Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özlemcm seni şimdi hemen ilk sayfa duyuru kısmına yazıyorum, Allahın izni ile tamamlarız tez vakitte inşallah. bitmesi gereken belirli bir tarih varmı acaba?

cuma diye düşünmüştüm canım artık ne zaman biterse

özleemmm hoşgeldinn, dinlenmişsindir diyeceğim ama tatil yorgunluğu da başka oluyor sanırım senide o yorgunluk tuttu..
iyi geçmiştir inşAllah, temiz havaa, bol gıda..

hoşbulduk canım, tatil olurda iyi olmazmı ama pazar günü ben işe gitmek istemiyorum deyip durdum sonra paşa paşa geldim

ÖZLEM canım senin için de 3000 lem yelid çektim.istersen daha da okurum.liste yaptınmı bilmiyorum.bi bakayım ona göre kur haber veriririm.

canım benim zahmet olmazsa okuyabilirsen çok mutlu olurum

1000 lem yelid çektim allah kabul etsin çekersem yazarım

sağol canım not aldım Allah razı olsun

ÖZLEEEEEM kızzzz seni cok özledim hoş geldin, lem yelid e mutlaka destek vermek istiyorum çarşamba adetim bitiyor inşallah, elimden geldiğince çekecegim, son gün ne zaman?

tamam canım adetin bitince başlarsın son gün cuma diye düşünmüştüm ama ne zaman biterse artık

hımmm evet iyi fikir ama ben 1 ağustosta adet olurum (ne kadar eminim baksana) öyle olunca kadir gecesinde adet oluyorum ama gerçi duasını başta ettik sonda bidaha mı ediyoruz? yada adetliyken dua etsem olurmu? sorularıma cevap bekliyorum

sana 6000 yazıyorum canım,yaa sanki cumaya yetişmeyecekmiş gibi geliyor inşallah yetişir annemede söyleyeceğim o da okusun

meraaallll şimdi ağlayacağım yaa

sağol canım Allah razı olsun,benimde aklıma yattı yaseminin fikri,tamam canım sanada başlarız inşallah hayırlısı ile

kızlar tablo yaptım

Özlem
6258
okundu
Zeynep
6000
3000 adet okundu
Nazan
3500
okundu
Tümay
3000
okundu
Sündüz
1000
okundu
Toplam: 19.758

Son düzenleme:
Çalsın Davullar...Patlasın Maytaplar:))) ağdamı yaptırdııımm... ay çok mesuduuumm...hem deee çok namuslu bir şekilde hallettim...çamaşırımla birlikte hiç ayrılmadık...ay çok mutluyum...Bi de ağdamı yapan canımın içi arkadaşım da oruçlu değilmiş..Bu da iyi bir haber oldu benim için tövbe tövbe...ve temizim..çok temizim...aşırı temizim...akşam da Bircan nın yazdığını yapıcam..limon tuz...intihara meyil gibi ama yapıcam...

çamaşırla ağda nasıl oluyor yaa Allah Allah bi anlatıversen,o limonlu tarif yakar mahveder nasıl yapıcan emde oraya:18:

Benim de naçizane bir 500 üm vardı ama şimdilik...

aaaaa nasıl unuturum okuduğum cevapladığım halde not almamışım çok özür dilerim,zaten tablomda olmadı bişeye benzemedi düzeltirim ben onu

Yansın anacım yansıın beter olsun bi işe de yaradığı yok zaten:)) tövbe tövbeee....Ama çammaşırla şahane oldu sağdan soldan süperdi valla...kuzucum ben daha devam edicem ALLAH ın izniyle...şimdilik bu 500....

hadi gözün aydın atlattın..bende böyle ağrılar olmamıştı ama sendende 33 tane toplamışlar anacım maşallah... tavuk gibi yumurtlamışsın:)))azcık karnında ağrırdı tabi haliyle:))inşallah transfere kadar rahimde toplar kendini..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Özlem
[/TD]
[TD]6258[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]6000[/TD]
[TD]3000 okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazan[/TD]
[TD]3500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tümay[/TD]
[TD]3000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sündüz[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meral[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Toplam
[/TD]
[TD]
20.258
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

