Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar cumartesi günu epidural sezaryenle oğluma kavuştum ikimiz de cook iyiyiz <3 yarın evimize donucez inşallah..
ayyy saırdım hem sevindim allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş foto bekliyoruz
bugün gittik kontrole herşey yolunda bugünlerde kendilipğinden olursa normali denicez olmaz ise sezaryen haftaya tarih koyucaz şimdilik böyle canım sendede bişi yok sanırım kızımız pek uslu çıktı
allah şifa versin canım inş kısa zamanda iileşir
rabbim gerçeğini kucaklamayı nasip etsin canım rüyası bile çok güzeldi

canım yoğurtta daha fazla kalsiyum var sütten ziyade yoğurt tüket ben 1 bardak süt 2 porsiyon yoğurt tüketiyorum bide kahvaltıda peynir

ben geldiiiiimmmmm özledinizmi beni
hoş geldin nasıldı tatil

Kızlar cumartesi günü hastaneye gittim ultrasonla baktı ve dediki Aslı rahim hisarın çok ince aynı yaşlı bi teyzeninki gibi özür diliyorum seni üzmek istemem ama böyle dedi kan aldılar fsh değerim ilaçlara rağmen yine yükselmiş bugün tekrar giittim ve Aslı hemen başlamalıyız dedi ama ben yokum seni başka bi doktora gönderiyim bayramda da problem olmuyacak biyer dedi ve Buketin doktora yönlendirdi Hakan şatıroğluna hemen başlasınlar dedi ama 4.günüm dedim olsun dedi neyse ama başlamıcam bayramdan sonra kendi doktoruma gidecem hakanın yer ilaçlar dahil 6bin liraya falan geliyor benim hastane ise 4bin lira maddi durumu da düşünmek zorundayız maalesef ki sonra doktorum hematolojiye yolladı sabah randevum vardı doktor tüp bebek tedavisiyle birlikte iğnelere başlıcaz dedi ayrıca 2-3 tane daha ilaç yazdı onları da kullanacaksın dedi ve ömrün boyunca da kullanacaksın dedi!!!bir dolu kan istedi başka problem varmı bakalım dedi inşallah bişe çıkmaz.hareketsiz kalmıcaksın dedi günlük 3 litre su içeceksin dedi ve asla sigara içmiceksin dedi......Anlıcanız kızlar cumartesi günü de dahil hiç iyi şeyler duymadım oysa ki çok pozitif gittim ama 2 seferinde de yıkıldım oturdum bahçesine hüngür hüngür ağladımm sabah doktorumla sarıldık ağladık dayanamıyorum artık kızlar çok yoruldum gücüm yok...tam herşey güzel giidiyo derken yine sonuçlar kötü çıkmaya başaldı tamam biliyorum bu bizim sınavımız ve belki de bu engeller olmaması için inanıyorum isyan etmiyorum ama olumsuz şeyler duydukça yıkılıyorum sürekli düşüp düşüp kalkıyorum ve eşim dahil kimseye belli edemiyorum üzmek istemiyorum...Rabbim nasip ettiyse olacak vakti zamanını bekliyo biliyorum ya da naparsak yapalım olmucak buna da hazır olamaya çalışıyorum ama tükendim tükendim...gücüm kalmadı artık çok kızıyorum kendime ihmal ettiğim için ,doktora gitmekten korktuğum için,geç kaldığım için herşey için çok kızıyorum...

hoş geldin nasıldı tatil

hoş bulduk canım fena sayılmaz değişiklik oldu işte

elbette başlayalımmı duasını yaptımı

duasını okudum canım bende başladım ama şuan için 2722 tane okudum nasıl bitecek onuda bilmiyorum hiç okuyamadım, zaten dün hiç okumadım otobüste başlamıştım ama uyku ağır bastı

canım benim kendine kızma yıpratma o kadar kendini herşeyde bir hayır vardır içine atma o üzülecek bu üzülecek diye düşünme anlat ağla ama içine atma sakın,gerekiyorsa başka doktorlara da git sonuçlarını göster tüp bebek yapan başka hastane araştır erteleme hemen başla belki daha uygun fiyat lı başka biryer bulursun

Canim sakin uzulme sadece dua et o kadar iyi anliyorumki seni bende cogu doktordan cok kotu seyler duydum cogu kez artik bitti dedim ama inan rabbim guc kuvvet veriyor dussende yorulsanda tekrardan kalkip baslama gucu veriyor rabbim sakin pes etme ...

aslıcım ne dicemi bilemiyorum üzülme demek ne kadar faydalı bugüne kadar olanlar artık geçti geçmişi düşünüp duramayız yeni sayfa açılıyo önünde tedaviyle sonuç alırsın inş sağlık sorunların çözülür ve meleğine kavuşursun verecek olan rabbim herşey vesile allahım emeklerinizi zayi etmesin canım

seve seve canım ama yarından sonraya biter hastalığım ve hemen başlarımmsen bitir sonra bende başlıcam Allah'ın izniyle...

sağolasın canım benim bende artık evde başlarım bugün işlerim var zaten burda okumak çok zor,benimki biter bitmez hatta bitmesine gerek yok seninkinide okuruz aynı anda

nasılsınız?keyifler nasıl?geçöişi bi okuyayım döncem size.buarada burcum eşin için bolbol dua ettim canım kazasız belasız kurtulsun şu ameliyattan inşallah.buarada dün rüyamda bebişimi gçreyim diye uyudum ya anca test sonucu görebildim size yamışım hatta önce burcu yazmış kızlar bhcg 123 çıktı diye bende benimde 137 çıktı yazmışım.ama gıcık tarafı okulda kuyordum bunu.daha okul açılmayacakki benim test günümde ya onun için hayra yoramadım

