Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın canım demek bugün görüş günü herşey yolundadır tabi niye yolunda olmasın içini ferah tut
İnş. özlemim inş.

ayy gamze benimde sanırım 3 lü yada 4 lü yapılır bilemiyorum inş. hayırlı haberler alırız

Günaydın kuzulaar,

güzel yağmurlu bir İstanbul sabahından heeeerkeslere güzel bir gün olsun..

Doktora gidicek olanlarımız bugun güpgüzel haberlerle dönsün inşAllah..

Gamzee korkma ikilin tertemiz çıkar hayırlısıyla inşAllah..

Nazaannn canımcımm sen neden 3 lü yada 4 lüyü yaptırıyorsun.. doktor mu istedi sen mi istedin?

herkese günaydın..görüş günü olanlara hayırlı görüşler..:))
sevin minnaklarınızı gelin..bende cumartesi sevecem:))

Canlarııımm benim hepinizin günü aydın, ömrü uzun, ailesi huzurlu, işi başarılı olsun İNŞALLAAAHH...Muhteşem bir sabaha uyandım...Gözümü bi açtım muhteşem bir toprak kokusu inanamadım bi baktım yağmur sepelemiş...Nasıl mutlu oldum anlatamam...Hazırlandım tam çıkıcam bir gürültü...Bir baktım gök yarılmışcasına yağmur yağıyor...Böyle bir mucize yok...hala yağıyor...ALLAH ıma şükürler olsun...RABBİM büyüklüğünü birkez daha hatırlattı bize...Şükürler olsun....

Kizlar benim gobegim acayip tuylu bide cok uzadilar alsam diye dusunuyorum ya sizlerde varmi?Napiyorsunuz?

hamilelikten sonra benimkilerde çoğaldı ve uzadı hiç bişi yapmadım dahada artar diye takılıoz öyle kıllı tüylü inş doğumdan sonra dökülür diye umut ediyorum
doğumdan sonra dökülüyomuş inşallah dökülür bende henüz tüylenme olmadı daha erken gerçi inşallah olmaz
Kızlar ben çok kötü oldum ya pazara gittim tansiyonum düştü kendimi gelinlikçiye attım gerisini hatırlamıyorum eve zor döndüm
ahh sana ne diyeyim bu sıcakta pazar alışverişine çıkılır mı inşallah tek de çıkmamışsındır o pazar arabasını tek başına çekeceğine ihtimal vermiyorum canım hiç dikkat etmiyorsun kendine tamam bazı şeyleri yapmak zorundasın ama en azından en aza indir mesela doğuma kadar pazardan değilde marketten manavdan alışveriş yap akşam pazarı varsa akşam yanında biriyle git hem yürüyüş olur sana lütfen canımızın kıymetini bilelim çünkü başka bir can daha var içinde Rabbimin emaneti o
Caanim kisiden kisiye degisiyordur tabi ama benim gecen hamilelikte vardi dokulmedi bundada ustune yenileri eklendi o kadar cokki doktorumun bile ilgisini cekti bugun agda yaptim su limon tuz uygulamasinida yapicam azalir insallah..
tümay ya doğumdan sonra mı yapsan acaba hani karın bölgen ya ne bileyim bir zararı olmasın ben bacaklarıma yapmayı düşünüyorum hamile olmasam genital bölgeye de denerdim ama şimdi riske atmam
günaydın kızlar bugun randevumuz var çok heyecanlıyım inş. hersey yolundadır öpüyorumm

Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberler getirirsiniz bize..

ohh canım ne güzel yağmurun rahmeti mutlu uyandırmış seni.

Hani maillerde dolaşan bir yazı var ya "Derdine bakıp ne kadar büyük bir derdim var deme...Derdine dönüp benim derdimden büyük ALLAH ım var de" diye işte bizim olayımızda aayynen böyle...Derdi veren dermanını verme kudretine de sahip...Kudreti vereceği günü beklemek de bizim görevimiz....

