Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Cok sukur tatlim ikiside iyiler gecinio gidiyoruz:)
Cnm hapi bana dr um onerdi ebem destekledi netten de cok arastirdim tam 7.5 aydit kullaniyoruk hic bi yan etkisi olmadi masalla oglum hala emiyi sutumde cok iyi sadece emziren annelere uygun oldugu icin icerigi ona gire tatlim googlede minihap diyearatirsan cikiyor
Ben aadet olmadim yapim geregi cunku yarende de hap kullanmiyorken de emzirdigim surece hic adet olmadim
Bu hapi kullanip duzenli adet goren arkadaslarimiz var
Ciddi anlamda kondom can slklcl diger korunma yontemlerini ben sevmiyorum hapa basladim kafam rahatladi cnm ayrica kg yapmadi kalan 12 kg mide verdim

anladım canım sağol ben adet oldum 60.gün sanırım düzenli devam edecek..ama bu ialç adeti önlüyomuş galiba ne bilim en güzel çözüm hap sütüde etkilemesse sorun değiil bende druma sorıym kullanabilir miyim die sağlıkocağında ebeyede sorarım bakalım sağolasın canım..

Oh tatlim hemen ilmussun
Biras yapi ile alakali sanirim kasim topiginde adet olan annelerimiz var
Ben olmadim ama cok ta ozlemedin ne yalan diyim
Sen yine dr na sor cnm coo sukur ben cok memnunum
Bebisi kokla cnm benim icin

Oh tatlim hemen ilmussun
Biras yapi ile alakali sanirim kasim topiginde adet olan annelerimiz var
Ben olmadim ama cok ta ozlemedin ne yalan diyim
Sen yine dr na sor cnm coo sukur ben cok memnunum
Bebisi kokla cnm benim icin
sağol canım aynen yazın hiç çekilmio ama olsan bi dert olmasan bi :) tamam canım sende öp çocuklarını benim için

SEDA senin için 100 tane ihlas suresi okudum, inşallah yarın sağlıkla sağsalim toplama gercekleşir

Ponçilker, bana iyi yolculuklar dileyen, eşime şifa dileyen herkesten Allah razı olsun, hic dert görmesin inşallah, işiniz rast gelsin hepinizin :) biz yoldayız şuan :)

SEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Allah aşkına yapma kendine bunu.bak iğnemi yapamadım,kanadı,sancım var ama sırf sana cevap yazmak için oturdum şuanda.canım benim.bak tamam bu sefer benim 10 yumurtam olduğu için daha rahat ldu ama ilkinde 18 yumurtam vardı az değil.ayrıca bu sefer e2 ye bakmaya bile gerek duymadılar ama ilkinde hergün bakıyorlardı.hatta bi gün başka bi yere gönderdiler.sonucun 5 haneli olduğunu çok net hatırlıyrum,ordaki dr çok yüksek bu değer demişti.ama ölmedim.lütfen ama lütfen araştırma yapmayı,bütün kötülükleri çağırmayı bi bırak.acık sakin ol lütfen.serum ve ağrı kesici yapacaklar merak etme.şu yumurta yeme işini analmadım ama geriye kalan herşey rutin.lütfn biraz sakin ol.sorma,soruşturma,teslim ol.önce Rabbime sonra dr lara.ben kendimi pimpirikli bilirdim ama seni okudukça ben ne kadar rahatmışım diyorum.canım bak herkesin söylediği su.ilk haftalar zaten bebek bizden besleneceği için ne yediğimizin içtiğimizin,önemi yok.bunlar bizim sağlam kalmamız için.o kadar ilaç,hormon bünye sarsılıyor.sağlam kalmamız çok önemli.bunun içinde en önemlisi moral.bak ne güzel anneciğin geliyor.kaldırmaz yerinden seni,yedirir içirir,sevgisi yeter.yıpratma kendini.derin derin nefes al ve dua et.her kan verişinde,her iğne yaptırışında,her muayenede.... sürekli oku.O na sığın.bende okuyacağım senin için.yarına kadar ayetel kürsi ve rabbi yesir okuyp yollayacağım sana 100 er tane.dualarımız seninle.beynini birazcık rahatlatabilirsen ne ala olacak herşey.bak bende aynı yldayım.yanıp kavruluyorum bebek aşkıyla.her saniye elim karnımda acaba tutundumu?hala benimlemi diye düşünüyorum.seni gayet iyi anlıyrum ama bilki en önemlisi bizim sağlığımız.sağlıksız bi eş,sağlıksız bi anne kimsenin işine yaramaz.önce sen iyi olacaksın.bak senin 5 senedir benim 7 senedir bebeğimizmi vardıda yaşadık,mutlu olduk?Rabbim inşallah yüzümüzü güldürecek.ama biz sağlam durursak...

Ponçilker, bana iyi yolculuklar dileyen, eşime şifa dileyen herkesten Allah razı olsun, hic dert görmesin inşallah, işiniz rast gelsin hepinizin :) biz yoldayız şuan :)

iyi yolculuklar canım :) Allah acil şifalar versin inşallah.ağrısız sızısız atlatsın inşallah

MERAL canım başın sağolsun.mekanı cennet olsun inşallah.

