- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.501
canım benim öncelikle doktordan müthiş haberlerle dönmüşsün.Rabbim kucağına aldığın günleride nasip etsin inşallah.eşine gelince onlarda bi hassaslaşıyolar bu dönemde.dediğin gibi onlara noluyorsa onca iğne ilacı biz alıyoruz,bünyemizin şavtı kayıyr.benimkide sık sık der tek senmi çekiyosun diye.nede olsa güçsüz varlıklar hoşgör.sigaraya gelince.nolur eşine kızma azıcık hak ver.benim ki çay bile içirtmiyor bana.du bakalım hele bebek bi tutunsun belki zararı olur diye.sen stresten kurtulmak için bi tane içiyosun ama sen içtikçe o strese giriyor muhtemelen.lütfen üzmeyin birbirinizi.sevin,öpün,hatta yapabilirken koklaşın bolbolmalum yakında cıs diycek dr
canım kötü bigün olmuş ama noluyo öyle sinirle arbadan inmeler falan allah korusun kaza falan olsa ayrıca sigara olyı kocamla benim en büyük kavgalarımızdan ona hep dedim sigarayı bırak çocumuz olmuyo diye ne kavgalar ayrılmakla bile tehdit ettim daha neler neler 1 ay içmedi sonra tekrar başladı şimdi yine içio ben diorum hakkım helaldeğil diye çok kızıyorum yazık günah hem paraya hem sağlığına eşinde sinirle söylemiştir sigara içtiğine kızdığı için iğne yapmak kolaymı kendine çok zor sen ve senin gibi tedavi görenler çok fedakar ve çok güçlü kadınlar ve erkekler sıkıntı yasamıyorlar ohh rahat rahat bba oluyolar sen çok güçlüsün nelerle basediosun inş sigarayıda bırakırsın meleğin gelince zaten içemiceksin şimdiden vedalasakoy tatlım sinirlenincede la havle çek içini rahatlatırhadi bakalım önce güzel bi iftar sonra güzel bi çay ohhh misss
Kızlar ben çok kötü oldum ya pazara gittim tansiyonum düştü kendimi gelinlikçiye attım gerisini hatırlamıyorum eve zor döndüm
Canım şimdilik daha îyiyim ayaklarımı tikledim uzanıyorum ya biraz meyve alayım dedim ama bîr daha tövbeEh be Burcu hiç ama hiç dikkat etmiyorsun kendine...bu sıcakta pazara mı gidilir yaa? Dışarısı 150 derece ben bi doktora gittim geldim klimalı arabada hala kendime gelemedim...şimdi nasılsın peki?
Ah Tuğba'm seni o kadar iyi anlıyorum kiii...aayynı ama aaaynı şeyi yaşadım birkaç ay önce...eeehh dedim bırakıyorum bu çocuk işlerini (içimden de bu ay kesin olur o zaman derken buldum kendimi) sonra içime dedim ki sen de sus...ben kesnlikle bu işi bıraktım olursa oluur olmazsa olmaz yeter beee...hoop adet olunca da ayılmalar bayılmalar...bilgisayar oyunu gibi hissediyorum kendimi...Canım benim ağla debelen olan yine sana olacak...sakinliğimizi korumak bizim kulluk görevimiz...sakin...Bu arada eşin neden gelemiyor çalışıyor mu bayramda....bu konuda da seni çok iyi anlıyorum...iki ucu.......değnek...ben de bu ikilemde çok kaldım...gidince huzursuzlandım aklım hep kocamda oldu kalınca da zırıl zırıl ağladım neden gitmedim ki diye....ama bence git...senin onlara şuan çok ihtiyacn var...Kocan bunu anlayışla karşılar bence....
