- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.321
Kızlar cumartesi günü hastaneye gittim ultrasonla baktı ve dediki Aslı rahim hisarın çok ince aynı yaşlı bi teyzeninki gibi özür diliyorum seni üzmek istemem ama böyle dedikan aldılar fsh değerim ilaçlara rağmen yine yükselmiş bugün tekrar giittim ve Aslı hemen başlamalıyız dedi ama ben yokum seni başka bi doktora gönderiyim bayramda da problem olmuyacak biyer dedi ve Buketin doktora yönlendirdi Hakan şatıroğluna hemen başlasınlar dedi ama 4.günüm dedim olsun dedi neyse ama başlamıcam bayramdan sonra kendi doktoruma gidecem hakanın yer ilaçlar dahil 6bin liraya falan geliyor benim hastane ise 4bin lira maddi durumu da düşünmek zorundayız maalesef ki sonra doktorum hematolojiye yolladı sabah randevum vardı doktor tüp bebek tedavisiyle birlikte iğnelere başlıcaz dedi ayrıca 2-3 tane daha ilaç yazdı onları da kullanacaksın dedi ve ömrün boyunca da kullanacaksın dedi!!!bir dolu kan istedi başka problem varmı bakalım dedi inşallah bişe çıkmaz.hareketsiz kalmıcaksın dedi günlük 3 litre su içeceksin dedi ve asla sigara içmiceksin dedi......Anlıcanız kızlar cumartesi günü de dahil hiç iyi şeyler duymadım oysa ki çok pozitif gittim ama 2 seferinde de yıkıldım oturdum bahçesine hüngür hüngür ağladımm sabah doktorumla sarıldık ağladık dayanamıyorum artık kızlar çok yoruldum gücüm yok...tam herşey güzel giidiyo derken yine sonuçlar kötü çıkmaya başaldı tamam biliyorum bu bizim sınavımız ve belki de bu engeller olmaması için inanıyorum isyan etmiyorum ama olumsuz şeyler duydukça yıkılıyorum sürekli düşüp düşüp kalkıyorum ve eşim dahil kimseye belli edemiyorum üzmek istemiyorum...Rabbim nasip ettiyse olacak vakti zamanını bekliyo biliyorum ya da naparsak yapalım olmucak buna da hazır olamaya çalışıyorum ama tükendim tükendim...gücüm kalmadı artık çok kızıyorum kendime ihmal ettiğim için ,doktora gitmekten korktuğum için,geç kaldığım için herşey için çok kızıyorum...
Biliyorum çok büyük sınavdayız hatta bazılarına göre sınavımız büyük bile değil insanlar neler yaşıyo çok daha büyük dertleri olanlar var biliyorum halime şükrediyorum Rabbim bu derdi verdiyse vardır bir bildiği inanıyorum Rabbime nasip etmediyse etmicek demekki bunu uygun gördü ya da nasip etcek ama daha zamanı var bilemeyiz...ama insanız aciziz engel olamıyoruz kendimize üzülüyoruz,ağlıyoruz ama istiyorum ya bende anne olmak istiyorum ,eşimin baba olmasını istiyorum o güzel duyguları yaşamak istiyorum hevesleniyorum bazen eksik hissediyorum kendimi bazen neden diye sorarken buluyorum kendimi acaba naaptım da böle oldu bunları yaşıyorum die ve daha birçok soruu ama cevapları olmayan sorular...çevremde herkes hep sen çok iyi bi anne olursun zaten anaçlık sende var hep böyle dediler heveslendim bende napim...yada olmucak diyip kederine razı olmak belki de en iyisi...boşu boşuna çırpınmamak en iyisi...
Buketim hakkaten o nasıl bir cümleler yaaazaten acayip bi takvim, yukarda bebeğiniz 300 gr yazıyor bazen, aşağıda bakıyorum 500 gr yazıyor.
