- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.441
evet benimde karnım kasıklarım felan geriliyo..ama enteresandır..ben önceden sırt üstü uyuyamazdım ş,imdi rahat ediyorum..
ama yinede soluma yatıyorum.hemde öyle yatıyorum ki nasıl yatıyosam öyle kalkıyorum...:))
canım ben sırt üstü yatınca bütün organlarım ağzıma geliyor gibi bir basınç hsssediyorum, brde ben hafta olarak senden ilerdeyim tabi onunda etkisi var, dr zaten sırt üstü yatma iyi değil dedi. sende pek yatmamaya çalış.Gunaydin kizlar...
Ya hamisler size bisey sorucam ben sirt ustu yatinca karnumda acayip sertlik oluyor bebisin oldugu yerde sizdede varmi?
Ozlem bende 4.000 daha cekicem haberin olsun tatlim toplam 10.000 olsun..
yasemin ve gamze dualarınızı okudum rabbim kabul buyursu inş.
valla bende sırt üstü yatamıyorum çok kötü oluyo ayrıca oturup kalkarken böyle kasıklarım deilde sanki yumurtalıklarım agrıyo hele tuvaletim geldiginde yada gazım oldugunda çok canım yanıyo
Benimde oyle oluyor sagima soluma donerken agri giriyor...
Benimde oyle oluyor sagima soluma donerken agri giriyor...
zamanla agrılar şekilmi degiştiriyo anlamadım hiç kesilmedi kasıgımdaki agrı yanma yada baskı tarif edemiyorum malesef birde benim vajinada agrı oluyodu oda şimdi sancı şekline dönüştü benim endişem şu rahimde açıklıkmı oluyo acaba şimdide aklımı ona taktım doktora desem alttan bakcak ultrasonda görümez heralde alttanca canım yanar ben pööff bilmiyorum
Özlem'mim ben 1.000 tane daha okudum toplamda 1.500 oldu....devam ediyorum...
Özlem 4550 ad al bendende Allah kabul etsin inşAllah..
Yok canim ya Allah korusun oyle bisey olsa doktor anlar sende benim gibi okuduklarindan etkileniyorsun sanirim bende bugun karinda sertlik kasilma isaretidir erken dogum habercisidir diye bende korktum ama normalmis bendeki sertlik Cuma doktora gitcem onada sorarim :))
Yok canim ya Allah korusun oyle bisey olsa doktor anlar sende benim gibi okuduklarindan etkileniyorsun sanirim bende bugun karinda sertlik kasilma isaretidir erken dogum habercisidir diye bende korktum ama normalmis bendeki sertlik Cuma doktora gitcem onada sorarim :))
aynen tumay alah esirgesin inş. yoktur öyle bişe benimde kontrolüm yarın bende sorayım en azından karından bakar ne bileyim
hoşlanmadıgın birsey yemiş olabilirmisin buket yani ben böyle huylanarak bişe yesem muhakkak ya kusarım yada ishal olurumbende dün gece midemin ağrısına uyandım..midem yandı yandı..sonra bulandı
kalkıyim yoğurt yiyim dedim mutfak koktu..eşimden istedim iki kaşık yedim yattım sonra kalkmam bir oldu...
kustum tabi haliyle..hemde ne kusuş:)))iğrencim biliyorum ama tuvaletin kapılarını bile yıkamak zorunda kaldım:))))
öyle kendimi kaybetmişimki klozeti tutturamadım üstüm başım batı..önce tuvaleti yıkadım sonra üstümü başımı yıkadım sonra kendimi yıkadım.. bi rezildimki sormayın
korktum ama böyle bi bulantı normal değil gebelik zehirlenmesi felan mı oldum diyeç...ama anladımki sadece hazımsızlıktan oldu..ama niye gecenin köründe oldu..bi fikri olan varmı??
aminnn kuzucugumm aminnnnSor tabi canim aklina takilacagina icin rahat eder.Biz Allah'a emanet ettik o korur bebislerimizi insallah...
hoşlanmadıgın birsey yemiş olabilirmisin buket yani ben böyle huylanarak bişe yesem muhakkak ya kusarım yada ishal olurum
aminnn kuzucugumm aminnnn
yasoooooooo duanı okudum Allah kabul etsin.Allah bebişini sana bağışlasın..
Çiğdem canım benim olurmu hiç öyle şey ne demek gözüne sokar gibi falannİyi akşamlar kızlar;
Buaralar çok yoğunum gelemiyorum pek misafir ağırlıyorum..
Sedacım yumoşları toplanmış çok şükür inşallah sağsalim de transferi yapılır da içi rahat eder kuzucuğun..hayırlısı olsun bakalım..
Aylincimde kavuşmuş meleğine ayy çok ani oldu şaşkınım valla ama olsun allah analı babalı büyütsün (amin)
Aslıcım ben daha yeni okudum meğer benim sana yazdığım gün moralin bozukmuş aşkolsun niye söylemedin bide üstüne resim gönderdim kendimi çok kötü hissettim şimdi nolur hakkını helal et.. Gözüne sokarmış gibi oldu inan çok moralim bozuldu şimdi ne desem boş..
Özlemcim bende 3000 tane çektim say canım başladım bitiririm bugün ..
Haydi iyi iftarlar herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?