[TABLE="class: cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]Özlem
[/TD]
[TD]11.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep
[/TD]
[TD]10.000
[/TD]
[TD]6.000 okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazan
[/TD]
[TD]5.500
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tümay
[/TD]
[TD]10.000
[/TD]
[TD]6.000 okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sündüz
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meral
[/TD]
[TD]1.500
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buket
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu
[/TD]
[TD]5.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]K.Burcu
[/TD]
[TD]1.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasemin
[/TD]
[TD]3.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çiğdem
[/TD]
[TD]3.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mesude
[/TD]
[TD]2.000
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bedriye
[/TD]
[TD]4.550
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam
[/TD]
[TD]59.050
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kalan
[/TD]
[TD]
10.950[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Aşırı sinirli ve gerginim...muayenehanede asistan kızla tartıştım...Gerizakalının yüzünden mesaime 1 saat geç kaldım...öğle arası randevu alıyorum ki etkilenmeyim...bekle ALLAH bekle...ulan herkesi aldılar bi ben mal gibi kaldım...sabahta müdürümle tartıştım bugün bomba gibiyim anlıcanız....Sevimsiz, sinirli, mutsuz, ağlamaklı...
Neyse muayene etti sıvı normal bi de endometrium kalınlık 11 mm gibi bişey söyledi...hemşireye söylerken aklımda kalanlar...sonra bana coraspin verdi..hergün elevit le birlikte bunu da içecekmişim...sonra adetimin 1. günü estrofem diye bir ilaca başlıyorum...işte 1.-2. gün 1 tane...3-4. gün 2 tane...vs vs...11. gün doktora gidicem ALLAH tan bayrama denk gelmeyecek...yani İNŞALLAH...benim embriyolar 3. gün embriyosu...çözdürüldükten sonra 5. güne kadar dayanan olursa ve rahmim istenilen kalınlığa ulaşırsa adetimden 15-16 gün sonra transfer olurmuş...tabi ALLAH izin verirse...yani Ağustos un 17 siyle 22 si arası bi yerde ALLAH ın izniyle transfer edilecek anladığım kadarıyla...
Veee son olarak da doktor dönüşü kocamla birbirimize girdik...Lanet olası sigara yüzünden...bağıra bağıra ağlamak istiyorum yaaa...Ramazan dan önce zaten baya bi içmedim sonra daynamadım 1-2 tane içtim...Ramazandan beridir de günde 1 tane içiyorum...Daha napim yaaa...ona da laf edince delirdim...resmen delirdim...nerdeyse kendimi arabadan atıyordum...oruç oruç ağız dolusu kavga...hiç hoş değil ama napim delirince insan....ben bunca stresin acının içinde bi de sigarayı bırakma stresiyle uğraşamam dedim...bana diyo ne acısı acıysa bende acı çekiyorum...ulan dedim ruhsal acının yannda kendime iğne vurdum ben yaa..amaann altı üstü 2-3 iğne dedi..işte o an ben de film kopmuş...en son hatırladığım işte araba durmadan kapıyı açtım, bir hışımla kendimi arabadan atıp ggüüüüm diye kapıyı kapattım.......ağlamamak için biraz dolandım...şimdi sakinim...
sen ne güzel sigarayı azaltmışsın ama eşin anlamıyor seni,bizim çocuk baya baya eşim sigara içtiği için olmuyor dr kesinlikle bırakacaksın dedi ama bırak bırakmayı azaltmadı bile,onunla mücadele etmekten yoruldum yani ama artık üstüne gitmiyorum hiç elbet o da anlayacak en sonunda her ay ne kadar üzüldüğümü görüyor,dünden beri peşimden dolanıyor ,ama her şey onun elinde,bırakma istiyorrum diyor ama hiç çaba göstermiyor,senin maşallahın var 1 taneye düşürmek ne demek ya,boşver sen üzme kendini hassas bir anınıza denk gelmiştir,ne olursa olsun evdeki huzurunuz bozulmasın,her şey geçer ama huzursuzluk bir başladımı artık hiç birşey eskisi gibi olmaz bebeğiniz olsa bilemutlu olamazsınız,sigarayı da gizli iç görmesin o.
