Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

[TABLE="class: cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]Özlem
[/TD]
[TD]11.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep
[/TD]
[TD]10.000
[/TD]
[TD]6.000 okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazan
[/TD]
[TD]5.500
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tümay
[/TD]
[TD]10.000
[/TD]
[TD]6.000 okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sündüz
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meral
[/TD]
[TD]1.500
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buket
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu
[/TD]
[TD]5.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]K.Burcu
[/TD]
[TD]1.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasemin
[/TD]
[TD]3.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çiğdem
[/TD]
[TD]3.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mesude
[/TD]
[TD]2.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bedriye
[/TD]
[TD]4.550
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam
[/TD]
[TD]59.050
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kalan
[/TD]
[TD]
10.950
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

selam fıstıklar güzel bi gün olsun inş hepimiz için hava çokmu sıcak banamı sıcak basıyo anlayamadım bi kahvaltı yapmışım kan ter içinde içim yanıyo içim içiyom soğuk suları hasta olmasam barii salı sabah annemler gelio annem dayanamadı sanırım babamı bırakıp gelmeye karar vermiş babamıda bilrek bırakıyomuş ben rahat edemezmişim düşünceli kadın daha pazar geleceklerdide iftara davetlilermiş acele etmeyin dedim annem içiçni yiyo belliki doğum olursa geç kalırsak dio kıyamadım üzüldüm dedim sakin ol bişi olmaz iiyiz biz nasipte ne varsa o olucak dedim ama gelmelerinede çok sevindim doğrusu arefe günüde kardeşimin doğum günü akşama pastada keseriz bayramı erkenden kutlamaya baslarız tabii kızım gelmesseee ütü yapıcam ben şimdi yana yana allahım yardım etsin bana hepinizi allaha emabet olun

oturduğun yerden yap, eğ,l,p doğrulma..rahime olan baskılar doğumu tetikler biliyosun..fiziksel aktivite yok...

oturduğun yerden yap, eğ,l,p doğrulma..rahime olan baskılar doğumu tetikler biliyosun..fiziksel aktivite yok...

tamda öle yapıyorum arkamda iki yastık oturuğum yerden bi size yazıom iki ütülüom napim işler bitio yeniden başlıo doğum olur diye herşey derli toplu olsun istiyorum neyse annemler gelince rahatlarım biraz

ayy ayy bizde kocamla unuttuk birbirimizi garibim tesebbus bile etmiyo yasagımız olmamasına ragmen canım allah tamamına erdirsin gözün aydın olsun kuzucugum

SELAM KIZLARRRRRRRR

BUKET
SÜNDÜZ
SEDA

dualarınızı okudum kızlar RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

HASTANEDEN GELDİK BİZDE AYAK PARMAKLARIM UYUŞUYO BİDE BELİMDE AĞRI OLUYODU DR İLAÇ VEREMEDİ SADECE SPREY VERDİ HAMİLELKTEN SNRA OLURMŞ UYUŞMA DEVAM EDERSE FİZİK TEDAVİYE GÖNDERRİZ DEDİ..

OĞLUŞUNDA YÜZÜNDEKİLERİ GÖSTERDİK EGZAMA DEDİ KREM VERDİ HASSAS CİLTLİYMİŞ BU ALERJİYE ELVERİŞLİ BÜNYESİ OLDUĞUNU GÖSTERİR DEDİ..

BİDE İDRARINDA ENFEKSİYON ÇIKTI BAKALIM BAYRAMDAN SONRA TEKRAR GİDİCEZ GECER İNŞALLAH..

BİZDE HABERLER BUKADAR ALLAH BETERİNDEN KORUSUN..
sağol canım ALLAH razı olsun

Gunaydin kizlar...
Ya hamisler size bisey sorucam ben sirt ustu yatinca karnumda acayip sertlik oluyor bebisin oldugu yerde sizdede varmi?
Ozlem bende 4.000 daha cekicem haberin olsun tatlim toplam 10.000 olsun..
canım bebeğin kemikleri geliştikçe olur o sertlikler..

Aşırı sinirli ve gerginim...muayenehanede asistan kızla tartıştım...Gerizakalının yüzünden mesaime 1 saat geç kaldım...öğle arası randevu alıyorum ki etkilenmeyim...bekle ALLAH bekle...ulan herkesi aldılar bi ben mal gibi kaldım...sabahta müdürümle tartıştım bugün bomba gibiyim anlıcanız....Sevimsiz, sinirli, mutsuz, ağlamaklı...

