- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.521
canım eklerim tabi, sen bana şu bilgilerini yazıver;
adın, yaşın, hangi şehirde yaşadığın, evlilik yılın, adet olmayı beklediğin tarih, kaç yıldır bebek düşündüğün, ve sorunun.
bende seni ve bilgilerini listeye ekliyim hemen , kaynaşalım
ayyy inanmıyorum maşalahha maşallaahh nerde o hemen bulmam lazım
(kızlar bu yokh denilen arkadaşımız eski topikten tanıdığımız biridir. kim diye merak edenler için alt yazı yapayım dedim)
binbirgece,
evlilik yılı :2007
adet tarihim:04/10/2011
bebek beklediğim yıl süresi: 5 yıl
problem : kan pıhtılaşması , ani antikor değerimin pozitif olması
2 düşük , 1 kürtaj, 1 dış gebelik toplam 4 kaybım var
şimdiden hepimizn duaları kabul olur inşallah
binbirgece,
binbirgece,
evet yaa insan üzülüyor, ben zaten bu ay olsam olsam geç döllenme olmuş olabilirim heralde bilemiyorum. ama tabi o da bir hayal, ben yine yarın sabah bi evde idrar yapim , duruma göre gelir burda sizle paylaşırım yine ona göre kan yaptırırımsana bekle diyorum ama ben bekleyememiştim biliyorsun, eczaneden aldığımız o testler erken göstrmiyor ben 29.gün yaptım hiç çizgi çıkmamıştı,35.gün yaptığımda çizgi biraz silik çıkmıştı o yüzden beklemeni tavsiye ettim ama kan testi yapacaksan hemen yapabilirsin orda çıkar,öbür testte hamilelik varsa bile çıkmayınca insanı üzüyor, yoksa zaten yok öyle değilmi
sorma kuşum ya, bizim bina eski ama dairenin içini sıfır yaptık biz, herşeyi 4-4 lük yaniev içinde inşallah hayırlısı olur, valla senin bu evde ne var bende anlamadım niye böyle oluyor bakıyorlar tam alacakken vazgeçiyorlar, geçengün evi herkes beğeniyor bayılıyor demiştin sen neden taşınıyorsun küçükmü?
evet anlıyor normal yumurtalar gibi ortadan ayrılıp kırılmıyo yavaş yavaş oluyo :))))))))))
canım şimdi ekliyorum seni listeye, gerçek ismini paylaşmak konusunda eğer bir sıkıntın olmazsa onuda söylersen çok iyi olur, biz burda çünkü hep birbirimizie isimlerimizle hitap ederiz daha samimi oluyor, aile gibi yanibinbirgece,
peki yumurtlama olduktan 1 kaç gün sonrada anlıyormu yumurtlamanın olup olmadığını
peki yumurtlama olduktan 1 kaç gün sonrada anlıyormu yumurtlamanın olup olmadığını
şimdi şöyle bişey var yumurtanın oldugunu gördüyse sonrada kayboldu dediyse çatlamış demektir ama yunmurtayı görmeden çatlamış olabilir diyemez ama sanırım oradaki bi sıvıdan anlaşılıyor canım bu konuyu hayal meyal hatırlıyorum sanki
kızlar bugün tv de bir programda anlatıyorlardı dinledim kivi kanı sulandırıyormuş şimdi internette araştırırken okudum Kivi çok fazla oranda üreme ve doğurganlığı arttırıcı E vitamini içerir. yazıyordu bol bol tüketelim
kızlar yaaa hamile olmak güzel ama ilk başlarda pek bişey anlaşılmıyor,her ay hamilemiyim acaba şüpheside ayrı bi güzel sanırım
canım hoş geldin aramıza, geçmiş olsun benimde kan pıhtılaşmam var ve 2 kaybım var ikisininde kalbi durdu kürtaj oldum,
diğer problemin nedir onu bilmiyorum onu biraz anlatırmısın
ctesi de burada yazışıyorduk yine bir arkadaşımız yanlış hatırlıyorsam affola polen falan bahsetmişti ama aktardan satılan değil dedi bende içimden dedim nerde bulucam ki ben ööle poleni arıcı falan tanıdığım yok diye düşünürken eşim geldi dedim ki polen bulmalıyızee var tanıdık dedi kim dedim arabasını yıkatırken emekli bir öğretmenle tanışmış arıcılık yapıyormuş falan filan derken ctesi iş çıkışı gittik aldık ayy dedim hayırlara vesile olsun inşAllah ama kızlar inanın çok çok inandım bir kezdaha mevlam bir şeyi kısmet ediceksee birşeyleri vesile edip öyle bir ulaştırıyor ki sizi niyetine hayretler içinde kaldım.. şifa niyetine içiyorum şimdi.. kivide hiç yemem bu arada acaba bu yüzden mi gitti bebekler.. yumurtlama günlerimdeyim ve ben hamileyim deyip kenara geçip dinlenmek istiyorum.. hemmen anlayabilsek keşke gebe olup olmadığımızı
ctesi de burada yazışıyorduk yine bir arkadaşımız yanlış hatırlıyorsam affola polen falan bahsetmişti ama aktardan satılan değil dedi bende içimden dedim nerde bulucam ki ben ööle poleni arıcı falan tanıdığım yok diye düşünürken eşim geldi dedim ki polen bulmalıyızee var tanıdık dedi kim dedim arabasını yıkatırken emekli bir öğretmenle tanışmış arıcılık yapıyormuş falan filan derken ctesi iş çıkışı gittik aldık ayy dedim hayırlara vesile olsun inşAllah ama kızlar inanın çok çok inandım bir kezdaha mevlam bir şeyi kısmet ediceksee birşeyleri vesile edip öyle bir ulaştırıyor ki sizi niyetine hayretler içinde kaldım.. şifa niyetine içiyorum şimdi.. kivide hiç yemem bu arada acaba bu yüzden mi gitti bebekler.. yumurtlama günlerimdeyim ve ben hamileyim deyip kenara geçip dinlenmek istiyorum.. hemmen anlayabilsek keşke gebe olup olmadığımızı
bu arada adım gamze
anti - antikor değeri bağışıklık sistemiyle alakalı genetik testi yağıldığında ortaya çıktı ANA değer olarak geçiyor bir çeşit romatizmal rahatsızlıkmış ege ünüveristesi ramotoloji bölümüne sevk etmişlerdi 2 yıldr oraya gidiyorum..
AYŞE VE TUBANIN tesbihlerini çektim geriye kaldı 8 kişi
bu arada adım gamze
anti - antikor değeri bağışıklık sistemiyle alakalı genetik testi yağıldığında ortaya çıktı ANA değer olarak geçiyor bir çeşit romatizmal rahatsızlıkmış ege ünüveristesi ramotoloji bölümüne sevk etmişlerdi 2 yıldr oraya gidiyorum..
AYŞE VE TUBANIN tesbihlerini çektim geriye kaldı 8 kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?