Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çantanda leblebiyle dolanma günlerin başlamış demektir..:))

aradada limon kokla iyi geliyo:))

çantanda leblebiyle dolanma günlerin başlamış demektir..:))

aradada limon kokla iyi geliyo:))

canım çantamda kraker taşıyorum hep ama leblebide iyi fikir:) Ramazana denk geldi öyle rahat rahat atıştıramıyorum ki..
zaten limon hastasıyım kabuğuyla birlikte yiyorum kesiliyor hemen bulantım

günaydın kızlar nasılsınız.. size bişey sorucam dün uzun zaman aradan sonra gezmeye gittim ve yollar çok kötüydü arabanın arkasında hopladım resmen bazen sallandım bebeklerime bişey olucak diye korktum gece uyuyamadım..

canım korkma bir şeycik olmaz pamuk ipliğine bağlı değil sonuçta, daha dikkat et bundan sonra yeter

canım çantamda kraker taşıyorum hep ama leblebide iyi fikir:) Ramazana denk geldi öyle rahat rahat atıştıramıyorum ki..
zaten limon hastasıyım kabuğuyla birlikte yiyorum kesiliyor hemen bulantım
leblebi daha iyi işte küçüğk yaa..çaktırmadan atıver ağzına..:))

Günaydın kızlar nasılsınız çok şükür havalar burda bîraz serinledi gece rahat yatabiliyoruz dün salak görümcem moralimi bozdu diyor ki burcu abla üzülme ama rüyamda gördüm bebek ölmüştü öyle rahat da söylüyor mal ya

Kızlar size çok saçma bir o kadar da iğrenç bişey sorabilir miyim? Şimdi ben vücut temizliğimi burdaki bir salonda bir kızceğize yaptırıyorum ama her seferinde sanki çoook büyük bir günah işlemişcesine bir mutsuzluk yaşıyorum ama İstanbul a geldiğimden beri rahatlığına çok alıştığımdan kendim yapmıyorum...Şimdi Çarşamba doktora gidiyoruz ALLAH izin verirse malum temizlikler yapmam lazım...e üstüne bi de Ramazan...Cumartesi çok istedim kendim yapim ama çoook sıcaktııı yapamadım...oruç oruç kızceğize gitsem çok mu günah olur sizce? ay Nihat Hatipoğlu nun programındaki o şahane sorular tadında oldu ama ne düşündüğünüz çok önemli...

Burcuumm canım benim RABBİM eşine şifalar versin İNŞALLAH...Gördüğünüz göreceğiniz eenn son olumsuz hastane maceranız olur İNŞALLAH...Bi daha ki hastane ziyaretiniz doğum için olsun İNŞALLAH...

Zeyneeep bu sabah sahurdan sonra hep seni düşündüm...Bekleme sürecin nasıl gidiyor çok merak ediyorum..Korkunç heyecanlı bir süreç...ALLAH ım bekleyişini mutlulukla sonuçlandırsın İNŞALLAH...Şu yağ gibi akan sürecin pıt diye sonuçlanıversin...Bi saydım 5 gün geçmiş bile...SÜPHANALLAH MAŞALLAH....

Seda Seda Seda...söylenecek kelimelerin kifayetsiz kaldığı elim bir noktadayım...Şuan ızdıraplı bir uyanış içerisindesin tahmin ediyorum..ama korkma geçecek....sonrasında hatırlamayacaksın bile....herşey güzel olacak İNŞALLAH...

Hay beyinsiz seniii...gerzek işte yapacak bişey yok...Sen hiç üzme kendini tövbe estağfurullah...Ömrüne ömür katılmış bebeğinin öyle düşün...ay ne iğrenç insan modelleri bunlar yaaa...tövbe tövbe valla daha da bozucam ağzımı ama orucuma zeval gelsin istemiyorum....son bi tane daha diim...zevzeek....

gerizekalıymış hakkaten..neyse boşver ömrü uzamış bebekinin..öle tabir olunur..

ya bende dışarıya yaptırıyorummzaten göbeğimden eğilemez haldeyim..ama kıza sordum ramazan oruçmusun felan yok adetliyim dedi..ha ramazanı da geçti onun dışında nasıldır..günah denemez buna..günah büyük bir ifade dah derin ve büyük suçları kapsar..bu anca mezheplerin düzenlediği bazı içtihatlarla açıklanır..hanefiye göre başkadır şafiye göre başka..günah değilse bile belki mekruhtur(ki emin değilim..hoca kesildim burada:)) oda tersih meselesidir..
bende dün yaptırdır..15 dakkada tamam..temiz kolay rahat..

