- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.281
yani aslında benim değil kızın bileceği işte o, ben yinede yaptırmazdım:))
bu durumda kadın dogumcularda tutmuyodur orucu
ben geldiiiiimmmmm özledinizmi beni
Buketim hakkaten o nasıl bir cümleler yaaazaten acayip bi takvim, yukarda bebeğiniz 300 gr yazıyor bazen, aşağıda bakıyorum 500 gr yazıyor.
Bu arda cumartesi dr a gittim 22 hafta 3 günlüktü. 560 gr ve boyu 28-29 cm dedi. senin bu haftada kaç klo kaç gramdı?
bide testlerde calsiyumum düşük çıktı bitane suda eriyen ilaç verdi. halbuki günde 2 bardak süt bl peynir ve yumurta yediğim halde:18:
şeker yüklemem yapıldı 4 saat sürdü sonucu almam sabah 8 de başladık, 12 de sonucu aldık. şeker sınıra yakın çıktı, sen fazla şeker çikolata hamur işi yeme yinede dedi. işte böyle.
ayrıca o bölgemi göremiyorum ama öyle elime çarpan bir şişkinlik yok sanırım. ama sanırım rengi koyulaştı gibime geliyor, o canı sıkmıştı geçen gün , yoksa tüylermi çıkmaya başlıyor ondan mı anlayamadım da:18:
kıızz hoşgeldin...yediğin içtiğin senin olsun gördüğün gezdiğin anlat:))
hoşgeldinn özledik tabii nasıl geçti
özlemmmmmm hoşgeldin bebeişim elbetteki özledik yaaaaa anlat bakalım neler yaptın neler ettin
Ozlem hosgeldin ozledik seni yoklugun belliydi...
bende iki hafta önce gitmiştim 459 gr25 cm di..aynı gibi yani..ya benim şeker yüklemem bu cumartesi yapılacak..çok beklemişsin yaavv...sen tatlıyı biraz fazla kaçırdığını kendinde biliyodun zaten..aman diyim dikkat et..dün kalktım tuvalete gittim ki bi tarafım şişmiş resmen kocaman olmuşş..sanki devin şeyi gibi:)))
kararma olayına gelince olabilecek bişeymiş..dünde kuaför deişti oluyo diye..benim tüyler bi tuhaflaştı..iki aydır bacaklarımda tüy çıkmıyo..öteki yerlerde bi çıkıyo bi çıknmmıyo:))
Canım hayırlı uğurlu olsun... Rabbim evladına hayırlı sağlıklı ömürler versin hem bu dünya da hem ahirette hayırlı evlat olsun inşallahhhKızlar cumartesi günu epidural sezaryenle oğluma kavuştum ikimiz de cook iyiyiz <3 yarın evimize donucez inşallah..
Nazan canım Allah razı olsun annenin babaannenin ellerinden öpüyorum selamlarımı ilet teşekkürlerimi ilettaslıcım duanı okudum rabbim kabul buyursun inş.
annem ve babannemde yasin okudular 2 adet onuda eklersin canım
Burcum canı eşine acil şifalar tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallahhh bol bol ya şafi çekGünaydınnnnnn canlarımmmm, biz izmirdeyiz, hastaneden, Allah nasip ederse eşim saat 15.00 da ameliyata girecek dualarınızda olursa çok mutlu olurum :)) Allah razı olsun :))
AYLIN kızzzzzzzzz tebrilerrrrrrrr :))))))
SEDA canım Allah yardımcın olsun dün gece sana dua ettim
çıkıyorum şimdilik öptüm sizi
aminnn canım dua günümmüş bugün çok şaşırdımmaslıcığım..duanı okudum allah kabul etsin..tedavinde kolaylıklar versin inşallah..
ayyy benim haberim bile yok Sedacım inşallah herşey yolunda gider canımKızlar SEDA mesaj attı, yeni çımış, sancısı çokmuş, kusmuş, annesi yanındaymış, 33 yumurta toplanmiş, ama hepsi olgun degilmiş..şimdilik haberler böyle, ben de eşim işleriyle uğraşıyorum, Seda yazdıkça size yazrım kızlar
Ağustos'ta 18 olacak ya öküz gibi birşey birazda şımarıkcanım görümcen kaç yaşında hani çocuksa çocukluğuna ver dicem büyükse zaten söylenecek söz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?