- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.221
günaydın kızlar hayırlı pazarlar..
bencede canım..
canım hayırlı yolculuklar eşinin ameliyatıda iyi gecer İNŞALLAH şifa olsun..
canım benim adete 3-4 gün kala 113 tü doğum yaptım şimdi 3. ayında oğlum var İNŞALLAH bebişin tutunur kucağına alırsın sağlıkla..
canım eskiye nazaran daha iyi ama
yinede zorlanıyo..
canım dr 6 hafta ilişki yasak dedi benim kanamamda 50 günde bitti zaten :) 10 gün sonrasıda normal adet oldum..
iyim canım sen nasılsın yarenle bebişin nasıl..
canım yan etkisi olur mu
sütü keser mi
hormonları etkiler mi
adet oluyomusun oluyosan düzenli mi
..korkuyorum cazipse onu kullanırım..af edersin kondom sinir bozucu bişi :) normal dk hapıda kullanamıyorum spiral flnda taktrmak istemiyorum çünkü fatih emir 1.5-2 yaşındayken 1 bebiş daha istiyoruz kısmetse..
anladım canım sağol ben adet oldum 60.gün sanırım düzenli devam edecek..ama bu ialç adeti önlüyomuş galiba ne bilim en güzel çözüm hap sütüde etkilemesse sorun değiil bende druma sorıym kullanabilir miyim die sağlıkocağında ebeyede sorarım bakalım sağolasın canım..Cok sukur tatlim ikiside iyiler gecinio gidiyoruz:)
Cnm hapi bana dr um onerdi ebem destekledi netten de cok arastirdim tam 7.5 aydit kullaniyoruk hic bi yan etkisi olmadi masalla oglum hala emiyi sutumde cok iyi sadece emziren annelere uygun oldugu icin icerigi ona gire tatlim googlede minihap diyearatirsan cikiyor
Ben aadet olmadim yapim geregi cunku yarende de hap kullanmiyorken de emzirdigim surece hic adet olmadim
Bu hapi kullanip duzenli adet goren arkadaslarimiz var
Ciddi anlamda kondom can slklcl diger korunma yontemlerini ben sevmiyorum hapa basladim kafam rahatladi cnm ayrica kg yapmadi kalan 12 kg mide verdim
anladım canım sağol ben adet oldum 60.gün sanırım düzenli devam edecek..ama bu ialç adeti önlüyomuş galiba ne bilim en güzel çözüm hap sütüde etkilemesse sorun değiil bende druma sorıym kullanabilir miyim die sağlıkocağında ebeyede sorarım bakalım sağolasın canım..
sağol canım aynen yazın hiç çekilmio ama olsan bi dert olmasan bi :) tamam canım sende öp çocuklarını benim içinOh tatlim hemen ilmussun
Biras yapi ile alakali sanirim kasim topiginde adet olan annelerimiz var
Ben olmadim ama cok ta ozlemedin ne yalan diyim
Sen yine dr na sor cnm coo sukur ben cok memnunum
Bebisi kokla cnm benim icin
Ponçilker, bana iyi yolculuklar dileyen, eşime şifa dileyen herkesten Allah razı olsun, hic dert görmesin inşallah, işiniz rast gelsin hepinizin :) biz yoldayız şuan :)
kızlar ilk defa kendimi doğum yapmış gördüm rüyamda sezaryen olmuş hiç bi sorunum olmamış ama bebeğim kuvözdeymiş ama bildiğimiz küvöz değil yani kocaman kocaman beşikler içinde bebekler kızım 252 nu bebekti adım yazıyodu kolunda mor bi takım giydirmişler kucağıma aldım kuş gibi 2650 kg doğmuş ağlaıyo ben sarılıyorum öpüyorum ne esmer ne sarışındı yuvarlacık bi kafası vardı gözleride renkli gibiydi sanki ama tam emin olamıyorum ayy çok değişik bi duyguydu hayır olsun inş bakalım gerçeği nasıl olucak ne hissedicem
Bedisim sabah elektrik kesildi cvp yazamadim...
Amin canim insallah saglikla kavusuruz kuzularimiza..
Ben anesteziden degilde kesilecek dikilecek olmaktan bebegime bakamamaktan yada erken olacak ya bebegimin kucuk olmasindan korkuyorum...
normal doğumdan soğutmak için heryolu deniyo sanırım ditrekt kesiyo yani adamkesmeyi sevio sanırımişin şakası hayırlısı olsun çatı muayeneside korkulacak bişi değil eliyle vajenden içeriye girip muayene ediyo iki parmağıyla canım günler bi geçsin mevlam neler gösterecek
bedişim sen bu saatte uyanık olurmuydun* bilgisayarı açtım dedim ki bediş gelmedi bugün doktorda ne yaptı acaba diye, bi baktım sen gelip yazmışsın :))ooo sizin prenses pek keyfine düşkün kıyamam ben ona, maşallahkuzum doktor senin endişeni baştan beri biliyor o yüzden sezeryan diye tutturuyor bence sana güvenmiyor, ama bence Allah o zaman sana öyle bir güç kuvvet verecektirki cesaretle gideceksin doğuma Allahın izniyle..hele bir o an gelsinde bakalım rabbim ne nasip edecek..