Bende öyle dedim ne güzel bebeğimin ömrü uzanmış sustu salak yok annesi öldükten sonra tam şımardı sanki herşeyi yapmaya hakkı varmış gibi davranıyor

Ay evet yaaa...öğle tatilinde hallediyorum rüya gibi.....Peki kız oruçlu olsa yaptırmaz mıydın?

Burcu gorumcen cok dengesizmis ben herkese soyledim kotu ruya goren bana hic bisey soylemesin icinizde kalsin diye insan ister istemez uzuluyor...Suan annesi yok ilgileniyorsunuz acaba bebek olursa ilgilenmezler diyemi dusunuyor ?!

canım görümcen kaç yaşında hani çocuksa çocukluğuna ver dicem büyükse zaten söylenecek söz yok

kızlar şuanda trt 1 de hamlelik, hamile kalamama, tüp bebek, stresin hamile kalamamaya etikeri gibi güzel konular konuşuluyor.
sağlık sıhhat isimli bir program. gündüz seyredemeyenler akşam eve gidince seyretsin.

bende geçmşi bi okuyim sonra dönücem yine

kızlar topikte gezinirken aşağıdaki konuyu buldum gerçekten işe yarıyormudur acep:26:
Sevgili Arkadaşlar, Eminim aramızda da Tüyler(in)den nefret eden Benim gibi Pek Çokları Vardır. Zira ben de tüyler(im)den nefret ediyorum. Tüylerimden kökten kurtulmak için doğrusu şimdiye dek Pek Çok yöntemin hüsranına uğradım. biri hariç..
Geçenlerde Nette Tüylerle İlgili Araştırma Yaparken; Uzun Zamandır Tartışılan ancak pek az kişinin denediği Limon suyu- Tuz yöntemine rastladım. Yanağımdaki tüy oranının fayla olması ile beni rahatsız ediyordu. Yarım çay bardağı taze sıkılmış Limon suyu ile 5 çay kağışı normal tuzu iyice karıştırarak; Cımbızla kökten aldığım tüylerime masaj yaparak yedirdim. Bu yöntem her 10cm'lik bölgeye gece uyumadan bir saat önce yaklaşık en az 15-20 dakka uyguladım (masajla yedirdim.) ve sabahleyin yıkadım. Bu yöntemi tüyler alındıktan 4-5 gece boyunca uyumadan bir saat önce uyguluyor ve sabahleyin ılık suyla yıkıyordum. Ve...1. Seansta tüylerimin % 65 oranında çıkmadığını gördüm. Şaşırdım. 2. seansta tekrar uyguladım ve 1,5 Aydır tüylerim bir daha çıkmadı.
Şimdi de bacaklarıma uygulamaya başladım. İşe yarıyor
Malumunuz vücudun bazı bölgesinde tüy kökleri derin olduğundan dolayı masaj yaparak iyice yedirmeye yani karışımın kıl köklerine yeterince ulaşmayı sağlamamız gerekir..1. seansta biraz acı oluyor ama sorun değil. 2. seansta pek acımıyor.

not: nette bazı sitelerde kullanıcılar çok acı verecek kaygısı ve ön yargısıyla ve bazen de yeterince masaj yapmayarak veya işlemden sonra yıkamak hatasını yaptıkları için sonuç olamıyorlar..Ve sanırım Bu bilginin yayılmasını istemeyen epilasyın bazı işletmecilerinde olduğunu tahmin ediyorum.
Lütfen sizlerde deneyin ama yöntemi iyice uygulayın ve sonuçlarınızı bildirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…