Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın arkadaşlarrr hayırlı günler hepimize inşallah.
Burcu canım çok şükür sağ salim sağlıkla atlatmışsınız ameliyatı bitti gitti ohh.

ü

olsun havası iyi gelmiştir sizee

oluruz tabi başladıysan bizde okuurz..ben okudukça bildiririm..ne zamana kadar okunacak??

evet canım havası iyi geldi ayyy o yıldızları görmek bile muhteşemdi buralarda yıldızmı var

sağol canım ben başladım yani süre ne kadar önemli bilmiyorum ama cuma ya kadar diye düşündüm yetişmez ama sanırım

tabiki oluruz özlemcim.bana 3000 tane yaz.okuyunca haber veririm inşallah.

çok sağol zeynepciğim not alıyorum hemen

canım bende yardım ederim inşallah

sağol bircancım

sağol canım ağzına sağlık.

herkeslere günaydın..
şarkı söyliyimde uyanın

günaydın hanımlar,ben hala geçmişi okuyamadım gerçi pek mümkün olmaz herhalde o kadar sayfayı okumak,bu aralar pek sohbetinizede katılamıyorum iş yeri pek müsait olmuyor akşamda iftardan sonra mayışıyorum fırsatım olmuyor toparlayacağım inşallah en kısa sürede yeni liste yapılmış onada başlamadım henüz

Günaydın ballar :))

Cok gecmis olsun Burcum hayirlisiyla bunuda atlattiniz...

Günaydın arkadaşlarrr hayırlı günler hepimize inşallah.
Burcu canım çok şükür sağ salim sağlıkla atlatmışsınız ameliyatı bitti gitti ohh.

Allah razı olsun canım, Allah hepinizden razı olsun, Rabbim nasip ederse bu akşam çıkış yapıcaz, herşey yolunda çok şükür :)

Hepinizi özlediiiiiiimmmmmmmm :)))

Tümay canımmm çok haklısın ne mucizeler var biliyorum ama işte insan engel olamıyor kendine...Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
vayy tamda aslının durumuna örnek olmuş:))
demi tam uygunn olmuş :)
çok çok geçmiş olsun Burcu eşin hemencecik kendini toplasın inşallahh
haklısın Burcum çok haklısın zamanı var...
ewet en azından karşıma geçip hiç mümkün değil demediler ama deli Aslı hemen yıkıldı ama napim ben zaten çok sulu gözümdür hiç dayanamam hemen çeşmeler akar Rabbim ol dedikten sonra herşey boş...

Offf süper yaaa... sağlam saçmalamışım...Cep telefonuyla yazmanın zararları...Meali; Aslı'nın yazdıkları beni çok sarstı çok ağladım (Not: Şimdi iyiyim dün gece karı-koca föşür föşür ağladık açıldık Pazar gününden sağlam bi dolmuşuz...ne o bana ne ben ona çatırmayacağız diye bayaa bir kasmışız...Dün Aslı dan ALLAH razı olsun sayesinde beklenen patlamayı yaşadık ama şimdi iyiyiz...)

Ben de aayyne öyle dedim Burcum Aslı'ya...hoop dedim burda biri geç kalmaktan bahsediyorsa o cümlede ismim geçmeden konuyu kapattırmaaamm...Dur bi hele ben varım..Burcum var...sana gelene kadaaaarr he heeyyy....Veee ağdayla ilgili düğüm bu öğlen çözülüyor ALLAH ın izniyle...ama sözüm söz olsun dediğin gibi Burcum doğurur doğurmaz ver elini epilasyon...ah eşşek kafam kardeşimi dinlemedim...ha bugün hamile kalırım ha yarın kalırım diye diye 2 yıldır ben kaldım...Beniz kız cıbır cıbır...Kıskançlıktan ölüyorum yaaa...Böyle bir rahatlık yok yemin ediyorum...

Zeyneeeppp dün kesin kararımı verdim...gözlerimi kapattım konsantre oldum ve senin hamile olduğun kararını katiyetle verdim...Tövbe estağfurullah...ALLAH ın gücüne gitmz İNŞALLAH ama korkunç güçlü hislerle hissediyorum ki RABBİM in izniyle 4 gün sonra mutluluktan ağlıcaz...

