- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.461
özlem 2000 adet daha lem yelid çektim allah kabul etsin
Buket iim ben de senin duanı okudum...RABBİM hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH....Kızını pırt diye doğurmayı nasip etsin İNŞALLAH....
selam fıstıklar güzel bi gün olsun inş hepimiz için hava çokmu sıcak banamı sıcak basıyo anlayamadım bi kahvaltı yapmışım kan ter içindeiçim yanıyo içim içiyom soğuk suları hasta olmasam barii salı sabah annemler gelio annem dayanamadı sanırım babamı bırakıp gelmeye karar vermiş babamıda bilrek bırakıyomuş ben rahat edemezmişim düşünceli kadın daha pazar geleceklerdide iftara davetlilermiş acele etmeyin dedim annem içiçni yiyo belliki doğum olursa geç kalırsak dio kıyamadım üzüldüm dedim sakin ol bişi olmaz iiyiz biz nasipte ne varsa o olucak dedim ama gelmelerinede çok sevindim doğrusu arefe günüde kardeşimin doğum günü akşama pastada keseriz bayramı erkenden kutlamaya baslarız tabii kızım gelmesseee ütü yapıcam ben şimdi yana yana allahım yardım etsin bana hepinizi allaha emabet olun
oturduğun yerden yap, eğ,l,p doğrulma..rahime olan baskılar doğumu tetikler biliyosun..fiziksel aktivite yok...
günaydın fıstıklar
dün doktora gittim bebişimin kalp atışını duyduk çok şükür 1 ay sonra yine gel ense kalınlığı ölçümü yapacağız dedi, ağır kaldırma, koşuşturma, ilişkiyi de kısıtlayalım dedi, öğrendiğimizden beri zaten hiç yapmıyoruz yapmadıkdiyesim geldi akşam da iftira misafirim vardı çok yorucuydu bidaha misafir almıcam ya mahfoluyorum, zaten mide bulantımla başım dertte, çok afedersiniz yiyince çıkarıyorum
bugünde çok yoğundum işyerinde, özlemcime de hiç lem yelid çekemedim ama çekicem bugün inşallah.
sağol canım ALLAH razı olsun[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]akyuzcigdem / Çiğdem[/TD]
[TD]02.08.2013 cuma[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet/ Buket[/TD]
[TD]05.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one/ Seda[/TD]
[TD]07.08.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982/ Gül[/TD]
[TD]12.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım bebeğin kemikleri geliştikçe olur o sertlikler..Gunaydin kizlar...
Ya hamisler size bisey sorucam ben sirt ustu yatinca karnumda acayip sertlik oluyor bebisin oldugu yerde sizdede varmi?
Ozlem bende 4.000 daha cekicem haberin olsun tatlim toplam 10.000 olsun..
allah kabul etsin canım çok geçmiş olsun hem sana hem oğluşuna allah şifa versinSELAM KIZLARRRRRRRR
BUKET
SÜNDÜZ
SEDA
dualarınızı okudum kızlar RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
HASTANEDEN GELDİK BİZDE AYAK PARMAKLARIM UYUŞUYO BİDE BELİMDE AĞRI OLUYODU DR İLAÇ VEREMEDİ SADECE SPREY VERDİ HAMİLELKTEN SNRA OLURMŞ UYUŞMA DEVAM EDERSE FİZİK TEDAVİYE GÖNDERRİZ DEDİ..
OĞLUŞUNDA YÜZÜNDEKİLERİ GÖSTERDİK EGZAMA DEDİ KREM VERDİ HASSAS CİLTLİYMİŞ BU ALERJİYE ELVERİŞLİ BÜNYESİ OLDUĞUNU GÖSTERİR DEDİ..
BİDE İDRARINDA ENFEKSİYON ÇIKTI BAKALIM BAYRAMDAN SONRA TEKRAR GİDİCEZ GECER İNŞALLAH..
BİZDE HABERLER BUKADAR ALLAH BETERİNDEN KORUSUN..
sağol canım ALLAH razı olsun
canım bebeğin kemikleri geliştikçe olur o sertlikler..
sağol kuzum, bizimkide hiç teşebbüs etmiyo bizde unuttuk anlıyacağın ne yapalım bebişler daha önemliayy ayy bizde kocamla unuttuk birbirimizi garibim tesebbus bile etmiyo yasagımız olmamasına ragmen canım allah tamamına erdirsin gözün aydın olsun kuzucugum
meralim hadi inşallah hayırlısı olsun her şey yolunda gitsin ve kavuş miniğine inşallah...Aşırı sinirli ve gerginim...muayenehanede asistan kızla tartıştım...Gerizakalının yüzünden mesaime 1 saat geç kaldım...öğle arası randevu alıyorum ki etkilenmeyim...bekle ALLAH bekle...ulan herkesi aldılar bi ben mal gibi kaldım...sabahta müdürümle tartıştım bugün bomba gibiyim anlıcanız....Sevimsiz, sinirli, mutsuz, ağlamaklı...
