- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.201
Kızlar dr gittik sabah hemen e2 verdim. Doktoru bekledim. Zaten o hemşirelere aman sedaya söylemeyin demiş değerimi moral bozarım diye ben netten öğrendim bile dedim. Ama tahmin ettiğim gibi kötü bir tablo çıkmadı ortaya. Bir kere yumurtalar gelişimine devam ediyormuş ilaç kesilse bile şu anda 18-19 olan yumurtam baya var. Ayrıca e2 biraz düşünce yumurta toplanabiliyormuş tabi toplandıktan sonra vücudumun su toplaması ve ohs riskim fazlasıyla yüksekmiş zaten çatlatma iğnesi de değeri yükseltecek olduğundan. Bu akşam çatlama önleyicimi vurucam. Saat tam 10 da da çatlatma iğnemi vurucam ve pazartesi abah yumurtalarım toplanacak Allah'ın izniyle. Rahim kalınlığım ösrtojen yani e2 yüksek olmasına rağmen sınırda bir de ohs rsikinden doalyı transfer yapılmayabilirmiş. Ama hiç sorun değil regliden sonra rahmini kalınlaştıracak ilaçlar vericez yumurtalarını baskılıcaz dedi yumurtlamamam için ve transferini yapıcaz donmuşlarla şansında asla azalmayacak dedi. Çok sevindim şu an benim için iptal olmamış olması yeterli evet yumurta toplandıktan sonra biraz fazla ağrı sancı çekicem ama olsun herşeye katlanırım. Bu arada günde 10 tane yumurta yemem gerekiyormuş protein almam lazımmış en çokta yumurtada var biliyorsunuz. Başka hiçbirşey yiyemem artık su çorba ve yumurta. Ne lur canlarım dua edin bana toplamadan sonra girecek halim olmaz en az ağrıyla atlatayım yumoşlarım kaliteli olsun döllensin..
kızlaar ve gül selamlar.. bu saatde burdaysan bebiş uyuyor ve sen yorgun değilsin demek ki:)) nasıl iyi mi prensimiz
sedaa.. seni okurken Rabbim e şükrettim bolca..
bu sabah kalktığımda meral, sen zeynep aklımdaydı bolca dua ettim size inşAllah hep diyorum hepde çok inanıyorum buradaki herkesin yüzü gülücek inşAllah..
ve senin yanılmış olmana ayrıca çok sevindimminşAllah emeklernin karşılığını alırsın inşAllah..
Meral ben seni evet stressiz rahat hissediyorum derken yanılmamışım ayrıca çok sevindim çok pozitifsin inşAllah bize pozitif haberler, pozitif gebelik test sonuçları vericeksin inşAllah
Burcuuumm kısmetse izmir ne zaman gidiyorsunuz yarın kuran okuyacağım kısmetse eşinede şifa diliceemm hayırlısıyla, ameliyatı olsun bitsin şifa bulsun inşAllah.. kardeşinin tesbihi bitmiş Allah sağlık şifa versin korusun inşAllah kardeşini
bize gelince ben doktora gittim bebeği 2 dk anca gördük ultrasnda cünku kıcını dönmüştü bildiğiniz sırtını dönmüş hiç bişeey görmedik doktorda rutın ölçümlerini yapttı bugun bebeği göremiyorsunuz sırtına bakın dedi.. ya ben bu doktoru ne yapsam ya 3 hafta sonra çağırdı çalışmak istersen çalışır istemezsen aksi rapor vericem dedi, muayene edicem ama dedi bende dedim ult muayenesi değil mi aynı dedi 38 de çatıya bakıcam dedi o nasıl olucak dedim anlatırım dedi sonra, normal doğumda keesi atıyormusunuz ondan korkuyorurm dedim onu direk yapıyorum ben dedi bana yine normal de heyecanımdan dolayı zorlanıcaamı ama yinede bakarız dedi sezeryanı övüyor yaa ona çok güveniyorum,çok iyi bi doktor bence ama nden beni strese sokuyor anlamıyorumm normal doğumu desteklemiyor :18: Hayırlısını,sağlıklısını nasip etsin mevlam inşAllah..
hadin ii geceler ben kaçar bugün çok yoruldum yarında işler var durmak yok yola devam
ALEYKÜMSELAM CANIM evet zar zor uyuttum oğluşu bu aralar huzursuz biraz kaka problemimiz devam edio ıkınıyoruz hala....
hamilelik bitti doğum bitti şimdide korunma yöntemleri başladı offf bitmio bitmio bedriyecimm..
