- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.521
İnş. özlemim inş.günaydın canım demek bugün görüş günüherşey yolundadır tabi niye yolunda olmasın içini ferah tut
günaydın kızlar melek arkadaşım benim de bugün kontrolüm var umarım hayırlı haberler le döneriz.. bugün bebeklerimin ense kalınlığı ölçülcek ve 2 li tarama testi olucam.. çok korkuyorum bişey çıkıcak diyee..
bize dua edermisiniz arkadaşlar saat 15:30 da rendevum var
Kizlar benim gobegim acayip tuylu bide cok uzadilar alsam diye dusunuyorum ya sizlerde varmi?Napiyorsunuz?
doğumdan sonra dökülüyomuş inşallah dökülür bende henüz tüylenme olmadı daha erken gerçi inşallah olmazhamilelikten sonra benimkilerde çoğaldı ve uzadı hiç bişi yapmadım dahada artar diye takılıoz öyle kıllı tüylüinş doğumdan sonra dökülür diye umut ediyorum
ahh sana ne diyeyim bu sıcakta pazar alışverişine çıkılır mı inşallah tek de çıkmamışsındır o pazar arabasını tek başına çekeceğine ihtimal vermiyorum canım hiç dikkat etmiyorsun kendine tamam bazı şeyleri yapmak zorundasın ama en azından en aza indir mesela doğuma kadar pazardan değilde marketten manavdan alışveriş yap akşam pazarı varsa akşam yanında biriyle git hem yürüyüş olur sana lütfen canımızın kıymetini bilelim çünkü başka bir can daha var içinde Rabbimin emaneti oKızlar ben çok kötü oldum ya pazara gittim tansiyonum düştü kendimi gelinlikçiye attım gerisini hatırlamıyorum eve zor döndüm
tümay ya doğumdan sonra mı yapsan acaba hani karın bölgen ya ne bileyim bir zararı olmasın ben bacaklarıma yapmayı düşünüyorum hamile olmasam genital bölgeye de denerdim ama şimdi riske atmamCaanim kisiden kisiye degisiyordur tabi ama benim gecen hamilelikte vardi dokulmedi bundada ustune yenileri eklendi o kadar cokki doktorumun bile ilgisini cekti bugun agda yaptim su limon tuz uygulamasinida yapicam azalir insallah..
günaydın kızlar bugun randevumuz var çok heyecanlıyım inş. hersey yolundadır öpüyorumm
günaydın kızlar melek arkadaşım benim de bugün kontrolüm var umarım hayırlı haberler le döneriz.. bugün bebeklerimin ense kalınlığı ölçülcek ve 2 li tarama testi olucam.. çok korkuyorum bişey çıkıcak diyee..
Canlarııımm benim hepinizin günü aydın, ömrü uzun, ailesi huzurlu, işi başarılı olsun İNŞALLAAAHH...Muhteşem bir sabaha uyandım...Gözümü bi açtım muhteşem bir toprak kokusu inanamadım bi baktım yağmur sepelemiş...Nasıl mutlu oldum anlatamam...Hazırlandım tam çıkıcam bir gürültü...Bir baktım gök yarılmışcasına yağmur yağıyor...Böyle bir mucize yok...hala yağıyor...ALLAH ıma şükürler olsun...RABBİM büyüklüğünü birkez daha hatırlattı bize...Şükürler olsun....
bu hep böyle olacak yapacak bişey yok her adette ağlayacağız zırlayacağız sonra devam edeceğiz mecbur yani ne yapalım,Allah başka der vermesin ama çok zor gerçekten,insan bir şeyi ister onun için mücadele eder kendi elindedir çünkü ama bunu istiyorsun istiyorsun elinden bir şey gelmiyor olmadıkça daha çok istiyorsun,işte burada Allah'a olan inancımız devreye giriyor,bir yaratıcıya inanmak insanı rahatlatıyor,böyle durumlarda hep şükrediyorum inançlı bir insan olduğum için,yoksa niye niye diye kafayı yerdim.
ist a gitme konusunda eşim git diyor,onun izni yok fazla onun için sen git ben peşinden gelirim diyor,zaten gideceğim ama bıktım artık her ay çanta hazırla çanta boşalt,eşim yalnız kalıyor canı sıkılıyor,neyse artık buna da şükür.
