Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

seksenlerde diyoya çocugun teki pöffff :)))))))))))))))

pöfff özlemmm :)))))))

ne oldu beğenmedinmi fikrimi geçengün doğum yapan biri gelmişti sanırım eski topikten oda aynı şeyi söylemişti, bizde ilerde doğum yaptığımızda geri dönüp bakacağız amaaaan ne çok uğraşmışız diyeceğiz , ama bu beklemelerde güzel tabi sonrası daha da güzel olacak inşallah

biz hepimiz birbirmize benziyoruz ve bence çok çok tatlıyız bende yediğim gün eşime dedim hani bana enerji gelicekti gelmedi.. o da dedi ki daha miden algılamadı ne yediğini beynin nasıl algılasın.. çok acele etmemeliymişiz.. aldığımız adam dedi ki bir ay devamlı hersabah iç eğer değişiklik olmazsa evim barkım bu dedi.. ama ben 3 gündür hiçbir değişiklik hissetmiyorum hatta daha da bitkin bir haldeyim.. çok bitkinim hemde yaa.. zaten ya hamileyim ya da depresyondayım.. evde temizlik yapmak da istemediğime göre.. bişey sorucam yumurtlama testi kullanıyoruz ya biz yada kullanıyorum ya ben şimdi kırmızı çizgiyi gördük sonrasında test yapmaya devam ettim kırmızı çizgi artık yok.. diyorum ki hepimiz ayda bir mi yumurtluyoruz yoksa acaba bu özel bir durum mu? Çevremizdeki insanlar nasıl tutturuyorlar ayda sadece 1 günü.. bir sürü çocukları oluyor çok merak ediyorum.. bilgisi olan var mı aceba?

bişey daha özlemm mevye yemek için seçenekler minik minik doğrayarak meyve salatası yapsan yemesi çok zevkli gerçi bende yapıp yemiyorum ama eşime yapıyorum.. birde ben büttüünnn mevyeleri doğrayıp eşime blendırdan geçirip ööle koyu bir halde yediriyorum bazende sütle sulandırıyorum biraz.. belki sende böyle yapıp yiyebilirsin he.

demekki biz kısa yoldan sonuca ulaşmak istiyoruz biraz acelecimiyiz nee valla o testler yumurtlamaya başlayıncamı çizgiler kırmızılaşıyor çatlayıncamı ben hiç bilmiyorum bende bazen şaşıyorum biz aylarca uğraşıyoruz olmuyor bu millet nasıl ilk geceden hamile kalıyor diyorum, belki o testler yumurtaların en olgunlaştığı zamanı gösteriyordur e her ay birkez yumurtlamıyormuyuz yumurta sayısı farklı olabiliyor ama bir kez olan bişey sonuçta

yasemiinnnn neee ediyorsunn.. çalışıyor musun? Testlerini ne zmaan tekrarlıcaksın sen maşaAllah ne sabırlı bir insansın ya.. gitmiyor doktora.. ben olsamm çoktaaann ayy doktor ben doğurmaya geldim diyerekten giderdim..

evet bugün düşündüm evdeki meyveleri blendırdan geçirip yoğurda katıp yesemmi diye ama canım hiç istemedi yapmadım, sağolsun eşim gelince meyveleri doğradı bi tabak hazırladı ordan yedim biraz, hatta dedim şu abur cubur pasta börek sevdiğim kadar meyve sevsem ne olur sanki hiç canım isemiyor içimden yemek gelmiyor

bedriye beni güldürdün valla sen daha başında doktora doğurmaya geldim diye gidersen 9 ay ne yaparsın merak ettim doğrusu oraya bi yatak atar eve hiç gelmezsin herhalde

ben kırmızı çizgiyi görüp hemen ilişkiye koşmuştumm o ay hamile kalıp sevinmiştim.. hatta geç döllenme sanırım demişti doktor bende tabi tabi ilşki tarihim bu yumurtladığımı gördüm falan deyip anlatmıştımşaşkınlıkla dinlemişti beni.. o düştü sonra gerçi.. ama nasıl yani çevremde çok insan var bir sürü çocuğu olup da testden falan bi haber olan.. ben şöyle inanıyorum Allah ın işleri nbunlar ve bu tarz konularda tıp da yetersiz bence.. yumurtlama gerçekleşiyor bence bi kaç defa ama doktorlar farketmiyorlar farkettiklerinde de işte bu ay yine yumurtladın diyor.. :)) yoksa çok zor 30 günde sadece 24 saat.. Allah ım hayırlısıyla bizlerede kısmet etsin inşAllah.

dilber duanı ettim tesbihini çektim Allah kabul etsin hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin sana ve isteyen herkese

canım bu ay olmazsa bir dahakine sende adetin biter bitmez dene belki öyle tutturursun öyle tutturanlarda çok sanırım, hatta belki ben ilk hamileliğimi öyle tutturdum bilmiyorum çünkü çalışmalar biraz fazla olabiliyor o dönemlerde biliyorsun