Bu arda cumartesi dr a gittim 22 hafta 3 günlüktü. 560 gr ve boyu 28-29 cm dedi. senin bu haftada kaç klo kaç gramdı?
bide testlerde calsiyumum düşük çıktı bitane suda eriyen ilaç verdi. halbuki günde 2 bardak süt bl peynir ve yumurta yediğim halde:18:
şeker yüklemem yapıldı 4 saat sürdü sonucu almam sabah 8 de başladık, 12 de sonucu aldık. şeker sınıra yakın çıktı, sen fazla şeker çikolata hamur işi yeme yinede dedi. işte böyle.
ayrıca o bölgemi göremiyorum ama öyle elime çarpan bir şişkinlik yok sanırım. ama sanırım rengi koyulaştı gibime geliyor, o canı sıkmıştı geçen gün , yoksa tüylermi çıkmaya başlıyor ondan mı anlayamadım da:18:
canım bak bu sözler hiç yakışmamış sna.insan elinden geleni yapar.tüm yolları dener.eğer olmuyrsa o zaman derki benim de kaderim buymuş.daha sen hiç bir şey denememişken nasıl böyle konuşabilrsin?insanlar 7-8 tüp bebek denemesiyle hamile kalıyor.sen daha 1 deneme bile yapmadın.bi silkelen kendine gel gözünü seveyim noluyor size böyle ya.Allah kaldıramayacak olsak bu yükü yüklermiydi bizlere.sabret,mücadele et ama sakın isyan etme,pes etme!
Kızlar cumartesi günü hastaneye gittim ultrasonla baktı ve dediki Aslı rahim hisarın çok ince aynı yaşlı bi teyzeninki gibi özür diliyorum seni üzmek istemem ama böyle dedikan aldılar fsh değerim ilaçlara rağmen yine yükselmiş bugün tekrar giittim ve Aslı hemen başlamalıyız dedi ama ben yokum seni başka bi doktora gönderiyim bayramda da problem olmuyacak biyer dedi ve Buketin doktora yönlendirdi Hakan şatıroğluna hemen başlasınlar dedi ama 4.günüm dedim olsun dedi neyse ama başlamıcam bayramdan sonra kendi doktoruma gidecem hakanın yer ilaçlar dahil 6bin liraya falan geliyor benim hastane ise 4bin lira maddi durumu da düşünmek zorundayız maalesef ki sonra doktorum hematolojiye yolladı sabah randevum vardı doktor tüp bebek tedavisiyle birlikte iğnelere başlıcaz dedi ayrıca 2-3 tane daha ilaç yazdı onları da kullanacaksın dedi ve ömrün boyunca da kullanacaksın dedi!!!bir dolu kan istedi başka problem varmı bakalım dedi inşallah bişe çıkmaz.hareketsiz kalmıcaksın dedi günlük 3 litre su içeceksin dedi ve asla sigara içmiceksin dedi......Anlıcanız kızlar cumartesi günü de dahil hiç iyi şeyler duymadım oysa ki çok pozitif gittim ama 2 seferinde de yıkıldım oturdum bahçesine hüngür hüngür ağladımm sabah doktorumla sarıldık ağladık dayanamıyorum artık kızlar çok yoruldum gücüm yok...tam herşey güzel giidiyo derken yine sonuçlar kötü çıkmaya başaldı tamam biliyorum bu bizim sınavımız ve belki de bu engeller olmaması için inanıyorum isyan etmiyorum ama olumsuz şeyler duydukça yıkılıyorum sürekli düşüp düşüp kalkıyorum ve eşim dahil kimseye belli edemiyorum üzmek istemiyorum...Rabbim nasip ettiyse olacak vakti zamanını bekliyo biliyorum ya da naparsak yapalım olmucak buna da hazır olamaya çalışıyorum ama tükendim tükendim...gücüm kalmadı artık çok kızıyorum kendime ihmal ettiğim için ,doktora gitmekten korktuğum için,geç kaldığım için herşey için çok kızıyorum...
