Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özlemcim 3.000 adet lem yelid çektim, Allah kabul etsin inşallah canım. not almayı unutma

Aslı ve Serap dualarınızıokudum, allahım ikinizinde kalbindeki bütün güzel dilekleri nasibetsin inşallah.

İyi akşamlar kızlar;
Buaralar çok yoğunum gelemiyorum pek misafir ağırlıyorum..

Sedacım yumoşları toplanmış çok şükür inşallah sağsalim de transferi yapılır da içi rahat eder kuzucuğun..hayırlısı olsun bakalım..

Aylincimde kavuşmuş meleğine ayy çok ani oldu şaşkınım valla ama olsun allah analı babalı büyütsün (amin)

Aslıcım ben daha yeni okudum meğer benim sana yazdığım gün moralin bozukmuş aşkolsun niye söylemedin bide üstüne resim gönderdim kendimi çok kötü hissettim şimdi nolur hakkını helal et.. Gözüne sokarmış gibi oldu inan çok moralim bozuldu şimdi ne desem boş..

Özlemcim bende 3000 tane çektim say canım başladım bitiririm bugün ..

Haydi iyi iftarlar herkese..

canım ben o 3000 ide okudum.en iyisi ben yarın 4000 daha okuyayım 10000 olsun günlük bi saat yürümem gerekiyor.iğne yaptırmaya giderken yürüyorum.okumak çok iyi oluyor.kendimi yalnız hissetmiyorum :) yarın okurum inşallah sanada haber veririrm

canım benim ya.nolur ümitsiz olma,olmayalım! lem yelid e gelince oku dediler okuduk bilmem ki :)

canım kıyamam ben sana ya insanın bilinçaltı yokmu işte herşey orada saklı rabbim senii ve isteyen herkesi güldürsün hayırlı evlatlar versin bayram konusundada değişiklik olur banada ii gelir diosan git aileni gör hasret gider canım allah gönlüne göre versin inş lem yelid okuma olayını hiç araştırmadık sadece inanarak okuduk canım

Özlemcim bana da 1000 (bin)tane yaz Allah kabul etsin

sağol canım Allah razı olsun,not alıyorum senide

özlemcim 3.000 adet lem yelid çektim, Allah kabul etsin inşallah canım. not almayı unutma

not aldım canım Allah razı olsun

Özlemcim bende 3000 tane çektim say canım başladım bitiririm bugün ..

tamam çiğdemcim senide yazdım oğluşunu öp kokla benim yerime, Allah razı olsun

canımsın ben sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğim çok mutlu ettiniz beni Allah hepinizden razı olsun rabbim hep iyi ve güzel olan şeylerle karşılaştırsın hayırlı salıklı evlatlar nasip etsin hepinize, canım arabada giderken yada yürürken çok iyi okunuyor güzel oluyor

1000 daha çektim canım

tamam canım yazıyorum

Ozlem 3000 daha cektim toplam 6000 oldu...

sağolasın canım not alıyorum

Özlem 2000 tane de ben lem yelid okurum sana

sağol mesudeciğim not alıyorum

canım benim ne kadar düşünmüyoruz desekte yinede her ay etkileniyoruz üzülüyoruz inşallah önümüzdeki ay hamileyim diye haber verirsin, annenlere gitmek sana iyi gelecekse bence git hem kafan dağılır her bayram eşinle birlikteysen bence bir sorun olmaz bir bayramı tek başına geçirsin yada gelebiliyorsa oda seninle gelsin,bence sana iyi gelir hem özlem giderirsin

lem yelid adetliyken okunuyormu bilmiyorum canım bende 2 güne adet olurum düşünüyorum ne yapıcam diye , bu sorunun cevabını sen bizden iyi bilirsin bu arada başka topiclerde okuyanları gördük birde aslının teyzesi söylemişti sanırım bizlerde niyet ettik

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Özlem[/TD]
[TD]10.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]10.000[/TD]
[TD]6000 okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazan[/TD]
[TD]3.500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tümay[/TD]
[TD]6.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sündüz[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meral[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buket[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu[/TD]
[TD]5.000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]K.Burcu[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasemin[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çiğdem[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mesude[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam[/TD]
[TD]46.500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kalan[/TD]
[TD]23.500[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

CNm 2000 tane okudum yine okurum okudukça yazarım

Gunaydin kizlar...
Ya hamisler size bisey sorucam ben sirt ustu yatinca karnumda acayip sertlik oluyor bebisin oldugu yerde sizdede varmi?
Ozlem bende 4.000 daha cekicem haberin olsun tatlim toplam 10.000 olsun..

ALLAH bin kere razı olsun Bedriyem...öyle güzelsin ki...ne diim...Duanı yüreğinden koparak ettiğin o kadar belli ki...RABBİM o güzel yüreğinden geçen herşeyi hakkında hayırlısıysa kabur etsin İNŞALLAH...

Ah Tuğba'm seni o kadar iyi anlıyorum kiii...aayynı ama aaaynı şeyi yaşadım birkaç ay önce...eeehh dedim bırakıyorum bu çocuk işlerini (içimden de bu ay kesin olur o zaman derken buldum kendimi) sonra içime dedim ki sen de sus...ben kesnlikle bu işi bıraktım olursa oluur olmazsa olmaz yeter beee...hoop adet olunca da ayılmalar bayılmalar...bilgisayar oyunu gibi hissediyorum kendimi...Canım benim ağla debelen olan yine sana olacak...sakinliğimizi korumak bizim kulluk görevimiz...sakin...Bu arada eşin neden gelemiyor çalışıyor mu bayramda....bu konuda da seni çok iyi anlıyorum...iki ucu.......değnek...ben de bu ikilemde çok kaldım...gidince huzursuzlandım aklım hep kocamda oldu kalınca da zırıl zırıl ağladım neden gitmedim ki diye....ama bence git...senin onlara şuan çok ihtiyacn var...Kocan bunu anlayışla karşılar bence....

Özlem'mim ben 1.000 tane daha okudum toplamda 1.500 oldu....devam ediyorum...

Gunaydin kizlar...
Ya hamisler size bisey sorucam ben sirt ustu yatinca karnumda acayip sertlik oluyor bebisin oldugu yerde sizdede varmi?

evet benimde karnım kasıklarım felan geriliyo..ama enteresandır..ben önceden sırt üstü uyuyamazdım ş,imdi rahat ediyorum..

ama yinede soluma yatıyorum.hemde öyle yatıyorum ki nasıl yatıyosam öyle kalkıyorum...:))

Gunaydin kizlar...

valla bende sırt üstü yatamıyorum çok kötü oluyo ayrıca oturup kalkarken böyle kasıklarım deilde sanki yumurtalıklarım agrıyo hele tuvaletim geldiginde yada gazım oldugunda çok canım yanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…