Canlarım Allah nasip ederse öğlen izmir'e gidiyoruz, pazarteside eşim ameliyata girecek inşallah, her vaktim olduğunda gelicem, sizi gelişmelerden haberdar ederim, hepiniz Allah'a emanet olun canlarım..şimdi regl olduğum için dulara ara verdim ,inşallah bitince dualarınızı günü gününe okuyacağım....haydi öptümmmmm siziayy ben çok özlerim sizi yahu
tumaaayy gunaydın..
senide mi uyku tutmadı?
Gunaydin bedisim evet uyku tutmadi sicaktan bide dun biraz yurydum bacaklarim agriyor yurumeyi unutmysum :))..
Canim sen su sezeryan olayina pek takilma herseyi akisina birak bence dusundukce gozunde buyuyo insanin beni simdiden sardi sezeryan korkusu normali biliyorum korkmuyorum ama digerini bilmedigim icin cok aklima takiliyor dun karar aldim takmiyacagim...
aynen canım amin emzirmesem hap kullanırdım daha öncede hap kullanıyodum ama şimdi olmuyo işte neyse bulcaz artık bişi
neyse kızlar ben cıkıyorum hayırlı geceler öpüyorum sizi..
bedişim sen bu saatte uyanık olurmuydun* bilgisayarı açtım dedim ki bediş gelmedi bugün doktorda ne yaptı acaba diye, bi baktım sen gelip yazmışsın :))ooo sizin prenses pek keyfine düşkün kıyamam ben ona, maşallahkuzum doktor senin endişeni baştan beri biliyor o yüzden sezeryan diye tutturuyor bence sana güvenmiyor, ama bence Allah o zaman sana öyle bir güç kuvvet verecektirki cesaretle gideceksin doğuma Allahın izniyle..hele bir o an gelsinde bakalım rabbim ne nasip edecek..
canım Rabbim nasip ederse pazar öğlen yola çıkıyoruz , pazarteside ameliyat, ben yazarım tam saatini, Allah razı olsun canım kuran okuyan dillerin hiç dert görmesin ve Allah içindeki korkuları alıp götürsün inşallah
kızzz sen kendini temizliğe mi verdin? töbeee tam doğum zamanı , yap da aman dikkat et, şimdi ben böyle diyorum ama kesin bende aynı olucam
DİDEM SÜNDÜZ AYLİN canlarım çok az vaktiniz kalmış Rabbim üçünüze de çok çok kolay , hayırlı ve sağlıklı bir doğum nasip etsin, evladını çok sağlıklı ve akıllı olsun, doğum sonrası bol bol sütünüz olsun, ve bebekleriniz çırt çırt kakasını yapsın inşallah
canım hayırlı yolculuklar eşine allah şifa versin ben napim yalnızım annemler memlekette kız kardeşim 1 ay önce gitti ramazan dolayısıyle zaten evi dip köşe temizlemişti ramazan olmasaydı gelirlerdi babam perişan oluyor ist da çok sıkılıyor eşim oruç kıyamıyorum kv burda ama onlarda oruçlu sağolsun yemek yapıyo gönderio kadın çağırsam oruç diye cesaret edemedim işler anlıcan bana kaldı öyle ince yapmıyorum yüzeysel ona rağmen dün belimn ağrısından uyuyamadım idare edicez artık napalım duaların kabul olsun inş canım allah razı olsunCanlarım Allah nasip ederse öğlen izmir'e gidiyoruz, pazarteside eşim ameliyata girecek inşallah, her vaktim olduğunda gelicem, sizi gelişmelerden haberdar ederim, hepiniz Allah'a emanet olun canlarım..şimdi regl olduğum için dulara ara verdim ,inşallah bitince dualarınızı günü gününe okuyacağım....haydi öptümmmmm siziayy ben çok özlerim sizi yahu