Neyse muayene etti sıvı normal bi de endometrium kalınlık 11 mm gibi bişey söyledi...hemşireye söylerken aklımda kalanlar...sonra bana coraspin verdi..hergün elevit le birlikte bunu da içecekmişim...sonra adetimin 1. günü estrofem diye bir ilaca başlıyorum...işte 1.-2. gün 1 tane...3-4. gün 2 tane...vs vs...11. gün doktora gidicem ALLAH tan bayrama denk gelmeyecek...yani İNŞALLAH...benim embriyolar 3. gün embriyosu...çözdürüldükten sonra 5. güne kadar dayanan olursa ve rahmim istenilen kalınlığa ulaşırsa adetimden 15-16 gün sonra transfer olurmuş...tabi ALLAH izin verirse...yani Ağustos un 17 siyle 22 si arası bi yerde ALLAH ın izniyle transfer edilecek anladığım kadarıyla...
canım hayırlı olsun pıt pıtlarda duyulmuş maşallah kuzunaallahım sıkıntısız bi hamileleik nasip etsin canım
günaydın fıstıklar
dün doktora gittim bebişimin kalp atışını duyduk çok şükür 1 ay sonra yine gel ense kalınlığı ölçümü yapacağız dedi, ağır kaldırma, koşuşturma, ilişkiyi de kısıtlayalım dedi, öğrendiğimizden beri zaten hiç yapmıyoruz yapmadıkdiyesim geldi akşam da iftira misafirim vardı çok yorucuydu bidaha misafir almıcam ya mahfoluyorum, zaten mide bulantımla başım dertte, çok afedersiniz yiyince çıkarıyorum
bugünde çok yoğundum işyerinde, özlemcime de hiç lem yelid çekemedim ama çekicem bugün inşallah.
sağol canım ALLAH razı olsunallah kabul etsin canım çok geçmiş olsun hem sana hem oğluşuna allah şifa versin
Burcummm siz bugun hastaneden çıkıyorsunuz ya eşin araba kullanabilicek mi?
bende dün gece midemin ağrısına uyandım..midem yandı yandı..sonra bulandı
kalkıyim yoğurt yiyim dedim mutfak koktu..eşimden istedim iki kaşık yedim yattım sonra kalkmam bir oldu...
kustum tabi haliyle..hemde ne kusuş:)))iğrencim biliyorum ama tuvaletin kapılarını bile yıkamak zorunda kaldım:))))
öyle kendimi kaybetmişimki klozeti tutturamadım üstüm başım batı..önce tuvaleti yıkadım sonra üstümü başımı yıkadım sonra kendimi yıkadım.. bi rezildimki sormayın
korktum ama böyle bi bulantı normal değil gebelik zehirlenmesi felan mı oldum diyeç...ama anladımki sadece hazımsızlıktan oldu..ama niye gecenin köründe oldu..bi fikri olan varmı??
SELAM KIZLARRRRRRRR
BUKET
SÜNDÜZ
SEDA
dualarınızı okudum kızlar RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
HASTANEDEN GELDİK BİZDE AYAK PARMAKLARIM UYUŞUYO BİDE BELİMDE AĞRI OLUYODU DR İLAÇ VEREMEDİ SADECE SPREY VERDİ HAMİLELKTEN SNRA OLURMŞ UYUŞMA DEVAM EDERSE FİZİK TEDAVİYE GÖNDERRİZ DEDİ..
OĞLUŞUNDA YÜZÜNDEKİLERİ GÖSTERDİK EGZAMA DEDİ KREM VERDİ HASSAS CİLTLİYMİŞ BU ALERJİYE ELVERİŞLİ BÜNYESİ OLDUĞUNU GÖSTERİR DEDİ..
BİDE İDRARINDA ENFEKSİYON ÇIKTI BAKALIM BAYRAMDAN SONRA TEKRAR GİDİCEZ GECER İNŞALLAH..