özlemcm seni şimdi hemen ilk sayfa duyuru kısmına yazıyorum, Allahın izni ile tamamlarız tez vakitte inşallah. bitmesi gereken belirli bir tarih varmı acaba?

aslııı canım arkadaşım benim, bu öyle yıpratıcı stresli üzücü bir dönem ki seni çok iyi anlıyorum. ben bile daha dün gökhan tepenin bir şarkısında resmen haykırarak sesli sesli ağladım. neye ağladın diyeceksn? bebek olmadan önceki doktora gelip gidişlerimi, her doktordan çıkıştan umutsuzlukla gözyaşlarımla birlikte eve döndüğümü, komşular akrabalr birşey soracak diye kimseyi görmek istemeyişlerimi, bayramlardaki o ezikliğimi, eşime karşı duyduğum o çocuk yapamama alçaklığını vs vs vs herşey bir anda aklıma geldi, ve anladım ki o öyle derin bir üzüntüydüki ben hala onları içimden atamamışım, hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor ve ağlıyorum o psikolojik durumuma.
Bitanem inşallah sende en yakın zamanda karnında bebeğin varken maziyi düşünüp o ağladıklarına gülersin canım benim.

kuzum benim biliyorum üzülmemek elde deil ama güdogmandan neler dogar aslı hepimiz inançlı insanlarım rabbimin mucizelerini biliyoruz allahın izni ile tedavine başladıgında bizde dualarımızla saa destek vererek feraha çıkıcaz tamam kuzum yine pzoitif ol yine iyi düşü asl ümidini yitirme tamammı rabbimin olduramadıgı sey yok sen çok iyi kalpli bi insansın rabbim seni bu annelik duygusunda mahrum etmeyecek buna inan

aa bende nu izledim.snuna kadar pür dikkat hemde.konu tüp bebek olunca kilitlendim.hep bildik şeyler ama olsun bida tekrar ettim.

buarada BURCU kızların dediği gibi ömür yazılmış boşver.
MERAL cim bende dışarda yaptırıyrum(mecburen) inan çok denedim ama kendim beceremiyorum.jilet kullandım yıllarca ama nereye kadar.zaten enfeksiyon kapmaya müsaitim bide dr muayeneleri falan...ama inan her seferinde yerin dibine giresim geliyor.BUKET cim kabul etmesede günah evet.çünkü bi kadın bi kadının ancak göbeği ile diz kapaği arasında kalan kısım dışında kalan yerlerini görebilir. (zaruri haller hariç) o halde günahsızca görebilecek tek insan eşlerimiz ama ne yaparsın insan mecbur kalıyr.opu çncesi gittiğimde bana yapan kız niyetliydi hatta ama mecbur yaptırdım

Biliyorum çok büyük sınavdayız hatta bazılarına göre sınavımız büyük bile değil insanlar neler yaşıyo çok daha büyük dertleri olanlar var biliyorum halime şükrediyorum Rabbim bu derdi verdiyse vardır bir bildiği inanıyorum Rabbime nasip etmediyse etmicek demekki bunu uygun gördü ya da nasip etcek ama daha zamanı var bilemeyiz...ama insanız aciziz engel olamıyoruz kendimize üzülüyoruz,ağlıyoruz ama istiyorum ya bende anne olmak istiyorum ,eşimin baba olmasını istiyorum o güzel duyguları yaşamak istiyorum hevesleniyorum bazen eksik hissediyorum kendimi bazen neden diye sorarken buluyorum kendimi acaba naaptım da böle oldu bunları yaşıyorum die ve daha birçok soruu ama cevapları olmayan sorular...çevremde herkes hep sen çok iyi bi anne olursun zaten anaçlık sende var hep böyle dediler heveslendim bende napim...yada olmucak diyip kederine razı olmak belki de en iyisi...boşu boşuna çırpınmamak en iyisi...

nolursa olsun rüyalarımızı herzamna hayra yorucaz peygamberimiz böyle söylemiş hayra yorarsanız hayır sere yorarsanız ser olur diye rüyan çok güzel bence hem sen hem burcu hamiş daha ne olsun tatlım

hoşbulduuuummmm yorulduk valla o kadar saat otobüsle git gel oralar buz gibi kazakla montla gezdik yağmur sis , zaten bi yerede gidemedik köy ve yayla arasında git gel yaptık sadece
ü

olsun havası iyi gelmiştir sizee

kızlar ben "lem yelid" başladım ama henüz çok az okuyabildim banada yardımcı olurmusunuz

oluruz tabi başladıysan bizde okuurz..ben okudukça bildiririm..ne zamana kadar okunacak??

kuşum üzülme, kendine kızmana gerek yok, artık elini koydun taşın altına, girdin bir işe..hakan hocanın mekan pahalı bile olsa pazarlık yapabilirdin..birde öle ölü yiyen değiller her kontrolde para istemiyolar..adam uzman sonuçta...çok yönlü araştırıhyolar.ama senbilirsin tabikide...

canım aradım da çok detaylı konuşmadım Allah varya hiç içimden gelmiyor oraya gitmk pazarlık yapmak ta hiç aklıma bile gelmedi yaparlarmı onuda bilmediğimden aslında doktorum hemen git başlasınlar dedi ama...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…