Sedacım seni okurken ben heyecanlandım valla acaba nolcak hastaneye gitti mi diye sayfaları çabuk çabuk okudum oyüzden.. Neyseki düşündüğün gibi değilmiş çok şükür.. Bu kadar dua eden insan var, sen buladar çaban var emeğin var, rabbim kimseyi yarı yolda koymaz lütfen sende rahatla ve olumlu düşün herşey güzel olacak.. Kendine ve allaha güvenip dayan.. Evrene olumlu msjlar gönderelim derdi yasemin öyle yap lütfen.. Bizler dualarımızla seninleyiz..içini ferah tut..

Benim çok uykum var paşa uyuyorken azcık uyuyayım hepinizi öpüyorum iyi akşamlar...

çido Allah razı olsun canım, rabbim evladına sağlıklı bir ömür versin, pırt pırt kakasını yapsın inşallah, haydi git dinlen, öptüm :))

kızlaar ve gül selamlar.. bu saatde burdaysan bebiş uyuyor ve sen yorgun değilsin demek ki:)) nasıl iyi mi prensimiz
ALEYKÜMSELAM CANIM evet zar zor uyuttum oğluşu bu aralar huzursuz biraz kaka problemimiz devam edio ıkınıyoruz hala....

hamilelik bitti doğum bitti şimdide korunma yöntemleri başladı offf bitmio bitmio bedriyecimm..

ALEYKÜMSELAM CANIM evet zar zor uyuttum oğluşu bu aralar huzursuz biraz kaka problemimiz devam edio ıkınıyoruz hala....

hamilelik bitti doğum bitti şimdide korunma yöntemleri başladı offf bitmio bitmio bedriyecimm..

kadın olmak ne zor şu hayatta allah yardımcımız olsun :26:

kadın olmak ne zor şu hayatta allah yardımcımız olsun :26:
aynen canım AMİN emzirmesem hap kullanırdım daha öncede hap kullanıyodum ama şimdi olmuyo işte neyse bulcaz artık bişi

neyse kızlar ben cıkıyorum hayırlı geceler öpüyorum sizi..

sedaa.. seni okurken Rabbim e şükrettim bolca..
bu sabah kalktığımda meral, sen zeynep aklımdaydı bolca dua ettim size inşAllah hep diyorum hepde çok inanıyorum buradaki herkesin yüzü gülücek inşAllah..
ve senin yanılmış olmana ayrıca çok sevindimm inşAllah emeklernin karşılığını alırsın inşAllah..

Meral ben seni evet stressiz rahat hissediyorum derken yanılmamışım ayrıca çok sevindim çok pozitifsin inşAllah bize pozitif haberler, pozitif gebelik test sonuçları vericeksin inşAllah

Burcuuumm kısmetse izmir ne zaman gidiyorsunuz yarın kuran okuyacağım kısmetse eşinede şifa diliceemm hayırlısıyla, ameliyatı olsun bitsin şifa bulsun inşAllah.. kardeşinin tesbihi bitmiş Allah sağlık şifa versin korusun inşAllah kardeşini

bize gelince ben doktora gittim bebeği 2 dk anca gördük ultrasnda cünku kıcını dönmüştü bildiğiniz sırtını dönmüş hiç bişeey görmedik doktorda rutın ölçümlerini yapttı bugun bebeği göremiyorsunuz sırtına bakın dedi.. ya ben bu doktoru ne yapsam ya 3 hafta sonra çağırdı çalışmak istersen çalışır istemezsen aksi rapor vericem dedi, muayene edicem ama dedi bende dedim ult muayenesi değil mi aynı dedi 38 de çatıya bakıcam dedi o nasıl olucak dedim anlatırım dedi sonra, normal doğumda keesi atıyormusunuz ondan korkuyorurm dedim onu direk yapıyorum ben dedi bana yine normal de heyecanımdan dolayı zorlanıcaamı ama yinede bakarız dedi sezeryanı övüyor yaa ona çok güveniyorum,çok iyi bi doktor bence ama nden beni strese sokuyor anlamıyorumm normal doğumu desteklemiyor :18: Hayırlısını,sağlıklısını nasip etsin mevlam inşAllah..

aynen canım AMİN emzirmesem hap kullanırdım daha öncede hap kullanıyodum ama şimdi olmuyo işte neyse bulcaz artık bişi

ii geceler canım mecburen bişiler olmak zorunda maalesef hiçbir yöntemde cazip değil bence

normal doğumdan soğutmak için heryolu deniyo sanırım ditrekt kesiyo yani adamkesmeyi sevio sanırım işin şakası hayırlısı olsun çatı muayeneside korkulacak bişi değil eliyle vajenden içeriye girip muayene ediyo iki parmağıyla canım günler bi geçsin mevlam neler gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…