- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.481
Bircan'ım ALLAH razı olsun..Sende kalp atışlarını duymuşsun RABBİM devamında sağlıklı, sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bir evlatla kavuşma nasip etsin İNŞALLAH...sağol kuzum, bizimkide hiç teşebbüs etmiyo bizde unuttuk anlıyacağın ne yapalım bebişler daha önemli
meralim hadi inşallah hayırlısı olsun her şey yolunda gitsin ve kavuş miniğine inşallah...
amin canım çok sağol Rabbim hepimize sıkıntısız hamilelik, sana ve doğumu yaklaşanlara hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah.
Canım eşimin abisi aldı arabayla, onun evindeyiz şimdi, cmt dikişler alınacak, dikiş dedigimde ufak bisey, göbeginde dört delik var, onların dikişleri, ondan sonrada iyi olursa , annemlerin yanına mersine gecicez inşallah :)
Meral
Aslı
Serap
Yasemin
Canlarım dualrınız okudum hepiniz için özel dua ettim, hepinizin neden dua bekledigini cok iyi biliyorum :) Rabbim kabul etsin inşallah :) adetim yeni bitti o yüzden gecikti hakkınızı helal edin fıstılar :)))
ayy ayy bizde kocamla unuttuk birbirimizi garibim tesebbus bile etmiyo yasagımız olmamasına ragmen canım allah tamamına erdirsin gözün aydın olsun kuzucugum
geçmiş olsun buket canım ya.Allah daha beterinden saklasın.tek güzel yanı kızın her saniye hissettiriyor kendini.keşke böyle rezillikler versin Allah
SELAM KIZLARRRRRRRR
BUKET
SÜNDÜZ
SEDA
dualarınızı okudum kızlar RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
HASTANEDEN GELDİK BİZDE AYAK PARMAKLARIM UYUŞUYO BİDE BELİMDE AĞRI OLUYODU DR İLAÇ VEREMEDİ SADECE SPREY VERDİ HAMİLELKTEN SNRA OLURMŞ UYUŞMA DEVAM EDERSE FİZİK TEDAVİYE GÖNDERRİZ DEDİ..
OĞLUŞUNDA YÜZÜNDEKİLERİ GÖSTERDİK EGZAMA DEDİ KREM VERDİ HASSAS CİLTLİYMİŞ BU ALERJİYE ELVERİŞLİ BÜNYESİ OLDUĞUNU GÖSTERİR DEDİ..
BİDE İDRARINDA ENFEKSİYON ÇIKTI BAKALIM BAYRAMDAN SONRA TEKRAR GİDİCEZ GECER İNŞALLAH..
BİZDE HABERLER BUKADAR ALLAH BETERİNDEN KORUSUN..
sağol canım ALLAH razı olsun
canım bebeğin kemikleri geliştikçe olur o sertlikler..
kızııııııııııım ben unuttum kocamı aylardır.siz tabikide unutacaksınız.hiç sızlanmayın hiç.bebiş dğunca acısını çıkarırsınız.balayı gibi olur fenamıtek farkla fonda romantik müzik yerine,bebk ağlaması
bu sefer suçu kızımın üstüne atamıyacam sanırım..tabiki midem hassaslaştı önceden domuz gibi ye yine de bişey olmazdıda ..bu sefer suç bende..dün öğlen bi yerde değişik bi yemek yedim..farklı soslar ispanyol yemeklari felan..onlar yaptı sanırım..mideye alışık olmadığımız bişey veridk:))
bak ya.sen öyle masum masum semiz otu yedim deyince ne bileyim ben.doğmamış yavrunun günahını aldırdın bak bana durduk yere
Aşırı sinirli ve gerginim...muayenehanede asistan kızla tartıştım...Gerizakalının yüzünden mesaime 1 saat geç kaldım...öğle arası randevu alıyorum ki etkilenmeyim...bekle ALLAH bekle...ulan herkesi aldılar bi ben mal gibi kaldım...sabahta müdürümle tartıştım bugün bomba gibiyim anlıcanız....Sevimsiz, sinirli, mutsuz, ağlamaklı...
Neyse muayene etti sıvı normal bi de endometrium kalınlık 11 mm gibi bişey söyledi...hemşireye söylerken aklımda kalanlar...sonra bana coraspin verdi..hergün elevit le birlikte bunu da içecekmişim...sonra adetimin 1. günü estrofem diye bir ilaca başlıyorum...işte 1.-2. gün 1 tane...3-4. gün 2 tane...vs vs...11. gün doktora gidicem ALLAH tan bayrama denk gelmeyecek...yani İNŞALLAH...benim embriyolar 3. gün embriyosu...çözdürüldükten sonra 5. güne kadar dayanan olursa ve rahmim istenilen kalınlığa ulaşırsa adetimden 15-16 gün sonra transfer olurmuş...tabi ALLAH izin verirse...yani Ağustos un 17 siyle 22 si arası bi yerde ALLAH ın izniyle transfer edilecek anladığım kadarıyla...