Tuba'm bu öyle büyük bir illet ki dünya yansa umrunuzda olmuyor...sanki sigara içmezsen o günüm tamamlanmıyor düşün...kokusundan nefret ederim ben mesela...beni sigara içerken görseniz gülmekten ölürsünüz...sweat im var onu sigara için feda ettim..kapşonunu geçiriyorum kafama ipi var onu da sıkıca bağlıyorum ki saçlarım sigara kokmasın:))) fermuarını da boğazıma kadar çekiyorum:))) ama buna rağmen çok zevk alıyorum...Eşini anlıyorum ama elbetteki hak vermiyorum...Emin ol o senden daha çok kızıyordur kendine...İNŞALLAH ALLAH o iradeyi verir de kurtuluruz...

Ammaaammmm Bedriye'me baaakk...demek sende..ve var ya ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi...Evet kuzum aayynen ben de kendimi zayıf karaterli olarak görüyorum aslında kızgınlığım eşime değil kendime ...Dur bakalım belki de sonlandırırız...ALLAH büyük...

Sündüz üm çok am çok haklısın...Egzoz dumanı falan züğürt tesellisi bunlar....Ve inan ben de sigara kokmadığım temiz günler hayal ediyorum...

Özlemim 2 hamileliğimde de tiksinmedim(( umarım bunda tiksinirim...Annem hamile olduğunu sigaradan anlardı...İNŞALLAH ben de öyle olurum...

Ay canım beniiimm...Umut ışığım...Dualarım seninle...heyecanla bekliyor olacağım...

Günaydın fıstıklar hayırlı Birgün geçiririz inşallah bebeğini görecekler inşallah güzel haberlerle gelirsiniz ya doktor bana da 15 gün sonra gel dedi ama eşim Cumartesi gidelim yani 11gün sonra diyor oda görmek istiyor galiba erken gitsek birşey olur mu

kızlar afedersiniz,hiç konunuzla ilgisi olmayacak ama şu çizelgeyi
nasıl kopyalayayım,lilypie.com sitesinde oluşturdum,kopyalıyorum ama olmuyor,hangi bölümünü kopyalamam gerekiyor?

tatlım hiç umrumda deil biliomusun karnım türkiyenin yol haritası gibi çatlaklarla doluyken tüylere sıra gelmiyoo inan bastan çok takmıştım çatlakları sonra onlarıda umursamaktan vazgeçtim kızım büyüyo hatırası bunlar diorum teselli ediyorum kendimi

günaydın kızlar bugun randevumuz var çok heyecanlıyım inş. hersey yolundadır öpüyorumm
hadi kızlar güzel haberlerle gelin inş minnaklarınız büyümüştür şimdi
bişi olmaz
canım dr niye geldiniz demez heralde sizde bizim gibi dersiniz çok özledik dayanamadık geldik

Evvettt ben geldim herkee hayırlı günler, dün pek uğrayamadım çünkü annem geldi sağolsun varolsun, evi birgüzel temizledi sildi süpürdü tuvalet mutfak vs heryer pırıl pırıl oldu ayyy temizlik negüzel bişeymiş yaa diyorumki akşam eşim gelince diyecek ki bu eve gerçek bir kadın eli değmiş

Meralcim dünkü stresinin üzerine bugünkü yağmurla uyanışın çok güzel bir terapi olmuş, bende yağmurun sesiyle uyandım ayy nasıl özlemişim yaa evin bütün camlarını açtım, hala da açık belki yine yağar diye. inşalah bu yağmurla içindeki fırtınalar kızgınlıklar dinmiştir tamemen, Allahım hayırlısıyla o içtiğin tek sigarayada tiksinti versin inşallah canım benim. seni anlıyorum bende çikolata konusunda aynı zevki ve mutluluğu duyarak yiyordum, bende reflü gastrik mide ülser başlangıcı filan vardı, çikolatayı yiyince midem delinecek gibi batardı kıvranırdım resmen. ama o hazdan da vazgeçemiyordum. ama hamile oldum olalı çikolata reyonlarına bile girmiyorum, benim için çok luzumsuz gereksiz anlamsız geliyor. belkide sende öyle olacaksın canım. hamişliğinde tiksinirsin inşallah.

