Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bircan'ım ALLAH razı olsun..Sende kalp atışlarını duymuşsun RABBİM devamında sağlıklı, sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bir evlatla kavuşma nasip etsin İNŞALLAH...

ALLAH razı olsun Burcu'm...iyi olmanıza çok sevindim...İNŞALLAH eşin iyi hisseder kendini de ailenin yanına gidebilirsin...Ben gidemiyorum ya herkes gitsin istiyorum:))

ayy ayy bizde kocamla unuttuk birbirimizi garibim tesebbus bile etmiyo yasagımız olmamasına ragmen canım allah tamamına erdirsin gözün aydın olsun kuzucugum

kızııııııııııım ben unuttum kocamı aylardır.siz tabikide unutacaksınız.hiç sızlanmayın hiç.bebiş dğunca acısını çıkarırsınız.balayı gibi olur fenamı tek farkla fonda romantik müzik yerine,bebk ağlaması

geçmiş olsun buket canım ya.Allah daha beterinden saklasın.tek güzel yanı kızın her saniye hissettiriyor kendini.keşke böyle rezillikler versin Allah

bu sefer suçu kızımın üstüne atamıyacam sanırım..tabiki midem hassaslaştı önceden domuz gibi ye yine de bişey olmazdıda ..bu sefer suç bende..dün öğlen bi yerde değişik bi yemek yedim..farklı soslar ispanyol yemeklari felan..onlar yaptı sanırım..mideye alışık olmadığımız bişey veridk:))

geçmiş lsun gül cüm.Allah ım sanada bebişine de acil şifalar versin bidaha da göstermesin inşallah

bak ya.sen öyle masum masum semiz otu yedim deyince ne bileyim ben.doğmamış yavrunun günahını aldırdın bak bana durduk yere

bak ya.sen öyle masum masum semiz otu yedim deyince ne bileyim ben.doğmamış yavrunun günahını aldırdın bak bana durduk yere

ama sonradan farkettim biliyo musun..dğn beraber yediğim arkadaş dediki bende dün burada yedikten sonra evde bişey yiyemedim dedi..:))neyse geçti şükür..benim aklıma gebelik zehirlenmesi bile geldi:))

canım benim öncelikle doktordan müthiş haberlerle dönmüşsün.Rabbim kucağına aldığın günleride nasip etsin inşallah.eşine gelince onlarda bi hassaslaşıyolar bu dönemde.dediğin gibi onlara noluyorsa onca iğne ilacı biz alıyoruz,bünyemizin şavtı kayıyr.benimkide sık sık der tek senmi çekiyosun diye.nede olsa güçsüz varlıklar hoşgör.sigaraya gelince.nolur eşine kızma azıcık hak ver.benim ki çay bile içirtmiyor bana.du bakalım hele bebek bi tutunsun belki zararı olur diye.sen stresten kurtulmak için bi tane içiyosun ama sen içtikçe o strese giriyor muhtemelen.lütfen üzmeyin birbirinizi.sevin,öpün,hatta yapabilirken koklaşın bolbol malum yakında cıs diycek dr

canım Rabbim sanada nasip etsin senin de güzel haberlerini alalım inşallah 5 ağustos test gününmüş benim de 5 temmuzdu aramızda bir ay olacak inşallah

inşallah canım ama bugün biraz kırıldı ümidim.şimdi şöle bişey var.bel ağrısı,kasık ağrısı,göğüslerin sızlaması,sürekli adet olacakmış hissi... bunlar hep normal.malum ilaçların etkisi.kaldıki normal yolla hamile kalanlar bile yaşıyor bunları.ama benim hiç şaşmayan bi belirtim daha vardır.oda tatlı isteği.kistten dolayı düzenin değiştiği günlerde bile yanıltmadı beni.işte dün akşamdan beri deli gibi tatlı istiyor canım.aş ermem mümkün olmadığına göre geriye tek seçenek kalıyo.canım her tatlı çekişinde canım sıkılıyo valla ne yalan sölim.iğneye koşa koşa giden ben bugün ona bile ayak diriyorum biraz daha oyalanırsam ocak kapanacak

canım dur bakalım aş erme şimdi olmaz tabi ama canın tatlı istiyor diye adet olacak değilsin ya bir sürü ilaç aldın hormonların da değişti buna bağlı istiyor olabilir aşılamadan sonra göğüslerimde ağrı başladı ilk aşılamamda aynı ağrı olmuştu tamam dedim olmadı kesin hastalanacağım ayrıca bel ve kasık ağrımda olmuştu meğer hamileliktenmiş göğüslerimdeki ağrı hala da devam ediyor sende benim gibi hemen ümitsizliğe kapılma ilaçlarını ihmal etme sayılı günler kaldı inşallah müjde vereceksin bize

geçmiş lsun gül cüm.Allah ım sanada bebişine de acil şifalar versin bidaha da göstermesin inşallah
sağolun kızlar ALLAH razı olsun..

ayy tatlım bitti bile çamaşırlar katlandı yerleşti yenileri makinada yıkanıyor çok hamaratım ben yahuuuu sanada kızıyomm heee elini koy karnıuna sev okşa konuş minşiğinle pozitif enerji yollaaaaa olmuyoo böle ya mubdi çek bol bol ne kldı şurda dayan bakim inş sonuç güzel olucak

canım kötü bigün olmuş ama noluyo öyle sinirle arbadan inmeler falan allah korusun kaza falan olsa ayrıca sigara olyı kocamla benim en büyük kavgalarımızdan ona hep dedim sigarayı bırak çocumuz olmuyo diye ne kavgalar ayrılmakla bile tehdit ettim daha neler neler 1 ay içmedi sonra tekrar başladı şimdi yine içio ben diorum hakkım helaldeğil diye çok kızıyorum yazık günah hem paraya hem sağlığına eşinde sinirle söylemiştir sigara içtiğine kızdığı için iğne yapmak kolaymı kendine çok zor sen ve senin gibi tedavi görenler çok fedakar ve çok güçlü kadınlar ve erkekler sıkıntı yasamıyorlar ohh rahat rahat bba oluyolar sen çok güçlüsün nelerle basediosun inş sigarayıda bırakırsın meleğin gelince zaten içemiceksin şimdiden vedalasakoy tatlım sinirlenincede la havle çek içini rahatlatırhadi bakalım önce güzel bi iftar sonra güzel bi çay ohhh misss

Kizlar benim gobegim acayip tuylu bide cok uzadilar alsam diye dusunuyorum ya sizlerde varmi?Napiyorsunuz?

Kizlar benim gobegim acayip tuylu bide cok uzadilar alsam diye dusunuyorum ya sizlerde varmi?Napiyorsunuz?

hamilelikten sonra benimkilerde çoğaldı ve uzadı hiç bişi yapmadım dahada artar diye takılıoz öyle kıllı tüylü inş doğumdan sonra dökülür diye umut ediyorum

Kızlar ben çok kötü oldum ya pazara gittim tansiyonum düştü kendimi gelinlikçiye attım gerisini hatırlamıyorum eve zor döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…