Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben çıkıyrum kızlar.hepinize iyi gecelr.Allah emanet olun.acık uyumaya çalışayım belki rüyamda bebişimi görürüm.bilinçaltım sündüz ve aylinden etkilenmiştir belkim dimi ama :)

hiç sorma buket benimde dişlerim kanıyo ve accayip midem bulanıyo ne yapcam bilmiyorum
bircan bende yeni sensodin aldım deneme aşamasındayım

Herkeslere Gunaydin...
Aylin gozuun aydin anali babali uzun omurlu olsun kuzun insalah..
Sedacim senin icin hep dua ediyorum hayirlisi ile bunuda atlaticaksin insallah...

sedacım sen kendini üzme nasipte ne varsa o yaşanacak allah yardımcın olsun iş. güzel seyler olsun canım

Günaydınnnnnn canlarımmmm, biz izmirdeyiz, hastaneden, Allah nasip ederse eşim saat 15.00 da ameliyata girecek dualarınızda olursa çok mutlu olurum :)) Allah razı olsun :))

AYLIN kızzzzzzzzz tebrilerrrrrrrr :))))))

SEDA canım Allah yardımcın olsun dün gece sana dua ettim

çıkıyorum şimdilik öptüm sizi

sen uslu kızlan cesaret edemiyosan bahar çocukları huysuz olanlar nasıl cesaret etsin ama sahil çok küçük daha annesi

ay canım ya doğru diyorsun aslında birde sahil çok huysuz olsaydı ne yapardım bilmiyorum :) ama cocuk buyutmek cok sabır gerektıren bir iş ve bende ıkıncı cocuk ıcın sabır kalmadı gibi hissediyorum gerci bu duygularım değişebilir cunku kardesi olmasını da cok istiyorum bakalım hersey kısmet eşimde ikinciyi istemiyor şimdilik :)

Kızlar cumartesi günu epidural sezaryenle oğluma kavuştum ikimiz de cook iyiyiz <3 yarın evimize donucez inşallah..

kıııııızz gözümüz aydın..ALlah hayırlı sağlıklı etsin inşallah..kendine dikkat et foto koy en yakın zamanda:))

herkeslere günaydın..

burcu allah şifa versin eşine..hadi kolay gelsin.

hayırlısı olsun inş. canım ya zamanı gelicen olur bakalım

dua edicez canım allah yardımcın olsun seninde

bana bak kız sedaa..!!seni o yumurtaların değil ben gebertecem en sonunda..şuna bak neler yazmış..müştak bile sinirden küplere bindi

bende bebekimi doğmuş görüyorum hep..doğum değilde..doğmuş o benim bebekimmiş:=))

bURCUMMM sabahtan beri bi hem eşine hem sedaya dualar ediyorum.. Allah inşAllah eşinin ameliyatını hem çabuk başarılı hemde kısacık sürede hayırlısıyla atlatmasını sağlar, Rabbim şifa versin inşAllah.

Kızlar cumartesi günu epidural sezaryenle oğluma kavuştum ikimiz de cook iyiyiz <3 yarın evimize donucez inşallah..

ayy hem çok şaşırdım hem çok sevindim, gözünüz aydın.. hayırlısıyla eve gelinde bize detayları anlatırsın artık, sürpriz oldun sen... Adı belli miydi oğlunun

günaydın fıstıklar
geçmişe şöyle bir göz attım sedacıma üzüldüm de üzüldüm ne kadar yıpratmış kendini, tamam zor günler yaşıyorsun hep bir telaş içindesin acaba toplanacak mı toplansa çözüldüğünde transfer edilebilecek halde olacak mı edilse tutacak mı..... anlayacağın bu doğuma kadar gidecek hatta sonrasındada endişeler devam edecek ama nolur bukadar yıpratma kendini tevekkül et her şeyin hayırlısı olsun, sen iyi ol ki vücudunda iyi olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah, uyan ve bize mutlu mutlu gel...
ayy aylin doğum yapmış çok sürpriz oldu çok sevindim, gözümüz aydın, sağlıkla büyütsün evladını inşallah.
burcucum eşin amilyata gircekmiş öğleden sonra inşallah sağlıkla girer çıkar, Rabbim şifa versin...
ya ben çok heyecanlıyım Allah izin verirse yarın doktora gidicez bebişimin kalp atışını duyacağız
mide bulantım çok arttı sadece sabah değil her an bulanabiliyo, ama hiç şikayet etmiyorum bebişime feda olsun varlığını hissediyorum hiç değilse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…