Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar SEDA mesaj attı, yeni çımış, sancısı çokmuş, kusmuş, annesi yanındaymış, 33 yumurta toplanmiş, ama hepsi olgun degilmiş..şimdilik haberler böyle, ben de eşim işleriyle uğraşıyorum, Seda yazdıkça size yazrım kızlar

ecrinn07/ Aslı 29.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 30.07.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
graphicdesigner/ Yasemin 31.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
hayatumuttur/ Gamze 01.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
akyuzcigdem / Çiğdem 02.08.2013 cuma Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür

Canlar unutmadan yazayım her sabah namazının arkasından okudum dualarınızı...RABBİM kabul etsin İNŞALLAH...

geçmişi okudum bitirdim geldim....

Sedacım canım benim ayy o nasıl yazılardı öyle yaa, kalkamazsam gelemezsem filan ayy tövbe tövbe bak çok şükür maşallah tesbih tanesi gibi 33 tane yumoşun toplanmış şimdi burcu yazdı sağolsun çok şükür tatlım annenin yanında olmasıda harika olmuş bu durumda.

Burcu kuşummm ayyy alarımımı saat 15:00 e kuruyorum, ayrıca ilk sayfayada bakıcam şimdi sen yazmadıysan ben orayada yazayım bugün saat 15.00 de herkes sana ve eşine dua etsin inşallah.

Meralcim canım bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum. çünkü dinimizce aslında göğüs ve diz kapağımızın arasına kadar olan bölgeyi kadınların görmesi de haram. tabiki doktorlar hariç. ama Allah affetsin bende kendim yapamadığım için yaptırıyorum kuaföre. ama ramazanda ben yaptırmıyorum. çünkü gittiğim kızda oruçluymuş ama yapıyorum dedi. fakat ben onun orucunu sakata sokmak istemiyorum. sonuçta benim için bişey yok ben zaten oruçlu değilim ama kız oruçlu. onun için ramazan girmeden yaptırdım ağdamı. şimdi tabi senin dr işin filan olduğu için sıkışı durumdasın tabi. ne bileyim yani bi yorumda yapılmaz ki bu durumda. en oluru jilet tabiki ama karar senin canım benim.

Aylinnnnnnnnnnnnnn oyyyy maşallah doğum yapmışsın çok şükür tatlım benim. Allah salıklı sıhhatli uzun ömürlü olmasını nasibetsin bebeğinin

Buketim hakkaten o nasıl bir cümleler yaaa zaten acayip bi takvim, yukarda bebeğiniz 300 gr yazıyor bazen, aşağıda bakıyorum 500 gr yazıyor.

Bu arda cumartesi dr a gittim 22 hafta 3 günlüktü. 560 gr ve boyu 28-29 cm dedi. senin bu haftada kaç klo kaç gramdı?
bide testlerde calsiyumum düşük çıktı bitane suda eriyen ilaç verdi. halbuki günde 2 bardak süt bl peynir ve yumurta yediğim halde:18:
şeker yüklemem yapıldı 4 saat sürdü sonucu almam sabah 8 de başladık, 12 de sonucu aldık. şeker sınıra yakın çıktı, sen fazla şeker çikolata hamur işi yeme yinede dedi. işte böyle.

ayrıca o bölgemi göremiyorum ama öyle elime çarpan bir şişkinlik yok sanırım. ama sanırım rengi koyulaştı gibime geliyor, o canı sıkmıştı geçen gün , yoksa tüylermi çıkmaya başlıyor ondan mı anlayamadım da:18:

yaseminin mesajında gördüm aylin doğum yapmış sanırım, gözü aydın olsun kavuşmuş meleğine darısı doğumu yakın olanların başına olsun.

bende iki hafta önce gitmiştim 459 gr25 cm di..aynı gibi yani..ya benim şeker yüklemem bu cumartesi yapılacak..çok beklemişsin yaavv...sen tatlıyı biraz fazla kaçırdığını kendinde biliyodun zaten..aman diyim dikkat et..dün kalktım tuvalete gittim ki bi tarafım şişmiş resmen kocaman olmuşş..sanki devin şeyi gibi:)))
kararma olayına gelince olabilecek bişeymiş..dünde kuaför deişti oluyo diye..benim tüyler bi tuhaflaştı..iki aydır bacaklarımda tüy çıkmıyo..öteki yerlerde bi çıkıyo bi çıknmmıyo:))

KIZLAR İLK SAYFAYA DUYURULAR YAZDIM. ARTIK ALIŞKANLIK OLSUN HER TOPİĞE GİRİŞTE İLK SAYFAYADA BAKIN BİLİYORSUNUZ GÜNCEL TUTUYORUM DUYURU BÖLÜMÜNÜ.

ayyyy gülmekten öldüm varya sesli güldüm kız bukeeettt, devin şeyi gibi
benim geceleri elim ve kolum uyuşuyor. böyle hissiz gibi kalıyor, resmen kütük gibi, öbür elimle alıp kaldırıyorum sallıyorum ozaman can gelyor. bu ne acaba yaa acaba üstünemi yatıyorum yoksa başka bişeymi bilemedim. üff doktora söylesem 50 tane test isteyecek diye söylemedim de, bennim dr biraz evhamlı ve ince eleyip sık dokuyan biri.
ayrıca şeker testi için sabah erkenden git kuşum. 8 de bi çiş bide kan aldılar, sonra 2 bardak şekerli su içirdiler 1 saat sonra gel dediler. 9 da bidaha kan ve çiş aldılar. sonra 1 saat sonra gene gel dediler. 10 da yine çiş ve kan verdim. sonra 1.5 saat sonra sonucu al dediler. yani böyle bir işlem. bana 75 mg lık test yapıldı buda dip not olsun:) bunun daha kısası ve daha uzunu olan testler de var.

Kızlar cumartesi günu epidural sezaryenle oğluma kavuştum ikimiz de cook iyiyiz <3 yarın evimize donucez inşallah..
Canım hayırlı uğurlu olsun... Rabbim evladına hayırlı sağlıklı ömürler versin hem bu dünya da hem ahirette hayırlı evlat olsun inşallahhh
aslıcım duanı okudum rabbim kabul buyursun inş.
annem ve babannemde yasin okudular 2 adet onuda eklersin canım
Nazan canım Allah razı olsun annenin babaannenin ellerinden öpüyorum selamlarımı ilet teşekkürlerimi ilett
Burcum canı eşine acil şifalar tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallahhh bol bol ya şafi çek
aslıcığım..duanı okudum allah kabul etsin..tedavinde kolaylıklar versin inşallah..
aminnn canım dua günümmüş bugün çok şaşırdımm
ayyy benim haberim bile yok Sedacım inşallah herşey yolunda gider canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…