tatlıcım bellimi olur bi sancı bi su gelmesi bakmışsın 5 cm açılmış bebek gelio normal doğum oluyoo kim bilebilir son ana kadar umut var nasibi neyse kaderi neyse onunla gelcek miniklerimiz sezaryen fikrine alıştım normaldende umudumu kesmiyorum sancılar geldikçe bizi yönlendirecek rabbim yardım eder onca mahlukat tek başına normal doğuruyor demekki yapılabilecek bişi belkide biz insanlar doğuma çok müdahale ettiğimiz için zor oluyor kendimi herşeyle başedebilecek güçte görüyorum umarım doğum yaptığımdada bu güç devam eder hakkımızda hayırlısı olsun tatlıcım bende merak ediyorum bizim sıpa kime benzio acabaAllsh hayırlara çıkarsın inşAllah, sağlıkla kucagına al bebişini.. sezeryanıda bak ne guzel atlatmışsın ruyanda, inşAllah gerçeğinde daha daha iyi olucaksın, bakalım bebişini kucagına aldıgında ruyandakı ebege benzetıcek mısın..
tumay ben normalde yegenlerim yemek yerken odadan çıkıyordum tıkanır gıbı olup öksürüyorlar ya ondan korkuyordum yıne korkar mıyıım korkarım heralde amaAllah yardım eder inşAllah, bebeğin kçük olucak diye korkma ben bi kişiyle tanışmıştım 26.haftada doğurmuş ikinciye gebeydi 26 lık olanda kocaman adam olmuş bebek arabasında geziyordu sen kısmetse 35. hafta olucaksın kocA Bebek olucak hayırlısıyla, anesteziden de korkmuyorsun masaAllah
evet haklısın adam bana guvenmıyor sanırım, sezeryandan da korkuyorum olabildiğine düşünmemeye çalışıyorum, çok korkağım ya çok kızıyorum kendimeAllah herşeyin hayırlısını sağlıklısını nasip etsin..
seda okurken seni çok duygulandım hepsi gececek ve guzel olucak hadi ben olsam neyse ama sen sizler cesaretlisiniz böyle davrANMA sen çok güçlüsün dualarımda olucaksın..
bedişim sen bu saatte uyanık olurmuydun* bilgisayarı açtım dedim ki bediş gelmedi bugün doktorda ne yaptı acaba diye, bi baktım sen gelip yazmışsın :))ooo sizin prenses pek keyfine düşkün kıyamam ben ona, maşallahkuzum doktor senin endişeni baştan beri biliyor o yüzden sezeryan diye tutturuyor bence sana güvenmiyor, ama bence Allah o zaman sana öyle bir güç kuvvet verecektirki cesaretle gideceksin doğuma Allahın izniyle..hele bir o an gelsinde bakalım rabbim ne nasip edecek..
canım Rabbim nasip ederse pazar öğlen yola çıkıyoruz , pazarteside ameliyat, ben yazarım tam saatini, Allah razı olsun canım kuran okuyan dillerin hiç dert görmesin ve Allah içindeki korkuları alıp götürsün inşallah
kızzz sen kendini temizliğe mi verdin? töbeee tam doğum zamanı , yap da aman dikkat et, şimdi ben böyle diyorum ama kesin bende aynı olucam
DİDEM SÜNDÜZ AYLİN canlarım çok az vaktiniz kalmış Rabbim üçünüze de çok çok kolay , hayırlı ve sağlıklı bir doğum nasip etsin, evladını çok sağlıklı ve akıllı olsun, doğum sonrası bol bol sütünüz olsun, ve bebekleriniz çırt çırt kakasını yapsın inşallah
Kızlar 7044 e2 değeriyle çatlatma iğnemi vurdum gün akşam hayırlısı olsun. Büyü ihtimal transferim ertelenecek bu değerle Meral'in 3500 le bile ertelendi hem rahmimin kalınlığı da sınırdaydı dün. Ben onu hiç düşünmüyorum zaten ama o değerle toplanınca halim ne olacak onu merak ediyorum. Annemde geliyor yarın öğleden sonra burada olur bana salı gelicem dedi de eşim sürpriz yapacak dedi. Çok kötü olursam o durumda görmesini istemiyorum ama gelme gerek olursa çağırırım dedim alındı iyi gel dedim napıyım. Umarım tahmin ettiğim gibi olmaz serum felan takarlar hemen belki yarın bu zamanlarda mışıl mışıl uyuyor olucam anestezi de. Uyanınca ne olacak bakalım. Kendimi mesaj atabilecek kadar iyi hissedersem Yasemin'e Burcuma mesaj atarım haber verirler size. Kendimi transfere çok odaklamıştım tabi belli değil yumurtalar döllenene kadar iyi olurdum belki küçük ihtimalde olsa hafif atlatırım, rahmim de kalınlaşır transferim olur kısmet. Doktor dün ve bugün tam 10 yumurta yenemi söyledi sadece yumurta yiyorum midem bulanıyor dün yedim ama 9 tane yiyebildim bugün nasıl yicem bilemiyorum gece 12 den sonra yemek içmek yasak. Sanırım bu akşam hiç uyuyamıcam. Bana dua edin lütfen kendimi iyi hissettğim anda gelip yazarım daha giremem işlerim var öpüyorumm
