- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.421
Kızlar cumartesi günu epidural sezaryenle oğluma kavuştum ikimiz de cook iyiyiz <3 yarın evimize donucez inşallah..
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Özlem
[/TD]
[TD]6258[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]6000[/TD]
[TD]3000 okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazan[/TD]
[TD]3500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tümay[/TD]
[TD]3000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sündüz[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meral[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Toplam
[/TD]
[TD]20.258[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar ben adet oldum dün gece çok üzüldüm bütün gece ağladım,şimdi ağlamıyorum ama karnım çok ağrıyor,bide bu ay çocuk umrumda değildi güya ama en çok bu ay üzüldüm dmek ki kendimi kandırıyormuşum:44::44:
BURCU canım eşin iyiymiş çok şükür Allah bir daha göstermesin,bide kardeşin için ya hayy çekmiştim ama bir türlü gelip azamadım ama bitmiş galiba olsun fazla olsun ama eksik olmasın
SEDA çoookk geçmiş,kurtuldun dün aklım hep sendeydi,inş önce zeynep sonra sen hayırlı haberler verirsiniz,benden hayır yok zaten bu gidişle hiç çocuğumolmayacak benim
MERAL ne güzel temizlenmişsin darısı benim başımagünah mı diye sormuşsun,kadının diz kapağından yukarısını kadına göstermek bile haram diye biliyorum ama ben de kuaförde yaptırıyorum genelde Allah affetsin ya çünkü evde yapınca bir günüm gidiyor ve canım çok acıyor.
ÖZLEM hoşgeldin canım ben de lem yelide yardım etmek istiyorum acaba adetli iken okunuyor mu bence okunur sonucunda tam bir ayet değil ya ondan
ya aklıma takıldı çocuğu olmayanlar için lem yelid okunduğu nerede yazıyor acaba çünkü sonucunda bu olumsuz bir kelime,doğurmadı demek ya, ne zamandır aklımdaydı bir sorayım dedim
şimdilik bu kadar geçmişe bakamadım fazla inş hepiniz iyisinizdir,ben hiç iyi değilim,hem adet oldum diye çok üzgünüm hem de bayram geliyor annem illa bayramdan önce gel diyor batmandaki ablam da gelecek bayrama hep beraber girelim diyor ama eşimi nasıl bırakacağım hiç bilmiyorum offf ya uzakta olmak ne kadar zor,iki arada kaldım ve bu canımı çok sıkıyor
kızlar ben adet oldum dün gece çok üzüldüm bütün gece ağladım,şimdi ağlamıyorum ama karnım çok ağrıyor,bide bu ay çocuk umrumda değildi güya ama en çok bu ay üzüldüm dmek ki kendimi kandırıyormuşum:44::44:
BURCU canım eşin iyiymiş çok şükür Allah bir daha göstermesin,bide kardeşin için ya hayy çekmiştim ama bir türlü gelip azamadım ama bitmiş galiba olsun fazla olsun ama eksik olmasın
SEDA çoookk geçmiş,kurtuldun dün aklım hep sendeydi,inş önce zeynep sonra sen hayırlı haberler verirsiniz,benden hayır yok zaten bu gidişle hiç çocuğumolmayacak benim
MERAL ne güzel temizlenmişsin darısı benim başımagünah mı diye sormuşsun,kadının diz kapağından yukarısını kadına göstermek bile haram diye biliyorum ama ben de kuaförde yaptırıyorum genelde Allah affetsin ya çünkü evde yapınca bir günüm gidiyor ve canım çok acıyor.
ÖZLEM hoşgeldin canım ben de lem yelide yardım etmek istiyorum acaba adetli iken okunuyor mu bence okunur sonucunda tam bir ayet değil ya ondan
ya aklıma takıldı çocuğu olmayanlar için lem yelid okunduğu nerede yazıyor acaba çünkü sonucunda bu olumsuz bir kelime,doğurmadı demek ya, ne zamandır aklımdaydı bir sorayım dedim
şimdilik bu kadar geçmişe bakamadım fazla inş hepiniz iyisinizdir,ben hiç iyi değilim,hem adet oldum diye çok üzgünüm hem de bayram geliyor annem illa bayramdan önce gel diyor batmandaki ablam da gelecek bayrama hep beraber girelim diyor ama eşimi nasıl bırakacağım hiç bilmiyorum offf ya uzakta olmak ne kadar zor,iki arada kaldım ve bu canımı çok sıkıyor
Özlemcim bana da 1000 (bin)tane yaz Allah kabul etsin
özlemcim 3.000 adet lem yelid çektim, Allah kabul etsin inşallah canım. not almayı unutma
Özlemcim bende 3000 tane çektim say canım başladım bitiririm bugün ..
canım ben o 3000 ide okudum.en iyisi ben yarın 4000 daha okuyayım 10000 olsungünlük bi saat yürümem gerekiyor.iğne yaptırmaya giderken yürüyorum.okumak çok iyi oluyor.kendimi yalnız hissetmiyorum :) yarın okurum inşallah sanada haber veririrm
1000 daha çektim canım
Ozlem 3000 daha cektim toplam 6000 oldu...
Özlem 2000 tane de ben lem yelid okurum sana
bayram geliyor annem illa bayramdan önce gel diyor batmandaki ablam da gelecek bayrama hep beraber girelim diyor ama eşimi nasıl bırakacağım hiç bilmiyorum offf ya uzakta olmak ne kadar zor,iki arada kaldım ve bu canımı çok sıkıyor
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Özlem[/TD]
[TD]10.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]10.000[/TD]
[TD]6000 okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazan[/TD]
[TD]3.500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tümay[/TD]
[TD]6.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sündüz[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meral[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buket[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu[/TD]
[TD]5.000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]K.Burcu[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasemin[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çiğdem[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mesude[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam[/TD]
[TD]46.500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kalan[/TD]
[TD]23.500[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
maralam/ Meral 26.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
ecrinn07/ Aslı 29.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 30.07.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
Dualarınızı okudum, Rabbim inşAllah Meral sağlıkla tüp bebeğin tutar ve sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatların olur inşAllah, Aslımm seninde Rabbim yüreğine ferahlık, bedenine sağlık ve hayırlı tez vakitlerde inşAllah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah.. Seraapp bebeğini Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip kısmet etsin inşAllah.. Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin..
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Özlem[/TD]
[TD]10.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]10.000[/TD]
[TD]6000 okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazan[/TD]
[TD]3.500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tümay[/TD]
[TD]6.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sündüz[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meral[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buket[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu[/TD]
[TD]5.000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]K.Burcu[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasemin[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çiğdem[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mesude[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam[/TD]
[TD]46.500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kalan[/TD]
[TD]23.500[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Gunaydin kizlar...
Ya hamisler size bisey sorucam ben sirt ustu yatinca karnumda acayip sertlik oluyor bebisin oldugu yerde sizdede varmi?
Ozlem bende 4.000 daha cekicem haberin olsun tatlim toplam 10.000 olsun..
Gunaydin kizlar...
Ya hamisler size bisey sorucam ben sirt ustu yatinca karnumda acayip sertlik oluyor bebisin oldugu yerde sizdede varmi?
Ozlem bende 4.000 daha cekicem haberin olsun tatlim toplam 10.000 olsun..
evet benimde karnım kasıklarım felan geriliyo..ama enteresandır..ben önceden sırt üstü uyuyamazdım ş,imdi rahat ediyorum..
ama yinede soluma yatıyorum.hemde öyle yatıyorum ki nasıl yatıyosam öyle kalkıyorum...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?