Veee son olarak da doktor dönüşü kocamla birbirimize girdik...Lanet olası sigara yüzünden...bağıra bağıra ağlamak istiyorum yaaa...Ramazan dan önce zaten baya bi içmedim sonra daynamadım 1-2 tane içtim...Ramazandan beridir de günde 1 tane içiyorum...Daha napim yaaa...ona da laf edince delirdim...resmen delirdim...nerdeyse kendimi arabadan atıyordum...oruç oruç ağız dolusu kavga...hiç hoş değil ama napim delirince insan....ben bunca stresin acının içinde bi de sigarayı bırakma stresiyle uğraşamam dedim...bana diyo ne acısı acıysa bende acı çekiyorum...ulan dedim ruhsal acının yannda kendime iğne vurdum ben yaa..amaann altı üstü 2-3 iğne dedi..işte o an ben de film kopmuş...en son hatırladığım işte araba durmadan kapıyı açtım, bir hışımla kendimi arabadan atıp ggüüüüm diye kapıyı kapattım.......ağlamamak için biraz dolandım...şimdi sakinim...
canım Rabbim sanada nasip etsin senin de güzel haberlerini alalım inşallah 5 ağustos test gününmüş benim de 5 temmuzdu aramızda bir ay olacak inşallah
inşallah canım ama bugün biraz kırıldı ümidim.şimdi şöle bişey var.bel ağrısı,kasık ağrısı,göğüslerin sızlaması,sürekli adet olacakmış hissi... bunlar hep normal.malum ilaçların etkisi.kaldıki normal yolla hamile kalanlar bile yaşıyor bunları.ama benim hiç şaşmayan bi belirtim daha vardır.oda tatlı isteği.kistten dolayı düzenin değiştiği günlerde bile yanıltmadı beni.işte dün akşamdan beri deli gibi tatlı istiyor canım.aş ermem mümkün olmadığına göre geriye tek seçenek kalıyo.canım her tatlı çekişinde canım sıkılıyo valla ne yalan sölim.iğneye koşa koşa giden ben bugün ona bile ayak diriyorumbiraz daha oyalanırsam ocak kapanacak
kuzum sağol ağzına sağlık..geçmiş olsun ikinizede..dikkat edin kendinize
neyse sakinleş bakalım..oruçsunya onunda etkisi olabilir...inşallah herşey yolunda gidecek..sıkma canını..moral inanki çok önemli..hiç birşeyin moralini bozmasına izinverme...
bende hergün iğne yapıyorum biliyosun ve artık çok acımaya başladı yapaen yarıda bırakasım gel,iyo..acıığını bile bile devam etmek insanın kendisine bunu yapması ne demek bilmiyolar.yaparken acıyo yaptıktan sonra sızlıyo..yerleri ağıryo sonr aunutuluyo amm Allahtannaapalım amaca ulaşmak için çekilen çile kutsaldır.
sağolun kızlar ALLAH razı olsun..geçmiş lsun gül cüm.Allah ım sanada bebişine de acil şifalar versin bidaha da göstermesin inşallah
canım Allah ım önce anacığına sonrada yavruna kavuştursun inşallah sağ salim.ütü işinide bida düşün.hava çok bunaltıcı zaten bide ütü! tansiyonun falan çıkar Allah korusun.zaten evde yanlızsın.akşam eşin gelince serin serin yaparsın.iftar sahur arası.(tabi bence sen bilin gene)
inşallah canım ama bugün biraz kırıldı ümidim.şimdi şöle bişey var.bel ağrısı,kasık ağrısı,göğüslerin sızlaması,sürekli adet olacakmış hissi... bunlar hep normal.malum ilaçların etkisi.kaldıki normal yolla hamile kalanlar bile yaşıyor bunları.ama benim hiç şaşmayan bi belirtim daha vardır.oda tatlı isteği.kistten dolayı düzenin değiştiği günlerde bile yanıltmadı beni.işte dün akşamdan beri deli gibi tatlı istiyor canım.aş ermem mümkün olmadığına göre geriye tek seçenek kalıyo.canım her tatlı çekişinde canım sıkılıyo valla ne yalan sölim.iğneye koşa koşa giden ben bugün ona bile ayak diriyorumbiraz daha oyalanırsam ocak kapanacak
Kizlar benim gobegim acayip tuylu bide cok uzadilar alsam diye dusunuyorum ya sizlerde varmi?Napiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?