ahh canım sen artık hamilesin öle öğlenin yanarında sokağa çıklmaz alışvrişide kocalar yapar sende yersin tatlım alış yeni hayatınaKızlar ben çok kötü oldum ya pazara gittim tansiyonum düştü kendimi gelinlikçiye attım gerisini hatırlamıyorum eve zor döndüm
haklı olabilirsin tatlım ama sigara konusunda bende çok gıcığım demediğim laf kalmıyoo egzoz dumanı daha zehirliymiş bunlar bahane siz hiç nefes alamayan birini gördünüzmü sigara yüzünden yada kanser olan birinin çırpınışlarını görseydiniz yasasaydınız pişman olurdunuz nefes alamamk en kötü şey ve size kimse yardım edemiyor ii düşünün doğru karar verin tiryakiler 1 tane çok değil tabikide ama ne bilim hiç olmasın miss gibi olun sigara kokmayın mesela güzel olmazmı içini karartmış olabilirim ama üzgünüm sigaraya karşıyımİnanır mısın hala sakinleşemedim Zeynep...ALLAH kahretsin ki korkunç keyif alıyorum bu sigaradan...haldır haldır da içiyor değilim ki yaaa...Evlendiğimiz günden beri tüm özgürlüklerim yavaş yavaş yokoluyor...Keyif aldığım ne varsa vedalaşıyorum...Zaten yeterince sıkıcı ve yalnız bir hayatım var...Ben de bi sigarayla mutlu olur oldum...Bu kadar önemli inan bana...Başım çatlıyo...Bitmedi gitti gün de yaa...
Ah Sündüz aahh...düştüm bu pislik şeyin pençesine kurtulamıyorum çünkü kurtulmak istemiyorum...inan bana içerken de çok çekinirim etrafımdakilerden...bana ayıp gelir gizli gizli içerim..öyle meclislerde içemem yani...evde akşam yemeğinden sonra balkonumda çayla birlikte 1 sigara keyfim var...Çok mu yahuuu...Geçen bir yazı okudum egzoz dumanı sigaradan 10 kat daha tehlikeliymiş...Doktora ilk gittiğimizde günde 10 taneye kadar içiyordum...Doktor bana 3 e düşür dedi...ben 1 e düşürdüm..benc takdir görmeliyken eşim tarafından eleştirilmek aşırı canımı sıktı...
hamilelikten sonra benimkilerde çoğaldı ve uzadı hiç bişi yapmadım dahada artar diye takılıoz öyle kıllı tüylüinş doğumdan sonra dökülür diye umut ediyorum
Caanim kisiden kisiye degisiyordur tabi ama benim gecen hamilelikte vardi dokulmedi bundada ustune yenileri eklendi o kadar cokki doktorumun bile ilgisini cekti bugun agda yaptim su limon tuz uygulamasinida yapicam azalir insallah..
canım 10000 tamamdır.Allah kabul etsin inşallah.iğne saatim geldi ama hiiiiiiiiç gidesim yok.evde terliyorum boncuk boncuk dışarı çıkarsam nolur bilmem.onun için evde okudum bugün duanı.
canım ben 3000 tane okudum Allah kabul etsin.
özlemcim 1000 tane çektim Rabbim kabul etsin inşallah.
ÖZLEEEEEEEEM
500 tane daha lemyelid okudum. benim toplam 1000-bin oldu..
bunları bi kenara yaz kızım:))
Kızlar ben çok kötü oldum ya pazara gittim tansiyonum düştü kendimi gelinlikçiye attım gerisini hatırlamıyorum eve zor döndüm
kızııııııııııım ben unuttum kocamı aylardır.siz tabikide unutacaksınız.hiç sızlanmayın hiç.bebiş dğunca acısını çıkarırsınız.balayı gibi olur fenamıtek farkla fonda romantik müzik yerine,bebk ağlaması
günaydın kızlar bugun randevumuz var çok heyecanlıyım inş. hersey yolundadır öpüyorumm
günaydın kızlar bugun randevumuz var çok heyecanlıyım inş. hersey yolundadır öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?