sen ne güzel sigarayı azaltmışsın ama eşin anlamıyor seni,bizim çocuk baya baya eşim sigara içtiği için olmuyor dr kesinlikle bırakacaksın dedi ama bırak bırakmayı azaltmadı bile,onunla mücadele etmekten yoruldum yani ama artık üstüne gitmiyorum hiç elbet o da anlayacak en sonunda her ay ne kadar üzüldüğümü görüyor,dünden beri peşimden dolanıyor ,ama her şey onun elinde,bırakma istiyorrum diyor ama hiç çaba göstermiyor,senin maşallahın var 1 taneye düşürmek ne demek ya,boşver sen üzme kendini hassas bir anınıza denk gelmiştir,ne olursa olsun evdeki huzurunuz bozulmasın,her şey geçer ama huzursuzluk bir başladımı artık hiç birşey eskisi gibi olmaz bebeğiniz olsa bilemutlu olamazsınız,sigarayı da gizli iç görmesin o.
MEraaallll
sigara konusunda seni heralde benim kadar iyi anlayan olmaz, çünkü ben bir sigara tiryakjisi olmamın dışında inanılmmaazzzz severek içiyordum ve şu an günden güne boşluğu büyüyor, hiç birşeyin tadı yok beynim sürekli boşluğunu hissettiriyor iç diye ısrar ediyor çünkü o kadar menem bişey ki uykum gelmiyor, yemek yiyesim olmuyor eğer ki aklıma düştüyse.. ve bir insa der mi ki doğumdan sonra hayırlısyla herşey yoluna girsin vicdan azabı olmadan ohhhh bi güzel yapıcam kahvemi alıcam sigaramı içicem diye ve ben gittim seanslara katıldım biliyordum gebelikte zorlanıcağımı yok anacım bana mısın demedi.. ve eşine şunu belirt istersen uygun bir dille ben gebeliğim başladığında doktora gittiğimde sigara içiyor musun dedi evet dedim tmm dedi günde en fazla 2,3 iç dedi çünkü vucudun strese girerse herşey strese girer ve o da istenmeyen sonuçlar getirir, vucut ne kadar rahat o kadar sağlam çalışan hormonlar vs.. demek demişti.. ama bırakıcam psikolojisini taşıyarak iç demişti.. yani demem o ki şu an verseler elime hemen içip bitiririm.. ama içmeyen bir kişinin de anlaması gerçekten zor.. kaldı ki laf söylemek zaten kolay geliyor millete de insan kendini zaten kötü hissediyor zayıf karakterli miyim diye, kendime verdiğm sözü tutamıyorum diye, havaya giden bişeye bu kadar teslim oldum diye ama birde dışarıdan da hayıflanınca insan hepten çileden çıkıyor.. o yüzdenn sabır dile.. eşinin seni anlamasını bekleme bu konuda.. tekrar sabır dilee... bu gergin günün sona ermesine çok az kaldı, yarın yepppyenii, güüpppgüzell bir gün olucak inşAllah..
kızlar ya benim başta midem bulanmamıştı ya bu hafta felaket mide bulantılarıyla geçiyor normal midir acaba? Allah korusun sizde gebelik zehirlenmesi falan demişsiniz bişey olmasın sakın.. :18:
Burcuuu canım benimm hava çok sıcak insan zor nefes alıyor bide bak demek ki sen hepten dayanıklı değilsin sıcağa dikkat et kendine, gündüzz hiiççç bi yere çıkma akşam serinliğini tercih et bence.. kendine kuzuna dikkat et..
