- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.341
Kızlar SEDA ile mesajlaştım, belki yazmıştır gecmişi okumadım, ama ben yinede size haber vereyim, ohs yaşamamış çok şükür, alt tarafında ağrı varmış, tuvaletini zor yapıyormuş, onun dışında çok iyiymiş maşallah, yarın embriyolarla ilgili bilgi alacakmış
kuzum nasıl üzüldüm okurken gözlerim doldu bu kadar üzgün oluşuna anlatamam, ama nolur topla kendini derdi veren Allah dermanını da verir bak doktorlar demiyor ki aslı sana tüp de yapamayız, tedavi şansın var kuzum o şansı hiç yakalayamayanlar var bir arkadaşım var eşinde sıfır sperm, düşünsene umud edecek durumda bile değiller, o yüzden gözyaşları hiç dinmiyor ama senin öyle değil lütfen bu durumu unut ve başla tedavine Rabbim yüzünü bir sevinçle değil 2 sevinçle güldürsün ikiz bebeklerin olsun inşallahKızlar cumartesi günü hastaneye gittim ultrasonla baktı ve dediki Aslı rahim hisarın çok ince aynı yaşlı bi teyzeninki gibi özür diliyorum seni üzmek istemem ama böyle dedikan aldılar fsh değerim ilaçlara rağmen yine yükselmiş bugün tekrar giittim ve Aslı hemen başlamalıyız dedi ama ben yokum seni başka bi doktora gönderiyim bayramda da problem olmuyacak biyer dedi ve Buketin doktora yönlendirdi Hakan şatıroğluna hemen başlasınlar dedi ama 4.günüm dedim olsun dedi neyse ama başlamıcam bayramdan sonra kendi doktoruma gidecem hakanın yer ilaçlar dahil 6bin liraya falan geliyor benim hastane ise 4bin lira maddi durumu da düşünmek zorundayız maalesef ki sonra doktorum hematolojiye yolladı sabah randevum vardı doktor tüp bebek tedavisiyle birlikte iğnelere başlıcaz dedi ayrıca 2-3 tane daha ilaç yazdı onları da kullanacaksın dedi ve ömrün boyunca da kullanacaksın dedi!!!bir dolu kan istedi başka problem varmı bakalım dedi inşallah bişe çıkmaz.hareketsiz kalmıcaksın dedi günlük 3 litre su içeceksin dedi ve asla sigara içmiceksin dedi......Anlıcanız kızlar cumartesi günü de dahil hiç iyi şeyler duymadım oysa ki çok pozitif gittim ama 2 seferinde de yıkıldım oturdum bahçesine hüngür hüngür ağladımm sabah doktorumla sarıldık ağladık dayanamıyorum artık kızlar çok yoruldum gücüm yok...tam herşey güzel giidiyo derken yine sonuçlar kötü çıkmaya başaldı tamam biliyorum bu bizim sınavımız ve belki de bu engeller olmaması için inanıyorum isyan etmiyorum ama olumsuz şeyler duydukça yıkılıyorum sürekli düşüp düşüp kalkıyorum ve eşim dahil kimseye belli edemiyorum üzmek istemiyorum...Rabbim nasip ettiyse olacak vakti zamanını bekliyo biliyorum ya da naparsak yapalım olmucak buna da hazır olamaya çalışıyorum ama tükendim tükendim...gücüm kalmadı artık çok kızıyorum kendime ihmal ettiğim için ,doktora gitmekten korktuğum için,geç kaldığım için herşey için çok kızıyorum...
canım bende yardım ederim inşallahhoş bulduk canım fena sayılmaz değişiklik oldu işte
duasını okudum canım bende başladım ama şuan için 2722 tane okudum nasıl bitecek onuda bilmiyorum hiç okuyamadım, zaten dün hiç okumadım otobüste başlamıştım ama uyku ağır bastı
ohh ohh çok iyi, çok sevindim ohs ohs diye diye kahretti kendini, inşallah kaliteli embriyolar da elde edilir, burcu eşin çıktı mı amilyattan?Kızlar SEDA ile mesajlaştım, belki yazmıştır gecmişi okumadım, ama ben yinede size haber vereyim, ohs yaşamamış çok şükür, alt tarafında ağrı varmış, tuvaletini zor yapıyormuş, onun dışında çok iyiymiş maşallah, yarın embriyolarla ilgili bilgi alacakmış
ecrinn07/ Aslı 29.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik Aslıcım duanı ettim Rabbim bütün işlerini yoluna koysun...
Benim eltimin rahmi çok inceydi doğru düzgün adet olamıyordu kaynımın spermleri çok düşüktü ama kendiliğinden hamile kaldı Allah ne derse o...
canım hadi gözün aydın olsun allah bir daha hastalık yüzü göstermesin bir dahaki sefere artık o seni doğumhanenin önünde beklesin inşallahCanlarım eşim şimdi odaya geldi, hamdolsun, ameliyat biraz uzun sürmüş ama iyi gecmiş, şuan yarı uyanık, ara ara konuşuyor, dualarınız için hepinizden Allah razı olsun, Rabbim hepinize hem bu dünyada hem öbür dünyada merhamet etsin inşallah
Canlarım eşim şimdi odaya geldi, hamdolsun, ameliyat biraz uzun sürmüş ama iyi gecmiş, şuan yarı uyanık, ara ara konuşuyor, dualarınız için hepinizden Allah razı olsun, Rabbim hepinize hem bu dünyada hem öbür dünyada merhamet etsin inşallah
Canlarım eşim şimdi odaya geldi, hamdolsun, ameliyat biraz uzun sürmüş ama iyi gecmiş, şuan yarı uyanık, ara ara konuşuyor, dualarınız için hepinizden Allah razı olsun, Rabbim hepinize hem bu dünyada hem öbür dünyada merhamet etsin inşallah
canım hadi gözün aydın olsun allah bir daha hastalık yüzü göstermesin bir dahaki sefere artık o seni doğumhanenin önünde beklesin inşallah
Burcun canım benim sabahtan beri aklimdasin cok yoğun ve berbat bir gündü...Aşkım beni mahvetti...Bendeki uyuyan yılanı uyandırdı..Yemin ediyorum Asli yazdigindan beri ağlıyorum beni kimse susturamiyor...Şükürler olsun ki güzel haberler zinciri oluşturdum..Sedanın haberi beni cok rahatlattı...Eşinden cok emindim ..ALLAH in izniyle sağlıkla çıkacağına emindim...ALLAH bir daha yasatmasin...öpüyorum cok....
hadi gözün aydın geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?