Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

valla senin su misafir helede yemekli misafir agırlamana hayranım çok pratiksin ben yemekli bi misafir agırlayacak olsam elim ayagıma dolaşır maşallah suphanallah yarın kvalidenler kalan yemekleri yerler

Kızlarr merhabalar. Burcu ile dün mesajlaştık size bilgi vermiştir.

Dün beni baya beklettiler 8 de gittik 9.30 da aldılar çok heyecan yaptım daha çok sonrası için sancım olacak mı diye hep sordum nabzım yükselmiş sakinleştirici yaptılar ardından anestezi ve uyumuşum uyandığımda odamdaydım ama idrak edemedim önce ve istifra ettim anestezik maddeymiş ama öncesinde daha da kusmuşum hatırlamıyorum çıktğımda çok fzla titriyormuşm yüzüm dudaklarım bembeyazmış annem eşim çok korkmuşlar bu arada annem pazar günü gelip sürpriz yaptı. Uyandırmaya çalışmışlar çünkü o madde uyanmazsam boğazıma kaçıp tıkayabilirmiş ama uyanamamışım hiç hatırlamıyorum kaç yumurtam toplandı çıktım mı diye 8-10 kes sormuşum Çok sancım vardı yumurtalıklarımda ama yarım saat aralarla azaldı. Sonra sandviç meyve suyu verdiler az yedim mide bulantısı geçince ve giyindim çıktık. Bu arada tam 33 yumurta toplanmış dr geldi kontrol etti beni bunlardan birazı olgun deği dedi 20 gibi kalır dedi. Çok baskı vardı rahim bölgemde eğilerek yürüdüm. Arada sancı girdi. 6 yumurta ye kıyma et ye dedi. Sporcu içecekleri var onlardan iki şişe iç dedi içiyorum. Tuvalete çıkmak zor oluyordu. Annem güzel yemekler hazırldı yedim uyudum bol bol. Bugün oldukça iyiyim şükürler oldun dik durabiliyorum tuvalate rahat çıkabiliyorum. Güzel yiyorum hala baskı var ama az. Beni öyle çıkarken görünce hemşire kesin o gece orda yatarım ya da tekerlekli sandalyeye çıkarım demiş ama kalktığımı görünce şaşırmış eşime öyle demiş. Pronex iğnem var rahim kalınlığı için bugün vurdurucam çok yakıyormuş ama. Taransferden sonra da kullanılacak ilaçlarım var bugün döllenmeyle ilgili akşama doğru arayacaklar aklım orada. Gidince iğneye hemşireye uğrucam sorucam bi. Allah razı olsun hepinizden hep dualar sayesinde böyleyim bu minyon halimle ayaktayım hepinizi çok seviyorum.

aslı kuşum benim kalabalık misafir menüm bellidir: patatesli tavuk. fırına at bir tepsi ohh kurtul, bide ocak üzerinde yer kaplamıyor iyi oluyor. soğanı doğra veya rendele, salça koy, 1-2 tanede domates rendele, birkaç diş sarımsak koy, bol kekik koy, biraz pul bier ve tuz. patatesleride çok ince olmayacak şekilde 4'e 5'e filan böl, tavularla patatesi ve diğer harcı bir büyük kapta harmanla dök tepsiye. herkes parmaklarını yer. kekik çok önemli bak onu unutma.
sende büyk ihtimal böyle yapıyorsundur ama olsun yinede yazayım dedim lezzetli lezzetli

Son düzenleme:
sedacımmmm maşallah sana yaaa canım benim
hakkaten duaların gücü ile ayaktasın bencede, çünkü senin vucut yapın zayıf ve bu yaşadıkların elbetteki vucudunun zor kaldıracağı şeylerdi, ama Allahın izni ile atlattın bitti çok şükür. çok sevindim tatlım benim. sen güçlüsün, sen azimlisin bu iğnelerde sana vız gelsin, hepsini ol bitir inşallah kolaylıkla canım arkadaşım

Sağol canım benim bünyem kuvvetlidir aslında göründüğüm gibi değilimdir ama toplamadan bir gün sonra gelenleri görmüştüm iki büklüm zor konuşuyorlardı ve benden daha kilolu boylu kişilerde daha az yumurta toplanmıştı paniğim ondandı tabii daha herşey geçmiş değil 3 gün var önümde artabilir birden bire. Bir de transferden sonra gelişen ohs var transfer azdırıyor 3. gün embriyosu koyuyormuş hep hastane bakalım o gün nasıl olucam rahim kalınlığı ne olacak, döllenme olacak mı ona göre transfer olacak. Umarım transferden sonra da iyi olurum ama duanın gücüne hep inandım işleme girerken uyumadan hep dua ettim salavat getirdim Rabbime şükürler olsun şifasını verdi hep böyle gider inşallah..