ahh canım sen artık hamilesin öle öğlenin yanarında sokağa çıklmaz alışvrişide kocalar yapar sende yersin tatlım alış yeni hayatına
haklı olabilirsin tatlım ama sigara konusunda bende çok gıcığım demediğim laf kalmıyoo egzoz dumanı daha zehirliymiş bunlar bahane siz hiç nefes alamayan birini gördünüzmü sigara yüzünden yada kanser olan birinin çırpınışlarını görseydiniz yasasaydınız pişman olurdunuz nefes alamamk en kötü şey ve size kimse yardım edemiyor ii düşünün doğru karar verin tiryakiler 1 tane çok değil tabikide ama ne bilim hiç olmasın miss gibi olun sigara kokmayın mesela güzel olmazmı içini karartmış olabilirim ama üzgünüm sigaraya karşıyım
meralciğim canım kötü bir gün geçirmişsin ama eşinde belki gergindir o yüzden istemeden o şekilde konuşmuştur , sigara konusuna gelince bende hiç anlamam neden içersiniz ne anlarsınız keşke hiç içmeseniz daha iyi olur ama sen yinede elinden geldiği kadar azaltmışsın 10 taneden 1 taneye düşürmek bence çok iyi onuda zaten zamanla bırakırsın hamile kaldığında belki kendiliğinden tiksinirsin içmek bile istemezsin eşinle konuşup çözersin bence sen, oda biraz anlayışla karşılar seni ,sonuçta bi alışkanlık varbirden onu bırakmak vaz geçmek kolay olmayabilir sen birde severek içtiğini söylüyorsun
doğumdan sonra dökülüyomuş inşallah dökülür bende henüz tüylenme olmadı daha erken gerçi inşallah olmaz
ahh sana ne diyeyim bu sıcakta pazar alışverişine çıkılır mı inşallah tek de çıkmamışsındır o pazar arabasını tek başına çekeceğine ihtimal vermiyorum canım hiç dikkat etmiyorsun kendine tamam bazı şeyleri yapmak zorundasın ama en azından en aza indir mesela doğuma kadar pazardan değilde marketten manavdan alışveriş yap akşam pazarı varsa akşam yanında biriyle git hem yürüyüş olur sana lütfen canımızın kıymetini bilelim çünkü başka bir can daha var içinde Rabbimin emaneti o
tümay ya doğumdan sonra mı yapsan acaba hani karın bölgen ya ne bileyim bir zararı olmasın ben bacaklarıma yapmayı düşünüyorum hamile olmasam genital bölgeye de denerdim ama şimdi riske atmam
Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberler getirirsiniz bize..
hadi kızlar güzel haberlerle gelin inş minnaklarınız büyümüştür şimdigünaydın kızlar bugun randevumuz var çok heyecanlıyım inş. hersey yolundadır öpüyorumm
bişi olmazGünaydın fıstıklar hayırlı Birgün geçiririz inşallah bebeğini görecekler inşallah güzel haberlerle gelirsiniz ya doktor bana da 15 gün sonra gel dedi ama eşim Cumartesi gidelim yani 11gün sonra diyor oda görmek istiyor galiba erken gitsek birşey olur mu
Merhaba canlar herkesi çok merak ediyorum fakat evin kalabalığı sezeryanin hareket kısıtlamaları ve balbadem oğlumla ilgilenmekten gelemiyorum herkes iyidir inşallah ben o kadar mutluyum ki anlatamam kızlar canım oğlum o kadar güsel ki baktıkça ağlıyorum melegime allahım herkese nasip etsin inşallah ilk fırsatta fotosunu paylasacagim balbademimin...
canımmmm ayy maşallah çok şükür, ayy yeterki sen iyi ol, şu başındaki kalabalık filan bi gitsin eminim ilk fırsatta resim koyarsın büyük bir merkla bekliyoruz ayyyyyy ne güzel yaa maşallahhhhMerhaba canlar herkesi çok merak ediyorum fakat evin kalabalığı sezeryanin hareket kısıtlamaları ve balbadem oğlumla ilgilenmekten gelemiyorum herkes iyidir inşallah ben o kadar mutluyum ki anlatamam kızlar canım oğlum o kadar güsel ki baktıkça ağlıyorum melegime allahım herkese nasip etsin inşallah ilk fırsatta fotosunu paylasacagim balbademimin...
İyi günler güzellikler...
Bircancım limonu yapamadım ağda yakmış sonradan farkettim ama haklısın ne olur ne olmaz doğumdan sonra yapmak lazım...
Yasemin bende aldım inşallah o kadar çok çıkmaz inşallah çok uzun ve serttiler o yüzden aldım...
