Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar SEDA ile mesajlaştım, belki yazmıştır gecmişi okumadım, ama ben yinede size haber vereyim, ohs yaşamamış çok şükür, alt tarafında ağrı varmış, tuvaletini zor yapıyormuş, onun dışında çok iyiymiş maşallah, yarın embriyolarla ilgili bilgi alacakmış

ay hadi hayırlısı..33 tane yumurta biri olmazsa biri olur inşallah..bide değerleri düşsede bu arada transferde olsa ne muhteşem olur..3 gün var..olmaz diye bişey yok..bakarsınız düşer üç günde bütün değerleri..

kuzum nasıl üzüldüm okurken gözlerim doldu bu kadar üzgün oluşuna anlatamam, ama nolur topla kendini derdi veren Allah dermanını da verir bak doktorlar demiyor ki aslı sana tüp de yapamayız, tedavi şansın var kuzum o şansı hiç yakalayamayanlar var bir arkadaşım var eşinde sıfır sperm, düşünsene umud edecek durumda bile değiller, o yüzden gözyaşları hiç dinmiyor ama senin öyle değil lütfen bu durumu unut ve başla tedavine Rabbim yüzünü bir sevinçle değil 2 sevinçle güldürsün ikiz bebeklerin olsun inşallah
canım bende yardım ederim inşallah
ohh ohh çok iyi, çok sevindim ohs ohs diye diye kahretti kendini, inşallah kaliteli embriyolar da elde edilir, burcu eşin çıktı mı amilyattan?

serap-serap/ serapcım duanı okudum rabbim sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin amin
graphicdesigner/ Yasemincim duanı okudum rabbim sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin amin
hayatumuttur/ Gamzecim duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin amin
akyuzcigdem / Çiğdemcim duanı okudum rabbim Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür nasip etsin amin

maralam/ Meral 26.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ecrinn07/ Aslı 29.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik

canlarım dualarınızı okudum.Rabbim kabul etsin inşallah hayırlsı ile tez vakitte size yumuk yumuk bebeler nasip eylesin.

ÖZLEM canım senin için de 3000 lem yelid çektim.istersen daha da okurum.liste yaptınmı bilmiyorum.bi bakayım ona göre kur haber veriririm.

SEDA dan haber gelmiş.atlatmış çok şükür.yarına toplar kendini inşallah.
BURCU canım eşinde srunsuzca çıkmıştır inşallah canım.

ecrinn07/ Aslı 29.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik Aslıcım duanı ettim Rabbim bütün işlerini yoluna koysun...
Benim eltimin rahmi çok inceydi doğru düzgün adet olamıyordu kaynımın spermleri çok düşüktü ama kendiliğinden hamile kaldı Allah ne derse o...

vayy tamda aslının durumuna örnek olmuş:))

Canlarım eşim şimdi odaya geldi, hamdolsun, ameliyat biraz uzun sürmüş ama iyi gecmiş, şuan yarı uyanık, ara ara konuşuyor, dualarınız için hepinizden Allah razı olsun, Rabbim hepinize hem bu dünyada hem öbür dünyada merhamet etsin inşallah

canım hadi gözün aydın olsun allah bir daha hastalık yüzü göstermesin bir dahaki sefere artık o seni doğumhanenin önünde beklesin inşallah

Burcun canım benim sabahtan beri aklimdasin cok yoğun ve berbat bir gündü...Aşkım beni mahvetti...Bendeki uyuyan yılanı uyandırdı..Yemin ediyorum Asli yazdigindan beri ağlıyorum beni kimse susturamiyor...Şükürler olsun ki güzel haberler zinciri oluşturdum..Sedanın haberi beni cok rahatlattı...Eşinden cok emindim ..ALLAH in izniyle sağlıkla çıkacağına emindim...ALLAH bir daha yasatmasin...öpüyorum cok....

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]akyuzcigdem / Çiğdem[/TD]
[TD]02.08.2013 cuma[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet/ Buket[/TD]
[TD]05.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one/ Seda[/TD]
[TD]07.08.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982/ Gül[/TD]
[TD]12.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hadi gözün aydın geçmiş olsun canım

canım hadi gözün aydın olsun allah bir daha hastalık yüzü göstermesin bir dahaki sefere artık o seni doğumhanenin önünde beklesin inşallah

Canım Allah razı olsun ne güzel bir dua :)

canım hayırdı neyi uyandırdı? Ayy aslıya ne oldu ben şimdi daha yeni oturdum, bir geçmışi okuyayım bari, bu arada Allah razı olsun tatlım

hadi gözün aydın geçmiş olsun canım

Allah razı olsun sündüzcüm :)

ASLI tatlım herkes bisey yazmış bende yazacağım, seni çok iyi anlıyorum, bu konudaki en iyi çözümde tevekkül, ama elinden geleni yapı$ tevekkül etmek, ama içimden hicbirşey yapmak gelmiyor dersende yapma, hicbirseye kendini zorlama, gelecegi varsa ve sadece tüp bebekle gelmesi kaderiyle, ayakların seni hastaneye götürür, hic kendini zorlama, bide lütfen geç kalma sırasını sana kaptırmayız, yemezler, ben Meral'i kolumataktım senden önce gidiyorum, herkes sırasını bilsin :)))

ZEYNO kapız olmuşsun çok sevindim :)) çünkü sonu güzel olacak, klasik belirtiler inşallah :) ayy ben senin rüyayı yorumladım şimdi sen bunu okuldayken okuyorsun çünkü okul açıldığı zaman benim hamile haberimi alacağız inşallah, senin degerde benden yüksek eee sen benden önce gebe kalacaksın,okul kısmı bana ait, sen yerini bil, otur bulantılarınla ve aşermelerinle uğraş :))))

MERAL ağdayla ilgili sorduğun soru hem komik hem haklı :)) ayy ben adacı oruç tutmuyor fahat rahat yaptırıyorum ama günaha giriyormuyum diye de stres oluyorum ama bazı aylar kendim alıyorum bazı aylar ağdacı, en iyisi epilasyon ya, kız meral birer tane doğuralımda hemen epilasyon yaptıralım :)

BURCU görümcen gerizekalı, ama annesini kaybetmiş olduğu için seninde acı yaşamanı istiyor olabilir, psikopatça bir duygu ama kayıptan dolayı derin travma yaşıyor olabılir, yinede günahını almayayım

MESUDE canım kardeşim için ya hayy cekmişsin Allah razı olsun, sayı tamamlandi diye yayın etmiştim, sen görmedin ama hic sorun degil arttı bile, bol bereketli oldu sayenizde

ÖZLEEEEEM kızzzz seni cok özledim hoş geldin, lem yelid e mutlaka destek vermek istiyorum çarşamba adetim bitiyor inşallah, elimden geldiğince çekecegim, son gün ne zaman?

Cok gecmis olsun Burcum hayirlisiyla bunuda atlattiniz...

Herkese gunaydin....
Ozlem ben 3000lem yelid cektim canim.....
Seda hep aklimdaydin umarim daga iyisindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…