BİZDE HABERLER BUKADAR ALLAH BETERİNDEN KORUSUN..
sağol canım ALLAH razı olsun
canım bebeğin kemikleri geliştikçe olur o sertlikler..
Aşırı sinirli ve gerginim...muayenehanede asistan kızla tartıştım...Gerizakalının yüzünden mesaime 1 saat geç kaldım...öğle arası randevu alıyorum ki etkilenmeyim...bekle ALLAH bekle...ulan herkesi aldılar bi ben mal gibi kaldım...sabahta müdürümle tartıştım bugün bomba gibiyim anlıcanız....Sevimsiz, sinirli, mutsuz, ağlamaklı...
Neyse muayene etti sıvı normal bi de endometrium kalınlık 11 mm gibi bişey söyledi...hemşireye söylerken aklımda kalanlar...sonra bana coraspin verdi..hergün elevit le birlikte bunu da içecekmişim...sonra adetimin 1. günü estrofem diye bir ilaca başlıyorum...işte 1.-2. gün 1 tane...3-4. gün 2 tane...vs vs...11. gün doktora gidicem ALLAH tan bayrama denk gelmeyecek...yani İNŞALLAH...benim embriyolar 3. gün embriyosu...çözdürüldükten sonra 5. güne kadar dayanan olursa ve rahmim istenilen kalınlığa ulaşırsa adetimden 15-16 gün sonra transfer olurmuş...tabi ALLAH izin verirse...yani Ağustos un 17 siyle 22 si arası bi yerde ALLAH ın izniyle transfer edilecek anladığım kadarıyla...
Veee son olarak da doktor dönüşü kocamla birbirimize girdik...Lanet olası sigara yüzünden...bağıra bağıra ağlamak istiyorum yaaa...Ramazan dan önce zaten baya bi içmedim sonra daynamadım 1-2 tane içtim...Ramazandan beridir de günde 1 tane içiyorum...Daha napim yaaa...ona da laf edince delirdim...resmen delirdim...nerdeyse kendimi arabadan atıyordum...oruç oruç ağız dolusu kavga...hiç hoş değil ama napim delirince insan....ben bunca stresin acının içinde bi de sigarayı bırakma stresiyle uğraşamam dedim...bana diyo ne acısı acıysa bende acı çekiyorum...ulan dedim ruhsal acının yannda kendime iğne vurdum ben yaa..amaann altı üstü 2-3 iğne dedi..işte o an ben de film kopmuş...en son hatırladığım işte araba durmadan kapıyı açtım, bir hışımla kendimi arabadan atıp ggüüüüm diye kapıyı kapattım.......ağlamamak için biraz dolandım...şimdi sakinim...
[TABLE="class: cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]Özlem
[/TD]
[TD]11.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep
[/TD]
[TD]10.000
[/TD]
[TD]6.000 okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazan
[/TD]
[TD]5.500
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tümay
[/TD]
[TD]10.000
[/TD]
[TD]6.000 okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sündüz
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meral
[/TD]
[TD]1.500
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buket
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu
[/TD]
[TD]5.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]K.Burcu
[/TD]
[TD]1.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasemin
[/TD]
[TD]3.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çiğdem
[/TD]
[TD]3.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mesude
[/TD]
[TD]2.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bedriye
[/TD]
[TD]4.550
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam
[/TD]
[TD]59.050
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kalan
[/TD]
[TD]
10.950[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ayyyyyyy bircan ya şaka gibi çok tatlı var yamaşallah snada bebeğinede.
selam fıstıklar güzel bi gün olsun inş hepimiz için hava çokmu sıcak banamı sıcak basıyo anlayamadım bi kahvaltı yapmışım kan ter içindeiçim yanıyo içim içiyom soğuk suları hasta olmasam barii salı sabah annemler gelio annem dayanamadı sanırım babamı bırakıp gelmeye karar vermiş babamıda bilrek bırakıyomuş ben rahat edemezmişim düşünceli kadın daha pazar geleceklerdide iftara davetlilermiş acele etmeyin dedim annem içiçni yiyo belliki doğum olursa geç kalırsak dio kıyamadım üzüldüm dedim sakin ol bişi olmaz iiyiz biz nasipte ne varsa o olucak dedim ama gelmelerinede çok sevindim doğrusu arefe günüde kardeşimin doğum günü akşama pastada keseriz bayramı erkenden kutlamaya baslarız tabii kızım gelmesseee ütü yapıcam ben şimdi yana yana allahım yardım etsin bana hepinizi allaha emabet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?