- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.361
ü
olsun havası iyi gelmiştir sizee
oluruz tabi başladıysan bizde okuurz..ben okudukça bildiririm..ne zamana kadar okunacak??
tabiki oluruz özlemcim.bana 3000 tane yaz.okuyunca haber veririm inşallah.
canım bende yardım ederim inşallah
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]akyuzcigdem / Çiğdem
[/TD]
[TD]02.08.2013 cuma
[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet/ Buket
[/TD]
[TD]05.08.2013 pazartesi
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one/ Seda
[/TD]
[TD]07.08.2013 çarşamba
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982/ Gül
[/TD]
[TD]12.08.2013 pazartesi
[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Cok gecmis olsun Burcum hayirlisiyla bunuda atlattiniz...
Günaydın arkadaşlarrr hayırlı günler hepimize inşallah.
Burcu canım çok şükür sağ salim sağlıkla atlatmışsınız ameliyatı bitti gitti ohh.
Tümay canımmm çok haklısın ne mucizeler var biliyorum ama işte insan engel olamıyor kendine...Rabbim herşeyin hayırlısını versin...ecrinn07/ Aslı 29.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik Aslıcım duanı ettim Rabbim bütün işlerini yoluna koysun...
Benim eltimin rahmi çok inceydi doğru düzgün adet olamıyordu kaynımın spermleri çok düşüktü ama kendiliğinden hamile kaldı Allah ne derse o...
demi tam uygunn olmuş :)vayy tamda aslının durumuna örnek olmuş:))
çok çok geçmiş olsun Burcu eşin hemencecik kendini toplasın inşallahhCanlarım eşim şimdi odaya geldi, hamdolsun, ameliyat biraz uzun sürmüş ama iyi gecmiş, şuan yarı uyanık, ara ara konuşuyor, dualarınız için hepinizden Allah razı olsun, Rabbim hepinize hem bu dünyada hem öbür dünyada merhamet etsin inşallah
haklısın Burcum çok haklısın zamanı var...ASLI tatlım herkes bisey yazmış bende yazacağım, seni çok iyi anlıyorum, bu konudaki en iyi çözümde tevekkül, ama elinden geleni yapı$ tevekkül etmek, ama içimden hicbirşey yapmak gelmiyor dersende yapma, hicbirseye kendini zorlama, gelecegi varsa ve sadece tüp bebekle gelmesi kaderiyle, ayakların seni hastaneye götürür, hic kendini zorlama, bide lütfen geç kalma sırasını sana kaptırmayız, yemezler, ben Meral'i kolumataktım senden önce gidiyorum, herkes sırasını bilsin :)))
ewet en azından karşıma geçip hiç mümkün değil demediler ama deli Aslı hemen yıkıldı ama napim ben zaten çok sulu gözümdür hiç dayanamam hemen çeşmeler akarkuzum nasıl üzüldüm okurken gözlerim doldu bu kadar üzgün oluşuna anlatamam, ama nolur topla kendini derdi veren Allah dermanını da verir bak doktorlar demiyor ki aslı sana tüp de yapamayız, tedavi şansın var kuzum o şansı hiç yakalayamayanlar var bir arkadaşım var eşinde sıfır sperm, düşünsene umud edecek durumda bile değiller, o yüzden gözyaşları hiç dinmiyor ama senin öyle değil lütfen bu durumu unut ve başla tedavine Rabbim yüzünü bir sevinçle değil 2 sevinçle güldürsün ikiz bebeklerin olsun inşallah
Burcun canım benim sabahtan beri aklimdasin cok yoğun ve berbat bir gündü...Aşkım beni mahvetti...Bendeki uyuyan yılanı uyandırdı..Yemin ediyorum Asli yazdigindan beri ağlıyorum beni kimse susturamiyor...Şükürler olsun ki güzel haberler zinciri oluşturdum..Sedanın haberi beni cok rahatlattı...Eşinden cok emindim ..ALLAH in izniyle sağlıkla çıkacağına emindim...ALLAH bir daha yasatmasin...öpüyorum cok....
ASLI tatlım herkes bisey yazmış bende yazacağım, seni çok iyi anlıyorum, bu konudaki en iyi çözümde tevekkül, ama elinden geleni yapı$ tevekkül etmek, ama içimden hicbirşey yapmak gelmiyor dersende yapma, hicbirseye kendini zorlama, gelecegi varsa ve sadece tüp bebekle gelmesi kaderiyle, ayakların seni hastaneye götürür, hic kendini zorlama, bide lütfen geç kalma sırasını sana kaptırmayız, yemezler, ben Meral'i kolumataktım senden önce gidiyorum, herkes sırasını bilsin :)))
ZEYNO kapız olmuşsun çok sevindim :)) çünkü sonu güzel olacak, klasik belirtiler inşallah :) ayy ben senin rüyayı yorumladım şimdi sen bunu okuldayken okuyorsun çünkü okul açıldığı zaman benim hamile haberimi alacağız inşallah, senin degerde benden yüksek eee sen benden önce gebe kalacaksın,okul kısmı bana ait, sen yerini bil, otur bulantılarınla ve aşermelerinle uğraş :))))
MERAL ağdayla ilgili sorduğun soru hem komik hem haklı :)) ayy ben adacı oruç tutmuyor fahat rahat yaptırıyorum ama günaha giriyormuyum diye de stres oluyorum ama bazı aylar kendim alıyorum bazı aylar ağdacı, en iyisi epilasyon ya, kız meral birer tane doğuralımda hemen epilasyon yaptıralım :)
BURCU görümcen gerizekalı, ama annesini kaybetmiş olduğu için seninde acı yaşamanı istiyor olabilir, psikopatça bir duygu ama kayıptan dolayı derin travma yaşıyor olabılir, yinede günahını almayayım
MESUDE canım kardeşim için ya hayy cekmişsin Allah razı olsun, sayı tamamlandi diye yayın etmiştim, sen görmedin ama hic sorun degil arttı bile, bol bereketli oldu sayenizde
ÖZLEEEEEM kızzzz seni cok özledim hoş geldin, lem yelid e mutlaka destek vermek istiyorum çarşamba adetim bitiyor inşallah, elimden geldiğince çekecegim, son gün ne zaman?
