Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İnanır mısın hala sakinleşemedim Zeynep...ALLAH kahretsin ki korkunç keyif alıyorum bu sigaradan...haldır haldır da içiyor değilim ki yaaa...Evlendiğimiz günden beri tüm özgürlüklerim yavaş yavaş yokoluyor...Keyif aldığım ne varsa vedalaşıyorum...Zaten yeterince sıkıcı ve yalnız bir hayatım var...Ben de bi sigarayla mutlu olur oldum...Bu kadar önemli inan bana...Başım çatlıyo...Bitmedi gitti gün de yaa...

Ah Sündüz aahh...düştüm bu pislik şeyin pençesine kurtulamıyorum çünkü kurtulmak istemiyorum...inan bana içerken de çok çekinirim etrafımdakilerden...bana ayıp gelir gizli gizli içerim..öyle meclislerde içemem yani...evde akşam yemeğinden sonra balkonumda çayla birlikte 1 sigara keyfim var...Çok mu yahuuu...Geçen bir yazı okudum egzoz dumanı sigaradan 10 kat daha tehlikeliymiş...Doktora ilk gittiğimizde günde 10 taneye kadar içiyordum...Doktor bana 3 e düşür dedi...ben 1 e düşürdüm..benc takdir görmeliyken eşim tarafından eleştirilmek aşırı canımı sıktı...

Kızlar ben çok kötü oldum ya pazara gittim tansiyonum düştü kendimi gelinlikçiye attım gerisini hatırlamıyorum eve zor döndüm

Eh be Burcu hiç ama hiç dikkat etmiyorsun kendine...bu sıcakta pazara mı gidilir yaa? Dışarısı 150 derece ben bi doktora gittim geldim klimalı arabada hala kendime gelemedim...şimdi nasılsın peki?

Eh be Burcu hiç ama hiç dikkat etmiyorsun kendine...bu sıcakta pazara mı gidilir yaa? Dışarısı 150 derece ben bi doktora gittim geldim klimalı arabada hala kendime gelemedim...şimdi nasılsın peki?
Canım şimdilik daha îyiyim ayaklarımı tikledim uzanıyorum ya biraz meyve alayım dedim ama bîr daha tövbe

bu hep böyle olacak yapacak bişey yok her adette ağlayacağız zırlayacağız sonra devam edeceğiz mecbur yani ne yapalım,Allah başka der vermesin ama çok zor gerçekten,insan bir şeyi ister onun için mücadele eder kendi elindedir çünkü ama bunu istiyorsun istiyorsun elinden bir şey gelmiyor olmadıkça daha çok istiyorsun,işte burada Allah'a olan inancımız devreye giriyor,bir yaratıcıya inanmak insanı rahatlatıyor,böyle durumlarda hep şükrediyorum inançlı bir insan olduğum için,yoksa niye niye diye kafayı yerdim.
ist a gitme konusunda eşim git diyor,onun izni yok fazla onun için sen git ben peşinden gelirim diyor,zaten gideceğim ama bıktım artık her ay çanta hazırla çanta boşalt,eşim yalnız kalıyor canı sıkılıyor,neyse artık buna da şükür.

canım ben 3000 tane okudum Allah kabul etsin.

sen ne güzel sigarayı azaltmışsın ama eşin anlamıyor seni,bizim çocuk baya baya eşim sigara içtiği için olmuyor dr kesinlikle bırakacaksın dedi ama bırak bırakmayı azaltmadı bile,onunla mücadele etmekten yoruldum yani ama artık üstüne gitmiyorum hiç elbet o da anlayacak en sonunda her ay ne kadar üzüldüğümü görüyor,dünden beri peşimden dolanıyor ,ama her şey onun elinde,bırakma istiyorrum diyor ama hiç çaba göstermiyor,senin maşallahın var 1 taneye düşürmek ne demek ya,boşver sen üzme kendini hassas bir anınıza denk gelmiştir,ne olursa olsun evdeki huzurunuz bozulmasın,her şey geçer ama huzursuzluk bir başladımı artık hiç birşey eskisi gibi olmaz bebeğiniz olsa bilemutlu olamazsınız,sigarayı da gizli iç görmesin o.