maşallah kuzucuğa artık yat kalk doğum olduk valla Rabbim hayırlısını nasip etsin canım ne dedi bir daha doktor sündüzcüm hala sezeryan mı diyo :26:kızlar ilk defa kendimi doğum yapmış gördüm rüyamda sezaryen olmuş hiç bi sorunum olmamış ama bebeğim kuvözdeymiş ama bildiğimiz küvöz değil yani kocaman kocaman beşikler içinde bebekler kızım 252 nu bebekti adım yazıyodu kolunda mor bi takım giydirmişler kucağıma aldım kuş gibi 2650 kg doğmuş ağlaıyo ben sarılıyorum öpüyorum ne esmer ne sarışındı yuvarlacık bi kafası vardı gözleride renkli gibiydi sanki ama tam emin olamıyorum ayy çok değişik bi duyguydu hayır olsun inş bakalım gerçeği nasıl olucak ne hissedicem
tatlım bence adam seni ikna etmeye uğraşmamaya çalışıyo normal yoldan son ana kadar zorla ama bence yinede sen bilirsin tabiAllsh hayırlara çıkarsın inşAllah, sağlıkla kucagına al bebişini.. sezeryanıda bak ne guzel atlatmışsın ruyanda, inşAllah gerçeğinde daha daha iyi olucaksın, bakalım bebişini kucagına aldıgında ruyandakı ebege benzetıcek mısın..
tumay ben normalde yegenlerim yemek yerken odadan çıkıyordum tıkanır gıbı olup öksürüyorlar ya ondan korkuyordum yıne korkar mıyıım korkarım heralde amaAllah yardım eder inşAllah, bebeğin kçük olucak diye korkma ben bi kişiyle tanışmıştım 26.haftada doğurmuş ikinciye gebeydi 26 lık olanda kocaman adam olmuş bebek arabasında geziyordu sen kısmetse 35. hafta olucaksın kocA Bebek olucak hayırlısıyla, anesteziden de korkmuyorsun masaAllah
evet haklısın adam bana guvenmıyor sanırım, sezeryandan da korkuyorum olabildiğine düşünmemeye çalışıyorum, çok korkağım ya çok kızıyorum kendimeAllah herşeyin hayırlısını sağlıklısını nasip etsin..
seda okurken seni çok duygulandım hepsi gececek ve guzel olucak hadi ben olsam neyse ama sen sizler cesaretlisiniz böyle davrANMA sen çok güçlüsün dualarımda olucaksın..
MERAL canım başın sağolsun.mekanı cennet olsun inşallah.
TÜMAY canım hayırlı olsun kardeşin yerleşmiş.birinin kardeşide edebiyat öğremenliğini kazanmıştı.hamişlerden biriydi ama unuttum.onada hayırlı olsun.
ben afedersiniz kabız oldumçatladım çatlıcam,şiştim kaldım.cuma gece fenalaştım.ter bastı bayılır gibi oldum,kalkamadım.şurup verdi dr ama kar etmiyor.daha kendime gelemedim.kan sulandırıcı iğne başlattı dr transferden sonra çok pis ya.hemşireye yaptırıyordum progestanı yaptırdığımda bugün kendim yapim dedim delik deşik ldum.ilacın yarısı dışarı aktı.başka başka yerlere denedim en sn resmen sapladım çok fena ağrıyr.işte böle yatıyorum size yazmak için kalktım.bu arada kardeşimi bindirdik geldik otbüse çok üzüldüm ya napcam ben şimdi tek başıma.günler nasıl geçcek bilmem
Kızlar cumartesi günu epidural sezaryenle oğluma kavuştum ikimiz de cook iyiyiz <3 yarın evimize donucez inşallah..
Kızlar cumartesi günu epidural sezaryenle oğluma kavuştum ikimiz de cook iyiyiz <3 yarın evimize donucez inşallah..
Selamın aleykum kızlar nasilsiniz kaç gündür uigundum bı türlü giremedim topige misafirim vardı bügünde davetler iste yarında misafirim var biz iyiyiz hersey yolundadir inşallah
Burcucum 2000 tane ya hayy çektim haber verim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?