Son düzenleme:
bedriye beni güldürdün valla sen daha başında doktora doğurmaya geldim diye gidersen 9 ay ne yaparsın merak ettim doğrusu oraya bi yatak atar eve hiç gelmezsin herhalde

canım benimm ben ölle demesem belki düşmeyecek bebekler.. beni gebe kaldığımda bi görüceksin evlere şenlik.. sürekli doğal olmalıyım, doğal olmalıyım modundayım ama resmen tuhaf bişey oluyorum ha birde kalp atışını duyduğumda ne olurum bilmiyorum.. hatta çok komik birşey ilk defa klomen kullanmışım gittim doktor yumurta arıycak karnımdan ult. bakıyor ama ben yumurtayı gerçek yumurta sanmıyorum biz adına öölle diyoruz sanıyorum doktor bana dedi ki bak sana göstericem bi baktım kocamaaann bi yumurta ne çığlık ne haykırış doktor dedi yumurtasını gördüğüne en çok sevinen hastam sensin..

ayyy canım yaa valla seni okudukça burdaa gülme krizine giriyorum yumurtaya sevindin demek o kadar, adam demiştir ne oluyo yaaa, bende klomen kullandım adam beni kontrole çağırdı ben bi heyecan gittim herhalde diyorum keseyi falan görecek onun için çağırıyor adam yumurta çatlamışmı diye kontrol etti yolladı tabi benim bütün ümitler suya düştü

tesbihini çektim. Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar verir inşallah.

Dilbercim bende tesbihini çektim ALlah kabul etsin gönlündeki hayırlı dualarını inşallah.

dilbercim tesbihini okudum rabbum kabul etsin inş.

dilber duanı ettim tesbihini çektim Allah kabul etsin hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin sana ve isteyen herkese

canim arkadaslarim cok tesekkur ederim hepinize iyiki varsiniz elinize yureginize dilinize saglik RABBIM ettiyiniz dualarin 1000 mislini size versin AMIN

iyi akşamlar güzel anne adayları bugün yumurta kontrolüne gittim yumurtam daha büyümemiş 12 mm idi. tembellikten dedi doktor bugün adetin 14. günü bu 3. klomen kullanışım ilk klomende 14. gün 19 mm oldu. 2. klomende 14. gün 14 mm oldu şimdide 14. gün 12 mm olmuş yaa git gide daha da geç büyüyor anlamadım ama adetim klomen kullanalı adet 3-4 gün erkenden de geliyor anlamadım ya

ayyy bedriye ve özlemcim nasıl güel kaynatmışsınız yaa valla zevkle okudum, hele ki şu bedriyenin dr maceralarını filan

valla ben bu ay hergün yaptım o testten ama anlamadım kimi gün silik çizgi çıkıyor sonra çizgi koyulaşıyor sonra yine silikleşiyor yine koyulaşıyor dengesiz bir LH hormonum var, bana sorarsanız ben bu ay birkaç defa yumurtlamış olailirim ama tabi ne fayda olmayınca olmuyor...
ah canım benm yaa üzülmemek için sabretmeyi öğrendim kuşum... yoksa tek çizgiyi görünce üzülmek var işin ucunda birde. ve nitekim bugün gliba adet oldum eve geldiğimde leke gördüm devamını birazdan anlatacağım, arkası yarın

canım benim hoşgeldin bu ne güzel bir selamlama. Allah Allah yaa senin yumoşlar ne nazlıymış baksana iyice naza çekmişler
yav hep duyduğum şeyler şu: kaç sene tedavi gördük en sonunda tedaviyi bıraktık ve hamile kaldım diyorlar. o yüzden kafadan çıkarıp atmak lazım ama o da bizim elimizde değil, onuda Allah nasibedecek

Sevgili Arkadaşlarım...
batımın üzerinden 5 gün geçtiği için yarın sabah test yapacaktım ama eve geldiğimde bir baktım lekelenmem olmuş, ama ben pes etmedim ve ovulasyon testimi yani yumurtlama testimi yapıcam dedim. neyse yaptım, sonra dedimki çişim boşa gitmesin bari birde hamilelik testi yapim dedim
tabiki tek çizgi çıktı sap gibi tek bir çizgi. sonra güldüm kendime, yahu adet olmuşsun resmen, daha bunun üzerine yumurtlama testi yapmanın alemi ne? hadi onu geç birde o yetmemiş gibi onun üstünede gebelik testi yapmanın alemi ne arkadaş kırdım kafayı resmen ben ya, normal zekalı bir insan yaparmı böyle biişey

öyle ya istedikce iyice nazlandılar bu ayda olmaz sa artık aşılamaya geçeceğiz onda da olmazsa arttık kendiliğinden olmasını bekleyeceğim yoruldum artık 14. ayı da geri de bırakmış olacağım ya sabır ya sabır rabbim tez zamanda hepimize meleklerimizi nasip etsin inşallah

ah canım yaa benimde 10. ay, valla millet nasıl yapıyor tek seferde veya yanlışlıkl filan maşallah yani
elbet bizler içinde hayırlı zamanlar vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…