özlem bendende 500 yaz şimdilik..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Özlem
[/TD]
[TD]6258
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep
[/TD]
[TD]6000
[/TD]
[TD]3000 okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazan
[/TD]
[TD]3500
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tümay
[/TD]
[TD]3000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sündüz
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meral[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buket[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam
[/TD]
[TD]
20.758
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ÖZLEM bebekim eşimi sormuşsun, şimdi çok iyi hamdolsun, sabah kahvaltı yaptı, kan geldi yüzüne akşama çıkıyoruz inşallah, canım bana 5000 lem yelid yaz bitirince haber vericem, bide tablonun altına tam hangi tarihte bitevek onuda yaz, ama kadir gecesi fikri cok iyi, bitirme duası yok, ama illa bir dua okumak istersen ben istediğin duayı okurum sana

SEDA tatlım, oohhh haberler çok iyi maşallah, kızzzz bir bakmışsın transferde aradan çıkar, hayırlısı olsun tabiki, ama 20 yumurta da az degil maşallah, haydi güzel haberler gelsin

ZEYNEP 5 ağustos cok güzel haberler alacagiz bende inanıyorum :))))

ASLI misafirim varmış kolay gelsin tatlım, benimde klasiğim kaşarlı köfte fırında, ama senin menü gayet yeterli bence, olmadı bide zeytinyagli biber dolması yap yanına , tavuğunda biraz fazla yap yeter :)

BURCU kıyafet almışsın , güle güle giyin canım benim :)

ii olmana sevindim canım masalalh 33 tane toplamışlar inş döllenirler herşey ii giderse transfer yapılacakmı e2 değeri falan diodun ben çok anlamıyorum bu konuları

çok çok geçmiş olsun canım,inşallah çabucak toparlar,senide not alıyorum artık listeyi sonra toparlarım , dua konusunda hiç bi fikrim yok neokunur onuda bilmiyorum öyle spontan aklıma ne gelirse söylesem olmazmı

maralam/ Meral sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ecrinn07/ Aslı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
Kızlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin inşallah

Özlem 2000 tane de ben lem yelid okurum sana
Sedoşum Allah yardımcın olsun tatlım duslarimdasin hersey gönlünde olsun inşallah
Aslım 1 yasını şerif de benden olsun Rabbim ne dileğimiz arzunuz varsa kabul buyursun inşallah

maralam/ Meral 26.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ecrinn07/ Aslı 29.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 30.07.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

Dualarınızı okudum, Rabbim inşAllah Meral sağlıkla tüp bebeğin tutar ve sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatların olur inşAllah, Aslımm seninde Rabbim yüreğine ferahlık, bedenine sağlık ve hayırlı tez vakitlerde inşAllah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah.. Seraapp bebeğini Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip kısmet etsin inşAllah.. Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin..

kızlar ben adet oldum dün gece çok üzüldüm bütün gece ağladım,şimdi ağlamıyorum ama karnım çok ağrıyor,bide bu ay çocuk umrumda değildi güya ama en çok bu ay üzüldüm dmek ki kendimi kandırıyormuşum:44::44:
BURCU canım eşin iyiymiş çok şükür Allah bir daha göstermesin,bide kardeşin için ya hayy çekmiştim ama bir türlü gelip azamadım ama bitmiş galiba olsun fazla olsun ama eksik olmasın

SEDA çoookk geçmiş,kurtuldun dün aklım hep sendeydi,inş önce zeynep sonra sen hayırlı haberler verirsiniz,benden hayır yok zaten bu gidişle hiç çocuğumolmayacak benim

MERAL ne güzel temizlenmişsin darısı benim başıma günah mı diye sormuşsun,kadının diz kapağından yukarısını kadına göstermek bile haram diye biliyorum ama ben de kuaförde yaptırıyorum genelde Allah affetsin ya çünkü evde yapınca bir günüm gidiyor ve canım çok acıyor.

ÖZLEM hoşgeldin canım ben de lem yelide yardım etmek istiyorum acaba adetli iken okunuyor mu bence okunur sonucunda tam bir ayet değil ya ondan

ya aklıma takıldı çocuğu olmayanlar için lem yelid okunduğu nerede yazıyor acaba çünkü sonucunda bu olumsuz bir kelime,doğurmadı demek ya, ne zamandır aklımdaydı bir sorayım dedim

şimdilik bu kadar geçmişe bakamadım fazla inş hepiniz iyisinizdir,ben hiç iyi değilim,hem adet oldum diye çok üzgünüm hem de bayram geliyor annem illa bayramdan önce gel diyor batmandaki ablam da gelecek bayrama hep beraber girelim diyor ama eşimi nasıl bırakacağım hiç bilmiyorum offf ya uzakta olmak ne kadar zor,iki arada kaldım ve bu canımı çok sıkıyor

Özlemcim bana da 1000 (bin)tane yaz Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…