canım helal olsun ne demek ne hakkım olacak gerçi ama yüreğini ferah tutmaya çalış rahat olursan hrşey güzel olur annende gelsin hem vakit geçer hem sana bakar zaten sen tüm işleri bitirdin maşallah 10 yumurta olayı çok feci kardeşim allah yardımcın olsun ben 1 taneyi zor yiyorum allahımn sorunsuz bi şekilde oradan ayrılmayı nasip etsin inşBu arada olur da Allah'a emanetiz başıma bir iş gelirse, kötü giderse çok ciddi birşey yaşarsam eşime toplamaya girerken tenbih edicem uyanamazsam Burcuma ya da Yasemine mesaj yazar haber verir o da iyi olursa tabii. Bilmiyorum neden içim hiç iyi değil eşime belli etmiyorum ama korkuyorum gizli gizli ağlıyorum. Bana birşey olmasından değil arkamdakilerin üzülmesine üzülürüm. Biliyorum kızacaksınız bana ama yazamk istedim dünya hali bu. Hepiniz hakkınız helal edin. Ettiğiniz dualar için Allah bin kere razı olsu eğer orada dirençli ve inançlı olacaksam sizi sayenizde. Allah tekrar buraya yazmayı nasip etsin İnşallah hepinizi çok seviyorumm
dün bende çok yol yürüüdm eşimin kardeşinin düğünü var eylülde elbisemizi aldık aama nasıl ağrıdı bacaklarım sırtım yürümeyi gerçekten yürümek artık zorlaşmış ağrılar oluyor..
ayy tumay ben ikisindende çok korkuyorumAllah sağlıkla sıhhatle tüm gebelere bizede evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza almayı kısmet etsin inşAllah,düşününce Rabbim yrdım eder hayırlısıyla diyorum ama doktora her gittiğimde o konuşmalar oluyor ya ödüm kopuyor.. sende mi anesteziden korkuyorsun tümayımm..
bencede canım..ii geceler canım mecburen bişiler olmak zorunda maalesef hiçbir yöntemde cazip değil bence
canım hayırlı yolculuklar eşinin ameliyatıda iyi gecer İNŞALLAH şifa olsun..Canlarım Allah nasip ederse öğlen izmir'e gidiyoruz, pazarteside eşim ameliyata girecek inşallah, her vaktim olduğunda gelicem, sizi gelişmelerden haberdar ederim, hepiniz Allah'a emanet olun canlarım..şimdi regl olduğum için dulara ara verdim ,inşallah bitince dualarınızı günü gününe okuyacağım....haydi öptümmmmm siziayy ben çok özlerim sizi yahu
canım benim adete 3-4 gün kala 113 tü doğum yaptım şimdi 3. ayında oğlum var İNŞALLAH bebişin tutunur kucağına alırsın sağlıkla..arkadaşlar 3 düşük yaşadım. üçünde de bebeğimi hiç göremedim sonra bütün tahlillerim yapıldı mthfra ve mthfrc den heterozigotum. sat 28 haziran şu an gebeyim çok korkuyorum her gün iğne yapıyorum göbekten. benim gibi olan var mı? bide adete 3 gün kala beta hcg 132 çıktı iyi mi???
canım eskiye nazaran daha iyi amagunaydın kızlar
dun gece gec uyayabildim, bu sabah uykum oldugu halde uyuyamadım dun cok yol yurudum ayaklarımın altı acıyor resmen.. burcum hayırlı yolculuklar size bizi hep haberdar et durumlardan, Allah şifa versin..
ayy kakasını mı zor yapıypr kıyamam ona,inşAllah bir önce düzene girer oğlunda rahatlar inşAllah..
Gül sezeryanda ne zamana kadar korun dedi doktor..
iyim canım sen nasılsın yarenle bebişin nasıl..tatlım merhaba nasılsın yakısıklı nasıl
cnm ben ıkı aylıktan berı emzıren anneler ıcın olan mınıhaplardan kullanıyorum dr um tavsıye ettı tavsıye ederım
ısmı cerazette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?