- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.401
özlemcm seni şimdi hemen ilk sayfa duyuru kısmına yazıyorum, Allahın izni ile tamamlarız tez vakitte inşallah. bitmesi gereken belirli bir tarih varmı acaba?
cuma diye düşünmüştüm canım artık ne zaman biterse
özleemmm hoşgeldinn, dinlenmişsindir diyeceğim ama tatil yorgunluğu da başka oluyorsanırım senide o yorgunluk tuttu..
iyi geçmiştir inşAllah, temiz havaa, bol gıda..
hoşbulduk canım, tatil olurda iyi olmazmı ama pazar günü ben işe gitmek istemiyorum deyip durdum sonra paşa paşa geldim
ÖZLEM canım senin için de 3000 lem yelid çektim.istersen daha da okurum.liste yaptınmı bilmiyorum.bi bakayım ona göre kur haber veriririm.
canım benim zahmet olmazsa okuyabilirsen çok mutlu olurum
1000 lem yelid çektim allah kabul etsin çekersem yazarım
sağol canım not aldım Allah razı olsun
ÖZLEEEEEM kızzzz seni cok özledim hoş geldin, lem yelid e mutlaka destek vermek istiyorum çarşamba adetim bitiyor inşallah, elimden geldiğince çekecegim, son gün ne zaman?
tamam canım adetin bitince başlarsın son gün cuma diye düşünmüştüm ama ne zaman biterse artık
öZLEM KIZZZ aklıma ne geldi, senin bu lem yelidin son okuma tarihi kadir gecesine kadar olsun bence. o gece de duasını edersin süper kıymtli bir gecede tamamlamış oluruz ne dersin, bende çekicemde daha başlayamadım. Bugün işlerim müsait olursa tüm hzımla başlarım inşallah. sen her topiğe girdiğinde hatırlat bzim fıstıklara ki unutmsınlar, ilk sayfaya bakmayanlar olabilir çünkü.
kadir gecesi fikrime ne diyorsun ona göre duyuru sayfamı günceliyim. bide toplamda kaç adetti onuda yazim
hımmm evet iyi fikir ama ben 1 ağustosta adet olurum (ne kadar eminim baksana) öyle olunca kadir gecesinde adet oluyorum ama gerçi duasını başta ettik sonda bidaha mı ediyoruz? yada adetliyken dua etsem olurmu? sorularıma cevap bekliyorum
ÖZLEM canım geömişi okuyamamışsın.ben 3000 lem yelidi okudum.dilersen biraz daha okuyayım.liste yaptınmı?eksik ne kadar?eğer eksik varsa bana 3000 daha yaz.toplam 6000 diye yazarsın.cumaya biter merak etme.sonrada aslıya başlayalım.
sana 6000 yazıyorum canım,yaa sanki cumaya yetişmeyecekmiş gibi geliyor inşallah yetişir annemede söyleyeceğim o da okusun
Yok daha neler en özrü...iyi ki oldu diyorum ben yoksa eşimle birbirimizden habersiz kurdeşen olacakmışız...Şöyle açıklayayım biz Pazar günü eşimin arkadaşlarıyla iftar yaptık...Bu arkadaşlar aynı zaman da patron maddi durumları çok çok iyi...birbirinden şahane insanlar hepsini çok severim ama ... ALLAH bağışlasın hepsinin min. 2 çocuğu var...hemen hemen aynı yaşlarda...5 aileydik 11 çocuk vardı...büütüün gün çocuklarla oyun oyndım çimlerde yuvarlandım...yetişkinlerin yanına gitmemeye çalıştım çünkü tek konuları doğal olarak çocukları...Ama ALLAH var hiç birisi bana hadi hala neden bekliyorsunuz gibi çirkin sorular sormadı...ama biz Onur la öyle bir dolmuşuz öyle bir dolmuşuz ki anlatamam..Her yerden çocuk sesleri kimi babaaa diye bağırıyor kimi anneeee...Ben Onur un(eşim olur) bu kadar etkilendiğini hiç farketmemiştim...çok şaşırdım ve hıçkırıklarımı ikiye katladım...
meraaallll şimdi ağlayacağım yaa