Özlemiiimm Özlemiiimm dün sana bi hoşgeldin bile diyemediiim diyemediimm...Çok fenaydım anacım toparlanamadım...Canım benim hoşgeldin sefalar getirdin..İyi ki geldin...Bu arada sabah naçizane 500 adet Lem Yelid çektim ama elbetteki bu kadarla kalmayacağım şimdilik 500...Hani aklımdasın farkında mısın rakamı bu:)))

ayyy Meral yaaa çok özür dilerim valla seni sizi üzmek istemezdim ((( ne bilim bende kızdım işte kendime 6 yıl olacak evleneli ertele ertele o yüzden kızmıştım kendime bide amannn belki kendiliğinden olur die die...ama kendiliğinden geleceği yokmuş bizim bebenin nazlı olacak bu kadar uğraştırıyor sinirlendiriyor beniii :)

öZLEM KIZZZ aklıma ne geldi, senin bu lem yelidin son okuma tarihi kadir gecesine kadar olsun bence. o gece de duasını edersin süper kıymtli bir gecede tamamlamış oluruz ne dersin, bende çekicemde daha başlayamadım. Bugün işlerim müsait olursa tüm hzımla başlarım inşallah. sen her topiğe girdiğinde hatırlat bzim fıstıklara ki unutmsınlar, ilk sayfaya bakmayanlar olabilir çünkü.
kadir gecesi fikrime ne diyorsun ona göre duyuru sayfamı günceliyim. bide toplamda kaç adetti onuda yazim

herkese günaydın.herkes sağ salim toparlanmış çok şükür.bende daha iyiyim.surup etkisini gösteriyor çok sükür.Allah ım ne büyük ızdırap ya.

buarada BURCU rüya yorumuna bayıldım.bi hesapladım bu kız daha yeni hastalandı dedim.ee okullarda 2 eylülde açılıyr.demekki olsada bunda olmayacak diye üzüldüm saçma saçma.ama bu yorumu sevdim bak işimiz rüyalara kaldı vesselam

MERAL canım benim öyle lsun istiyorsun ya onun için kesin demişsin.canım benim çk sağol.ama kabızlık benim için olağanüstü bi durum değil.ağlamakla iyi etmişsiniz.insan açılıyor.dün akşam bende ağladım epey.kardeşim gitti.eşimde iftar yemeği vardı iş yerinin(eşsiz) ordaydı.ben bi başımayım gene diye bağladım melankoniye ağlada ağla sağolsun canımcım yemeği yer yemez kaçmış geldi avuttu.

ÖZLEM canım geömişi okuyamamışsın.ben 3000 lem yelidi okudum.dilersen biraz daha okuyayım.liste yaptınmı?eksik ne kadar?eğer eksik varsa bana 3000 daha yaz.toplam 6000 diye yazarsın.cumaya biter merak etme.sonrada aslıya başlayalım.

SEDA nasıl ldu acaba?haberiniz varmı YASEMİN belki seni aramıştır?

ben gideyimde bişeyler yiyeyim.ilaçlarımı içeyim.gelirirm gene
NOT: MERAL cim dünkü soruna bende cevap vermiştim.okumadınsa oku :) buarada benim test günüm 5 ağustos daha çoooooooooooooooooook var yani

Yok daha neler en özrü...iyi ki oldu diyorum ben yoksa eşimle birbirimizden habersiz kurdeşen olacakmışız...Şöyle açıklayayım biz Pazar günü eşimin arkadaşlarıyla iftar yaptık...Bu arkadaşlar aynı zaman da patron maddi durumları çok çok iyi...birbirinden şahane insanlar hepsini çok severim ama ... ALLAH bağışlasın hepsinin min. 2 çocuğu var...hemen hemen aynı yaşlarda...5 aileydik 11 çocuk vardı...büütüün gün çocuklarla oyun oyndım çimlerde yuvarlandım...yetişkinlerin yanına gitmemeye çalıştım çünkü tek konuları doğal olarak çocukları...Ama ALLAH var hiç birisi bana hadi hala neden bekliyorsunuz gibi çirkin sorular sormadı...ama biz Onur la öyle bir dolmuşuz öyle bir dolmuşuz ki anlatamam..Her yerden çocuk sesleri kimi babaaa diye bağırıyor kimi anneeee...Ben Onur un(eşim olur) bu kadar etkilendiğini hiç farketmemiştim...çok şaşırdım ve hıçkırıklarımı ikiye katladım...

Günaydın fıstıklar nasılsınız nasıl gidiyor ben hafta sonu kendime lcw hamile kıyafeti aldım artık kıyafetlerim ölmüyordu bayramda da giyerîm dedim pantolon üstüne tunik ama hem ucuz hemde çok tatlı

amannn açma bu konuları gittiğin yerde herkesin çocuğu olupta bi tek sende yoksa nasıl kötü hissediyor kendini insan ben bazen çocukları bile sevmeye çekiniyorum yanlış anlarlar die o bakışları sen çocuğu severekn falan oyyyy Rabbim en yakın zaman da hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh

Kızlar yaa akşama iftara misafirlerim var ve ben sadece çorbayı ve tatlıyı yaptımm (( daha ne yapacağıma karar bile veremedim beynim basmıyor bi akıl verin bana yawww şimdi yoğurtlu çorba yaptım, türlü yapıcam,sigara böreği,yoğurtlu havuç,pilav başka ne yapayım yanına ne yapılırkinetatlı olarakta etimekli tatlı:)

Son düzenleme:

daha ne olcak aslı salata kavun kapruz tamam zaten yenmiyo oldugu gibi kalıyo yemekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…