MEraaallll
sigara konusunda seni heralde benim kadar iyi anlayan olmaz, çünkü ben bir sigara tiryakjisi olmamın dışında inanılmmaazzzz severek içiyordum ve şu an günden güne boşluğu büyüyor, hiç birşeyin tadı yok beynim sürekli boşluğunu hissettiriyor iç diye ısrar ediyor çünkü o kadar menem bişey ki uykum gelmiyor, yemek yiyesim olmuyor eğer ki aklıma düştüyse.. ve bir insa der mi ki doğumdan sonra hayırlısyla herşey yoluna girsin vicdan azabı olmadan ohhhh bi güzel yapıcam kahvemi alıcam sigaramı içicem diye ve ben gittim seanslara katıldım biliyordum gebelikte zorlanıcağımı yok anacım bana mısın demedi.. ve eşine şunu belirt istersen uygun bir dille ben gebeliğim başladığında doktora gittiğimde sigara içiyor musun dedi evet dedim tmm dedi günde en fazla 2,3 iç dedi çünkü vucudun strese girerse herşey strese girer ve o da istenmeyen sonuçlar getirir, vucut ne kadar rahat o kadar sağlam çalışan hormonlar vs.. demek demişti.. ama bırakıcam psikolojisini taşıyarak iç demişti.. yani demem o ki şu an verseler elime hemen içip bitiririm.. ama içmeyen bir kişinin de anlaması gerçekten zor.. kaldı ki laf söylemek zaten kolay geliyor millete de insan kendini zaten kötü hissediyor zayıf karakterli miyim diye, kendime verdiğm sözü tutamıyorum diye, havaya giden bişeye bu kadar teslim oldum diye ama birde dışarıdan da hayıflanınca insan hepten çileden çıkıyor.. o yüzdenn sabır dile.. eşinin seni anlamasını bekleme bu konuda.. tekrar sabır dilee... bu gergin günün sona ermesine çok az kaldı, yarın yepppyenii, güüpppgüzell bir gün olucak inşAllah..

kızlar ya benim başta midem bulanmamıştı ya bu hafta felaket mide bulantılarıyla geçiyor normal midir acaba? Allah korusun sizde gebelik zehirlenmesi falan demişsiniz bişey olmasın sakın.. :18:

Burcuuu canım benimm hava çok sıcak insan zor nefes alıyor bide bak demek ki sen hepten dayanıklı değilsin sıcağa dikkat et kendine, gündüzz hiiççç bi yere çıkma akşam serinliğini tercih et bence.. kendine kuzuna dikkat et..

tubamaaa bak ne güzel yazmış gizli iç görmesin o diye, bayramlarda herkes bi yerlere dağılıyor bee takma çok şükür herkes sağlıklı sıhhatli ve bayrama gidiyorsun çok şükür.. eşine şöyle destek olsan çay demlesen sadece demi hep bardağında hazır bulunsun canı istedi hoopp bir yudum içsinn o isteği kesicektir.. bi de komple bırakamıyorsa sana versin paketi atıyorum sen ona 10 ad ver günlük onu içsin her güne 1 eksilterek yerine de bolca demli çay ve su ekleyerek belki faydası olurda bırakır hayırlısıyla ya..

Kızlar ben çok kötü oldum ya pazara gittim tansiyonum düştü kendimi gelinlikçiye attım gerisini hatırlamıyorum eve zor döndüm
ahh canım sen artık hamilesin öle öğlenin yanarında sokağa çıklmaz alışvrişide kocalar yapar sende yersin tatlım alış yeni hayatına
haklı olabilirsin tatlım ama sigara konusunda bende çok gıcığım demediğim laf kalmıyoo egzoz dumanı daha zehirliymiş bunlar bahane siz hiç nefes alamayan birini gördünüzmü sigara yüzünden yada kanser olan birinin çırpınışlarını görseydiniz yasasaydınız pişman olurdunuz nefes alamamk en kötü şey ve size kimse yardım edemiyor ii düşünün doğru karar verin tiryakiler 1 tane çok değil tabikide ama ne bilim hiç olmasın miss gibi olun sigara kokmayın mesela güzel olmazmı içini karartmış olabilirim ama üzgünüm sigaraya karşıyım

hamilelikten sonra benimkilerde çoğaldı ve uzadı hiç bişi yapmadım dahada artar diye takılıoz öyle kıllı tüylü inş doğumdan sonra dökülür diye umut ediyorum

Caanim kisiden kisiye degisiyordur tabi ama benim gecen hamilelikte vardi dokulmedi bundada ustune yenileri eklendi o kadar cokki doktorumun bile ilgisini cekti bugun agda yaptim su limon tuz uygulamasinida yapicam azalir insallah..