Merhaba canlar herkesi çok merak ediyorum fakat evin kalabalığı sezeryanin hareket kısıtlamaları ve balbadem oğlumla ilgilenmekten gelemiyorum herkes iyidir inşallah ben o kadar mutluyum ki anlatamam kızlar canım oğlum o kadar güsel ki baktıkça ağlıyorum melegime allahım herkese nasip etsin inşallah ilk fırsatta fotosunu paylasacagim balbademimin...
canım bendede oldu hatta kollarımda bile oldu bebek erkekse daha çok oluyomuş kıllanma eşimde kollarını al diyp takılıyo bana kızdırıyo beni bende almıcam diorum inadına gönder lazere parasını diyorum susuyo :)) amann kalsın bişi olmaz..bide göğüs altımdan af edersin şeye kadar kahverengi çizgi oluştu kaybolmadı duruyo halaKizlar benim gobegim acayip tuylu bide cok uzadilar alsam diye dusunuyorum ya sizlerde varmi?Napiyorsunuz?
sağol canım ALLAH razı olsun..Evvettt ben geldim herkee hayırlı günler, dün pek uğrayamadım çünkü annem geldi sağolsun varolsun, evi birgüzel temizledi sildi süpürdü tuvalet mutfak vs heryer pırıl pırıl oldu ayyy temizlik negüzel bişeymiş yaadiyorumki akşam eşim gelince diyecek ki bu eve gerçek bir kadın eli değmiş
Meralcim dünkü stresinin üzerine bugünkü yağmurla uyanışın çok güzel bir terapi olmuş, bende yağmurun sesiyle uyandım ayy nasıl özlemişim yaa evin bütün camlarını açtım, hala da açık belki yine yağar diye. inşalah bu yağmurla içindeki fırtınalar kızgınlıklar dinmiştir tamemen, Allahım hayırlısıyla o içtiğin tek sigarayada tiksinti versin inşallah canım benim. seni anlıyorum bende çikolata konusunda aynı zevki ve mutluluğu duyarak yiyordum, bende reflü gastrik mide ülser başlangıcı filan vardı, çikolatayı yiyince midem delinecek gibi batardı kıvranırdım resmen. ama o hazdan da vazgeçemiyordum. ama hamile oldum olalı çikolata reyonlarına bile girmiyorum, benim için çok luzumsuz gereksiz anlamsız geliyor. belkide sende öyle olacaksın canım. hamişliğinde tiksinirsin inşallah.
Dünürüm canım benim, çok geçmiş olsun inşallah o sprey iyi gelir tatlım sana. Damadımında egzamasına ve çişindeki enfeksiyona Allahım şifa versin tez zamanda inşallah.
Tümay'cım ayy benimde aynen göbeğimde tüylenme oldu, bende ağda yapmıştım o çizgi hizasınca, ama tabi yine çıktı biraz ama ilk seferki gibi değil, daha az, o yüzden şimdi rahatsız olsamda okadarda olmuyorum, belki 1 defa daha yaparım o ince hat üzerini.
Burcuuuu bebişim sıcakta pazara çıkılırmı kuşum benim, Allah korumuş seni çok şükür tatlım. ben dışarı çıkacağım varsa hep 3ten 4ten sonra çıkıyorum elimden geldiğince. çünkü birde güneşin o zararlı ışınlarını alıp bebişime göndermek istemiyorum.
Nazan'cım canım inşallaah doktordan hayırlı haberlerle gel bakalım merakla bekliyorum...
Gamze canım hadi bakalım minişlerin sağllıklı haberlerini alıp güle oynaya geri aramıza gelmeni beklyorum, oyyy minik kuşlar yaaa yerim ben onları
hoşgeldin canım MAŞALLAH...çok güzel duygudur doya doya yaşa..ağlamaların normal aynı şekilde 1 ay sürdü kiminde 2-3 belki daha fazla sürüyor değişik bi duygu tarifi yok suratına bakar bakar ağlarsın nedeni belli değil :) toparlarsın kendini en kısa zamanda İNŞALLAH balbanemini kokla mis gibi...Merhaba canlar herkesi çok merak ediyorum fakat evin kalabalığı sezeryanin hareket kısıtlamaları ve balbadem oğlumla ilgilenmekten gelemiyorum herkes iyidir inşallah ben o kadar mutluyum ki anlatamam kızlar canım oğlum o kadar güsel ki baktıkça ağlıyorum melegime allahım herkese nasip etsin inşallah ilk fırsatta fotosunu paylasacagim balbademimin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?