- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.241
ondandır doğru..akıntıda normal hamişlikte..doktor öle demişti
evet kuaförler 15 dk da hallediyo..benim bi nemlendiricim vardı..doktor önerdi öçok meşurmuş felan..adıı leodicah mı bişey..bi kutusu 80 tl..her ay alıyomuş millet..ben aldım kaç aydır daha bitmedi..bebek yağı sürüyom ben..
diş macunu sormuşsun..daa önce bi dişlerini fırcalayabiliyonmu onu sor sen:))ben şu otomatik fırçalar varya onların fırçasından aldım onlarla ve suyla fırçalıyorum..su bile yeter diyo doktorlar....hamilelikte bakteriler türüyomuş..konferansta demilşşlerdi..hiç bişey yapamıyosanız tuzlu gargara yapın demişti bana..onuda yapamıyom midem bulanıyo...
aslıcım duanı okudum rabbim kabul buyursun inş.
annem ve babannemde yasin okudular 2 adet onuda eklersin canım
sedacım sen kendini üzme nasipte ne varsa o yaşanacak allah yardımcın olsun iş. güzel seyler olsun canımKızlar 7044 e2 değeriyle çatlatma iğnemi vurdum gün akşam hayırlısı olsun. Büyü ihtimal transferim ertelenecek bu değerle Meral'in 3500 le bile ertelendi hem rahmimin kalınlığı da sınırdaydı dün. Ben onu hiç düşünmüyorum zaten ama o değerle toplanınca halim ne olacak onu merak ediyorum. Annemde geliyor yarın öğleden sonra burada olur bana salı gelicem dedi de eşim sürpriz yapacak dedi. Çok kötü olursam o durumda görmesini istemiyorum ama gelme gerek olursa çağırırım dedim alındı iyi gel dedim napıyım. Umarım tahmin ettiğim gibi olmaz serum felan takarlar hemen belki yarın bu zamanlarda mışıl mışıl uyuyor olucam anestezi de. Uyanınca ne olacak bakalım. Kendimi mesaj atabilecek kadar iyi hissedersem Yasemin'e Burcuma mesaj atarım haber verirler size. Kendimi transfere çok odaklamıştım tabi belli değil yumurtalar döllenene kadar iyi olurdum belki küçük ihtimalde olsa hafif atlatırım, rahmim de kalınlaşır transferim olur kısmet. Doktor dün ve bugün tam 10 yumurta yenemi söyledi sadece yumurta yiyorum midem bulanıyor dün yedim ama 9 tane yiyebildim bugün nasıl yicem bilemiyorum gece 12 den sonra yemek içmek yasak. Sanırım bu akşam hiç uyuyamıcam. Bana dua edin lütfen kendimi iyi hissettğim anda gelip yazarım daha giremem işlerim var öpüyorumm
Ponçilker, bana iyi yolculuklar dileyen, eşime şifa dileyen herkesten Allah razı olsun, hic dert görmesin inşallah, işiniz rast gelsin hepinizin :) biz yoldayız şuan :)
Kızlar cumartesi günu epidural sezaryenle oğluma kavuştum ikimiz de cook iyiyiz <3 yarın evimize donucez inşallah..
günaydın canım nasılsın bebiş nasıl?
günaydın canı iyiyim şükür bi yaramazlık yok sen nasılsın?
haticeyi gördümü ikinciye hamileymiş
bende iyiyim canım. hadi ya isteyerekmi yapmıs ikinciyi yoksa süpriz mi olmus ay cok sevindim :) bven ikinciyi cesaret edemiyorum :)
sen uslu kızlan cesaret edemiyosan bahar çocukları huysuz olanlar nasıl cesaret etsin ama sahil çok küçük daha annesi
Kızlar cumartesi günu epidural sezaryenle oğluma kavuştum ikimiz de cook iyiyiz <3 yarın evimize donucez inşallah..
ay canım ya doğru diyorsun aslında birde sahil çok huysuz olsaydı ne yapardım bilmiyorum :) ama cocuk buyutmek cok sabır gerektıren bir iş ve bende ıkıncı cocuk ıcın sabır kalmadı gibi hissediyorum gerci bu duygularım değişebilir cunku kardesi olmasını da cok istiyorum bakalım hersey kısmet eşimde ikinciyi istemiyor şimdilik :)
Günaydınnnnnn canlarımmmm, biz izmirdeyiz, hastaneden, Allah nasip ederse eşim saat 15.00 da ameliyata girecek dualarınızda olursa çok mutlu olurum :)) Allah razı olsun :))
AYLIN kızzzzzzzzz tebrilerrrrrrrr :))))))
SEDA canım Allah yardımcın olsun dün gece sana dua ettim
çıkıyorum şimdilik öptüm sizi
evet herşeyin hayırlısı olsun allah isteyelere versin inşallahhayırlısı olsun inş. canım ya zamanı gelicen olur bakalım
bu arada olur da allah'a emanetiz başıma bir iş gelirse, kötü giderse çok ciddi birşey yaşarsam eşime toplamaya girerken tenbih edicem uyanamazsam burcuma ya da yasemine mesaj yazar haber verir o da iyi olursa tabii. Bilmiyorum neden içim hiç iyi değil eşime belli etmiyorum ama korkuyorum gizli gizli ağlıyorum. Bana birşey olmasından değil arkamdakilerin üzülmesine üzülürüm. Biliyorum kızacaksınız bana ama yazamk istedim dünya hali bu. Hepiniz hakkınız helal edin. Ettiğiniz dualar için allah bin kere razı olsu eğer orada dirençli ve inançlı olacaksam sizi sayenizde. Allah tekrar buraya yazmayı nasip etsin inşallah hepinizi çok seviyorumm
kızlar ilk defa kendimi doğum yapmış gördüm rüyamda sezaryen olmuş hiç bi sorunum olmamış ama bebeğim kuvözdeymiş ama bildiğimiz küvöz değil yani kocaman kocaman beşikler içinde bebekler kızım 252 nu bebekti adım yazıyodu kolunda mor bi takım giydirmişler kucağıma aldım kuş gibi 2650 kg doğmuş ağlaıyo ben sarılıyorum öpüyorum ne esmer ne sarışındı yuvarlacık bi kafası vardı gözleride renkli gibiydi sanki ama tam emin olamıyorum ayy çok değişik bi duyguydu hayır olsun inş bakalım gerçeği nasıl olucak ne hissedicem
Günaydınnnnnn canlarımmmm, biz izmirdeyiz, hastaneden, Allah nasip ederse eşim saat 15.00 da ameliyata girecek dualarınızda olursa çok mutlu olurum :)) Allah razı olsun :))
AYLIN kızzzzzzzzz tebrilerrrrrrrr :))))))
SEDA canım Allah yardımcın olsun dün gece sana dua ettim
çıkıyorum şimdilik öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?