TÜMAY canım hayırlı olsun kardeşin yerleşmiş.birinin kardeşide edebiyat öğremenliğini kazanmıştı.hamişlerden biriydi ama unuttum.onada hayırlı olsun.

ben afedersiniz kabız oldum çatladım çatlıcam,şiştim kaldım.cuma gece fenalaştım.ter bastı bayılır gibi oldum,kalkamadım.şurup verdi dr ama kar etmiyor.daha kendime gelemedim.kan sulandırıcı iğne başlattı dr transferden sonra çok pis ya.hemşireye yaptırıyordum progestanı yaptırdığımda bugün kendim yapim dedim delik deşik ldum.ilacın yarısı dışarı aktı.başka başka yerlere denedim en sn resmen sapladım çok fena ağrıyr.işte böle yatıyorum size yazmak için kalktım.bu arada kardeşimi bindirdik geldik otbüse çok üzüldüm ya napcam ben şimdi tek başıma.günler nasıl geçcek bilmem

Allsh hayırlara çıkarsın inşAllah, sağlıkla kucagına al bebişini.. sezeryanıda bak ne guzel atlatmışsın ruyanda, inşAllah gerçeğinde daha daha iyi olucaksın, bakalım bebişini kucagına aldıgında ruyandakı ebege benzetıcek mısın..

Bedisim sabah elektrik kesildi cvp yazamadim...
Amin canim insallah saglikla kavusuruz kuzularimiza..
Ben anesteziden degilde kesilecek dikilecek olmaktan bebegime bakamamaktan yada erken olacak ya bebegimin kucuk olmasindan korkuyorum...

tumay ben normalde yegenlerim yemek yerken odadan çıkıyordum tıkanır gıbı olup öksürüyorlar ya ondan korkuyordum yıne korkar mıyıım korkarım heralde amaAllah yardım eder inşAllah, bebeğin kçük olucak diye korkma ben bi kişiyle tanışmıştım 26.haftada doğurmuş ikinciye gebeydi 26 lık olanda kocaman adam olmuş bebek arabasında geziyordu sen kısmetse 35. hafta olucaksın kocA Bebek olucak hayırlısıyla, anesteziden de korkmuyorsun masaAllah

evet haklısın adam bana guvenmıyor sanırım, sezeryandan da korkuyorum olabildiğine düşünmemeye çalışıyorum, çok korkağım ya çok kızıyorum kendime Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını nasip etsin..

seda okurken seni çok duygulandım hepsi gececek ve guzel olucak hadi ben olsam neyse ama sen sizler cesaretlisiniz böyle davrANMA sen çok güçlüsün dualarımda olucaksın..

tatlıcım bellimi olur bi sancı bi su gelmesi bakmışsın 5 cm açılmış bebek gelio normal doğum oluyoo kim bilebilir son ana kadar umut var nasibi neyse kaderi neyse onunla gelcek miniklerimiz sezaryen fikrine alıştım normaldende umudumu kesmiyorum sancılar geldikçe bizi yönlendirecek rabbim yardım eder onca mahlukat tek başına normal doğuruyor demekki yapılabilecek bişi belkide biz insanlar doğuma çok müdahale ettiğimiz için zor oluyor kendimi herşeyle başedebilecek güçte görüyorum umarım doğum yaptığımdada bu güç devam eder hakkımızda hayırlısı olsun tatlıcım bende merak ediyorum bizim sıpa kime benzio acaba

çok sağol canım temiz kalbine sağlık inş eşinin ameliyatı çooooookk kolay geçer canımcım acil şifalar

ah canım ya Rabbim hayırla tamamlasın inş
maşallah kuzucuğa artık yat kalk doğum olduk valla Rabbim hayırlısını nasip etsin canım ne dedi bir daha doktor sündüzcüm hala sezeryan mı diyo :26:

tatlım bence adam seni ikna etmeye uğraşmamaya çalışıyo normal yoldan son ana kadar zorla ama bence yinede sen bilirsin tabi
hangimiz korkmuyoruz ki canım doğumdan acaba nasıl olacak ne olacak her gün 10 defa nişanım mı geldi acaba diye bakıyorum nasıl bişi bilmediğimizden bence Rabbim o an hepimize o cesareti versin inş

tatlım kayısı yesene bol bol o çok iyi gelir kabızlığına Rabbim tez zamanda şifanı versin inş

Kızlar cumartesi günu epidural sezaryenle oğluma kavuştum ikimiz de cook iyiyiz <3 yarın evimize donucez inşallah..

Kızlar cumartesi günu epidural sezaryenle oğluma kavuştum ikimiz de cook iyiyiz <3 yarın evimize donucez inşallah..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun canım. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.gözün aydın.darısı didemle sündüzün başına inşallah hayırlısı ile

Hayirli uğurlu olsun CNm benim Rabbim anali babali büyütsün hayirli evlat eylesin inşallah Rez vakitte resim istiyoruz:))))

tatlım kayısı yesene bol bol o çok iyi gelir kabızlığına Rabbim tez zamanda şifanı versin inş[/QUOTE]

yemezmiyim canım avuçla yiyorum ama ne fayda şurup etki etti biraz daha iyiyim şimdi.amin canım.Allah ım senide sağ salim bebeğine kavuştursun hayırlısı ile

Selamın aleykum kızlar nasilsiniz kaç gündür uigundum bı türlü giremedim topige misafirim vardı bügünde davetler iste yarında misafirim var biz iyiyiz hersey yolundadir inşallah

Burcucum 2000 tane ya hayy çektim haber verim dedim

canım senin için dua edeceğimi söylemiştim ya.ettim.Allah ım kabul etsin inşallah.yarın sağ salim srunsuzca gir çık inşallah.krktuğun hiç bişey gelmesin başına inşallah

aleyküm selam canım.bende pek giremiyorum ama bildiğim kadarıyla bişey yok.yarın burcunun eşi ameliyat olacak,seda nın da yumurtaları tplanacak.iyi olmanıza sevindim.iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…