Neyse muayene etti sıvı normal bi de endometrium kalınlık 11 mm gibi bişey söyledi...hemşireye söylerken aklımda kalanlar...sonra bana coraspin verdi..hergün elevit le birlikte bunu da içecekmişim...sonra adetimin 1. günü estrofem diye bir ilaca başlıyorum...işte 1.-2. gün 1 tane...3-4. gün 2 tane...vs vs...11. gün doktora gidicem ALLAH tan bayrama denk gelmeyecek...yani İNŞALLAH...benim embriyolar 3. gün embriyosu...çözdürüldükten sonra 5. güne kadar dayanan olursa ve rahmim istenilen kalınlığa ulaşırsa adetimden 15-16 gün sonra transfer olurmuş...tabi ALLAH izin verirse...yani Ağustos un 17 siyle 22 si arası bi yerde ALLAH ın izniyle transfer edilecek anladığım kadarıyla...

Veee son olarak da doktor dönüşü kocamla birbirimize girdik...Lanet olası sigara yüzünden...bağıra bağıra ağlamak istiyorum yaaa...Ramazan dan önce zaten baya bi içmedim sonra daynamadım 1-2 tane içtim...Ramazandan beridir de günde 1 tane içiyorum...Daha napim yaaa...ona da laf edince delirdim...resmen delirdim...nerdeyse kendimi arabadan atıyordum...oruç oruç ağız dolusu kavga...hiç hoş değil ama napim delirince insan....ben bunca stresin acının içinde bi de sigarayı bırakma stresiyle uğraşamam dedim...bana diyo ne acısı acıysa bende acı çekiyorum...ulan dedim ruhsal acının yannda kendime iğne vurdum ben yaa..amaann altı üstü 2-3 iğne dedi..işte o an ben de film kopmuş...en son hatırladığım işte araba durmadan kapıyı açtım, bir hışımla kendimi arabadan atıp ggüüüüm diye kapıyı kapattım.......ağlamamak için biraz dolandım...şimdi sakinim...

Son düzenleme:
allah kabul etsin canım çok geçmiş olsun hem sana hem oğluşuna allah şifa versin

canım hayırlı olsun pıt pıtlarda duyulmuş maşallah kuzuna allahım sıkıntısız bi hamileleik nasip etsin canım

ayy ayy bizde kocamla unuttuk birbirimizi garibim tesebbus bile etmiyo yasagımız olmamasına ragmen canım allah tamamına erdirsin gözün aydın olsun kuzucugum
sağol kuzum, bizimkide hiç teşebbüs etmiyo bizde unuttuk anlıyacağın ne yapalım bebişler daha önemli
meralim hadi inşallah hayırlısı olsun her şey yolunda gitsin ve kavuş miniğine inşallah...
canım hayırlı olsun pıt pıtlarda duyulmuş maşallah kuzuna allahım sıkıntısız bi hamileleik nasip etsin canım

amin canım çok sağol Rabbim hepimize sıkıntısız hamilelik, sana ve doğumu yaklaşanlara hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah.

ayyyyyyy bircan ya şaka gibi çok tatlı var ya maşallah snada bebeğinede.

Burcummm siz bugun hastaneden çıkıyorsunuz ya eşin araba kullanabilicek mi?

Canım eşimin abisi aldı arabayla, onun evindeyiz şimdi, cmt dikişler alınacak, dikiş dedigimde ufak bisey, göbeginde dört delik var, onların dikişleri, ondan sonrada iyi olursa , annemlerin yanına mersine gecicez inşallah :)

Meral
Aslı
Serap
Yasemin

Canlarım dualrınız okudum hepiniz için özel dua ettim, hepinizin neden dua bekledigini cok iyi biliyorum :) Rabbim kabul etsin inşallah :) adetim yeni bitti o yüzden gecikti hakkınızı helal edin fıstılar :)))

geçmiş olsun buket canım ya.Allah daha beterinden saklasın.tek güzel yanı kızın her saniye hissettiriyor kendini.keşke böyle rezillikler versin Allah

kuzum sağol ağzına sağlık..geçmiş olsun ikinizede..dikkat edin kendinize

neyse sakinleş bakalım..oruçsunya onunda etkisi olabilir...inşallah herşey yolunda gidecek..sıkma canını..moral inanki çok önemli..hiç birşeyin moralini bozmasına izinverme...
bende hergün iğne yapıyorum biliyosun ve artık çok acımaya başladı yapaen yarıda bırakasım gel,iyo..acıığını bile bile devam etmek insanın kendisine bunu yapması ne demek bilmiyolar.yaparken acıyo yaptıktan sonra sızlıyo..yerleri ağıryo sonr aunutuluyo amm Allahtannaapalım amaca ulaşmak için çekilen çile kutsaldır.

canım 10000 tamamdır.Allah kabul etsin inşallah.iğne saatim geldi ama hiiiiiiiiç gidesim yok.evde terliyorum boncuk boncuk dışarı çıkarsam nolur bilmem.onun için evde okudum bugün duanı.

canım Allah ım önce anacığına sonrada yavruna kavuştursun inşallah sağ salim.ütü işinide bida düşün.hava çok bunaltıcı zaten bide ütü! tansiyonun falan çıkar Allah korusun.zaten evde yanlızsın.akşam eşin gelince serin serin yaparsın.iftar sahur arası.(tabi bence sen bilin gene)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…