aslıı canım benimm kıyamam sana kim ne derse desin Rabbim ol dedikten sonra olucaktı ben kendi zmanımda testlerimi yaptırırken hep düşünüyordum belki de olmayacak diye ama ben elimden geldiğince korkak halimle gidiyordum da hep gecikmeli sen kendini hiç suçlama doktora gitmedin, geç kaldığını falan düşünme vakti saatin gelmeden Allah kısmet etmeden, hep bişeyler tutar bişeyler ertelenir ya genel de doktora gitmeler, kısmet işte.. ve doktorun ne kesin olur demesiyle olucak bebeğin, nede olmaz demesiyle.. şu sözü çok sık tekrarlıyoruz ama Zahmet olmadan bereket olmaz, hayırlsııyla sen bırakma hiç bu işlerin peşini Rabbim inşAllah güldürecek yüzünü.. Aslı benim senden yana gönlüm çok ferah hayırlsıyla senin sağlıklı sıhhatli evlatların olucak nedense ben heeepp tedavisiz geleceğine inanıyorum bebişlerinin..
Buket sormuşsun yaabenimki de büyüdü hatta hayretler ediyorum nasıl böyle oldu diye..
ya ben jilet ypıyorum acaba doktor mana veriyor mudur bak ağda yapmamış diye.. gebelikte ağda yaptırmak istemiyorum sizinkilerde nasıl 10 dk sürüyor hayret ediyorum.. benim ki öölleee 1 saat 1,5 saat dinlene dinlene acısına alışa alışa..
sedaa ağrıların varmış ama maşaAllah çıkmışsın toplama işleminden Rabbim o 33 yumurtanın ennnn sağlıklılarının döllenip sana hayırlı sağlıklı evlat olmasını kısmet etsin inşAllah.
Burcummm eşin yarım saat sonra ameliyatda ne kadar sürecek acaba, dualarım sizinle..
özleemmm hoşgeldinn, dinlenmişsindir diyeceğim ama tatil yorgunluğu da başka oluyorsanırım senide o yorgunluk tuttu..
iyi geçmiştir inşAllah, temiz havaa, bol gıda..
Zeynep rüyan neden olumsuz olsun burcu da gebe kalıyormuş bereket bence inşAllah buay peşpeşe güzel haberleri verirsiniz..
ayy kızlar çok gerginimmm.. biraz önce ööleee ağladım.. müdire de gördü, çok şükür bi yaramazlık da yok ama hormonel heralde.. diye düşünüyorum..
Aslı'm canım benim...tüm söylediklerini ben de seninle birlikte haykırıyorum..sadece bişey hariç "gel kaldığım için" ...neye geç kaldın? o zaman ben napim kuzum...sen hiçbişeye geç kalmadın...herşey doğru zamanında...üzme kendini diyemicem çünkü bu söylenince yapılabilecek bişey değil....ama sen geç meç kalmadın...yaşın daha çok müsait....bütün samimiyetimle söylüyorum çok yürekten inanıyorum İNŞALLAH RABBİM yüzümü kara çıkarmaz tez zamanda sana sağlıklı, eli ayağı düzgün, akıllı, imanlı bir evlat nasip eder...İNŞALLAH edecek de...
AYLİNCİM gözün aydın canım RABBİM analı babalı büyütmeyi nasib etsin İNŞALLAH..Kızlar cumartesi günu epidural sezaryenle oğluma kavuştum ikimiz de cook iyiyiz <3 yarın evimize donucez inşallah..
OYYY MAŞALLAH gelinime canımm...:)evet canım orası koyulaşıyo kahverengiye dönüoBuketim hakkaten o nasıl bir cümleler yaaazaten acayip bi takvim, yukarda bebeğiniz 300 gr yazıyor bazen, aşağıda bakıyorum 500 gr yazıyor.