Caanim kisiden kisiye degisiyordur tabi ama benim gecen hamilelikte vardi dokulmedi bundada ustune yenileri eklendi o kadar cokki doktorumun bile ilgisini cekti bugun agda yaptim su limon tuz uygulamasinida yapicam azalir insallah..

benim okadar sıkıntılı değil camım tenimde beyaz old tüy hiç yoktu hamilelikten sonra oluştu alınacak kadar çok değil az ve dağınık ama önceden hiç yoktu tabi napalım idare edicez artıkın limon tuz işe yarıyomu acaba

canım 10000 tamamdır.Allah kabul etsin inşallah.iğne saatim geldi ama hiiiiiiiiç gidesim yok.evde terliyorum boncuk boncuk dışarı çıkarsam nolur bilmem.onun için evde okudum bugün duanı.

sağol canım Allah razı olsun, boşver sıcakta çıkmadığın daha iyi olmuş ,sıcakta dışarıda olmak çok zor

özlemcim 1000 tane çektim Rabbim kabul etsin inşallah.

amiin canım çok sağol Allah razı osun

ÖZLEEEEEEEEM

500 tane daha lemyelid okudum. benim toplam 1000-bin oldu..
bunları bi kenara yaz kızım:))

yaz kızım kereviz :126: (buda ne demekse) yazıyorum bacım ikide bir listeyi yeniliyorum,seninkine eklerim şimdi,Allah razı olsun

burcuuuuu dikkat etsene bu sıcakta öğle vakti dışarı çıkılırmı hiç cık cık cık canın bişey istiyorsa eşini arıyorsun siparişini veriyorsun o gelirken getiriyor haaa yok olmadı illede ben alıcam diyorsan eşini bekleyeceksin akşam serinde gideceksin aman diyim dikkatli ol düşer kalırsın biyerlerde Allah korusun

[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]Özlem[/TD]
[TD]12.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]10.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazan[/TD]
[TD]5.500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tümay[/TD]
[TD]10.000[/TD]
[TD]6.000 okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sündüz[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meral[/TD]
[TD]1.500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buket[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu[/TD]
[TD]5.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]K.Burcu[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasemin[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çiğdem[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mesude[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bedriye[/TD]
[TD]4.550[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bircan[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuba[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam[/TD]
[TD] 64.550[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FAFAFA"]Kalan[/TD]
[TD="bgcolor: #FAFAFA"]5.450
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
meralciğim canım kötü bir gün geçirmişsin ama eşinde belki gergindir o yüzden istemeden o şekilde konuşmuştur , sigara konusuna gelince bende hiç anlamam neden içersiniz ne anlarsınız keşke hiç içmeseniz daha iyi olur ama sen yinede elinden geldiği kadar azaltmışsın 10 taneden 1 taneye düşürmek bence çok iyi onuda zaten zamanla bırakırsın hamile kaldığında belki kendiliğinden tiksinirsin içmek bile istemezsin eşinle konuşup çözersin bence sen, oda biraz anlayışla karşılar seni ,sonuçta bi alışkanlık varbirden onu bırakmak vaz geçmek kolay olmayabilir sen birde severek içtiğini söylüyorsun

günaydın kızlar bugun randevumuz var çok heyecanlıyım inş. hersey yolundadır öpüyorumm

günaydın kızlar melek arkadaşım benim de bugün kontrolüm var umarım hayırlı haberler le döneriz.. bugün bebeklerimin ense kalınlığı ölçülcek ve 2 li tarama testi olucam.. çok korkuyorum bişey çıkıcak diyee..

bize dua edermisiniz arkadaşlar saat 15:30 da rendevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…