- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.381
Günaydın fıstıklar nasılsınız nasıl gidiyor ben hafta sonu kendime lcw hamile kıyafeti aldım artık kıyafetlerim ölmüyordu bayramda da giyerîm dedim pantolon üstüne tunik ama hem ucuz hemde çok tatlı
kalabalık olacaz ama canım şimdi türlüde bütün sebzeler olunca yanına başka sebze de yapmak istemedim zaten kabak patlıcan var bide çoğu erkek yemez olularmı maşallah pekte güzel yiyolar :)
köfte patates yada tavuk patates yap ozaman
aaa bak unuttum bide tavuğum vardı onu da ızgara da yapıcaktım olmadı tavuk patates yaparımvalla beynim uyuştu Nazo bide önceden çaırmış bulundum yarına da kv ve görümcemler gelicek anamm nasıl altından kalkcaksam ((
Kızlar yaa akşama iftara misafirlerim var ve ben sadece çorbayı ve tatlıyı yaptımm(( daha ne yapacağıma karar bile veremedim beynim basmıyor bi akıl verin bana yawww şimdi yoğurtlu çorba yaptım, türlü yapıcam,sigara böreği,yoğurtlu havuç,pilav başka ne yapayım yanına ne yapılırkine tatlı olarakta etimekli tatlı:)
sedacımmmm maşallah sana yaaa canım benim
hakkaten duaların gücü ile ayaktasın bencede, çünkü senin vucut yapın zayıf ve bu yaşadıkların elbetteki vucudunun zor kaldıracağı şeylerdi, ama Allahın izni ile atlattın bitti çok şükür. çok sevindim tatlım benim. sen güçlüsün, sen azimlisin bu iğnelerde sana vız gelsin, hepsini ol bitir inşallah kolaylıkla canım arkadaşım
Özlemiiimm Özlemiiimm dün sana bi hoşgeldin bile diyemediiim diyemediimm...Çok fenaydım anacım toparlanamadım...Canım benim hoşgeldin sefalar getirdin..İyi ki geldin...Bu arada sabah naçizane 500 adet Lem Yelid çektim ama elbetteki bu kadarla kalmayacağım şimdilik 500...Hani aklımdasın farkında mısın rakamı bu:)))
maşallah seda innş hersey dahada iyi gidicek allah yardımcın olsunKızlarr merhabalar. Burcu ile dün mesajlaştık size bilgi vermiştir.
Dün beni baya beklettiler 8 de gittik 9.30 da aldılar çok heyecan yaptım daha çok sonrası için sancım olacak mı diye hep sordum nabzım yükselmiş sakinleştirici yaptılar ardından anestezi ve uyumuşum uyandığımda odamdaydım ama idrak edemedim önce ve istifra ettim anestezik maddeymiş ama öncesinde daha da kusmuşum hatırlamıyorum çıktğımda çok fzla titriyormuşm yüzüm dudaklarım bembeyazmış annem eşim çok korkmuşlar bu arada annem pazar günü gelip sürpriz yaptı. Uyandırmaya çalışmışlar çünkü o madde uyanmazsam boğazıma kaçıp tıkayabilirmiş ama uyanamamışım hiç hatırlamıyorum kaç yumurtam toplandı çıktım mı diye 8-10 kes sormuşumÇok sancım vardı yumurtalıklarımda ama yarım saat aralarla azaldı. Sonra sandviç meyve suyu verdiler az yedim mide bulantısı geçince ve giyindim çıktık. Bu arada tam 33 yumurta toplanmış dr geldi kontrol etti beni bunlardan birazı olgun deği dedi 20 gibi kalır dedi. Çok baskı vardı rahim bölgemde eğilerek yürüdüm. Arada sancı girdi. 6 yumurta ye kıyma et ye dedi. Sporcu içecekleri var onlardan iki şişe iç dedi içiyorum. Tuvalete çıkmak zor oluyordu. Annem güzel yemekler hazırldı yedim uyudum bol bol. Bugün oldukça iyiyim şükürler oldun dik durabiliyorum tuvalate rahat çıkabiliyorum. Güzel yiyorum hala baskı var ama az. Beni öyle çıkarken görünce hemşire kesin o gece orda yatarım ya da tekerlekli sandalyeye çıkarım demiş ama kalktığımı görünce şaşırmış eşime öyle demiş. Pronex iğnem var rahim kalınlığı için bugün vurdurucam çok yakıyormuş ama. Taransferden sonra da kullanılacak ilaçlarım var bugün döllenmeyle ilgili akşama doğru arayacaklar aklım orada. Gidince iğneye hemşireye uğrucam sorucam bi. Allah razı olsun hepinizden hep dualar sayesinde böyleyim bu minyon halimle ayaktayım hepinizi çok seviyorum.