Bu arda cumartesi dr a gittim 22 hafta 3 günlüktü. 560 gr ve boyu 28-29 cm dedi. senin bu haftada kaç klo kaç gramdı?
bide testlerde calsiyumum düşük çıktı bitane suda eriyen ilaç verdi. halbuki günde 2 bardak süt bl peynir ve yumurta yediğim halde
:18:
şeker yüklemem yapıldı 4 saat sürdü sonucu almam sabah 8 de başladık, 12 de sonucu aldık. şeker sınıra yakın çıktı, sen fazla şeker çikolata hamur işi yeme yinede dedi. işte böyle.
ayrıca o bölgemi göremiyorum ama öyle elime çarpan bir şişkinlik yok sanırım. ama sanırım rengi koyulaştı gibime geliyor, o canı sıkmıştı geçen gün , yoksa tüylermi çıkmaya başlıyor ondan mı anlayamadım da:18:
SELAM KIZLAR HAYIRLI HAFTALAR HERKESE
bende emzirme döneminde korunma yollarına takmış durumdayım CAREZETTE die bi hap varmış drumu aradım sordum kullanabilirsin dedi yan etkisi yokmuş ama ara vermeden kullancaksın belki ad
et olmayabilirsin dedi bakalım en mantıklı o geldi..
AYLİNCİM gözün aydın canım RABBİM analı babalı büyütmeyi nasib etsin İNŞALLAH..
OYYY MAŞALLAH gelinime canımm...:)evet canım orası koyulaşıyo kahverengiye dönüo
canım o adeti başlamayanlar için gecerli ben adet oldum.. he cnm kondom o da var ama yok ya benlik değil :)) ilaç daha iyi araştırdım baya çarşamba alıcam..benim kuzenim emzirirken hamile kaldı canım..gerçi belli olmaz ama süt korur derler...gül..süt emzirdiğin için lutein hormonun yüksek..lh da yüksekken çocuk olmaz mesela..doktorlar tüp tedavisinde lh da bakarlar ya..hani çokda dert etme..ayrıca sadece senin derdin değil bu mesele biliyosun..erkeklerinde yapabileceği şeyler var:)))
canım o adeti başlamayanlar için gecerli ben adet oldum.. he cnm kondom o da var ama yok ya benlik değil :)) ilaç daha iyi araştırdım baya çarşamba alıcam..benim kuzenim emzirirken hamile kaldı canım..
öyle tabi canım bende ondan korkuma ilaç kullancam zaten 1.5 yaşına fln gelsin ALLAH kısmet edersekardeş gelir :) başkada düşünmüyorum zaten..olur tabi olmaz diye bişey yok..olmaz sanıp korunmayınca bu kez eldeki bebekde sütten oluyo:))
aynen canım onun için uğraşıyorum zaten he gelinim selvi boylumu olcakmış MAŞALLAHDünürümmmmm hoşgeldin canım benim
ayyy o kondom meselesi benim içinde çok itici bir olay hak veriyorum sana, iyi bari dr un da önerdiği bir hap bulmana çok sevindim canım. sonra damadımı sütsüz bırakma yanlışlıkla hamile filan kalıp
bizimde bir akrabamız süt korur diye salmış çayıra, cart diye ikinciye hamile kaldı, şimdi ikiz gibi büyütüyor onları ama çok zor, her ikisininde acayip ilgi istediği dönemler bunlar.
bak drum diyorki bu kız uzun boylu olacak diyor, ona göre damadıma bol bol süt içir, boydan yana sıkıntı yaşamasınlar çocuklar sonra
Canlarım eşim için dua okumuşsunuz, okuyan , aklından geciren, vakti olmayıpta okuyamayan kim varsa Allah hepinizden razı olsun, evinizde saglık ve bereket olsun, kalbinizden gecen muradı versin Rabbim
Yasemin ilk sayfada duyuru yapmışsın, ben senin yanaklarını yerim, Rabbim sağsalim evladına kavuştursun
KIzlar eşim şuan ameliyatte çıkınca yazrım, bide Sedaya mesaj atayım bakayım ne durumda?
KIZLAR SAAT 15:00 BURCU'NUN EŞİ AMELİYATA GİRMİŞTİR
Ben "ya şafi, ya kafi, ya muafi" tesbihini çekiyorum, hastalara şifa konusunda birebir bence, herkese burcunun eşi için bunu bol bol okumasını tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?