günaydın hanımlar,ben hala geçmişi okuyamadım gerçi pek mümkün olmaz herhalde o kadar sayfayı okumak,bu aralar pek sohbetinizede katılamıyorum iş yeri pek müsait olmuyor akşamda iftardan sonra mayışıyorum fırsatım olmuyor toparlayacağım inşallah en kısa sürede yeni liste yapılmış onada başlamadım henüz
ayyy Meral yaaa çok özür dilerim valla seni sizi üzmek istemezdimOfff süper yaaa... sağlam saçmalamışım...Cep telefonuyla yazmanın zararları...Meali; Aslı'nın yazdıkları beni çok sarstı çok ağladım (Not: Şimdi iyiyim dün gece karı-koca föşür föşür ağladık açıldık Pazar gününden sağlam bi dolmuşuz...ne o bana ne ben ona çatırmayacağız diye bayaa bir kasmışız...Dün Aslı dan ALLAH razı olsun sayesinde beklenen patlamayı yaşadık ama şimdi iyiyiz...)
Ben de aayyne öyle dedim Burcum Aslı'ya...hoop dedim burda biri geç kalmaktan bahsediyorsa o cümlede ismim geçmeden konuyu kapattırmaaamm...Dur bi hele ben varım..Burcum var...sana gelene kadaaaarr he heeyyy....Veee ağdayla ilgili düğüm bu öğlen çözülüyor ALLAH ın izniyle...ama sözüm söz olsun dediğin gibi Burcum doğurur doğurmaz ver elini epilasyon...ah eşşek kafam kardeşimi dinlemedim...ha bugün hamile kalırım ha yarın kalırım diye diye 2 yıldır ben kaldım...Beniz kız cıbır cıbır...Kıskançlıktan ölüyorum yaaa...Böyle bir rahatlık yok yemin ediyorum...
Zeyneeeppp dün kesin kararımı verdim...gözlerimi kapattım konsantre oldum ve senin hamile olduğun kararını katiyetle verdim...Tövbe estağfurullah...ALLAH ın gücüne gitmz İNŞALLAH ama korkunç güçlü hislerle hissediyorum ki RABBİM in izniyle 4 gün sonra mutluluktan ağlıcaz...
Özlemiiimm Özlemiiimm dün sana bi hoşgeldin bile diyemediiim diyemediimm...Çok fenaydım anacım toparlanamadım...Canım benim hoşgeldin sefalar getirdin..İyi ki geldin...Bu arada sabah naçizane 500 adet Lem Yelid çektim ama elbetteki bu kadarla kalmayacağım şimdilik 500...Hani aklımdasın farkında mısın rakamı bu:)))
ayyy Meral yaaa çok özür dilerim valla seni sizi üzmek istemezdim((( ne bilim bende kızdım işte kendime 6 yıl olacak evleneli ertele ertele o yüzden kızmıştım kendime bide amannn belki kendiliğinden olur die die...ama kendiliğinden geleceği yokmuş bizim bebenin nazlı olacak bu kadar uğraştırıyor sinirlendiriyor beniii :)
Yok daha neler en özrü...iyi ki oldu diyorum ben yoksa eşimle birbirimizden habersiz kurdeşen olacakmışız...Şöyle açıklayayım biz Pazar günü eşimin arkadaşlarıyla iftar yaptık...Bu arkadaşlar aynı zaman da patron maddi durumları çok çok iyi...birbirinden şahane insanlar hepsini çok severim ama ... ALLAH bağışlasın hepsinin min. 2 çocuğu var...hemen hemen aynı yaşlarda...5 aileydik 11 çocuk vardı...büütüün gün çocuklarla oyun oyndım çimlerde yuvarlandım...yetişkinlerin yanına gitmemeye çalıştım çünkü tek konuları doğal olarak çocukları...Ama ALLAH var hiç birisi bana hadi hala neden bekliyorsunuz gibi çirkin sorular sormadı...ama biz Onur la öyle bir dolmuşuz öyle bir dolmuşuz ki anlatamam..Her yerden çocuk sesleri kimi babaaa diye bağırıyor kimi anneeee...Ben Onur un(eşim olur) bu kadar etkilendiğini hiç farketmemiştim...çok şaşırdım ve hıçkırıklarımı ikiye katladım...
Kızlar yaa akşama iftara misafirlerim var ve ben sadece çorbayı ve tatlıyı yaptımm(( daha ne yapacağıma karar bile veremedim beynim basmıyor bi akıl verin bana yawww şimdi yoğurtlu çorba yaptım, türlü yapıcam,sigara böreği,yoğurtlu havuç,pilav başka ne yapayım yanına ne yapılırkine tatlı olarakta etimekli tatlı:)
kalabalık olacaz ama canım şimdi türlüde bütün sebzeler olunca yanına başka sebze de yapmak istemedim zaten kabak patlıcan var bide çoğu erkek yemez olularmı maşallah pekte güzel yiyolar :)daha ne olcak aslı salata kavun kapruz tamam zaten yenmiyo oldugu gibi kalıyo yemekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?