canım 4.sınıofa giderken girdim mutfağa annem çalışıyodu sonra da yürüdüm gittimvalla senin su misafir helede yemekli misafir agırlamana hayranım çok pratiksin ben yemekli bi misafir agırlayacak olsam elim ayagıma dolaşır maşallah suphanallah yarın kvalidenler kalan yemekleri yerler
canım çok geçmiş olsun çabucak toparlarsın inşallah Sedacımm acil şifalar inşallah yumurtalar da süper kaliteli olurlar herlşey yolunda giderKızlarr merhabalar. Burcu ile dün mesajlaştık size bilgi vermiştir.
Dün beni baya beklettiler 8 de gittik 9.30 da aldılar çok heyecan yaptım daha çok sonrası için sancım olacak mı diye hep sordum nabzım yükselmiş sakinleştirici yaptılar ardından anestezi ve uyumuşum uyandığımda odamdaydım ama idrak edemedim önce ve istifra ettim anestezik maddeymiş ama öncesinde daha da kusmuşum hatırlamıyorum çıktğımda çok fzla titriyormuşm yüzüm dudaklarım bembeyazmış annem eşim çok korkmuşlar bu arada annem pazar günü gelip sürpriz yaptı. Uyandırmaya çalışmışlar çünkü o madde uyanmazsam boğazıma kaçıp tıkayabilirmiş ama uyanamamışım hiç hatırlamıyorum kaç yumurtam toplandı çıktım mı diye 8-10 kes sormuşumÇok sancım vardı yumurtalıklarımda ama yarım saat aralarla azaldı. Sonra sandviç meyve suyu verdiler az yedim mide bulantısı geçince ve giyindim çıktık. Bu arada tam 33 yumurta toplanmış dr geldi kontrol etti beni bunlardan birazı olgun deği dedi 20 gibi kalır dedi. Çok baskı vardı rahim bölgemde eğilerek yürüdüm. Arada sancı girdi. 6 yumurta ye kıyma et ye dedi. Sporcu içecekleri var onlardan iki şişe iç dedi içiyorum. Tuvalete çıkmak zor oluyordu. Annem güzel yemekler hazırldı yedim uyudum bol bol. Bugün oldukça iyiyim şükürler oldun dik durabiliyorum tuvalate rahat çıkabiliyorum. Güzel yiyorum hala baskı var ama az. Beni öyle çıkarken görünce hemşire kesin o gece orda yatarım ya da tekerlekli sandalyeye çıkarım demiş ama kalktığımı görünce şaşırmış eşime öyle demiş. Pronex iğnem var rahim kalınlığı için bugün vurdurucam çok yakıyormuş ama. Taransferden sonra da kullanılacak ilaçlarım var bugün döllenmeyle ilgili akşama doğru arayacaklar aklım orada. Gidince iğneye hemşireye uğrucam sorucam bi. Allah razı olsun hepinizden hep dualar sayesinde böyleyim bu minyon halimle ayaktayım hepinizi çok seviyorum.
aslı kuşum benim kalabalık misafir menüm bellidir: patatesli tavuk. fırına at bir tepsi ohh kurtul, bide ocak üzerinde yer kaplamıyor iyi oluyor. soğanı doğra veya rendele, salça koy, 1-2 tanede domates rendele, birkaç diş sarımsak koy, bol kekik koy, biraz pul bier ve tuz. patatesleride çok ince olmayacak şekilde 4'e 5'e filan böl, tavularla patatesi ve diğer harcı bir büyük kapta harmanla dök tepsiye. herkes parmaklarını yer. kekik çok önemli bak onu unutma.
sende büyk ihtimal böyle yapıyorsundur ama olsun yinede yazayım dedim lezzetli lezzetli
Ozlem 3000 lem yelid cektim canim gormedin sanirsam ...
evet özlemcim okunanları takip etmiyorumusun toplamda 3500 okudum bende
yok canım yaa geçmişe bakmadım görmedim sağol Allah razı olsun not aldım maşallah valla siz hemen okuyabiliyorsunuz ben çokmu tembelim ne
Kızlarr merhabalar. Burcu ile dün mesajlaştık size bilgi vermiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?