Sedacim cok gecmis olsun anestezi kotu etkilemis ohss falanda olmadin bak cok sukur ssen guclu bi kadinsin biraz kendini korkuttun bence...

oyyy canım benim çoooook teşekkür ederim desteğin için , hayırdır sana ne oldu neden ağladın kim üzdü seni

burcuuuu canııımm bende sizi özledim kusura bakma geriye dönüp geçmişi okumadım arada bana yazdıklarınızı kaçırıyorum meralin alıntısında gördüm bana yazmışsın,cumaya kadar bitiririm diye düşünüyordum ama bitecek gibi değil daha uzun sürede bitsede bişey olurmu:26:çok yavaş ilerliyorum yaa daha 6000 deyim.

canım dün eşin ameliyat olmuş sanırım nasıl şimdi iyi geçtimi ameliyatı,Allah şifa versin, bu arada sen ne yaptın aşılamaya başlayabildinmi?, ayy herşeyden uzak kaldım sedanında yumurtaları toplanmış,aylinde doğum yapmış başka bilmediğim ne var

maşallah seda innş hersey dahada iyi gidicek allah yardımcın olsun

valla senin su misafir helede yemekli misafir agırlamana hayranım çok pratiksin ben yemekli bi misafir agırlayacak olsam elim ayagıma dolaşır maşallah suphanallah yarın kvalidenler kalan yemekleri yerler
canım 4.sınıofa giderken girdim mutfağa annem çalışıyodu sonra da yürüdüm gittim yok canım onların menü hazır kalanları verirmiyim hiççç
canım çok geçmiş olsun çabucak toparlarsın inşallah Sedacımm acil şifalar inşallah yumurtalar da süper kaliteli olurlar herlşey yolunda gider

ewet ewet bizim de menümüzdür ama annem yapmıştı onu o yüzden yapamıyorum yoksa büyük kurtarıcım benimçokta lezzetli

canım benim rabbim yardımcın olsun emeklerini boşa vermesin inşallah sonunda hayırlı haberler verirsin dualarımız seninle

KIZLAR selamlar, bugun yoğunluk çok..

Seda yı okudum çok şükür iyiymiş, inşAllah da böyle gider..

Yaseminn o yemekten resmen canım istedi bide ne güzel yazmışsın sen ya benim kalabalık misafir menum bellidir diye, bende sadece kendimi sanırdım benimde klasiğim etli mantarlı patlıcanlı kaşarlı fırında bir yemek :))) klasiğim yani resmen hemen bunları harmanlyıp yaparım.. Aslımmm canımm benimm misafirler için işyerinden erken çıkarsın inşAllah..

Burcu da iyi çok şükür di mi? bu akşam çıkıyorlarmış hastaneden çok şükür.. boş yere dememişler yaa başlanmış iş, bitmiş iş diye.. gidip ameliyat olmasaydı eşi düşünüp durucaktı ama bak oldu bitti kurtuldu çok şükür.. bunuda böyle bağladııkk

dün akşam sizlere dualar ettim.. duygusal havadağılsın mutluluk saçılsınn.. güpgüzel haberler 5 ağustos zeynep le başlasın inşAllah
Bircan ya senin arkadaşın mıydı eşinde sperm yoktu ona da çok üzüldüm.. Allah inşAllah onlarında yüzünü güldürür hayırlısıyla.. onu da istersen teşvik et lem yelid niyetlensin bizde yardım ederiz. bak burada edilen dualarda hep yüzler güldü çok şükür yada gülüyor onada belki birimizden birimizin duası vesile olur.. benim öölee içimden geçti tabi arkadaşın isterse..
özlemimmmm sana lem yelid çekiyorum sayı oluşsun biraz bildireceğim, bence Allah kısmet ederse Yasemin iminn söylediği fikir süperr kadir gecesine niyetlenmek.. hatta bende niyetlenmek istedim ama şimdi senin aslii görevimiz var onu bitirelim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…