Dünürüm canım benim, çok geçmiş olsun inşallah o sprey iyi gelir tatlım sana. Damadımında egzamasına ve çişindeki enfeksiyona Allahım şifa versin tez zamanda inşallah.

Tümay'cım ayy benimde aynen göbeğimde tüylenme oldu, bende ağda yapmıştım o çizgi hizasınca, ama tabi yine çıktı biraz ama ilk seferki gibi değil, daha az, o yüzden şimdi rahatsız olsamda okadarda olmuyorum, belki 1 defa daha yaparım o ince hat üzerini.

Burcuuuu bebişim sıcakta pazara çıkılırmı kuşum benim, Allah korumuş seni çok şükür tatlım. ben dışarı çıkacağım varsa hep 3ten 4ten sonra çıkıyorum elimden geldiğince. çünkü birde güneşin o zararlı ışınlarını alıp bebişime göndermek istemiyorum.

Nazan'cım canım inşallah doktordan hayırlı haberlerle gel bakalım merakla bekliyorum...

Gamze canım hadi bakalım minişlerin sağllıklı haberlerini alıp güle oynaya geri aramıza gelmeni beklyorum, oyyy minik kuşlar yaaa yerim ben onları

Merhaba canlar herkesi çok merak ediyorum fakat evin kalabalığı sezeryanin hareket kısıtlamaları ve balbadem oğlumla ilgilenmekten gelemiyorum herkes iyidir inşallah ben o kadar mutluyum ki anlatamam kızlar canım oğlum o kadar güsel ki baktıkça ağlıyorum melegime allahım herkese nasip etsin inşallah ilk fırsatta fotosunu paylasacagim balbademimin...

İyi günler güzellikler...
Bircancım limonu yapamadım ağda yakmış sonradan farkettim ama haklısın ne olur ne olmaz doğumdan sonra yapmak lazım...
Yasemin bende aldım inşallah o kadar çok çıkmaz inşallah çok uzun ve serttiler o yüzden aldım...

hoşgeldin canım doğumun nasıl oldu?Oğluşun tam ne kadarlık doğdu çok merak ediyoruz< sizi :))

canımmmm ayy maşallah çok şükür, ayy yeterki sen iyi ol, şu başındaki kalabalık filan bi gitsin eminim ilk fırsatta resim koyarsın büyük bir merkla bekliyoruz ayyyyyy ne güzel yaa maşallahhhh

canım benimki daha seyrek ve bir nebze olsun daha ince çıktı, ama tabi uzunluk konusunda yine alıp başını gidecek gibiler :)) ikinci ağda görünüyor bence bana:)

hoşgeldin..toparla kendinide gelirsin yine..bal bademide bizim için öp sık sarıl kokla yala:))

selam kızlarrr oğluşu banyo yaptırıp uyuttum...carezette yide aldım prospektüste adetin ilk günü yazıyo ama düzenli olcam mı bilmiorum şimdi başlasam nolur acaba..
Kizlar benim gobegim acayip tuylu bide cok uzadilar alsam diye dusunuyorum ya sizlerde varmi?Napiyorsunuz?
canım bendede oldu hatta kollarımda bile oldu bebek erkekse daha çok oluyomuş kıllanma eşimde kollarını al diyp takılıyo bana kızdırıyo beni bende almıcam diorum inadına gönder lazere parasını diyorum susuyo :)) amann kalsın bişi olmaz..bide göğüs altımdan af edersin şeye kadar kahverengi çizgi oluştu kaybolmadı duruyo hala olan var mı başka
sağol canım ALLAH razı olsun..

balbademini öp kokla ne güzel anlatmışısın canım dahada özeniyom sabrım kalmıyoo bende istiyorum kavuşmak artıkın

hoşgeldin canım MAŞALLAH...çok güzel duygudur doya doya yaşa..ağlamaların normal aynı şekilde 1 ay sürdü kiminde 2-3 belki daha fazla sürüyor değişik bi duygu tarifi yok suratına bakar bakar ağlarsın nedeni belli değil :) toparlarsın kendini en kısa zamanda İNŞALLAH balbanemini kokla mis gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…